Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  25  26  27  28  29  ..  41
Autor:
Pealkiri: Talverehvide arutelu (Vastuseid: 1018 | Vaatamisi: 192208)
KuldarA
huviline

Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 18.12.13 07:06 Tsiteeri

Ma võrdlen pidamist ja olen seda meelt, et kui vähegi võimalik, siis tasub panna korraliku tootja uued rehvid.

http://www.tarbija24.ee/2628926/vanasti-soideti-ka-talvel-suverehvidega-aga-nuud

Lisaks on ka see probleem:
Suurekivigi rõhutas, et ükski rehv ei kesta igavesti. Kui selle külgseina hakkavad tekkima praod, tuleks rehv välja vahetada, sest kumm on juba vananenud. See on protekteeritud ehk taastatud rehvide puhul suur probleem. «Taastatud rehvi puhul võetakse kasutusele vana, teadmata tootmisaastaga karkass, millele liimitakse peale uus muster ja kummiga külgsein,» selgitas ta. «Aluskarkass võib olla vigastatud või muude defektidega, ega sinna alla näe.»

Eks igaüks ostab vastavalt võimalusele rehvid, aga mina leian, et see on koht, kus ei tasu kokku hoida. Halva pidamisega rehvidega võid ju ise hakkama saada ettevaatlikult sõites, aga kahjuks või õnneks pole me liikluses üksi ja ma usun, et tihti on teil ka naised või lapsed, kes seda autot kasutavad, et rehve alla pannes tasub mõelda, et kas nad ka nii hästi hakkama saavad, kui peaks pidamine käest minema nende rehvide pärast.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 18.12.13 07:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KuldarA
Ma võrdlen pidamist ja olen seda meelt, et kui vähegi võimalik, siis tasub panna korraliku tootja uued rehvid.

http://www.tarbija24.ee/2628926/vanasti-soideti-ka-talvel-suverehvidega-aga-nuud

Lisaks on ka see probleem:
Suurekivigi rõhutas, et ükski rehv ei kesta igavesti. Kui selle külgseina hakkavad tekkima praod, tuleks rehv välja vahetada, sest kumm on juba vananenud. See on protekteeritud ehk taastatud rehvide puhul suur probleem. «Taastatud rehvi puhul võetakse kasutusele vana, teadmata tootmisaastaga karkass, millele liimitakse peale uus muster ja kummiga külgsein,» selgitas ta. «Aluskarkass võib olla vigastatud või muude defektidega, ega sinna alla näe.»

...

Et siis Master ei oska alusrehvilt valmistamise kuupäeva lugeda? Olles ise natuke uut Masterit proovida saanud ei oska nagu miskit halba öelda hetkel, ohtlikud need kindlasti pole, see on ülepingutatud jutt, vaiksemad igaljuhul tunduvad olevat, kui eespool mainitud GY UG Ice arcticud:)

Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KuldarA
huviline

Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 18.12.13 08:40 Tsiteeri

No eks see vist oleneb, siis. Minu proovitud Masterid ei kõlvanud väga kuskile. Ei müra ega pidamise poolest.

//edit: Sul ju TT-ga esimene talv ka, et eks see rehvimüra on autos kinni ka. Sõbral oli ka TT, siis oli sellel juba suverehvidega päris kõva lärm, mis veel talvekatest rääkida. A6-s nende rehvidega müra probleemi polnud(kulunud suvekad tegid rohkem), A3 8L-ile läksid ka sel aastal alla ja müra täitsa normis võrreldes suvega(Suvel 17'' 215 laiusega ja talvel 195 laiusega 15''). Sama hea kogemus ka A4 B7 ja Passat B6 pealt sõprade näitel.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 18.12.13 08:57 Tsiteeri

Tsitaat:
No eks see vist oleneb, siis. Minu proovitud Masterid ei kõlvanud väga kuskile. Ei müra ega pidamise poolest.

//edit: Sul ju TT-ga esimene talv ka, et eks see rehvimüra on autos kinni ka. Sõbral oli ka TT, siis oli sellel juba suverehvidega päris kõva lärm, mis veel talvekatest rääkida. A6-s nende rehvidega müra probleemi polnud(kulunud suvekad tegid rohkem), A3 8L-ile läksid ka sel aastal alla ja müra täitsa normis võrreldes suvega(Suvel 17'' 215 laiusega ja talvel 195 laiusega 15''). Sama hea kogemus ka A4 B7 ja Passat B6 pealt sõprade näitel.

Eks ta ole jah, faktoreid on palju, päris nö ceteris paribus võrdlus puudub, võrdlesin b4-ga, aga b4 vast vaiksem jah. Igatahes täitsa kasutatavad rehvid IMO Masterid siiski.

KuldarA
huviline

Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 18.12.13 09:01 Tsiteeri

Kuigi selles osas on õigus küll, et kõige vaiksemad talvekad nad pole. Eks see ole kinni nende suures veeretakistuses. Siiani kõige vaiksemad talvekad on olnud Michelinid mul. Nii naastud kui lamellid. Praegu on all Michelin Latitude X-ice 2 naastud ja nende müra ei kasvanud üldse võrreldes suvekatega. Huvitaval kombel pole salongi naastu klõbinat ka kuulda.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 18.12.13 09:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Kuigi selles osas on õigus küll, et kõige vaiksemad talvekad nad pole. Eks see ole kinni nende suures veeretakistuses. Siiani kõige vaiksemad talvekad on olnud Michelinid mul. Nii naastud kui lamellid. Praegu on all Michelin Latitude X-ice 2 naastud ja nende müra ei kasvanud üldse võrreldes suvekatega. Huvitaval kombel pole salongi naastu klõbinat ka kuulda.

Minul vaikseimad naastud on olnud Barumid, ka ei olnud praktiliselt suvekaga vahet ja IMO pidasid ka Conti WV2-ga samaväärselt (mõlemad siis soetatud uuena), pole siis ime, et Barumi naastu enam ei toodeta, conti tahtis Contit ka müüa:)

Sparkle
huviline

Registreerunud 27.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: 80 typ85(Q), S6 C4 AAN, A3 8V Tdi Q

postitati 18.12.13 09:12 Tsiteeri

Oleks sõiduauto protekteeritud rehvidel ka eelmise elu karkass tuvastatav siis minu puhul tõstaks see kindlustunnet. Just nagu veaoutodel, seal keegi külgseinu kummiga enam ei katta ja rehvi tootaja ja kirjad jäävad alles, ka näed külgseina elujärku. Tootmiskuupäeva koha pealt jään vastuse võlgu. Eeldan et see on maha lihvitud ja sinna protekteerja logo peal kleebitud.

Mis puudutab rehvimüra siis olen tänu erinevate "kaaskannatajatega" suheldes aru saanud, et müra on kõige suurem just uue sissesõitmata rehvi puhul. Uute rehvidega isiklikult olen varem kokku puutunud vaid WS-70 lamellidega, mis on hiirvaiksed. Prott teebki lärmi ja jääbki tegema.

Selle rehviga on kellelgi kogemusi?
http://www.reff.ee/pood/rehv/soiduauto/sava/eskimo-stud-3186/
Kasutab teine väga usaldusväärset mustrikontuuri, lisaks on lamellid kalasabas, mis annab ülihea haakumise lumistes oludes. Hind on ka väga mõistlik.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 18.12.13 10:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Sparkle
Oleks sõiduauto protekteeritud rehvidel ka eelmise elu karkass tuvastatav siis minu puhul tõstaks see kindlustunnet. Just nagu veaoutodel, seal keegi külgseinu kummiga enam ei katta ja rehvi tootaja ja kirjad jäävad alles, ka näed külgseina elujärku. Tootmiskuupäeva koha pealt jään vastuse võlgu. Eeldan et see on maha lihvitud ja sinna protekteerja logo peal kleebitud.

Mis puudutab rehvimüra siis olen tänu erinevate "kaaskannatajatega" suheldes aru saanud, et müra on kõige suurem just uue sissesõitmata rehvi puhul. Uute rehvidega isiklikult olen varem kokku puutunud vaid WS-70 lamellidega, mis on hiirvaiksed. Prott teebki lärmi ja jääbki tegema.

Kasutab teine väga usaldusväärset mustrikontuuri, lisaks on lamellid kalasabas, mis annab ülihea haakumise lumistes oludes. Hind on ka väga mõistlik.

See Sava peaks olema sisuliselt eelmine GY ehk siis UG Extreme?

kuzmits
huviline

Registreerunud 28.01.13
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat alltrack 2,0 TDI 130KW 4 MOTION

postitati 18.12.13 13:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Tsitaat:
Algselt postitas: Sparkle

See Sava peaks olema sisuliselt eelmine GY ehk siis UG Extreme?

Nii ta on

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
raineys
huviline

Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal

Auto: Saab 9-5 2.3t

postitati 19.12.13 09:37 Tsiteeri

Nende Masterite üle muretsejad peaksid pigem muretsema nende inimeste pärast, kes sõidavad oma buumerite ja muude pillidega äärmisel juhul suverehvidega. Paremal juhul 10 aastat vanade või viimse piirini kulunud Nokianide ja Goodyearidega. Need on kordades ohtlikumad kui uued Master protid.

Natuke ka targemat juttu. Omale panin finantsilise probleemi pärast alla Master Nordic 3. Korralikku talve pole veel olnud, aga need vähesed talvised päevad, mis on olnud, kinnitavad seda, et surmarehvid need ei ole. Rehvid tunduvad hästi pidavat nii lumel kui jääl. Asfaldil ujumist ei ole. Müra on nagu on. Pigem on probleem selles, et need on naastrehvid. Asfaldil pidamine hea. Kiiremad kurvid ja paar järsku viimase hetke pidurdamist on head olnud. Kiunuma ega libisema pole hakanud.

Lisaks mainin ära, et kui Tallinna teed olid ilusad ja lumised, siis sai tühjal teel proovitud vingerdada ja äkilisi manöövreid teha. Külg hakkas ette tulema alles umbes peale neljandat-viiendat rooli järsku järjestikust ühele-teisele poole pööramist. Vähemalt mulle tundub küll, et täiesti normaalsed rehvid.

http://images.spritmonitor.de/555994_5.png
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 19.12.13 16:09 Tsiteeri

Raineys, 3. 4. hooajal on rehvid kövemad ja pidamine kehvem.

Vorsprung durch Drehmoment !
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 19.12.13 17:04 Tsiteeri

Inimene, kellel on natukenegi tervet mõistust ja tehnilist taipu, ei sõida ühe rehvisetiga üle 3 hooaja mitte mingil juhul. Need, kes mustrimillimeetreid ainult mõõdavad, need on tunduvalt ohtlikumad vennad, kui masteri või vallai prottide kasutajad. Igasugu savade ja intensade jms kraami soetajad - miks on "emafirmaga" samal turul müüdav kraam 30-50% odavam? Lihtsalt, et kaubamärki korralikku pole peal?

Caesar
huviline

Registreerunud 29.10.13
Kasutaja on eemal

Auto: Audi RS6 4.0 TFSI

postitati 19.12.13 21:05 Tsiteeri

Rehvidel loeb palju kummisegust. Seda juttu ei ole mõtet ajada, et Vallai ja Mastersi rehvid on sama head kui ContiIceContact, Hakkapeliitta 8 vms tipptoodang.

Caesar
huviline

Registreerunud 29.10.13
Kasutaja on eemal

Auto: Audi RS6 4.0 TFSI

postitati 19.12.13 21:09 Tsiteeri

Kas naelrehvi puhul on normaalne kui naelte ümbrus on katki, murenenud pärast ca 1000 km sõitu? Selle aja sees ei olnud palju kiirendusi ega äkkpidurdusi.

raineys
huviline

Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal

postitati 20.12.13 00:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Caesar
Rehvidel loeb palju kummisegust. Seda juttu ei ole mõtet ajada, et Vallai ja Mastersi rehvid on sama head kui ContiIceContact, Hakkapeliitta 8 vms tipptoodang.

Kas keegi on öelnud, et Master on parem kui Hakkapeliitta 8? Ei ole. Mina väidan ainult seda, et vanad ja/või kulunud Hakkapeliitta 8 (mis sest, et need on hetkel kõige uuemad Hakkad) on halvemad kui uued Master protid.

Mina pole nii rikas, et maksta 150€ tükist Hakka 8 eest. Seega ma pean valima odavama rehvi, aga ma ka ei osta vanu/kulunud ContiIceContacte, sest need pole enam need, mis nad alguses olid.

Edit: Mõnda aega tagasi, kui omale rehve otsisin, siis maksid Hakka 8 umbes 200€ tükk. Praegu on umbes 150€ tükk. Ikkagi kallis.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.12.13 03:35 Tsiteeri

Raineys, keegi ei käskinud osta HP8. Tegelikult saanuks selle Master toodangu eest ligemale 100 eurot kallimalt tuntuma firma, mis ka rehvitestides p....e kukkunud pole.
Lisan kohe, et 100 euri oli 195/65 R15 möötudel hinnavaheks, ehk levinum number.
Aga mis siin ikka lonti pöristada, seega kui oled oma tehinguga rahul, siis hästi ja edukat kulgemist.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 20.12.13 06:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
Raineys, keegi ei käskinud osta HP8. Tegelikult saanuks selle Master toodangu eest ligemale 100 eurot kallimalt tuntuma firma, mis ka rehvitestides p....e kukkunud pole.
Lisan kohe, et 100 euri oli 195/65 R15 möötudel hinnavaheks, ehk levinum number.
Aga mis siin ikka lonti pöristada, seega kui oled oma tehinguga rahul, siis hästi ja edukat kulgemist.

Äkki paned Masteri testimise kohta ka mõne viite? Mulle pole nagu silma jäänud.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.12.13 09:37 Tsiteeri

Ma pole Masteri rehvitestist kössanud juppigi, mainisin ainult, et Masteri jooksu hinnale + 100 ja saab tuntumad tootjad, Hankook, Dunlop jne.

hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 20.12.13 13:20 Tsiteeri

Aga pangas saate kasvõi teha kogumishoiuse: hakkate praegu pihta 20-30e kuu ja uueks hooajaks pole enam teema kas Masterid või vanad juustud :-)

real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q

postitati 20.12.13 13:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: hamlet
Aga pangas saate kasvõi teha kogumishoiuse: hakkate praegu pihta 20-30e kuu ja uueks hooajaks pole enam teema kas Masterid või vanad juustud :-)

Arvuta välja, millises pangas see läbi läheb. Reaalselt kasvuhoiuse % ikka päris pisike. Eriti sealt midagi ei saa, kui pole suuremat summat. :)

Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 20.12.13 13:31 Tsiteeri

Pigem mõeldi seda, et paned iga kuu 20-30 euri hoiusele juurde.
See 0,1% intressi ei anna loomulikult midagi :(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 20.12.13 13:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: QUATTRO
Pigem mõeldi seda, et paned iga kuu 20-30 euri hoiusele juurde.
See 0,1% intressi ei anna loomulikult midagi :(

Just , seda jh. :-)

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 20.12.13 15:02 Tsiteeri

Oeh, ma vihkan pikkasid postitusi tegelikult, aga ei saanud kirjutamata jätta.

Kui oleks valida, kas osta alla 100€ mingi lääne või hiina värk või ~50€ Vallai või Collinsi Hakka2 mustriga naastu või naastuta lamell (räägin mõõdust ~195/65/15 või ~205/55/16), siis mul ei tekiks kahtlust kah valikul - kindlalt Vallai või Collinsi poolt. Vot Masterit ma vihkan ja jään eluks ajaks vihkama mitme kehva kogemuse näol, kuigi nad kuradid on ainsad, kes teevad samat Hakka2 mustrit ja ka pisemas mõõdus väiksematele keredele. B3 kasutab Masterit sama rehvimustriga 15 tollisel veljel pereliikme käes ja masinal on läbisõit tööpäevadel ~130km päevas.

Miks Vallai või Collinsi prott - lihtne. Kasutan sõiduvahenditena vanu tanke, mille reaalne "kiirmüügi hind" võrdub korraliku ühe uue rehvijooksu hinnaga. Ma ei räägi hetkel tehnilisele seisukorrale vastavast hinnast, mida enamus müüjaid auto24's loodavad saada, vaid "kiirmüügi hinnast", millega ka skeptiline ostja neid "saane" nõus ehk ostma oleks.
Kui sõitsin uuemate ja korralikumate masinatega, siis polnud mingit probleemi kah soetada sõiduki hinnaga õiges balansis olevad rehvid alla.

Selle aasta alguses viimaste lumedega tegime ka katse Raadi autoturul ühe kodanikuga, kes vahtis mu reeturmasinal all olevaid collinseid nagu imeasju, kodanik polnud lihtsalt collinsist midagi kuulnud. Kuna "väljakutse" tundus ahvatlev ja mul endal vastaspoole rehvivalikuga mingeid kogemusi polnud, siis enese harimise mõttes sai ka naljaga kenasti kaasa mindud.
Masin 1: Passat Variant 4Motion 2000.a. manuaalkastiga, all ~3000km vanad 195/65/15 collins h2 naastud.
Masin 2: C5 sedaan 2001 2,4 quattro manuaalkastiga, all ~5000km vanad 205/55/16 GY UG Ice Arcticud.
Mõlemal masinal oli rehvide ja naastude kulumine väga minimaalne, ehk siis nö. parajalt sisse sõitnud asjad.
Kaks kohta lumel, üks neist jäisem, teine lumisem. "Stig'iks" oli kõigepealt teise masina omanik ja teistel katsetel mina.
Panime mõlemasse kohta oksad, veljevõtmed jne. püsti ja kodanik lendas sinna siis 60kmh kiirusega sisse ja pidurid põhja.
Tulemused on muidugi väga subjektiivsed, kuna mõõtsime silma järgi vahet kahe masina peatuspunktidel, aga igal juhul lisan need siia võrdlusmomendiks.
Libedam lõik masinate peatumiste vahemaa ~1,5m C5 kasuks. Vahet pole kumb siis testis ja peatumise kohad olid meil mõlemal põhimõtteliselt ~+/- 20cm, ehk siis inimlik eksimus.
Lumisem lõik masinate peatumise vahemaa ~2m ja seda siis Passati kasuks. Juhtide vahe oli samuti kuhugi ~+/- 15cm kanti eksimust.
Kui kodanik proovis lihtsalt kurvipidamist minu passatiga, siis tuli mokk töllakil tagasi. Kas just masinate kaaluvahest mõned kopikad või siis veidi värskemast ja külgprofiili mõttes paremast "nurgast" rehvil tingituna pani kodaniku tõsiselt mõtlema selle üle, et masinale pole tähtis mitte ainult vedamine ja pidamine :). Minu jaoks oli see igatahes kordaläinud päev - ei tasu moega alati kaasas joosta oma enda rahakoti arvelt :).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
raineys
huviline

Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal

postitati 20.12.13 16:38 Tsiteeri

Miks inimesed alati arvavad, et tuntum (Dunlop, Hankook) on alati parem? Mulle paistab see pigem sellise õpitud abitusena, kallim on alati parem.

Senikaua, kui Masterit ja Vallaid (või ka midagi muud) pole testis kasutatud, siis on ju see hindamine subjektiivne. Mõni hindab oma kogemuse järgi, mõni hindab hinna ja nime järgi. Kui ma võrdlen Masterit Pirelli Winter Carving Edgega (siiski erinevad autod), siis mina küll ei tunneta, et Pirelli oli parem, veel enam oluliselt parem.

real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q

postitati 20.12.13 17:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raineys
Miks inimesed alati arvavad, et tuntum (Dunlop, Hankook) on alati parem? Mulle paistab see pigem sellise õpitud abitusena, kallim on alati parem.

Senikaua, kui Masterit ja Vallaid (või ka midagi muud) pole testis kasutatud, siis on ju see hindamine subjektiivne. Mõni hindab oma kogemuse järgi, mõni hindab hinna ja nime järgi. Kui ma võrdlen Masterit Pirelli Winter Carving Edgega (siiski erinevad autod), siis mina küll ei tunneta, et Pirelli oli parem, veel enam oluliselt parem.

Mul suverehvid olid pirelli scorpion zero vms, järgmine aasta kindlasti enam alla ei pane. Samas vallai taastatud rehviga oli kunagi hea sõita. Alati oleneb jälle. Ise pigem ostan uue odavama, kui kasutatud aga mitu aastat vana. Nagu sugulane, kes rehvidega tegeleb ütles. Nankang sobib ainult 2a, siis tuleb minema visata. Rohkem mul polegi vaja ja ei nurise. Pärast 2a läheb muster kõvaks. arvestades hinnavahet siis pole väga vahet. Nagunii ei tea ette elu, vb 2a pärast polegi enam autot, kuhu need rehvid sobiks. Ei viitsi nii pikalt ette mõelda. Pigem ostan odavamad rehvid uuena ja ülejäänud raha investeerin. :)

Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
 Lehekülgi:  1  ..  25  26  27  28  29  ..  41
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 12.7% - SQL: 87.3%]