Lehekülgi: 1 .. 27 28 29 30 31 .. 37 |
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
postitati 29.12.10 18:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kuits
Tee on muidugi äge, kurviline koos töusude ja langustega. |
+1
Natuke liiga pikad sirged on aga kurvid on täitsa ahvatlevad
|
|
|
|
TheRRsr
huviline
Registreerunud 14.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B5 2.6 - 11 l/100km
|
postitati 29.12.10 18:56
|
|
|
Noh, arvestades seda, et taevast tuli mingit lörakat ja tee oli megalibe, oli see 60 suht piiri peal kiirus.
|
|
|
|
Pooder
huviline
Registreerunud 22.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1.8tq
|
postitati 29.12.10 23:13
|
|
|
Ärge pahandage, kuid löigus "kihutav" isend siin teemas ...
Tee on muidugi äge, kurviline koos töusude ja langustega. |
Helsinki kandis on üldse raske leida teed, mis oleks heade järskude kurvidega, lai ja samas kus oleks vähe liiklust. Soomes ikka sea,l kus teed on,
seal on ka liiklus.
Videos tundub jah, et kurvides oleks võinud ikka natukene lollitada, aga see on juba iga mehe oskuste ja eesmärkide taga. Hea video.
Madis
|
|
|
Mrburns
huviline
Registreerunud 03.12.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.12.10 23:41
|
|
|
Mmh soovitan järgmise video puhul kasutada 2 kaamerat ja pärast monteerida
üks siis samal kohal teine mis näitaks esimest ratast ja teed .. Olen
ise ka palaaninud first person videot teha, ise tegin tõstukiga väikse amatöör video. Aga kui huvi on ma võin siia üles lükata
|
|
|
badman
huviline
Registreerunud 07.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: a4 30v Q; s4 1999; 90 coupe 20v
|
postitati 29.12.10 23:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: corbe
Tsitaat: | Algselt postitas: TheRRsr
Teine kord proovi "rippuva" rattaga nii, et vajuta pidurit ja anna samal ajal gaasi.
Teoreetiliselt peaks rippuva ratta kinni pidurdama ja veojõu teistele suunama.
Praktiliselt on hmmwv-ga proovitud ja toimib. |
Manuaalkastiga autoga või automaadiga? Kui kvaliteetaega hanges veetsin, siis täheldasin et ei ole see väga kerge kui tegemist manuaalkastiga. Aga ei
ole võimatuid olukordi, on valed töövõtted või vahendid. |
Võibolla pole just parim koht küsimiseks, kuid A4 2.8 Q puhul see libiseva ratta pidurdamine aitas ja sain ka kurve kiiremini läbitud ( pidur ja gaas
korraga), kuid b5 S4 puhul piduri vajutades (gaasi mitte vabastades) kaotab mootor jõu ja taastub alles sekundi pooleteise pärast peale piduri
vajutust. Ei ole tegu sellega et pidurdan liiga kõvasti vms vaid jõud kaob tuntavalt a la mootor oleks välja lülitatud või ainult paar hobust alles
jäänud. On see normaalne? Miskeid lisajubinaid ja kontrolle ei ole. Manuaalkastiga tegu.
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 30.12.10 07:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: badman
Võibolla pole just parim koht küsimiseks, kuid A4 2.8 Q puhul see libiseva ratta pidurdamine aitas ja sain ka kurve kiiremini läbitud ( pidur ja gaas
korraga), kuid b5 S4 puhul piduri vajutades (gaasi mitte vabastades) kaotab mootor jõu ja taastub alles sekundi pooleteise pärast peale piduri
vajutust. Ei ole tegu sellega et pidurdan liiga kõvasti vms vaid jõud kaob tuntavalt a la mootor oleks välja lülitatud või ainult paar hobust alles
jäänud. On see normaalne? Miskeid lisajubinaid ja kontrolle ei ole. Manuaalkastiga tegu. |
Tõmba ABS kaitse välja ja proovi siis.
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 TDI quattro, S8 40V
|
postitati 30.12.10 08:50
|
|
|
Uuematel mootoritel tehakse kohene kütusekatkestus, kui keegi pidurit vajutab. Sellest kohene jõukadu. Vanasti sai autodega gaas+pidur sõita, enam
mitte.
PLUS TDI Die Menschen sollten nicht
schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
|
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2.2T & A8 4.2
|
postitati 30.12.10 09:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: veekaheksa
Uuematel mootoritel tehakse kohene kütusekatkestus, kui keegi pidurit vajutab. Sellest kohene jõukadu. Vanasti sai autodega gaas+pidur sõita, enam
mitte. |
Õigust räägid. Ükspäev testisin ka Nissan Navarat. Pidurit panin, kadus jõud kui aga lahti lasin tuli tagasi.
Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
|
|
|
|
Kristoff
huviline
Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Tq & TSI
|
postitati 30.12.10 14:10
|
|
|
Sõbra 96' Mercedes laseb ka pöörded alla, kui pidurit vajutada ja kui ma õigesti mäletan siis C5 2.5 TDI jättis pöörded pidurit vajutades 1100 rpm
peale ning piduri vabastades hoidis pöördeid seal veel mõned sekundid.
Teemasse kah: ma vist hakkan arvet pidama, mitu autot ma quattroga liikuma aitanud olen. Pärast huvitav vaadata. Tundub olevat viimasel ajal üsna
igapäeva tegevus.
Iga kord ei tee seda ka üdini vabatahtlikult - mõnikord on need hädalised keset teed kinni ja kui ise liikuda tahan, siis muud varianti polegi, kui
jälle köis sappa ja kiskuma. Tüüpiline asi on ka see, et isegi kambaga lükkamisest pole kasu. Ma enam ei viitsi seda hädaliste juttu kuulatagi, et
tule aita lükka - palju pole vaja, endal 4 kutti juba hingeldavad. Pikema jututa köis välja ning asi tahe.
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 30.12.10 14:38
|
|
|
Eile õnnestus näha, kuidas üks slaaviverd quattro-äss (no offence, kui keegi tunneb solvatuna ) oma C6 Audi juures nukralt tuias ning vaatas, kuidas ilus hõbehall Audi vedeles küliti kraavis, külg
sees...Nimelt mees oli tulnud suure kiirusega kurvi, jälgede järgi kaotas juhitavuse ning tegi spinni ja maandus teiselpool teed maanteekraavis,
küliti juurikate otsas, mis paksu lume all peidus olid. Need lõhkusid klaasid ja küljeplekid. Autost kahju krt, ilus 3.2FSI q oli muidu...
Küsisin, et kas kõik OK, ütles et jah, korras. Küsisin siis ka, et mis juhtus, vastas: "A tolko paprobal, kak quattro rabotajet..a vidi, vsjo eto
huinjaa, skorost toe malenkaja, tolko 80..." Mina siis muhelesin omaette ja pobisesin...to delat, jesli uma netu.... ja veeresin oma "Datsunis",
nagu mõnimees seda nimetab, edasi...
Loo moraal- ei aita ka q, kui endal mõistust pole.
Ehk siis tõlge: :" proovisin, kuidas q töötab, a näed, täielik jama on, kiirust ka vähe, ainult 80. Minu vastus oli, et mis teha, kui mõistust
pole...
|
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.12.10 16:39
|
|
|
Koristajamutid olid täna üsna sõbralikud olnud (või olid nad alles õue tulnud ja polnud veel jõudnud vaeva näha), lamedakssõidetud vallile oli vaid
veidi värsket lund peale loobitud lisaks sadanud lumele...
Joker, tõsi ta on et q läheb kaugele ja sügavale kui kinni ei oska hoida
Siinkohal kiidan Audi korraldatavat Driving Experience'i jälle taevani
|
|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
postitati 30.12.10 17:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: TheRRsr
Teine kord proovi "rippuva" rattaga nii, et vajuta pidurit ja anna samal ajal gaasi.
Teoreetiliselt peaks rippuva ratta kinni pidurdama ja veojõu teistele suunama.
Praktiliselt on hmmwv-ga proovitud ja toimib. |
Praktikas ei toimi - sellega ei saa samal ajal kiirendada ja pidurdada. Ka käsipidur kahjuks ei kõlba selliselt kasutada. Sedamoodi ma suhteliselt
nõutu näoga kogu seda ilu seal hanges imetlesin ja kaevasin lõpuks kui mossemees kunagi.
|
|
|
|
forsin
huviline
Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan
|
postitati 31.12.10 10:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Raika42
Kohati hakkab juba sellel talvel quattro tüütuks muutuma. Igal pool on kedagi vaja välja sikutada. Ülejäänud liiklus kipub ka tihti jalgu jääma, eriti
maanteel, kus eile läänemaal pikemat otsa sõites tundus, et kiirus 60km/h oli vist enamiku jaoks absoluutne lagi. Olles lumesajus ja lumise tee peal
praktiliselt 100-st autost 100 kilomeetri jooksul mööda sõitnud, hakkas vägisi hinge kripeldama, et kas tõesti on quattroga siis NII palju parem
pidamine, et lumise tee peal 2x teistest kiiremini sõita ei ole probleem? No ei saa aru, omal auto libisema ei kippunud, pidurdamisega ka probleeme
polnud kui vaja oli pidurdada aga miskipärast tuli sõidu lõppedes selline imelik manjaki tunne peale. | Tegelikult nii see ongi.
See talv rallin põhjapool ja siin paksus lumes, kurvilistes mägedes tundub se erinevus veel suurem, kui ma pidevalt 110-120 -ga ringi vuran.
Autoks juba 17-nes talv järjest turbo quattro Audi S millele lisatud dorsenid difritesse.
|
|
|
forsin
huviline
Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan
|
postitati 31.12.10 10:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ziim911
Sai täna ka quattrot vähe tõsisemalt testitud. Lumes, kus keegi sõitnud pole, läheb päris hästi edasi, kojamehed ei jõu nii kiiresti käia.
Lükatud vallid said täna saatuslikuks. Kolm korda jäin kinni. Umbes 2m lai ja 60cm kõrge. Ei aita see quattro ka kui rattad maha ei ulatu
Muidugi hoogu peab piisavalt olema. |
Natukene abiks korralikum talveks ette valmistus kui terve mootori alune teha metall kaitse alla.
See hakkab toimima nagu salvo kelgu nina , võtad enne valli rünnakut veel suurema hoo ja hopsti.
Ma olen niimodi kunagi ületanud (nagu lutsu kivi) audiga ~8 meetrise jõe.
Tsitaat: | Sain ka kinnitust tõekspidamistele: esiteks, kui Qga kinni jääd, siis autost raske välja saada ja teiseks, kaevata saab
korralikult. |
Sõltumata vedrustusega ziibid veel hullemad.
Mul olnud elus juhus kui audi 200 20v läbisin turbatee mülkad oma jõuga , aga ziibi mehed said väljuda vaid katuse luugist et mult labidat laenata
millega asusid esi vintsi välja kaevama.. (on ka fotosid).
|
|
|
TheRRsr
huviline
Registreerunud 14.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B5 2.6 - 11 l/100km
|
postitati 31.12.10 14:24
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: forsin
Tsitaat: | Sain ka kinnitust tõekspidamistele: esiteks, kui Qga kinni jääd, siis autost raske välja saada ja teiseks, kaevata saab
korralikult. |
Sõltumata vedrustusega ziibid veel hullemad.
Mul olnud elus juhus kui audi 200 20v läbisin turbatee mülkad oma jõuga , aga ziibi mehed said väljuda vaid katuse luugist et mult labidat laenata
millega asusid esi vintsi välja kaevama.. (on ka fotosid). |
Asi ei ole mitte sõltumatu vedrustusega maasturites, vaid autode kaalu vahes. Sina oma kerge junniga sisse ei vaju, aga raske maastur vajub. Muideks
audid on ka sõltumatu vedrustusega.
|
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.12.10 15:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: forsin
Natukene abiks korralikum talveks ette valmistus kui terve mootori alune teha metall kaitse alla.
See hakkab toimima nagu salvo kelgu nina , võtad enne valli rünnakut veel suurema hoo ja hopsti.
Ma olen niimodi kunagi ületanud (nagu lutsu kivi) audiga ~8 meetrise jõe. |
AITÄH, forsin, u made my day Ma pole tükk aega nii naernud
Mõnusat aasta vahetamist sulle ja kõigile teistele, olge siis peo lõpuks ikka "neliveo" rezhiimis
|
|
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6
|
postitati 01.01.11 08:47
|
|
|
Töised rõõmud. Pilt tehtud Moonika ajal Väike hingetõmme varjulises
kohas.
|
|
|
villu157
huviline
Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG
|
|
serxx
huviline
Registreerunud 31.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.01.11 06:33
|
|
|
Eile pidin olude sunnil tegema väikese tiiru esiveolise golfiga. Täiesti jube kohe, kui hädine on pooleveoline. Isegi sirge ja sileda tee peal võib
kinni jääda.
Umbes 10km ringil jäin 3 korda kinni ja pidin labidat loopima, kuskil hange otasas sõitsin summuti pooleks ja peaaegu oleks neljandat korda ka kinni
jäänud. Kusjuures neid kohtasid läbin quattroga peaaegu igapäevaselt ja probleemideta.
Ma ei taha sellega veoskeemide teemalist vaidlust õhutada. Lihtsalt kiidan quattrot. Peale seda kui jälle quattroga liikuma sai, oli nägu naerul ja
elu lill. Ükski hang pole probleemiks. Jälle saab läbida kohtasid, mille peale inimesed vaatavad, mida see lollakas nüüd teha kavatseb, raudselt jääb
kinni ja kaevab kevadeni
|
|
|
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 TDI quattro, S8 40V
|
postitati 03.01.11 07:53
|
|
|
Kasutan siin ise kah vahepeal teist autot, millega peab rõvedaid ringe ümber majade tegema, kuna osad kurvid lihtsalt on umbes. Eile oli vaja kolmes
kohas 'tõsisemalt kerida' ca 400m teejupi peal. Tuleb vist vahelduseks ess välja ajada jälle.
PLUS TDI Die Menschen sollten nicht
schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 03.01.11 10:07
|
|
|
Eile önnestus Rapla löigul ühte maasturit teele sikutada, mis oli juhil käes lappima läinud, poole kerega oli vallis.
Samas egas eriti ei imestanud kah, tee paras kuumaastik ja mönusalt libe.
Tahtis vist eelnevalt üks Passati omanik väheke abivalmis olla, kuid esiveolisega poleks seal midagi tehtud.
Sikutamisel vöttis enda masinalgi rattad kettrama, kuid maasturi aeglusti kaasabile tuli edukalt teele.
Ja lund muudkui sajab ja sajab
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.01.11 10:21
|
|
|
Ja lund muudkui sajab ja sajab |
Ilusat ja laia lund kusjuures, plegi tükk aega sellist näinud
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
|
tanelr4
huviline
Registreerunud 28.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.01.11 10:50
|
|
|
Las sajab, muidu hakkabki juba väheks jääma
|
|
|
|
lohe
huviline
Registreerunud 16.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat Variant 4 motion 1,9TDI 96kw; Audi 80 B4 2.0 85kw
|
postitati 03.01.11 10:56
|
|
|
Küll see inimeseloom võib ikka ahne olla , aga ähvardavad küll suure
sulaga juba. Mul sel talvel polegi nagu suurt miskit väljatõmbamiste kontole kirjutada. Kui eelmisel talvel oli 12 välja aidatut, siis praegu kõigest
2.. Sõidan küll palju, aga ei satu kuidagi silma alla need abivajajad (mis sest et kohati lausa "otsin" neid).
Tsitaat: | Algselt postitas: tanelr4
Las sajab, muidu hakkabki juba väheks jääma |
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 27 28 29 30 31 .. 37 |