Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4  5  ..  29
Autor:
Pealkiri: Quattrorõõmud 2011/2012 (vaidlused veoskeemide üle kustutatakse hoiatamata!) (Vastuseid: 717 | Vaatamisi: 100518)
Kristoff
huviline

Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Tq & TSI

postitati 29.09.11 20:57 Tsiteeri

Meenus üks seik lähipäevilt, mida võib ma arvan rahulikult quattrorõõmude hulka liigitada.

Nimelt meeldib mulle ristmikelt ja fooride tagant suhteliselt reipalt startida(ei, ma ei tee striitreissi vms, aga lihtsalt on harjumus end kiirelt liigutada ja pedaal käib ka korra sügaval ära).
Ühel vihmasel varasügise õhtul sõitsin nii nagu ikka ja kõrval juhtus olema üks esiveoline [marki ei nimeta], kes nähtavasti tõlgendas mu kiiret starti nagu suurt pingutust temaga võidu sõita vms ja järgmise foori all üritas ta must kõigest väest ette rebida. Takistusi ma talle ei valmistanud, tehku mis tahab, kuid edukalt see tal tühja kaapides siiski ei õnnestunud. Kuni sihtkohani oli ülejäänud teekonnal mu näos suur irve. Puhas quattrorõõm. :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 30.09.11 05:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kristoff
Meenus üks seik lähipäevilt, mida võib ma arvan rahulikult quattrorõõmude hulka liigitada.

Nimelt meeldib mulle ristmikelt ja fooride tagant suhteliselt reipalt startida(ei, ma ei tee striitreissi vms, aga lihtsalt on harjumus end kiirelt liigutada ja pedaal käib ka korra sügaval ära).
Ühel vihmasel varasügise õhtul sõitsin nii nagu ikka ja kõrval juhtus olema üks esiveoline [marki ei nimeta], kes nähtavasti tõlgendas mu kiiret starti nagu suurt pingutust temaga võidu sõita vms ja järgmise foori all üritas ta must kõigest väest ette rebida. Takistusi ma talle ei valmistanud, tehku mis tahab, kuid edukalt see tal tühja kaapides siiski ei õnnestunud. Kuni sihtkohani oli ülejäänud teekonnal mu näos suur irve. Puhas quattrorõõm. :D

Täpselt sama juhus oli ükspäev ka mul...samamoodi, nagu ka sulle, meeldib reipalt startida, ei tee kah mingeid jubedaid kiirendusi vms, aga käbedalt stardin küll. Igatahes, neid monomähkijaid, kes üritavad kallaku peal niiske teega quattroga sammu pidada, on üsna naljakas vaadata ja suht totakas irve on endalgi enamus ajast näol. :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 30.09.11 05:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kristoff

Tuleb kohe meelde, kuidas ma irvitasin eelmisel talvel, kuidas üks noor tüüp viimase Celicaga, lõpuks juba suht nutuvõru suu ümber, üritas erinevate Vabaduse pst fooride alt mu A4 kõrvalt startides kõrvalistmel olevale blondile tõestada, et tal ikka mingit suvalisest väikeperevagunist vilkam auto on... :P Ise harrastan ka foori taga esimene olles kiiremaid starte, olenemata, kas kõrval on keegi või ei (pigem võtan siis rahulikumalt, kui on).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 30.09.11 07:41 Tsiteeri

Kusjuures ise panen tähele, et manuaalkastidega ma väga ei viitsi isegi võimelda, aga enda automaadiga on selline "mõnus vajutus ja läinud ma olengi" stiilis kiirendusi ikka päris palju. Tegemist siis tavalise poole pedaalini vajutusega, aga tavaliiklejatest monomähkijatel tõmbab kindlasti selle peale märjal asfaldil ka parima rehvi ringi :P. 4,2V8'ga oli tegelikult lausa piin tiptronic kastiga munejate järel foori tagant ära minna, kui pisikese varbaga pedaali vajutades jäid ikkagi esimesed jalgu :(. Kes kõrval istus, ei saanud kunagi aru, et mida kuradit ma gaasiga mängin, aga poolest väiksest varbavajutusest selle masina puhul oli suht raske isegi unistada :(. Kui bussidele on eraldi read olemas, siis peaks äkki teisele poole lisarajad tegema nendele, kes tahavad nobedamalt kui hall mass foori tagant ära minna - stiilis "floor it line" :D.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Got burger? (Jeep)

postitati 30.09.11 16:41 Tsiteeri

Kõige suurem quattroeõõm jääb möödunud talve, kui ma mingi uuema mersu sedaani käest lutti sain foori all...
Arvasin, et olen nii kõva mees, et stardin puhta kiilaka pealt ja teen lumisel asfaldil olevale mesale ära... mesa rsk oli ka 4vedune - ei saa kurta, et poleks oma liigne enesekindlus väikest eneseiroonilist irvitust esile kutsunud, sellise suckimise peale.

:D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Memphisc
huviline

Registreerunud 21.05.08
Kasutaja on eemal

postitati 10.10.11 12:40 Tsiteeri

Varsti algab, mingid kodanikud said juba täna esimest lund mekkida.
http://f.postimees.ee/f/2011/10/10/786072t44h8c8d.jpg

We're drifting slow through the snow on 5th Avenue..
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 10.10.11 13:12 Tsiteeri

http://ufo.planet.ee/foorum/emyoyo2.gif:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
maxic
huviline

Registreerunud 27.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: auditu

postitati 10.10.11 14:57 Tsiteeri

Isegi sai läbi sõidetud sellest lumelaadsest ollusest. Kahjuks küll valeveolise japsiga. Eriti huumorikas oli kuulata tuttavat, kes sellest tund varem oma BMW'ga läbi uisutas. :D

Kristoff
huviline

Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Tq & TSI

postitati 10.10.11 15:13 Tsiteeri

Oppa. :cool: Tooge Tartu kanti kah. :D

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 10.10.11 16:13 Tsiteeri

Idas hakkab ka vaikselt looma. Kaks ööd järjest on lörtsi sadanud...oh joy :D
Täna sai Rakveres käia ja seal, kes teab, on selline tänav nagu Nortsu tee...korralik künnipõld, mitte tee...aga quattroga sama lõbus, kui talvel :D

veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 11.10.11 20:02 Tsiteeri

Poolevedusega sai maanteepeal täna ikka uisusammu proovida, rahet oli tulnud. Suht vesiliu ja tühjade rehvide tunne tuli järsku.

LUND PALUKS ja KÜLMA kah!

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
madjs
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 b4 1,9tdi, Suzuki VX 800, Golf 2 GTI, Megan Coupe 108kw

postitati 11.10.11 20:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Memphisc
Varsti algab, mingid kodanikud said juba täna esimest lund mekkida.
http://f.postimees.ee/f/2011/10/10/786072t44h8c8d.jpg

No selline asi kukkus taevast alla meiekandis, sõites polnud vahet kas poole või täis vedune, suhteliselt huumor suverehviga. Motikaga vast kõige huvitavam, eriti kui mingi R bike.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 26.10.11 18:28 Tsiteeri

Eelmise aasta Quattrorõõmudest. Loodan, et omanik ei pahanda, aga arsi tehtud video peale seda, kui auto truubilt juba kätte olime saanud. :D Mitu head tundi kaevamist ja mässamist prussidega.

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Mustanq
klubiliige

Registreerunud 10.10.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S7 (C7.5) 4.0TT

postitati 26.10.11 21:03 Tsiteeri

Endal kõige mõnusam kogemus olnud talvel mõõda harku kruusateed Tiskre poole. Kes seda teed mõõda sõitnud, teab et seal mõlemalpool teed suured lagendikud ja kui ikka korralikult tuisku tuleb siis keset teed sellised kapotini ja üle pehmed lumehanged. Sai siis ükstalv pulli pärast ronitud sinna esiveolise chrysleriga, tulemus paarisaja meetri peale oli see, et auto oli põhjaga lumes kinni. Labidat polnud ja kütus hakkas ka vaikselt otsakorrale jõudma, siis tuli ikka ainus abivahend (jääkraabits välja võtta ja lund kühveldama hakata. Sai siis seda tulutult mingi tunnike tehtud ja juba olid mõtted auto maha jätta sinna samasse ja jalgsi teekonda jätkata:D Aga näe imet, tuli mingi Blondiin enda länkariga ja sai auto kuidagimoodi ümberkeeratud ja tuldud teed tagasi mindud. Hea et auto terveks jäi, kuna ega see blondiin väga väljatõmbamiskunsti ei osanud:D See talv võtab siis selle tee quattroga ette....vaatab kas on parem tulemus:d

Hegol
klubiliige

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B2q & Audi 80 B3q 16v & Audi A4 Avant B9q & Audi Q4 e-tron q

postitati 27.10.11 05:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kivitare
Eelmise aasta Quattrorõõmudest. Loodan, et omanik ei pahanda, aga arsi tehtud video peale seda, kui auto truubilt juba kätte olime saanud. :D Mitu head tundi kaevamist ja mässamist prussidega.

Ei pahanda :D Päris huvitav meenutus.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Got burger? (Jeep)

postitati 27.10.11 07:11 Tsiteeri

Ridi, radi, ralla...
lörts ja löga valla

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 28.10.11 13:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: erki.t
Ridi, radi, ralla...
lörts ja löga valla

Ja lisaks sellele võib ka foorumis talve lugeda ALANUKS :cool:

ahartsi
huviline

Registreerunud 16.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: A4 b6 1,9tdi(AVF) avant manuaal

postitati 20.11.11 16:20 Tsiteeri

Midagi nagu terendaks.
Ja olgugi et ise ilma nelikveota, mis mul selle vastu olla saaks!:D

KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 20.11.11 16:30 Tsiteeri

Täna juba Ihastes ristimikul kuulsin kui valeveoline mähkis tåhja :D seega tee oli juba täna libe..

Me likes :)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2

postitati 20.11.11 16:43 Tsiteeri

Täna olid tee ikka kaetud jääga. Sai siin ise ka monomähkijaga natukenentühja lastud. Quattrot täna ehitasin suure rõõmuga:d

Polyurea ülitugevad pinnakatted sõidukitele- https://polyterm.ee/
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: B2sedaan C5avant

postitati 20.11.11 17:38 Tsiteeri

Mina ei suutnud:P. Lugesin teie postitusi siin täna ja kiusatus tekkis liiga suur, seega tulin ka just proovimast. 220kW laseb ikka väga ilusti juba poognaid asfaldil. Tuleb vaid lumi ära oodata.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 20.11.11 17:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Ardo
Mina ei suutnud:P. Lugesin teie postitusi siin täna ja tulin ka just proovimast. 220kW laseb ikka väga ilusti juba poognaid asfaldil. Tuleb vaid lumi ära oodata.

Ärge hirmutage.
Sellise jutu kohaselt peab homme Edelaraudtee teenuseid kasutama, kuna oma vörril siiani suverull all :D
Aga pönev, termomeeter näitab hetkel -6.2.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 20.11.11 17:48 Tsiteeri

Mul ka suverull. Aga sellegipoolest mõnus:D.

KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 20.11.11 17:53 Tsiteeri

Tsitaat:

Sul teeb see 220kw kuival tavalisel asfaldil ka :D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 20.11.11 17:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KsenoonE
Tsitaat:

Sul teeb see 220kw kuival tavalisel asfaldil ka :D

Aga selleks tuleb natuke rohkem tallata. Praegu sõidan nii nagu tavaliselt ja auto tagumine ots tahab koguaeg esimesest otsast mööda minna. Kusjuures mind hirmutab teadmine, et mis siis saab kui päris lumi maha tuleb. Peab vist telliskivi pedaali alla panema:D.

Lehekülgi:  1  2  3  4  5  ..  29
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 19.7% - SQL: 80.3%]