Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  25  26  27  28  29  ..  37
Autor:
Pealkiri: Quattrorõõmud 2010 / 2011 (vaidlused veoskeemide üle kustutatakse hoiatamata!) (Vastuseid: 902 | Vaatamisi: 133314)
meha
huviline

Registreerunud 18.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100q ja VW Passat

postitati 26.12.10 15:22 Tsiteeri

Ja minu 100 seisab nüüd ilusti Annelinnas majade vahel põhja peal kinni ja ootab hommikul toekamat sikutajat.:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
seitsmene
huviline

Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2

postitati 26.12.10 15:32 Tsiteeri

Täna proovisin ära, mismoodi oma auto vedrustus "Lift" asendis toimib. Muud ei jäänud üle, elan tupiktänava lõpus, ajudeta traktorist oli väravataha meetrise tiheda valli lükanud. Aga "Lift" tõstab auto suht Allroadiks, suurim mure oli klaasid puhtaks saada. Eks naabrid ootasid õelalt, et mis see nüüd tegema hakkab. Nende arvates ju igavene suur madal auto, kinni peaksin sellega olema. No sõitsin siis umbetusanud teele edasi-tagasi mõned korrad vähemasti jäljed sisse. Muidu ei saa homme töölegi.

Ja see et - siinkäiv sahajuht, sa oled lammas!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
rakkim
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4e

postitati 26.12.10 16:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: seitsmene
Täna proovisin ära, mismoodi oma auto vedrustus "Lift" asendis toimib. Muud ei jäänud üle, elan tupiktänava lõpus, ajudeta traktorist oli väravataha meetrise tiheda valli lükanud. Aga "Lift" tõstab auto suht Allroadiks, suurim mure oli klaasid puhtaks saada. Eks naabrid ootasid õelalt, et mis see nüüd tegema hakkab. Nende arvates ju igavene suur madal auto, kinni peaksin sellega olema. No sõitsin siis umbetusanud teele edasi-tagasi mõned korrad vähemasti jäljed sisse. Muidu ei saa homme töölegi.

Ja see et - siinkäiv sahajuht, sa oled lammas!

Enda omaga sõidan koguaeg nüüd LIFTiga - Kordagi pole veel kinni jäänud, kuigi provatseerin palju sõitmata teedel jne. :D hea asi ikka

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Raika42
klubiliige

Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: A6 c4 2,5tdiQ; S6 c5 4,2Q; A4 b5 2,8Q

postitati 26.12.10 20:08 Tsiteeri

Kohati hakkab juba sellel talvel quattro tüütuks muutuma. Igal pool on kedagi vaja välja sikutada. Ülejäänud liiklus kipub ka tihti jalgu jääma, eriti maanteel, kus eile läänemaal pikemat otsa sõites tundus, et kiirus 60km/h oli vist enamiku jaoks absoluutne lagi. Olles lumesajus ja lumise tee peal praktiliselt 100-st autost 100 kilomeetri jooksul mööda sõitnud, hakkas vägisi hinge kripeldama, et kas tõesti on quattroga siis NII palju parem pidamine, et lumise tee peal 2x teistest kiiremini sõita ei ole probleem? No ei saa aru, omal auto libisema ei kippunud, pidurdamisega ka probleeme polnud kui vaja oli pidurdada aga miskipärast tuli sõidu lõppedes selline imelik manjaki tunne peale.

quatrororo
huviline

Registreerunud 22.09.10
Kasutaja on eemal

postitati 26.12.10 20:13 Tsiteeri

Täpselt sama tunne on kogu aeg :D

automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 26.12.10 20:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Raika42
Kohati hakkab juba sellel talvel quattro tüütuks muutuma. Igal pool on kedagi vaja välja sikutada. Ülejäänud liiklus kipub ka tihti jalgu jääma, eriti maanteel, kus eile läänemaal pikemat otsa sõites tundus, et kiirus 60km/h oli vist enamiku jaoks absoluutne lagi. Olles lumesajus ja lumise tee peal praktiliselt 100-st autost 100 kilomeetri jooksul mööda sõitnud, hakkas vägisi hinge kripeldama, et kas tõesti on quattroga siis NII palju parem pidamine, et lumise tee peal 2x teistest kiiremini sõita ei ole probleem? No ei saa aru, omal auto libisema ei kippunud, pidurdamisega ka probleeme polnud kui vaja oli pidurdada aga miskipärast tuli sõidu lõppedes selline imelik manjaki tunne peale.

Eks ta stabiilsem ikka ole kuid pidama saab samakiiresti kui esiveoline. Inimesed lihtsalt ei oska sõita ja kardavad. Eks ta ole õige ka kui oma sõiduoskustes kindel pole. Ma enda esiveoga sõidan ka enamasti mööda neist uimajatest kuna kannatab vabalt 60 asemel 90 sõita. Kui must asfalt paistab siisi hakkatakse jälle minust mööda sõitma kuna kõik muutuvad järsku maru osavataeks. ;) Osa ei julge vist ültse sõita kui tee valge on.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 26.12.10 20:36 Tsiteeri

Sai eile päev otsa lumalabidale valu antud kuna sahamees keeldus lihtsalt meie tee peale tulemast (pole valla tee), aga õhtul sõitis jobu lihtsalt sahk üleval ikka läbi, sõtkudes viimsegi lume kinni mis kinni.
Kuna oli külalisi tulemas, siis sai võetud kätte ning mindud oma autoga teed "lahti lükkama". Suutsin korraks ainult põhja peale kinni jääda kui ühes kurvis gaasi maha lasin. Sellest olukorrast sai lumelabida näitamisega välja. Pärast minu sõitu oli naabrid nagu sipelgad rivis proovimas kas nad saavad omi autodega välja:)

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 26.12.10 22:10 Tsiteeri

Hehee, ma ennist läksin sõitu, õu oli aednikke täis... Ma lükkasin tagaklaasi ja küljeklaasid ja tiba esiklaasist puhtaks ja tagurdasin läbi vaalu välja, OH NEID PILKE :D Pärast tulin tagasi parkisin samasse kohta...
Samas siis jäin lastega õue, siis miski naabrimutt tuli vigisema st shtoo guljaajesh, ma et lapaatu netu, ta tõi oma vahenditest kohe uue välja (wtf - tal oli mitu labidat) :D
Nii et mul ka ühiskondlik-kasulik-aednikutöö tehtud see talv. Õnneks toodi varsti jääger välja. Ja hiljem tulid teised naabrid viina ja sakummiga "appi"... Mis ma oskan öelda, oleks teand et lumerookimine nii täis teeb, oleks ammu labida ostnud :D :D :D

-e- Meeleolukas juhtum - hoovi sõitis üks B6 takso, 1.8T, q sildid ees-taga, vaatasin et no ok las sõidab ümber maja, et ma oleks julgend proovida küll maja tagant läbi sõita.. Noh, ega ta suurt kaugele ei jõudnud, selgus et kraabib siiski vaid üks ratas.. Hea et Turbo-Nitro-Ritariässä kirju pold veel küljes :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
ziim911
huviline

Registreerunud 02.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: A8 d3

postitati 27.12.10 00:49 Tsiteeri

Sai täna ka quattrot vähe tõsisemalt testitud. Lumes, kus keegi sõitnud pole, läheb päris hästi edasi, kojamehed ei jõu nii kiiresti käia.;)
Lükatud vallid said täna saatuslikuks. Kolm korda jäin kinni. Umbes 2m lai ja 60cm kõrge. Ei aita see quattro ka kui rattad maha ei ulatu :)
Muidugi hoogu peab piisavalt olema.

Sain ka kinnitust tõekspidamistele: esiteks, kui Qga kinni jääd, siis autost raske välja saada ja teiseks, kaevata saab korralikult.

eko89
huviline

Registreerunud 11.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 d3 171kw

postitati 27.12.10 06:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ziim911
Sai täna ka quattrot vähe tõsisemalt testitud. Lumes, kus keegi sõitnud pole, läheb päris hästi edasi, kojamehed ei jõu nii kiiresti käia.;)
Lükatud vallid said täna saatuslikuks. Kolm korda jäin kinni. Umbes 2m lai ja 60cm kõrge. Ei aita see quattro ka kui rattad maha ei ulatu :)
Muidugi hoogu peab piisavalt olema.

Sain ka kinnitust tõekspidamistele: esiteks, kui Qga kinni jääd, siis autost raske välja saada ja teiseks, kaevata saab korralikult.

Oman müüd ka quattrot c5 2.8(manuual)
ütleks, et olen suht pettunud, kinni jääbi ikka suhteliselt kergesti ja välja tuleb raskelt(all uued korralikud naelad)(mitte mingid noname).

Eelnev kogemus oli audi 100 2.3(manual)(taga lukustusega), ka viletsate rehvidega oli läbivus hea!!!!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
margusja
huviline

Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal

Auto: BMW e60 (523) '05

postitati 27.12.10 06:47 Tsiteeri

Sõiduauto ju.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
corbe
huviline

Registreerunud 11.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: A5 Q | A6 C8 Q

postitati 27.12.10 06:51 Tsiteeri

Töö juures parkimisplatsil pole traktor käinud pärast Moonika möllamist ja tänane olukord on siin kergelt öeldes huvitav :D
Ma sain ilusti üle lamava politseiniku ja lumelinna, kuid eelmise lumetormi ajal väsimuse märke näitama hakkav põhjakaitse sai ka oma viimse päeva elatud. Väike tükk jäi siiski külge, mida kohe kätega ära tirida ei saanud. Eks õhtul vähe sulades peab ka need viimased tükid ära koristama. Jama ka selles, et tagurdades hakkas lund niimoodi põhjakaitse vahele koguma, et viskas ta sinna alla täiesti kummi ja lõpuks siis juba tagurpidi ja otsa ta saigi. Peab puhkuse ajal korralikuma asja alla vaatama.

Rat, aednikutööd mainides ootas eile koju tagasi tulles selline pilt ( 23.12 õhtul läksime minema ja kogu lumi koristatud, eile õhtul siis jõudsime tagasi )

http://lh5.ggpht.com/_Wc450rGBGHM/TRewxQhEqeI/AAAAAAAABiY/Vfg35hyZ3ew/s640/IMAG0038.jpg

Päris mitu tundi sai rahmeldatud, et kõik puhtaks visata.

Jõhvis seisis Audi 2 päeva maja ees ja tulemus selline:

http://lh3.ggpht.com/_Wc450rGBGHM/TRZSbuDmsVI/AAAAAAAABhk/rIq8bdi1wd8/s640/IMAG0033.jpg

Aga üldiselt on tore :cool:

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 27.12.10 07:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: eko89
eelnev kogemus oli audi 100 2.3(manual)(taga lukustusega), ka viletsate rehvidega oli läbivus hea!!!!
Tõenäoliselt on C5 ka madalam kui vana 100, samuti tagumine lukk aitab läbivusele kaasa.

Edit, mul põhjakaitse hakkab ka juba väsimuse märke näitama (loe: saab veel kasutada, aga ei kujuta ette kauaks enam...). Kas C4-le pakutavaid põhjakaitseid ka sellises formaadis leidub, mis kataks põhjaaluse vähemalt kuni poole käigukastini?

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 27.12.10 08:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Zoig
Kas C4-le pakutavaid põhjakaitseid ka sellises formaadis leidub, mis kataks põhjaaluse vähemalt kuni poole käigukastini?

Originaaltootena see asi lausa olemas ;). Nii palju on ta abiks, et tagurdades jäävad mõlemad katted kenasti alles. Kui ainult mootoriruumi põhjakate all on, siis kakub see ennast tagurpidi sõites lund täis ja kehvemal juhul irdub koos stangega. Nende mõlema kahjuks räägib aga see, et masinal on tunduvalt lihtsam ennast lumekuhja sisse "suuska panna" ja kõhualune lund täis kühveldada ning siis on ainult labidas või hea sõber teise quattroga abiks.

PS! Need, kes katsetavad oma esimest quattrot ja füüsikaseadusi pole viitsinud õppida või nendest aru saada ning ütlevad, et üks Q on s*tem kui teine Q - nii kaua, kui põhi ei käi vastu maad ja rattaid ei kergitata liigub asi edasi. Kui juba rattad õhus, siis pole vahet palju rattaid veab ;). Paksus lumes viivad edasi kaks jõudu - auto mass+kliirens ja alles siis tuleb mängu monovedu või nelikvedu (no paha ei teeks, kui natuke mootorit kah muidugi kapoti all on) :).

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.12.10 08:10 Tsiteeri

See C5 kinni jäämise jutt on küll julgelt BS, sa ikka ESP võtad maha sõites?
Ise sõidan troonikuga C5-ga ja ei kurda millimeetritki..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: Auditu

postitati 27.12.10 08:33 Tsiteeri

Tsitaat:
-e- Meeleolukas juhtum - hoovi sõitis üks B6 takso, 1.8T, q sildid ees-taga, vaatasin et no ok las sõidab ümber maja, et ma oleks julgend proovida küll maja tagant läbi sõita.. Noh, ega ta suurt kaugele ei jõudnud, selgus et kraabib siiski vaid üks ratas.. Hea et Turbo-Nitro-Ritariässä kirju pold veel küljes :P

Kas see takso polnud helesinine, sai seda aidatud ükspäev valliotsast alla, seal jah ainult märgid:D
Sai aidatud ka ühte Allroadi hommikul, oli fooritaha ära surnud ja liiklus kinni, köis taha ja teepealt ära tiritud, päev kirjas jälle:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
eko89
huviline

Registreerunud 11.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 d3 171kw

postitati 27.12.10 08:35 Tsiteeri

Märkus moderaatorilt: "Postitus kustutatud, kuna kasutaja ei ole vaatamata varasemale märkusele asunud järgima foorumi reeglite 3. punkti! Järgmine samm on kasutaja postitusõiguse peatamine!"

rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.12.10 08:43 Tsiteeri

Vedru - se sinine jah :)

Eko - ega siin ikkagi pädeb see kpsi jutt et põhja peal istub ka Hummer kinni, samas ma ise ei ole küll täheldanud C5-ga mingit erilist läbivuse probleemi.. Kui on tugevam lumi/lumepuder siis ei tohi lihtsalt never ever hoogu maha lasta v seisma jääda, aga see on jälle iga autoga nii..

OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

Auto: Tesla

postitati 27.12.10 15:18 Tsiteeri

Mina olen küll tänulik oma küla põllumeestele, kes viitsivad iga hommik teid lükata. Elan ka täiesti tee lõpus ja ~2km kaugusel teest, kus alles mingisugune liiklus pihta hakkab ja ~5km Viljandi mnt-st. Aga ikka on iga hommiku teed lahti lükatud. Hea töö!

The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.12.10 15:34 Tsiteeri

Sahahuvilised otsigu omale mingi sahameeste foorum vms.

Sai täna edgarigorski kesklinnas mingil ühesuunalisel kitsal tänaval pargitud, eespool parkis üks neiu V8-ga, natuke tagapool 90q, ilus oli vaadata kuidas pargiti ja ära mindi, emotsioonitu pingevaba hangest väljakeeramine lihtsalt, ilma liigse rahmeldamiseta. Samas mingi kaubikukäkats vaevles tükk aega, lõpuks parkis kuidagi poolviltu, siis kostus madal müdin... Brabus b7, miski naisterahvas roolis, nikerdas ja nikerdas kerge kallaku peal ja lõpuks loobus, mõne aja pärast tuttav heli, sel korral üritas siledal maal rööpast välja saada, õnneks sai ta suhteliselt kiiresti aru, et ta peab ikka kuskile parkimismajja vms kohta oma lennuki parkima.

Nädalavahetusel sai natuke maastikusuutlikuma autoga kõrvalteedel käidud, sel hetkel ei oleks ridala vallateedele sõiduautoga küll asja olnud, patrolile olid tuisuvaalud lagedatel kapotiservani, tabasin end mitmeid kordi mõtlemas: "kui nüüd järgi lasta, siis tuleb küll kevadet oodata". Praeguseks on jälle igav, enamus teid lahti lükatud.

Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 27.12.10 17:29 Tsiteeri

Stiilinäide, kuidas põhja peal olevaid pooleveolisi liikuma saab. Aitan alati, kui võimalik. :D

http://i175.photobucket.com/albums/w150/Audihoolik/27122010105.jpg

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.

postitati 27.12.10 17:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Harry_R
Stiilinäide, kuidas põhja peal olevaid pooleveolisi liikuma saab. Aitan alati, kui võimalik. :D

Mina ei oleks küll oma kindlustuse tõusu hinnaga, nõus teisi "aitama".

Audi varuosad, http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=181792 Autode ost/müük, hooldus ja remont Haapsalus, JanekCars OÜ
Best ET 12.08 :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
real1
huviline

Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6

postitati 27.12.10 18:11 Tsiteeri

Tsitaat:

Mina ükskord ammu suvel proovisin ka ühe oma autoga, kas jõuan sigulli lükata, tulemuseks minu autol katkine esituli ja numbrialus. Siguli muidugi sõitis tervelt minema. Ei maksa selliseid katseid ja abistamisi eriti teha:)

Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 27.12.10 18:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: yanekk
Tsitaat:

Mina ei oleks küll oma kindlustuse tõusu hinnaga, nõus teisi "aitama".

Ega ma päris lampi ka tagant nügima ei hakanud. Naisterahval oli kiire matustele, kaevasime ja möllasime, aga tolku polnud. Pakkusin välja, et lähen ostan köie ja tõmman, aga selleks tal polnud aega. Ja kusjuures ta ise pakkus lükkamise variandi välja, ma veel proovisin talle ikka köie teemaga peale käia ja selgitasin ka, et stange või luuk võib viga saada. Tema aga oli sellega nõus, et ostab kasvõi uue stange, kuid ära tal on vaja kiiresti saada. Tänas ette ära ka ja ütles, et kui midagi juhtub, siis minule mingeid pretensioone ei ole. Enda auto pärast ei põdenud, kuna see vähe tugevamast koostisest. :D Vaikselt nügisin ja läinud ta oligi, soome numbritega auto oli. Hea, et auto kõrgem ei olnud, sest luugist jäi paar millimeetrit puudu.
Poleks uskunud, et sellise variandiga ka mõni nõustub või veel vähem, ise välja pakub, kuid toimis.

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 27.12.10 18:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: real1
Tsitaat:

Mina ükskord ammu suvel proovisin ka ühe oma autoga, kas jõuan sigulli lükata, tulemuseks minu autol katkine esituli ja numbrialus. Siguli muidugi sõitis tervelt minema. Ei maksa selliseid katseid ja abistamisi eriti teha:)

Eks sigullil oli metallstange nagu mul. :P

Lehekülgi:  1  ..  25  26  27  28  29  ..  37
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 19.3% - SQL: 80.7%]