Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  27  28  29  30  31  ..  38
Autor:
Pealkiri: Audi A4 2.6 "RS4" - 1997 - NOS (Vastuseid: 931 | Vaatamisi: 183729)
NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 16.12.12 21:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Erksolen
Täna sai oma silmaga nähtud ja üksteist viisakusest teretatudki seda küll kerge käelehvitusega. Pean mainima, et oleks ilusti ühevärviline oleks tulemus juba päris hea.

Tundsin jah oma kunagise masina kohe ära.
Hommikul lähebki värvi muide ;)
Teisipäeva õhtuks lubati valmis saada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: ‘07 BMW 335xi E91

postitati 17.12.12 10:26 Tsiteeri

Kogu auto kahe päevaga ve? Mul oli paar nädalat töös, lammutati kõik osadeks, eeltööd jne. Sul on siis kõik eeltöö tehtud?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.12 10:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: S4BiT
Kogu auto kahe päevaga ve? Mul oli paar nädalat töös, lammutati kõik osadeks, eeltööd jne. Sul on siis kõik eeltöö tehtud?

Jah eeltööd tehtud. Aga esialgu sama toon mis küljesolevd originaal RS4 jupid - Avus silver - LY7J

Quattru
huviline

Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 V6

postitati 17.12.12 11:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: NOS
... Aga esialgu sama toon mis küljesolevd originaal RS4 jupid - Avus silver - LY7J

Mis sa mõtled siis veel mitu korda autot värvida? Miks siis nii tavapärase "halli" kasuks otsustasid? Võiks ikka RS puhul midagi erksamat olla?
Sinu auto, sinu otsutada, mina oma tahtmist peale ei suru, ei ütle et kole või valesti teed, aga nagu selleise foorumi teema puhul ikka, aga küsiks miks nii ja naa? Lugejad avaldamavad oma arvamust... :D

S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.12 12:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Miks siis nii tavapärase "halli" kasuks otsustasid?

Avus Silver nüüd küll tavapärane hall värv ei ole, kui sa ikka reaalselt ühtegi RS4ja sellist värvi näinud oled kunagi?! Tegu on vägagi ägeda värviga, väike näide http://audisrs.com/archive/o_t__t_22254__start_0__index.html

Rahaliselt on see lüke tegelikult päris hea, kuna osad detailid juba niigi seda värvi, pärast lihtsalt ühtlasemaks poleerida kui vaja. Katuse osa läheb ka siis nüüd värvi alla või see jääb A4 värvi?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Quattru
huviline

Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 V6

postitati 17.12.12 14:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Miks siis nii tavapärase "halli" kasuks otsustasid?

Avus Silver nüüd küll tavapärane hall värv ei ole, kui sa ikka reaalselt ühtegi RS4ja sellist värvi näinud oled kunagi?! Tegu on vägagi ägeda värviga, väike näide http://audisrs.com/archive/o_t__t_22254__start_0__index.html

Rahaliselt on see lüke tegelikult päris hea, kuna osad detailid juba niigi seda värvi, pärast lihtsalt ühtlasemaks poleerida kui vaja. Katuse osa läheb ka siis nüüd värvi alla või see jääb A4 värvi?

Rahaliselt vb tõest mõtekami, aga samas see pidavat esialgne värvus olema.

Kui eelnevalt siin teemas (mingi hunnik postitusi tagasi) värvi pakkumisi tehti lugejate poolt ning pakuti välja ikka väga erksaid ja erilisi värvitoone siis seda avus hõbedasega võrrelda sellises meie hallis kliimas jääb see (vähemalt kaugelt vaadates) suht tavaliseks hõbedaseks ju!. Sinu viite viimastel piltidel alles seda avuse kerget sinakat tooni kergelt näha isegi. Kõik on suhteline millega võrrelda ning maitseelistused on endiselt inimestel erinev. Jään endiselt oma arvamuse juurde sellest toonist.

NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.12 15:50 Tsiteeri

Rahu rahu, kevadel suvel muudab värvi ;)

S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.12 17:03 Tsiteeri

Tsitaat:

On tõesti pointi värvi peale KAKS KORDA raha raisata? Selle summa eest saaksid ju midagi muud teha või üldse kõrvale panna, "õige auto" raha kogumiseks. Ma loodan, et see Avus Silver sulle vähemalt külge kasvab siis kevadeks/suveks ja sellist rumalat lüket tegema ei hakka.

androt
huviline

Registreerunud 19.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.12 17:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

On tõesti pointi värvi peale KAKS KORDA raha raisata? Selle summa eest saaksid ju midagi muud teha või üldse kõrvale panna, "õige auto" raha kogumiseks. Ma loodan, et see Avus Silver sulle vähemalt külge kasvab siis kevadeks/suveks ja sellist rumalat lüket tegema ei hakka.

Mida sa muretsed nii väga, mida teine mees teeb. Värvi siis enda autot üks kord ja ole targem, igal inimesel on omad viisid ja soovid.

S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.12 17:22 Tsiteeri

Muretsemisest on küll asi kaugel, pigem prooviks inimest õigele teele suunata või natuke selgitada mida tõesti teha poleks mõtet. Pigem võiksid oma "kaitsjapositsioonist" väheke tagasi astuda :)

androt
huviline

Registreerunud 19.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.12 19:09 Tsiteeri

Ei ole ma kedagi kaitsnud ega pole põhjust ise kaitsepositsioonis olla. Lihtsalt kui tahad rahulikult huvitavat teemat lugeda ja tõesti näha midagi vähegi erilisemat, mida teised siin küllaltki ühetaolises foorumis teevad, siis mingi hetk viskab mõni vinguviiul üsna üle ja tahaks sellest tingitult omad soovitused teha. Laseks nüüd edaspidi mehel rahulikult autot edasi arendada ilma suurema offtopicuta.

yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.

postitati 17.12.12 19:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: androt
Lihtsalt kui tahad rahulikult huvitavat teemat lugeda ja tõesti näha midagi vähegi erilisemat, mida teised siin küllaltki ühetaolises foorumis teevad.

OT. jällegi, kui oleksid klubiliige, siis näeksid mis tegelikult toimub :).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.12 19:17 Tsiteeri

Huvitavatest teemadest siin foorumis puudust ei ole, tuleb kõigest klubiliikmeks saada ja loe nii, et silm punnis! End of OT.

Edit: Üks mees jõudis ette :D

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 17.12.12 19:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Huvitavatest teemadest siin foorumis puudust ei ole, tuleb kõigest klubiliikmeks saada ja loe nii, et silm punnis! End of OT.

Antud juhul isegi mina nöustun. Eriti ajab kihevile 624 ... teema, sir.Mulk.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mtaudi
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Golf Variant '17

postitati 17.12.12 20:17 Tsiteeri

Tsitaat:

Väike vihje neile, kes veel ei tea, kuidas rohkematest võimalustest osa saada klubliikmeks olemise näol: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=53696

End of OT - NOS-il plaanid autoga olemas ja mõtted liiguvad - vestlus piljardilaua taga seda näitas - lõpptulemus ei pruugi olla ei üht, ega teistpidi, aga quattrole üleminek ei ole enam mägede taga ja ehk saab varsti veelgi huvitama projekti kulgu jälgida.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 18.12.12 08:52 Tsiteeri

http://nos.planet.ee/Oliver/roool.jpg
Kas keegi kinnitaks, et neil roolinuppudel peaks olema valgustus?

Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: B6 Quattro

postitati 18.12.12 09:14 Tsiteeri

Tsitaat:
http://laura.planet.ee/Oliver/roool.jpg
Kas keegi kinnitaks, et neil roolinuppudel peaks olema valgustus?

Pole küll täpselt sama rool, kuid tundub et nuppude osa peaaegu sama ja põlevad... PILT SIIN

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 18.12.12 12:48 Tsiteeri

Nii. Masin värvist käes, supertulemus tegelikult, mina olen rahul. Peagi pilte ka.

S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 18.12.12 14:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Nii. Masin värvist käes, supertulemus tegelikult, mina olen rahul. Peagi pilte ka.

Kas värv kuivas ka üldse? Tõesti tundub liiga kiire töö kuidagi..

antonio
huviline

Registreerunud 09.11.12
Kasutaja on eemal

Auto: A4 Avant 1,8T 1998

postitati 18.12.12 14:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Kas värv kuivas ka üldse? Tõesti tundub liiga kiire töö kuidagi..

Kui lähiajal mullid alla tõmbab, siis ei jõudnud ära kuivada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Imres
huviline

Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Competition quattro 20vt

postitati 18.12.12 15:00 Tsiteeri

Mis mõttes ei jõudnud kuivada? Tänapäeval värvitakse vesivärvidega ja kuivatatakse kambris väga lühikese ajaga.

Ootame pilte ;)

Best ET 13,414@A4
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
antonio
huviline

Registreerunud 09.11.12
Kasutaja on eemal

Auto: A4 Avant 1,8T 1998

postitati 18.12.12 15:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Imres
Mis mõttes ei jõudnud kuivada? Tänapäeval värvitakse vesivärvidega ja kuivatatakse kambris väga lühikese ajaga.

Ootame pilte ;)

Pealt kuivab ära, aga värv peab omajagu aega kivistuma ka - st pole enam nii vastuvõtlik välistele teguritele. Peale värvimist ei tohi autole kohe survekat ka näidata.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 18.12.12 15:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Imres

Ootame pilte ;)

Ega ma marsilt pole, et vesivärvidest midagi ei tea. Minu arusaam kambrist on üldse see, et see on ruum auto värvimiseks, et igasugu sodi ringi ei lendaks (mitte mingi kuivatusahi?). Arvestades seda aega, millega see töö üldse ära tehti, jääb mulle arusaamatuks kuidas see auto ära kuivada jõudis, kasutaja antonio jutus on tõde sees, auto peab lihtsalt natukene kauem kuivama, värv võib jääda niiõelda kuiv (tolmukuiv), aga samas jääb see ikka nätskeks. Mul värviti kuid tagasi autot (2 nädalat, võeti kõik osad küljest jne.), peale värvimist lükkasin koguaeg auto vahatamist edasi ja nüüd kui ma ta lõpuks puhtaks pesin korralikult ja vahatama hakkasin, olid uue värvi peal kapotil linnusita lärakad sees juba natuke (õnneks sain välja poleeritud). Ma kujutan ette, et sellise nätske värvi sisse jääb absull kõik kinni/peale. Ma ei ole absull mingi värvikunn, aga niipalju on ikka kõrvu jäänud, et auto värvi kuivamine ei käi üleöö, pole lihtsalt võimalik?!

Imres
huviline

Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Competition quattro 20vt

postitati 18.12.12 18:30 Tsiteeri

Veits ikka marsilt küll.
Värvimiseks eraldi kamber kus tehakse värvimis ja lakkimis töö. Mõlema töö järel antakse kogu kambri sisule nö. kuuma. Temperatuur läheb kambris kehvema vennikese sauna mõõtu.
Lihtsamad ülevärvimised toimuvad minu tööjuures nii, et klient toob auto hommikul töösse ja õhtul viib minema. Miski ei kooru ega mullita. Mainin ära, et tegu margiesindusega mitte mingi nurgataguse kohaga.
Kui kellegil veel värvimise kohta küsimusi siis PS.

Edit: loomulikult on olemas järelkuivamine aga see juba teine teema.

Best ET 13,414@A4
S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 18.12.12 20:05 Tsiteeri

Okei. Järelkuivamist kui sellist ma silmas pidasin, mitmeid ja mitmeid kordi kuulnud lihtsalt, et autot ei saadud kätte selle tõttu, et peab veel kuivama. Väiksema detaili värvimise ja samal päeval kättesaamise lugu ei ole ka esmakordne asi. Ma arvestasin lihtsalt kõike seda tööd, mis oleks pidanud eelnevalt toimuma, stanged küljest, küljekarbid küljest jne.? Aga jah tõesti, kui eeltööd kõik korralikult tehtud olid (üle ei pidanud midagi tegema) ja detailid kergelt küljest tulid, siis miks mitte kui selles kambris öö kuivab..

Lehekülgi:  1  ..  27  28  29  30  31  ..  38
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 18.0% - SQL: 82.0%]