Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Kui paljud helkurit kannavad? (Vastuseid: 51 | Vaatamisi: 5263)
vanavaim
huviline

Registreerunud 14.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C5 121kw 2,4 2001a

postitati 28.10.07 12:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: EnDi
Ise olen kah laisk:( Sahtlis helkur täiesti olemas, aga enda külge seda küll riputama ei kutsu. Samas, kui keegi trükiks AC sümboolika sinna peale, olen kindel, et nii mõnigi siinsest rahvast oleks nõus seda meelsamini, enda külge riputama. Ja turvavest AC'ga kui sellist teeääres abivajamas näed, siis ilmselt pead kinni ka kõige hullemate ilmastiku olude juures...

Mõni siin tatoveeriks AC sümboolika oma genitaalile ka külge, muidu ei kannata seda riista kusemiseks kättegi võtta. (ei tea, mis arstid selle kohta räägivad. maania vist mingi)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
tnx
huviline

Registreerunud 03.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 Quattro

postitati 28.10.07 13:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: vanavaim
Tsitaat:
Algselt postitas: EnDi
Ise olen kah laisk:( Sahtlis helkur täiesti olemas, aga enda külge seda küll riputama ei kutsu. Samas, kui keegi trükiks AC sümboolika sinna peale, olen kindel, et nii mõnigi siinsest rahvast oleks nõus seda meelsamini, enda külge riputama. Ja turvavest AC'ga kui sellist teeääres abivajamas näed, siis ilmselt pead kinni ka kõige hullemate ilmastiku olude juures...

Mõni siin tatoveeriks AC sümboolika oma genitaalile ka külge, muidu ei kannata seda riista kusemiseks kättegi võtta. (ei tea, mis arstid selle kohta räägivad. maania vist mingi)

hea teema:DIse helkurit ei kanna,autol tuled küljes ja jala ei käi:cool:

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 17.0% - SQL: 83.0%]