Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  25  26  27  28  29  ..  38
Autor:
Pealkiri: Audi A4 2.6 "RS4" - 1997 - NOS (Vastuseid: 931 | Vaatamisi: 183734)
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 03.12.12 16:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: prj
Ehk siis müüd õhku. Sul pole seda autot ju veel.

Seda nimetatakse tänapäeval moodsaks ilma laoseisuta majandusmudeliks. :) Kellelgi kaupa ega raha pole, aga kõik sebivad ja vahendavad midagi. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 10.12.12 10:44 Tsiteeri

Siinkohal veel 1 mõte. Kui palju ja kas on huvilisi.
Müüks maha kogu enda RS4 projekti.
Või kui palju oleks huvilisi juppidele mis mu masinal küljes?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Robinson
klubiliige

Registreerunud 05.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 10.12.12 10:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: NOS

Mis seisus need sisemised lävepaku katted RS4 kirjadega on.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: ‘07 BMW 335xi E91

postitati 10.12.12 11:17 Tsiteeri

Tsitaat:

Mida päev edasi maailmalõpu poole, seda rohkem hakkad asjadest aru saama mis on mõtekas ja mis ei ole :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 10.12.12 11:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Robinson
Tsitaat:

Mis seisus need sisemised lävepaku katted RS4 kirjadega on.

http://nos.planet.ee/Oliver/liist1.jpg
http://nos.planet.ee/Oliver/liist2.jpg
http://nos.planet.ee/Oliver/liist3.jpg

Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 10.12.12 11:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: NOS 19.02.12 20:36
Sellest tuleb nö. "õhukese rahakoti RS4"
Esiteks on see puhas hobi, et mitte raha maha juua ja vabal ajal lollusi teha.
Teiseks oleks ise rahul kui väliselt oleks sama "ilus" kui RS4 kuid küttekulu jääks endiselt 10L.
Kui võimalus avaneb, ega ma siis ehtsast RS4-st ära ei ütle, või kui rahakott lubab ka uue "4-veolise turbo tooriku" kõrvale osta, siis kolib kogu "tuuning" ümber.

Veebruaris oli mäletamistmöölda lumi ju endiselt maas, või siis oli juba läinud? Iseenesest on muidugi tore, et said vahepeal quattro kõrvalistmel istudes "valgustatuks", samas oled juba olemasoleva kerega piisavalt palju jamanud, et oota hambad ristis see lumine aeg ära ja ehita seda esiveolist edasi. Või siis osta see S4 ära ja hakka seda widebodyks ehitama, mõningatest juppidest saad võibolla isegi lahti ja ülejäänu pead kirjutama lihtsalt "ei kuulanud kogemustega klubilisi" fondi kirjutama.
Loota, et keegi bronnib sul 95% autost ära sinule meeldivate hindadega ja saad oma a4 ilma eriliste kulutusteta läbi supergeniaalse skeemi s4 vastu vahetada, on veidi sinisilmne.

S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.12.12 13:05 Tsiteeri

Siinkohal on Eerol õigus, vahel tõesti tuleb lihtsalt "koolirahad" ära maksta ja teinekord targem olla :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
mtaudi
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: Golf Variant '17

postitati 10.12.12 14:14 Tsiteeri

Ka minu arvamus on, et natuke liiga kaugele läks see projekt selle monovedusega ja lahja mootoriga (RS4 look kohta). Pigem võiks selle ära lõpetada või mingisse sellisesse staadiumisse viia, kus uus omanik ei peaks hakkama autot värvima jne, kuna neid ei ole just palju, kes seda tegema hakkaks ja need, kes hakkaks, ei ole selle jaoks piisavalt raha. Isegi tavalise B5-e eest saaks rohkem, kuna see näeb välja.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 10.12.12 14:48 Tsiteeri

Ma ei hakka enda kogemustest rääkimagi. Inetu on vaadata vanat meest nutmas.

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 10.12.12 15:49 Tsiteeri

See kütusekulu asi tsitaadis pani mind küll muigama. Mitte mingit olulist vahet ei ole kütusekulus 2.7 bit ja 2.6 vabalthingava vahel.
Nelivedu lisab ainult liitri-poolteist.

RS4 ametlik:
17.0/9.0/12.0
S4:
15.8/8.8/11.4
A4 96 monovedu 2.6:
13.2/7.2/9.4
A4 96 quattro 2.6:
14.2/8.2/10.5

Enda praktikast võin öelda, et see 17 ja üles tuleb ainult lühikeste otstega talvel linnas sõites või siis lollusi tehes.
Mõõduka sõiduga seda saavutada ei ole võimalik...

Kütusekulust võiks rääkida 1.9 TDI puhul.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 10.12.12 16:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: prj
See kütusekulu asi tsitaadis pani mind küll muigama. Mitte mingit olulist vahet ei ole kütusekulus 2.7 bit ja 2.6 vabalthingava vahel.
Nelivedu lisab ainult liitri-poolteist.

RS4 ametlik:
17.0/9.0/12.0
S4:
15.8/8.8/11.4
A4 96 monovedu 2.6:
13.2/7.2/9.4
A4 96 quattro 2.6:
14.2/8.2/10.5

Enda praktikast võin öelda, et see 17 ja üles tuleb ainult lühikeste otstega talvel linnas sõites või siis lollusi tehes.
Mõõduka sõiduga seda saavutada ei ole võimalik...

Kütusekulust võiks rääkida 1.9 TDI puhul.

Täitsa nõus. Hetkel talvel linnas sõites jääb mul keskmine 13 kanti :S

Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 10.12.12 17:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ICE

No Sina tegid vähemalt midagi erilist, lõpuks... :)

Hetkel ei oska ma küll välja mõelda, kes võiks endale osta pooliku RS4 look A4, arvestades, et tegemist on esiveolise 2,6 mootoriga (tuntud kui kõige mõttetum mootor ja veoskeem audil)

Kui see rs4 look projekt võimalikult madalate kuludega lõpuni viia, siis on äkki isegi lootust, et mõni uljaspea ostab oma teadmatuses selle ära esimese emotsiooni pealt ja keerab selle siva soomes üle katuse (viidates NOS'i eelmise projektika kurvale saatusele). Või siis lõigata need tagumised tiivad sealt küljest, asendada originaalidega ja ehitada tulevasest S4'st RS4 look masin, mis on oluliselt mõistlikum mõte kui selle praeguse projekti lõpetamine.

Quattru
huviline

Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 V6

postitati 10.12.12 18:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Eero
... Või siis lõigata need tagumised tiivad sealt küljest, asendada originaalidega ja ehitada tulevasest S4'st RS4 look masin, mis on oluliselt mõistlikum mõte kui selle praeguse projekti lõpetamine.

+1

yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.

postitati 10.12.12 18:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ICE

OT:
Tuleb sammuti nõustuda, ma ju ka ei kuulanud, kui oma "projekti" alguses ei pidanud rahakotiga eriti mõtlema, vaid oli unistus :).

S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.12.12 19:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Täitsa nõus. Hetkel talvel linnas sõites jääb mul keskmine 13 kanti :S

Ja kujutad siis ette, et minu autol on hetkel samuti keskmine 13.4 sajale :D (sõidangi ainult linnas). Need tehase andmed nii S4-l kui ka RS4-l on minu kogemuste põhjal küll üle pakutud, ei saa õelda et ma just vaikselt sõidaksin aga keskmised kulud on alati nendest allapoole olnud. See polegi muidugi üldse teema, millest rääkida, kui sellised asjad sind kotivad siis ära mõtle üldse midagi sellist osta. Ja sinu asemel ma ei keskenduks absoluutselt selle "widebody" projekti peale JÄLLE, esmatähtis on saada võimalikult korralik auto ja see vajadusel täitsa korda teha mitte kohe "tuunima" hakata uuesti. Usu mind, S4ga talvel sõitmisest tunned sa kordi rohkem rõõmu kui oma laiade tiibade vahtimisest praeguse auto küljes. Aga jah, kole keeruline on nüüd tõesti välja mõelda, mida peaks peale hakkama, ostma seda sult keegi ei hakka, kui siis ainult selle summaga mida need tükid seal küljes maksavad..

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 11.12.12 04:43 Tsiteeri

Kodanikud, mida te nüüd parastate?
Läks nii nagu läks.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.12 19:37 Tsiteeri

Vahepeal lihtsalt rahustuseks:
http://nos.planet.ee/Oliver/nupp.jpg
http://nos.planet.ee/Oliver/mass.jpg
Kusjuures masina värv läheb ideaalselt majaseinaga kokku ;)

mkangur
huviline

Registreerunud 15.07.12
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.12 20:44 Tsiteeri

Ilus sirge vähemalt. :D

Quattru
huviline

Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 V6

postitati 11.12.12 21:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
Kodanikud, mida te nüüd parastate?
Läks nii nagu läks.

Ongi!

Tahad edevat ilusat autot millest ka mineku poolest rõõmu tunda - lõika need tagum,ised tiivad uuesti maha ja "kleebi" S4 külge. Valus nagu see on. Ehita oma vana A4 S4jaks ja müüki.

mkangur
huviline

Registreerunud 15.07.12
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.12 22:03 Tsiteeri

Mida kõik kritiseerivad ma ei saa aru. Julge ettevõtmine ja vii asi lõpuni! Ega sa seda teistele ei ehita vaid endale ikka. Muidugi kriitika on edasiviiv jõud :D

TurboSlava
huviline

Registreerunud 09.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: 5X Audi 100 sedaan c4

postitati 11.12.12 22:18 Tsiteeri

Krt parklas seisab , paneb vaatama küll :P

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 11.12.12 22:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: TurboSlava
Krt parklas seisab , paneb vaatama küll :P

Muidugi paneb, eriti veel kui ära värvida, aga eks ta ise teab.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

postitati 12.12.12 09:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Tahad edevat ilusat autot millest ka mineku poolest rõõmu tunda - lõika need tagum,ised tiivad uuesti maha ja "kleebi" S4 külge. Valus nagu see on. Ehita oma vana A4 S4jaks ja müüki.

Täitsa haiged inimesed olete ausõna :D Mille jaoks seda A4ja veel "S4" välimusega oleks vaja ehitada? Mis sa arvad, et ta saaks selle eest siis müües ilge papi? Kui, siis keegi viskaks väga minimaalselt peale, auto ju jääb siiski A4jaks igat pidi! Kõige reaalsem, millest NOS siin juba ise ka rääkis, on see kui ta saab S4ja või RS4ja juppe maha müüa, sel juhul on võimalus ka mingit raha teenida, A4 jääb A4jaks ja see on ka mõtekas ainult sellisena maha müüa, vabandust, aga ei maksa ta ei ühte ega teist pidi mitte si**agi! Ma olen juba oma arvamuse avaldanud selle koha pealt, et mina võtaksin ühe S4ja ja teeksin ta lihtsalt korda igate pidi, madalana ja heas seisukorras on B5 S4 ka väga ilus auto, millest te kõik siin üldse unistate??! Tähelepanek on see, et kõik kes siin mingeid ime asju NOSile peale suruvad, omavad PFL A4sid, teil peaks ju korraliku S4 peale juba karp maani vajuma, eriti kui te veel sõitu saaksite sellega :D

instruments
huviline

Registreerunud 04.08.12
Kasutaja on eemal

postitati 12.12.12 11:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: S4BiT
Tsitaat:

Täitsa haiged inimesed olete ausõna :D Mille jaoks seda A4ja veel "S4" välimusega oleks vaja ehitada? Mis sa arvad, et ta saaks selle eest siis müües ilge papi? Kui, siis keegi viskaks väga minimaalselt peale, auto ju jääb siiski A4jaks igat pidi! Kõige reaalsem, millest NOS siin juba ise ka rääkis, on see kui ta saab S4ja või RS4ja juppe maha müüa, sel juhul on võimalus ka mingit raha teenida, A4 jääb A4jaks ja see on ka mõtekas ainult sellisena maha müüa, vabandust, aga ei maksa ta ei ühte ega teist pidi mitte si**agi! Ma olen juba oma arvamuse avaldanud selle koha pealt, et mina võtaksin ühe S4ja ja teeksin ta lihtsalt korda igate pidi, madalana ja heas seisukorras on B5 S4 ka väga ilus auto, millest te kõik siin üldse unistate??! Tähelepanek on see, et kõik kes siin mingeid ime asju NOSile peale suruvad, omavad PFL A4sid, teil peaks ju korraliku S4 peale juba karp maani vajuma, eriti kui te veel sõitu saaksite sellega :D

Istu viis!

JoonasJJ
klubiliige

Registreerunud 29.05.11
Kasutaja on eemal

Auto: '08 Civic Type R / '07 GRB STI

postitati 12.12.12 13:02 Tsiteeri

"Vahet pole, pea-asi et tümm sees oleks!" - Harju-Madise

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
 Lehekülgi:  1  ..  25  26  27  28  29  ..  38
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 20.7% - SQL: 79.3%]