Deprecated: Implicit conversion from float 31537.000000000004 to int loses precision in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/viewthread.php on line 181
Eesti Audi Klubi foorum - Quattrorõõmud 2009 / 2010 (vaidlused veoskeemide üle kustutatakse hoiatamata!)
Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  26  27  28  29  30  ..  44
Autor:
Pealkiri: Quattrorõõmud 2009 / 2010 (vaidlused veoskeemide üle kustutatakse hoiatamata!) (Vastuseid: 1089 | Vaatamisi: 146191)
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 03.01.10 20:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raizxc
Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Tunnistan Tartu kõige lõbusamaks ringiks Riia ringi lõunaka juures :P. Mõnus pehme lumi, mille tavamähkijad olid ära silunud, mätsis hästi, et lausa kolm tiiru järjest peale teha. Teine koht läheb Tlna maantee ilmatsalu ringile :D.

Mind paneb imestama see, kui karmilt reguleeritakse kõike siin foorumis. Kuid selles teemas on lausa seaduse rikkumine au sees? Miks see nii on? Kui keegi moderaatoritest vastust teab, võiks seda mulle privasse selgitada. Tänud! :)

Mida siin karmilt reguleeritakse? Et pead punkti ja suurtähte kasutama? Ma ei saa aru mida on viriseda koguaeg?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 03.01.10 20:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: automees6
Mida siin karmilt reguleeritakse? Et pead punkti ja suurtähte kasutama? Ma ei saa aru mida on viriseda koguaeg?

Eestlasele meeldib viriseda, kui isegi ei teata tagamaasid ;). Peaasi, et virisetud saaks :).

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

Tsitaat:
Algselt postitas: indrekk
Ootaks ka infi, õlled kapis ja auto akna all mõlemad kutsuvad, varsti tuleb valik teha :P

Mina võtaks parema meelega mingi rahulikuma, mõnusate kurvidega teelõigu linnapiiril või kuskil ladude vahel, parklates sõõrikuid väga joonistada ei viitsi. Või noh, kui miski paksu lumekihiga, puutumata koha leiab, siis ei oleks muidugi küsimustki :)
Ma suure tõenäosusega täna vist välja ei tule, kuid platside silumise asemel tahaks küll midagi raja laadsemat harjutada. Muidugi kui kellegil on kohe mingi hea ja vaikne koht soovitada(kurviline teelõik või mingi ladude vaheline rahulik ala) siis oleks küll hea lähima aja jooksul teada saada. Pisikestel linnatänavatel manööverdamine väga ei tõmba.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Dan
klubiliige

Registreerunud 05.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Golf R Mk7; Audi A3 SB quattro, Audi 80 quattro

Mul hetkel täpselt sama valik kusjuures. :D Probleem ongi selles, et ma ei ole puhastverd kohalik (nagu Sinagi) ja ma ei tea väga täpselt selliseid mõnusate kurvidega teelõike. Kui Sul mõni silmapiiril siis haaran aga röömsalt võtmed. :P Paak sai ka just kurguni täis lastud. :)

Tsitaat:
Algselt postitas: indrekk
Ootaks ka infi, õlled kapis ja auto akna all mõlemad kutsuvad, varsti tuleb valik teha :P

Mina võtaks parema meelega mingi rahulikuma, mõnusate kurvidega teelõigu linnapiiril või kuskil ladude vahel, parklates sõõrikuid väga joonistada ei viitsi. Või noh, kui miski paksu lumekihiga, puutumata koha leiab, siis ei oleks muidugi küsimustki :)

Tsitaat:
Algselt postitas: Dan
Meil siin Tallinnas enam nii lõbus ei ole kuna suuremad teed ja ringid on suht puhtaks aetud. Muidu oleksin ka edetabelit koostama läinud. :P
Mingi hetk tagasi vaatasin aknast välja ja kui ma nüüd ei eksi siis Rainer igatahes startis kuhugile.
Siit siis küsimus, et kas keegi tahab oma maagilisi salaparklaid ka teistele avaldada ja neid seltskonnaga lihvima minna? :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
raizxc
huviline

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 03.01.10 20:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Vaata seda reguleerib inimese intelligents ja kaine mõistus. Kui ikka liiklus on ringil, siis sellist nalja ei tee. Kui sellist asja tehakse, siis kindlasti mitte sellisel moel nagu seda youtube väga paljudest videodest näha võib :(. Ja kui keegi isegi nägi pealt, siis ei seganud ma oma tegevusega olematuid liiklejaid või kindlasti mitte ei tekitanud liiklusohtlikku olukorda.

Ei pidanudki silmas sind ega ka paljusid teisi, kes selles teemas sõna on võtnud. Kui seda tehakse kuskil inimtühjas kohas, palun väga. Kui asi läheb rullnoklikuks tõmblemiseks. Siis esiteks seab ohtu see teisi kaasliiklejaid ja teiseks ei aita see kuidagi kaasa klubi hea maine püsimisele.

Ja selle lausega, et inimese intelligents reguleerib seda, olen ma 101% nõus!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
K1KaZ
klubiliige

Registreerunud 24.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: Kolm kuubikut :)

postitati 03.01.10 20:37 Tsiteeri

Jh krt ei saa siin see aasta hõisata midagi.
Jõle head Quattro ilmad on küll väljas :D
Aga paraku mul 2 Quattro't & ükski ei sõida :(

Quattro'ga lumepeal käia on hea :D
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
raizxc
huviline

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 03.01.10 20:40 Tsiteeri

Tsitaat:

Olen siinsete reeglitega väga rahul. Pigem tahtsin mainida seda, et hoidke jutud/pildid/videod ja muu, millest siin teematate, legaalsuse piirides.
Aga mina ei saa jällegi aru, miks on vaja postitada sellist postitust, nagu sul just välja kukkus.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
audimees-007
huviline

Registreerunud 03.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 03.01.10 20:50 Tsiteeri

Ma kutsuks suisa üles oma teod, mitte postitused, hoidma legaalsuse piires!

Moderaator: esimese postituse õigekirja parandame ilma hoiatuseta :)

audi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.01.10 20:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audimees-007
ma kutsuks suisa üles oma teod, mitte postitused, hoidma legaalsuse piires!

? Mõnele on lumi pähe hakanud ve?

raizxc
huviline

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 03.01.10 20:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Sa tegid seda jälle!:D Ise panid tähele?

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 03.01.10 20:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Ära muretse, ta on terve päeva selline olnud. Võibolla hommikuks saab jälle kaineks.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 03.01.10 20:56 Tsiteeri

Ärgem hakakem jälle pihta.. Iga terve mõistusega inimene ei libise ju kui on oht et keegi ette jääb, muidu võiks ju südapäeval sõitmas käia :D

Teemasse - Tallinnas ei ole ilmselt praegu ühtegi ohutut lõiku kus mingit reaalset ja järjepidevat sõidutehnikat arendada, selles suhtes on Põhja-Lätlased oma radade rohkusega vägagi plusspoolel... Me vaikselt mõtiskleme kuidas saaks mingi normaalse raja maha joonistada põhjapoole kah, kergelt kopp on ees küll juba parklaringidest, tahaks tehniliselt sõita ja seda ilma et peaks äärekive (tervitused Minesweeperile), politseinikke või midaiganes veel kõikseaeg jälgima ja silmad punnis otsima...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.01.10 21:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raizxc
Tsitaat:
Tsitaat:

Sa tegid seda jälle!:D Ise panid tähele?

Noja sul on sama haigus vist. :D Ok vabandust tühja möla pärast.

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 03.01.10 23:27 Tsiteeri

Praegu vaatan aknast välja, ning tuleb meelde vana indiaani vanasõna: "today is good day to quattro.":cool:

Edit: Tõepoolest sattusid mingid veidrad kirjavead sisse.
Igastähes käisin just õues, ning lumesadu on selleks korraks otsas, lausa kuud oli selgesti näha. Kelle käest tuleks luba küsida, et vabaduse platsi auto pildistamiseks kasutada?

Et oleks raskem!
Timmu
huviline

Registreerunud 06.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: 2 x Q

postitati 04.01.10 07:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rat_013
Tsitaat:
Algselt postitas: Timmu
Ale koki juures saate oma Q proovile panna.

Alekoki juures ple sttagi teha, ausõna :D
Aga Zoig-iga läheme pärast küll jah, ja mõned veel...

Mul oli seal tegemist.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
indrekk
huviline

Registreerunud 04.09.06
Kasutaja on foorumis

Auto: 200 20v

postitati 04.01.10 10:56 Tsiteeri

Mis see siis nüüd juhtus? Vaatan aknast välja, päike särab ja taevas sinine. Käin söögi ja kohvi järel, taevas hall, ülipaks lumesadu ja nähtavus ca 50m.

Mitte, et selles nüüd midagi halba oleks, tulgu või homseni :)

E: Ok, 15min hiljem jälle päike paistab ja taevas sinine.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: S6 2.2T & A8 4.2

postitati 04.01.10 19:30 Tsiteeri

Täna õhtupoolikul keeras keegi kraanid taas valla:

http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/253/369/06343490585533.jpg

http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/253/369/06343494368d8e.jpg

Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
Dan
klubiliige

Registreerunud 05.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Golf R Mk7; Audi A3 SB quattro, Audi 80 quattro

postitati 04.01.10 20:14 Tsiteeri

Kuna ilm on jälle lihtsalt liiga hea siis minu kannatus ei pea vastu ja lähen teen mingi tunnise tiiru linnapeal. Kui keegi liituda tahab siis kontaktid on profiilis olemas. :)

real1
huviline

Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6

postitati 04.01.10 20:14 Tsiteeri

Mis lumekirme see siin pildil on? :D

Eile lükkasin põllu peal lumehangesid, selline tankisti tunne tuli, kõikvõimas:D

simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: S6 2.2T & A8 4.2

postitati 04.01.10 20:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: real1
Mis lumekirme see siin pildil on? :D

Pole ta nii kirme midagi, üsna paks lumi siiski:D

Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 04.01.10 21:15 Tsiteeri

Kui ikka korralikult tuiskama kipub, ehk saab ka kuidagi löigu teha oma masinaga mäest üles roomates:D
Praegu paistab lumesodi ka veel lisaks alla tulema.
Koduvärava töus. (pilt vägagi kehva kvaliteediga)

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Maikel18
huviline

Registreerunud 07.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: S 4 2.2 TQ 20V

postitati 04.01.10 21:40 Tsiteeri

Nelja käpaga kaapivatel audidel võiks külje akendel ka kojamehed olla. :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
a6audi
huviline

Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw

postitati 04.01.10 22:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Kuna ilm on jälle lihtsalt liiga hea siis minu kannatus ei pea vastu ja lähen teen mingi tunnise tiiru linnapeal. Kui keegi liituda tahab siis kontaktid on profiilis olemas. :)

Ma ei tea,kas oli samuti mingi kambaga tiirutamine lumistel teedel aga 23.12 Tartus, viljandi ringi juurest Valga ringi poole liigeldes (ca. kell 23.45) hakkas vastu tulema rodu autosi.Enamustel ohukad peal,tegid lumes oma vigureid ja sõitsid Võru poolt kas Tallinna või Viljandi poole. Kui nägin,et neid on ikka meeletu rodu,hakkasin neid hiljem lugema.Siis sain kokku 63 autot seega võis seal olla sada või rohkem masinat.Oli audisi,wv ja teisi marke. Seega mis ürituseks või lumeralliks läks ei tea aga vaatepilt oli päris võimas:) Isegi suurtes pulmades pole sellist rivi autosi näinud:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
RD
huviline

Registreerunud 09.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.01.10 22:00 Tsiteeri

Tsitaat:

Ebareaalse sõiduga vend oled :o
Oli endal linnavahel üsna palju liikumist ja imestasin, et pole ühtegi funnivat Quattrot (ega Subarut ega kedagi) näinud ja umb 15sec hiljem olid sina ja keegi veel fooritaga mu kõrval.
Quattrost rõõmu kui palju....

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Heix
huviline

Registreerunud 30.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: VW Phaeton 2011

postitati 04.01.10 22:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: a6audi
Tsitaat:

Ma ei tea,kas oli samuti mingi kambaga tiirutamine lumistel teedel aga 23.12 Tartus, viljandi ringi juurest Valga ringi poole liigeldes (ca. kell 23.45) hakkas vastu tulema rodu autosi.Enamustel ohukad peal,tegid lumes oma vigureid ja sõitsid Võru poolt kas Tallinna või Viljandi poole. Kui nägin,et neid on ikka meeletu rodu,hakkasin neid hiljem lugema.Siis sain kokku 63 autot seega võis seal olla sada või rohkem masinat.Oli audisi,wv ja teisi marke. Seega mis ürituseks või lumeralliks läks ei tea aga vaatepilt oli päris võimas:) Isegi suurtes pulmades pole sellist rivi autosi näinud:D

Volkari klubi oli jah vist mingi aastalõpu kogunemise teinud... hiljem paar raketikestki lasknud:)

Vorsprung durch Technik
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
 Lehekülgi:  1  ..  26  27  28  29  30  ..  44
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 18.2% - SQL: 81.8%]