Lehekülgi: 1 .. 27 28 29 30 31 .. 38 |
NOS
huviline
Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.12 21:14
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Erksolen
Täna sai oma silmaga nähtud ja üksteist viisakusest teretatudki seda küll kerge käelehvitusega. Pean mainima, et oleks ilusti ühevärviline oleks
tulemus juba päris hea. |
Tundsin jah oma kunagise masina kohe ära.
Hommikul lähebki värvi muide
Teisipäeva õhtuks lubati valmis saada.
|
|
|
S4BiT
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: ‘07 BMW 335xi E91
|
postitati 17.12.12 10:26
|
|
|
Kogu auto kahe päevaga ve? Mul oli paar nädalat töös, lammutati kõik osadeks, eeltööd jne. Sul on siis kõik eeltöö tehtud?
|
|
|
|
NOS
huviline
Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.12.12 10:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: S4BiT
Kogu auto kahe päevaga ve? Mul oli paar nädalat töös, lammutati kõik osadeks, eeltööd jne. Sul on siis kõik eeltöö tehtud? |
Jah eeltööd tehtud. Aga esialgu sama toon mis küljesolevd originaal RS4 jupid - Avus silver - LY7J
|
|
|
Quattru
huviline
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
postitati 17.12.12 11:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: NOS
... Aga esialgu sama toon mis küljesolevd originaal RS4 jupid - Avus silver - LY7J |
Mis sa mõtled siis veel mitu korda autot värvida? Miks siis nii tavapärase "halli" kasuks otsustasid? Võiks ikka RS puhul midagi erksamat olla?
Sinu auto, sinu otsutada, mina oma tahtmist peale ei suru, ei ütle et kole või valesti teed, aga nagu selleise foorumi teema puhul ikka, aga küsiks
miks nii ja naa? Lugejad avaldamavad oma arvamust...
|
|
|
S4BiT
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.12.12 12:04
|
|
|
Tsitaat: | Miks siis nii tavapärase "halli" kasuks otsustasid? |
Avus Silver nüüd küll tavapärane hall värv ei ole, kui sa ikka reaalselt ühtegi RS4ja sellist värvi näinud oled kunagi?! Tegu on vägagi ägeda värviga,
väike näide http://audisrs.com/archive/o_t__t_22254__start_0__index.html
Rahaliselt on see lüke tegelikult päris hea, kuna osad detailid juba niigi seda värvi, pärast lihtsalt ühtlasemaks poleerida kui vaja. Katuse osa
läheb ka siis nüüd värvi alla või see jääb A4 värvi?
|
|
|
|
Quattru
huviline
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
postitati 17.12.12 14:15
|
|
|
Tsitaat: | Miks siis nii tavapärase "halli" kasuks otsustasid? |
Avus Silver nüüd küll tavapärane hall värv ei ole, kui sa ikka reaalselt ühtegi RS4ja sellist värvi näinud oled kunagi?! Tegu on vägagi ägeda värviga,
väike näide http://audisrs.com/archive/o_t__t_22254__start_0__index.html
Rahaliselt on see lüke tegelikult päris hea, kuna osad detailid juba niigi seda värvi, pärast lihtsalt ühtlasemaks poleerida kui vaja. Katuse osa
läheb ka siis nüüd värvi alla või see jääb A4 värvi? |
Rahaliselt vb tõest mõtekami, aga samas see pidavat esialgne värvus olema.
Kui eelnevalt siin teemas (mingi hunnik postitusi tagasi) värvi pakkumisi tehti lugejate poolt ning pakuti välja ikka väga erksaid ja erilisi
värvitoone siis seda avus hõbedasega võrrelda sellises meie hallis kliimas jääb see (vähemalt kaugelt vaadates) suht tavaliseks hõbedaseks ju!. Sinu
viite viimastel piltidel alles seda avuse kerget sinakat tooni kergelt näha isegi. Kõik on suhteline millega võrrelda ning maitseelistused on endiselt
inimestel erinev. Jään endiselt oma arvamuse juurde sellest toonist.
|
|
|
NOS
huviline
Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.12.12 15:50
|
|
|
Rahu rahu, kevadel suvel muudab värvi
|
|
|
S4BiT
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.12.12 17:03
|
|
|
Rahu rahu, kevadel suvel muudab värvi |
On tõesti pointi värvi peale KAKS KORDA raha raisata? Selle summa eest saaksid ju midagi muud teha või üldse kõrvale panna, "õige auto" raha
kogumiseks. Ma loodan, et see Avus Silver sulle vähemalt külge kasvab siis kevadeks/suveks ja sellist rumalat lüket tegema ei hakka.
|
|
|
|
androt
huviline
Registreerunud 19.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.12.12 17:10
|
|
|
Rahu rahu, kevadel suvel muudab värvi |
On tõesti pointi värvi peale KAKS KORDA raha raisata? Selle summa eest saaksid ju midagi muud teha või üldse kõrvale panna, "õige auto" raha
kogumiseks. Ma loodan, et see Avus Silver sulle vähemalt külge kasvab siis kevadeks/suveks ja sellist rumalat lüket tegema ei hakka.
|
Mida sa muretsed nii väga, mida teine mees teeb. Värvi siis enda autot üks kord ja ole targem, igal inimesel on omad viisid ja soovid.
|
|
|
S4BiT
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.12.12 17:22
|
|
|
Muretsemisest on küll asi kaugel, pigem prooviks inimest õigele teele suunata või natuke selgitada mida tõesti teha poleks mõtet. Pigem võiksid oma
"kaitsjapositsioonist" väheke tagasi astuda
|
|
|
|
androt
huviline
Registreerunud 19.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.12.12 19:09
|
|
|
Ei ole ma kedagi kaitsnud ega pole põhjust ise kaitsepositsioonis olla. Lihtsalt kui tahad rahulikult huvitavat teemat lugeda ja tõesti näha midagi
vähegi erilisemat, mida teised siin küllaltki ühetaolises foorumis teevad, siis mingi hetk viskab mõni vinguviiul üsna üle ja tahaks sellest tingitult
omad soovitused teha. Laseks nüüd edaspidi mehel rahulikult autot edasi arendada ilma suurema offtopicuta.
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
postitati 17.12.12 19:15
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: androt
Lihtsalt kui tahad rahulikult huvitavat teemat lugeda ja tõesti näha midagi vähegi erilisemat, mida teised siin küllaltki ühetaolises foorumis
teevad. |
OT. jällegi, kui oleksid klubiliige, siis näeksid mis tegelikult toimub .
|
|
|
S4BiT
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.12.12 19:17
|
|
|
Huvitavatest teemadest siin foorumis puudust ei ole, tuleb kõigest klubiliikmeks saada ja loe nii, et silm punnis! End of OT.
Edit: Üks mees jõudis ette
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 17.12.12 19:39
|
|
|
Huvitavatest teemadest siin foorumis puudust ei ole, tuleb kõigest klubiliikmeks saada ja loe nii, et silm punnis! End of OT.
Edit: Üks mees jõudis ette |
Antud juhul isegi mina nöustun. Eriti ajab kihevile 624 ... teema, sir.Mulk.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Golf Variant '17
|
postitati 17.12.12 20:17
|
|
|
Edit: Üks mees jõudis ette |
Väike vihje neile, kes veel ei tea, kuidas rohkematest võimalustest osa saada klubliikmeks olemise näol: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=53696
End of OT - NOS-il plaanid autoga olemas ja mõtted liiguvad - vestlus piljardilaua taga seda näitas - lõpptulemus ei pruugi olla ei üht, ega
teistpidi, aga quattrole üleminek ei ole enam mägede taga ja ehk saab varsti veelgi huvitama projekti kulgu jälgida.
|
|
|
|
NOS
huviline
Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.12.12 08:52
|
|
|
Kas keegi kinnitaks, et neil roolinuppudel peaks olema valgustus?
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 18.12.12 09:14
|
|
|
Pole küll täpselt sama rool, kuid tundub et nuppude osa peaaegu sama ja põlevad... PILT SIIN
|
|
|
|
NOS
huviline
Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.12.12 12:48
|
|
|
Nii. Masin värvist käes, supertulemus tegelikult, mina olen rahul. Peagi pilte ka.
|
|
|
S4BiT
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.12.12 14:03
|
|
|
Nii. Masin värvist käes, supertulemus tegelikult, mina olen rahul. Peagi pilte ka. |
Kas värv kuivas ka üldse? Tõesti tundub liiga kiire töö kuidagi..
|
|
|
|
antonio
huviline
Registreerunud 09.11.12
Kasutaja on eemal
Auto: A4 Avant 1,8T 1998
|
postitati 18.12.12 14:14
|
|
|
Nii. Masin värvist käes, supertulemus tegelikult, mina olen rahul. Peagi pilte ka. |
Kas värv kuivas ka üldse? Tõesti tundub liiga kiire töö kuidagi.. |
Kui lähiajal mullid alla tõmbab, siis ei jõudnud ära kuivada.
|
|
|
|
Imres
huviline
Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Competition quattro 20vt
|
postitati 18.12.12 15:00
|
|
|
Mis mõttes ei jõudnud kuivada? Tänapäeval värvitakse vesivärvidega ja kuivatatakse kambris väga lühikese ajaga.
Ootame pilte
Best ET 13,414@A4
|
|
|
|
antonio
huviline
Registreerunud 09.11.12
Kasutaja on eemal
Auto: A4 Avant 1,8T 1998
|
postitati 18.12.12 15:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Imres
Mis mõttes ei jõudnud kuivada? Tänapäeval värvitakse vesivärvidega ja kuivatatakse kambris väga lühikese ajaga.
Ootame pilte |
Pealt kuivab ära, aga värv peab omajagu aega kivistuma ka - st pole enam nii vastuvõtlik välistele teguritele. Peale värvimist ei tohi autole kohe
survekat ka näidata.
|
|
|
|
S4BiT
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.12.12 15:48
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Imres
Ootame pilte |
Ega ma marsilt pole, et vesivärvidest midagi ei tea. Minu arusaam kambrist on üldse see, et see on ruum auto värvimiseks, et igasugu sodi ringi ei
lendaks (mitte mingi kuivatusahi?). Arvestades seda aega, millega see töö üldse ära tehti, jääb mulle arusaamatuks kuidas see auto ära kuivada jõudis,
kasutaja antonio jutus on tõde sees, auto peab lihtsalt natukene kauem kuivama, värv võib jääda niiõelda kuiv (tolmukuiv), aga samas jääb see ikka
nätskeks. Mul värviti kuid tagasi autot (2 nädalat, võeti kõik osad küljest jne.), peale värvimist lükkasin koguaeg auto vahatamist edasi ja nüüd kui
ma ta lõpuks puhtaks pesin korralikult ja vahatama hakkasin, olid uue värvi peal kapotil linnusita lärakad sees juba natuke (õnneks sain välja
poleeritud). Ma kujutan ette, et sellise nätske värvi sisse jääb absull kõik kinni/peale. Ma ei ole absull mingi värvikunn, aga niipalju on ikka kõrvu
jäänud, et auto värvi kuivamine ei käi üleöö, pole lihtsalt võimalik?!
|
|
|
|
Imres
huviline
Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Competition quattro 20vt
|
postitati 18.12.12 18:30
|
|
|
Veits ikka marsilt küll.
Värvimiseks eraldi kamber kus tehakse värvimis ja lakkimis töö. Mõlema töö järel antakse kogu kambri sisule nö. kuuma. Temperatuur läheb kambris
kehvema vennikese sauna mõõtu.
Lihtsamad ülevärvimised toimuvad minu tööjuures nii, et klient toob auto hommikul töösse ja õhtul viib minema. Miski ei kooru ega mullita. Mainin ära,
et tegu margiesindusega mitte mingi nurgataguse kohaga.
Kui kellegil veel värvimise kohta küsimusi siis PS.
Edit: loomulikult on olemas järelkuivamine aga see juba teine teema.
Best ET 13,414@A4
|
|
|
|
S4BiT
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.12.12 20:05
|
|
|
Okei. Järelkuivamist kui sellist ma silmas pidasin, mitmeid ja mitmeid kordi kuulnud lihtsalt, et autot ei saadud kätte selle tõttu, et peab veel
kuivama. Väiksema detaili värvimise ja samal päeval kättesaamise lugu ei ole ka esmakordne asi. Ma arvestasin lihtsalt kõike seda tööd, mis oleks
pidanud eelnevalt toimuma, stanged küljest, küljekarbid küljest jne.? Aga jah tõesti, kui eeltööd kõik korralikult tehtud olid (üle ei pidanud midagi
tegema) ja detailid kergelt küljest tulid, siis miks mitte kui selles kambris öö kuivab..
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 27 28 29 30 31 .. 38 |