Lehekülgi: 1 2 3 4 5 .. 7 |
tanelr4
huviline
Registreerunud 28.10.07
Kasutaja on eemal
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 28.02.12 15:50
|
|
|
Tanel annad juba eos alla?
|
|
|
|
tanelr4
huviline
Registreerunud 28.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.02.12 17:18
|
|
|
Ei anna, kui tehnika kohale lubab tulla, tähtis ju siiski osavõtt, tagantpoolt viimane tahaks VÄHEMALT olla
|
|
|
|
audiQ
huviline
Registreerunud 03.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: V8 4.2 93a
|
postitati 28.02.12 20:36
|
|
|
Kui juttu V8 st siis tuleb kilometraa˛ jutuks küll
Mina oleks kuni 100km ringi pooldaja.
|
|
|
Uss
klubiliige
Registreerunud 03.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A7+S6 2.2t man.96a.+MB W221+Civic Type s
|
postitati 29.02.12 17:48
|
|
|
Eks see kilometraa˛ oleneb maastikust ka ,kui metsavahe teedel 100km roomata siis kindlasti oleks see palju.Aga kui mööda maanteed kruisida pikalt on
see täitsa ok.See rada võiks olla kombineeritult u75 km pikk,veidi metsavahe teid ja ka maanteed.Vähemalt mina arvan nii.
Quattro.
|
|
|
|
arsi
huviline
Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy
|
postitati 29.02.12 18:09
|
|
|
Kui inimene jaksab ülal pidada D11 V8`sat , siis ei tohiks ju kütusekulu väga suur probleem olla
|
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.02.12 18:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Uss
Eks see kilometraa˛ oleneb maastikust ka ,kui metsavahe teedel 100km roomata siis kindlasti oleks see palju.Aga kui mööda maanteed kruisida pikalt on
see täitsa ok.See rada võiks olla kombineeritult u75 km pikk,veidi metsavahe teid ja ka maanteed.Vähemalt mina arvan nii. |
Üritame vältida kruusateid, sest nende seisukorda ei või iial teada.
Tsitaat: | Algselt postitas: arsi
Kui inimene jaksab ülal pidada D11 V8`sat , siis ei tohiks ju kütusekulu väga suur probleem olla |
Siiski püüame võimalikult väikeseid kulusid tekitada.
Osalejatel oleks ehk tark mõelda ka sellele, et kui endal V8 või C3 puudub, siis võtta ühendust tänaseks end kirja pannud autode omanikega ja panna
kokku tiim. Niikuinii üksi ju ei lähe uitama ja mitmekesi toredam. Vaadake piirkonna järgi. Ja V8 ning C3 mehed võiks vastupidi ise tuttavaid
huvilisi, klubilisi kaasa võtta. Aga väga loodan, et V8 mehed omavahel ei koopereeru.
Ja kuna aeg lendab meeletu kiirusega, siis lisan täna, homme maksmise info. Viimane tähtaeg oleks 15. aprill, seega tasuks juba mõelda. Korralduse
poolelt oleks väga meeldiv, kui maksmine sujuks samakiiresti nagu AC talvepäevadele registreerumine.
|
|
|
|
magiorav
huviline
Registreerunud 26.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: MB C220 CDI 2005 / Audi 100 C4 Q / VW Golf 2
|
postitati 29.02.12 20:14
|
|
|
Üritan ennast ka kuidagi Paidesse toimetada, kuid pealtvaataja rollis.
|
|
|
|
rix30
huviline
Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S3 1,8T 8L
|
postitati 01.03.12 15:53
|
|
|
Samas tekkis küs, kas ja kui paljudel on kaasas lapsed? Tahaks oma väikesed audi fännid kaasa võtta kuid kas on mängukaaslasi veel tulemas (minu laste
vanused Tyte 6 ja poja 8). Või jätan koju siiski?
Adolf Hitler!
|
|
|
|
Uss
klubiliige
Registreerunud 03.09.03
Kasutaja on eemal
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.03.12 16:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rix30
Samas tekkis küs, kas ja kui paljudel on kaasas lapsed? Tahaks oma väikesed audi fännid kaasa võtta kuid kas on mängukaaslasi veel tulemas (minu laste
vanused Tyte 6 ja poja 8). Või jätan koju siiski? |
Väga tore, et mõtled perega tulla. Usun, et neid tulijaid on veel. Panen su hetkel kirja.
Hõiskan siis selle ka välja, et andke mulle privasse teada, kes on perega tulemas ja kui suurega. Saan infoks Teie kasutajanime taha siis selle ka
kirja panna on teistel lihtsam otsustada. Lastega tuleb kohapeal tegelema ka kõigile teadatuntud tegelane. Kes, see selgub lähiajal. Igav neil seal
kindlasti ei hakka.
|
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.03.12 16:03
|
|
|
Kas siit võib väljalugeda ,et orienteerumine on ainult V8 mudelitele või võib ka mõne naftapressiga tulla (audi) ? |
Ei orienteerumisel võib olla ka mistahes muu Audi. Rohkem piiranguid ei
ole.
|
|
|
|
rix30
huviline
Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
|
rix30
huviline
Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.03.12 09:08
|
|
|
Nii Paide linnavalitsuse kui ka Kultuurikeskusega on kokkulepped sõlmitud ning meile eraldatakse ca 60 autot mahutav ala. Iseasi, kas niipalju meid
kokku tuleb, aga igaksjuhuks arvestasin üle, et ikka ära mahuksime ja mingeid reegleid rikkuma ei peaks.
Üritusele on oma õla alla pannud ka Eesti Audi Klubi, kellele olen väga tänulik juba eos.
Muutsin esimese postituse ära. Seal peaks nüüd olema kõik vajalik informatsioon, kuidas toimida. Kordan veel, et kui on küsimusi, siis esitage need
mistahes Teile omasel moel. Lastevanematel on kindlasti küsimusi. Olen kättesaadav nii meilitsi, telefonitsi, foorumis jne. Kontakt profiilis.
Autoorienteerumisest osavõtjad andke sellest ka aegsasti teada.
|
|
|
|
Uss
klubiliige
Registreerunud 03.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.03.12 16:05
|
|
|
Huvitaks kuidas see toitlustus välja näeks nt. kolm korda ,just ajaliselt huvitab.Kui ma võtan osa orienteerumisest kas siis selle aja peale jääb üks
toitlustus kord ?Point selles ,et ei oska valida mitu toitlustuskorda valida.
Quattro.
|
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.03.12 16:45
|
|
|
Huvitaks kuidas see toitlustus välja näeks nt. kolm korda ,just ajaliselt huvitab.Kui ma võtan osa orienteerumisest kas siis selle aja peale jääb üks
toitlustus kord ?Point selles ,et ei oska valida mitu toitlustuskorda valida. |
Kuna praegu on mõned mulle öelnud ja ka põhjendanud, miks nad orienteerumisest osa ei võta, siis juba enne ürituse teemat mõtlesin sellelegi, mis siis
saab, mida neile vastata.
Lahendus on see, et peale Paides Autoorienteerumisele stardi andmist läheb ülejäänud seltskond väikese kruiisiga otse Tarsi tallu. Jõuame sinna
arvatavasti kella 13:30-ks hiljemalt. Ja võiks kohe sööma asuda? Peale sööki siis teeme kõhud uuesti tühjaks õhtuseks söömaajaks. Kahe söögikorra vahele jääb üle 4h.
Kruiisijatele 3 söögikorda.
Ja orienteerujatele 2 söögikorda.
Söögiajad oleks minu plaanide järgi
Lõuna ca 13:30-14.00
Õhtu 18:30-19-00
Hommik Siis kui ärgatakse 10-12:00
Ja nagu omanikelt olen aru saanud, siis võib igaüks ka ise õhtuks liha vms kaasa krabada, sest väliköök ja selle kasutamine on hinna sees. Ja võib ka
täitsa perele ise kõik kaasa võtta ja ise kohapeal meisterdada.
Sellised võimalused siis.
|
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.03.12 19:21
|
|
|
Kas saan õigesti aru, et 100-150km on autoorieneerumiseks sobilik ja kõik sellega päri? Aeg läheb meeletu kiirusega ja ei taha viimasele minutile
asjadega jääda.
|
|
|
|
Uss
klubiliige
Registreerunud 03.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.03.12 19:23
|
|
|
Minu poolest täitsa ok ,pole küll kunagi auto orienteerumisega tegelenud,aga ootan juba huviga.
Quattro.
|
|
|
|
Vihane-Tihane
huviline
Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200 TQ 20v avant ja 120 Prado
|
postitati 10.03.12 20:00
|
|
|
Oleneb kuidas see 150km sisustatud saab olema. Pakun välja, et keskmine kiirus saab olema ca 50km/h otsides misiganes objekte ning lahendades
ülesandeid kontrollpunktides. 3h sõitu ja 1h näiteks ülesannete peale on 4h, mis täitsa okei ju.
BLOW-JOB is better then NO JOB
|
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.12 08:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Vihane-Tihane
Oleneb kuidas see 150km sisustatud saab olema. Pakun välja, et keskmine kiirus saab olema ca 50km/h otsides misiganes objekte ning lahendades
ülesandeid kontrollpunktides. 3h sõitu ja 1h näiteks ülesannete peale on 4h, mis täitsa okei ju. |
Kindlasti ei soovi me, et keegi hakkaks Eestis kehtivaid liikluspiiranguid ületama. Aga täpsem info tuleb selle kohta kindlasti, kui oleme punktid
jõudnud läbi vaadata. Üritame kontseptsiooni varem siia üles panna.
|
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.03.12 16:52
|
|
|
Kuna süüa pidavat korralikult saama selle raha eest-loodan, et nii ka on, siis paluksin mulle privaatsõnumiga saata teade, kui keegi on millegi vastu
allergiline vms. Nii igaks teiseks petteks. Ilmselt laseme teha tursket
talutoitu.
Ja nagu näha siis on aeg sujuvalt juba Märtsi keskel ning tasuks mõelda maksmisele. Tahaksin võimalikult ruttu saada teada, kui paljud esimeses postis
end üles andnutest ikka kohale tulevad, osalevad orienteerumisel ja mitmekesi jne. Aprilli keskpaigaks peab see kõik selge olema.
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.03.12 20:31
|
|
|
Tundub tulema huvitav üritus ja peaks olema ka töölt vaba nädal. Orienteerumisest ma osa ei võta, kuna mu auto ei ole mõeldud mujale, kui korralikele
asfaltteedele.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 5 .. 7 |