Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  24  25  26  27  28  ..  41
Autor:
Pealkiri: Talverehvide arutelu (Vastuseid: 1018 | Vaatamisi: 192206)
lauriL90
huviline

Registreerunud 15.10.12
Kasutaja on eemal

Auto: 2005 A4q 3.0tdi

postitati 05.12.13 11:19 Tsiteeri

Kui sul need hakka 4jad on 225/45/17, siis võid need mulle müüa ja nende asemel noranzad osta, oleks perfect ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
urki
huviline

Registreerunud 31.01.11
Kasutaja on eemal

Auto: MB 212 3,5 TDI,MB 212 CNG,A4 Q

postitati 05.12.13 11:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KKaaleste
Tsitaat:
Algselt postitas: lauriL90
Sai siis foorumi kaudu 4 nokian hakka 4 rehvi võetud. A töökojas rõhku sisse lastes tuli välja, et 2 rehvi on täitsa munas. Ühesõnaga otsin müüa üles ja annan talle vähemalt need 2 rehvi tagasi.

Nüüd siis mõtlen kas osta 4 uut masterit või teha hoopis nii, et ette jäävad hakka 4 rehvid ja taha hakka 5 rehvid(hakka 4 ei leia selles mõõdus kuskilt 225/45/17)? Kui halvasti see quattrole mõjub, kui mustri erinevus on vb 1-2mm? Nokianide pidamist sai proovitud ja jättis väga hea mulje, seega oleks masteri peale minek tagasiminek.

Mul ka taga haka4-jad millel mustrijääk 7mm ja ees continentalid naranza noranza vms 6mm. Ma usun, et nii võib küll olla? Kui ees/taga üks 4mm ja teine 6,7,8mm siis vist jama. Aga ma täpselt ei teagi, et mis see teeb ja kuidas võib olla. Et oleks ka huvi teada saada.

Mina panin just ette 1mm kõrgemad ja taha 1mm väiksema mustri sügavusega rehvid.Järgmiseks aastaks on kulunud esimesed sama suguseks kui tagumised.Ees tutikad Continentaalid ja taga eelmise aasta Continentaalid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KKaaleste
huviline

Registreerunud 06.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 05.12.13 12:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lauriL90
Kui sul need hakka 4jad on 225/45/17, siis võid need mulle müüa ja nende asemel noranzad osta, oleks perfect ;)

Ei, mul 16 tolli. Uurin sulle seda môôtu. Kui saab, kirjutan privasse.

Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi

postitati 05.12.13 12:27 Tsiteeri

Hakka 4 on juba tükk aega müügis Nokian Nordman 4 nime all.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
lauriL90
huviline

Registreerunud 15.10.12
Kasutaja on eemal

Auto: 2005 A4q 3.0tdi

postitati 05.12.13 19:26 Tsiteeri

Panin siis uued masterid endale alla, praegu sissesõidu periood nii et pidamist ei hakka testima veel. Aga nokianid olid küll super pidamisega, kahju et nendest 2 munas olid.

marx328
huviline

Registreerunud 17.08.13
Kasutaja on eemal

postitati 06.12.13 12:24 Tsiteeri

Küsimus targematele koormusindeksi kohta. Hetkel all 97XL kas sobib ka indeksiga 93 , tegemist A6 c6 Avantiga.

kase89
huviline

Registreerunud 17.08.12
Kasutaja on eemal

Auto: A4 Avant 97a 1.9TDi 81kW/A4 97a 1.8T 110kW/G4 98a 1.9 TDi 66kW

postitati 06.12.13 13:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: marx328
Küsimus targematele koormusindeksi kohta. Hetkel all 97XL kas sobib ka indeksiga 93 , tegemist A6 c6 Avantiga.

97=730 kg x4=2920kg
93=650 kg x4=2600 kg

Võta auto registrimass ette ning vaata kas ületab selle kilode arvu. Ise kahtlen selles aga kindlalt ei oska öelda. Pea igapäevaselt näen nt. kui Sharani mehed panevad nõutud 95 asemel 91 indeksiga rehve, ei ole kellegil laiali lennanud, sama teed lähevad ka osad nt. Caravelle või Transiti omanikud.

MAlliksaar
huviline

Registreerunud 16.12.13
Kasutaja on eemal

postitati 16.12.13 20:10 Tsiteeri
Millised rehvid

Sooviks targemate inimeste abi, nimelt oleks vaja autole rehve talveks (olen juba päris hiljaks jäänud!). Ei teagi kas naast või ilma naastudeta rehvid ja kas sellised odavama klassi omad kõlbaksid kah meie kliimasse?
Midagi leidsin siit lehelt: http://www.rehvid365.ee/et/rehvid/otsi/lamellrehvid&naastrehvid&soiduauto-rehvid&16&205&55 aga täpselt valida ei oska.
Kõik soovitused ja nõuanded kuluvad ära.

Suur aitäh

yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.

postitati 16.12.13 20:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MAlliksaar
Sooviks targemate inimeste abi, nimelt oleks vaja autole rehve talveks (olen juba päris hiljaks jäänud!). Ei teagi kas naast või ilma naastudeta rehvid ja kas sellised odavama klassi omad kõlbaksid kah meie kliimasse?
Midagi leidsin siit lehelt: http://www.rehvid365.ee/et/rehvid/otsi/lamellrehvid&naastrehvid&soiduauto-rehvid&16&205&55 aga täpselt valida ei oska.

Suur aitäh

Kas teed reklaami rehvimüügile?
Mitte ühtegi viidet masinast või rehvimõõdust.

Audi varuosad, http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=181792 Autode ost/müük, hooldus ja remont Haapsalus, JanekCars OÜ
Best ET 12.08 :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
JanisL
klubiliige

Registreerunud 27.11.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C5 1.8 TQ 2003

postitati 16.12.13 20:21 Tsiteeri

Meie kliimas kindlasti naastrehv. Tootja võiks olla vähemalt mainekam bränd.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
kelluke
huviline

Registreerunud 01.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5 1.9 , 5000 C2

postitati 16.12.13 20:30 Tsiteeri

Sama soovitus,võta naastrehv,tuntud firma.Kui uut ei jõua,võta vähekasutatud ja värskema tootmisaastaga.

taavi9
huviline

Registreerunud 09.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 avant 3,0TDI S-line 09a.

postitati 16.12.13 20:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: yanekk
Tsitaat:
Algselt postitas: MAlliksaar

Suur aitäh

Kas teed reklaami rehvimüügile?
Mitte ühtegi viidet masinast või rehvimõõdust.

Antud lingil ju rehvimõõt olemas, ise valiksin sealt sava eskimo stud rehvid. Rehvid24-st saab need 10euri tükist odavamalt, kui sinu antud lingilt.

RainerAK
huviline

Registreerunud 20.04.13
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.8 Quattro, A4 1.8T Quattro

postitati 17.12.13 08:45 Tsiteeri

Arvasin ka palju aastaid, et meie kliimas on naelrehvid hädavajalikud (sõidan palju Kambja kandis jäistel künklikel kruusateedel), aga mõne aasta eest ostsin Michelin X-Ice Xi2 lamellrehvid ja peale nendega 60 000 km sõitmist ei taha naelrehvidest enam kuuldagi.
Nüüd on uuem ja väidetavalt veel parem Xi3 ka olemas: http://www.kumm.ee/rehvid/michelin-x-ice-xi3
Veidi kallis, aga kestab meeletult kaua.

KuldarA
huviline

Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.13 09:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: RainerAK
Arvasin ka palju aastaid, et meie kliimas on naelrehvid hädavajalikud (sõidan palju Kambja kandis jäistel künklikel kruusateedel), aga mõne aasta eest ostsin Michelin X-Ice Xi2 lamellrehvid ja peale nendega 60 000 km sõitmist ei taha naelrehvidest enam kuuldagi.
Nüüd on uuem ja väidetavalt veel parem Xi3 ka olemas: http://www.kumm.ee/rehvid/michelin-x-ice-xi3

Sekundeerin Michelini lamellidele. Ise olen kasutanud küll naaste seni, aga isa, kes ka varasemalt ainult korralike naastudega sõitnud, pani eelmine talv Michelin X-Ice 2-d alla ja ütles, et paremaid rehve pole olnud. Et isegi vaiksemad kui suvekad(Ka Michelinid ja uued), pidamisega oli rahul kõikides oludes, sealjuures sõitis tihti käruga.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
HangOver
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 Allroad 3.0TDI 200KW A6 C7 3.0TFSI sed. 2012; Q5 2.0TFSI 2016, A6 C6 3,0TFSI sed. FL 2009; A6 C6 2,4 V6 sed. 2006; A6 C6 2

postitati 17.12.13 09:28 Tsiteeri

Eks ta ole nii ja naa nende naastudega. Kui quattro siis ei ole vast oluline, aga minu eelistus oleks http://www.kumm.ee/rehvid/otsi/vehicle:S%C3%B5iduauto%3AMaastur/tire-type:Naastrehv/brand:Gislaved/sizes:205%3A55R16/

või siis http://www.rehvid365.ee/et/rehvid/soiduauto-lamellrehv-205-55r16-91t-barum-polaris-3-m-s

Kui on vajadus, leia lahendus!
Quattru
huviline

Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 V6

postitati 17.12.13 09:34 Tsiteeri

Odav lamell... ei ei ei, pigem juba kallis bränd aga vähe kulunult!
Teiseks kui palju neid naelu see algav talveajal vaja ka reaalselt läheb...

marko416
huviline

Registreerunud 19.07.13
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a4 b7 1.9 tdi

postitati 17.12.13 09:39 Tsiteeri

!Kui raha rohkem,siis soovitan julgelt Nokia HKP7 või 8(on ka muid häid rehve,tōin näite millega olen isiklult kursis.).Rehvide peale ei tasu raha koonerdada,esikohal ikka turvalisus.Paljud kiidavad Nordic masterit,see teiste arvamus mitte minu.
Isiklikult mul selline arvamus kui liigud 90 % linnas siis lamelli peale võib ka mõelda.Kuna linnas kiirused väiksed.
Nankang rehvid unusta kohe ära.
Kui ostad uued naastud siis tuleb ka rehvid sissesõita.300-400 km 70km/h ja järske pidurdusi vältida.
Edu sulle!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
KuldarA
huviline

Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.13 09:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: marko416
Kindlasti naastud!Kui raha rohkem,siis soovitan julgelt Nokia HKP7 või 8.Paljud kiidavad ka eestis taastatud rehve Nordic Master,viga ainult selles,tasakaalustada pidi natuke keerulisem olema,hind muidugi ka vastav 50 euri tk.
Nankang naastud unusta kohe ära.
Kui ostad uued naastud siis tuleb ka rehvid sissesõita.300-400 km 70km/h ja järske pidurdusi vältida.
Edu sulle!

Ühes postis kiidad Masterit ja laidad Nakangi? :) Ma paneks nad ühe pulga peale ehk Ei ostaks mitte kunagi.

Kui naaste vaatad, siis soovitan:
http://www.kumm.ee/rehvid/goodyear-ug-ice-arctic/

Esines nii sel kui eelmisel aastal erinevates testides eeskujulikult, samas hind odavam kui paljudel teistel tippudel. Kasutasin ise eelmine talv ja olin väga rahul.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Siim89
huviline

Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: C5 1.8T; C4 2.2TQ;

postitati 17.12.13 09:53 Tsiteeri

Läheb endal 4 aasta lamellidega nüüd - 3 aastat olnud GoodYear Ultragrip Ice+ ja nüüd S4 all Continental VikingContact 5. Ma ei saa küll aru, et mul oleks just need 2 naastu sealt kontaktpinnalt puudu. Järjest enam tuttavaid saab ka sellest vaikselt aru. Igaljuhul neid 2 rehvi julgen küll soovitada isiklikult. Samas ka Michelini ja muud tegijate kallid lamellid teevad kindlasti oma töö ära.

S4 OMC 238 km/h, ET 13,04
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
V200
huviline

Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh

postitati 17.12.13 10:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KuldarA
Tsitaat:
Algselt postitas: RainerAK

Sekundeerin Michelini lamellidele. Ise olen kasutanud küll naaste seni, aga isa, kes ka varasemalt ainult korralike naastudega sõitnud, pani eelmine talv Michelin X-Ice 2-d alla ja ütles, et paremaid rehve pole olnud. Et isegi vaiksemad kui suvekad(Ka Michelinid ja uued), pidamisega oli rahul kõikides oludes, sealjuures sõitis tihti käruga.

Nõus, Michelin X-Ice on parim talverehv Eesti oludesse. Michelin X-Ice on üks väheseid lamellrehve, mis on kogu mustri ulatuses valmistatud pehmest kummisegust. Seetõttu ei kulu sealt alt välja jäika kummisegu ja rehv säilitab libedal teel hea pidamise ka kulununa.
Enamasti on lamellrehvidel vaid kolmandik kuni pool mustrist tehtud pehmest kummisegust ja all on aastaringse rehvi suhteliselt jäik kummisegu. Kui see pehme kolmandik pealt ära kulub, siis sõidadki jää peal nagu kelguga. Ma arvan, et sellest ongi tekkinud rumal müüt, et lamellrehvid ei kesta üle paari talve. Lääne-Euroopasse mõeldud lamellrehvidest muidugi ei räägigi, need ei pea jää peal juba uuest peastki.

Mul on Eestis oleval autol X-Ice xi2 all. Väga hea pidamine ja juhitavus igasuguste teeoludega. Lisaks kõige vaiksemad rehvid, mida olen kunagi kasutanud. Kusjuures, vaatamata väga pehmele kummisegule kestavad X-Ice rehvid hästi isegi suvel. Vähemalt USA-s ja Kanadas annab Michelin neile 100 000 km garantii, mis on vist üsna erakordne lamellrehvide kohta. Lihtsalt uued materjalid on nii head.

marko416
huviline

Registreerunud 19.07.13
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a4 b7 1.9 tdi

postitati 17.12.13 10:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Kindlasti naastud!Kui raha rohkem,siis soovitan julgelt Nokia HKP7 või 8.Paljud kiidavad ka eestis taastatud rehve Nordic Master,viga ainult selles,tasakaalustada pidi natuke keerulisem olema,hind muidugi ka vastav 50 euri tk.
Edu sulle!

Ühes postis kiidad Masterit ja laidad Nakangi? :) Ma paneks nad ühe pulga peale ehk Ei ostaks mitte kunagi.

Esines nii sel kui eelmisel aastal erinevates testides eeskujulikult, samas hind odavam kui paljudel teistel tippudel. Kasutasin ise eelmine talv ja olin väga rahul.

Masterit ma ei kiida,olen lihtsalt kuulnud,et pidid paremad olema kui uued nankanid,vahe ainult hinnas.Näiteks vend sōidab mul juba teist talve juba nordicutega ja on väga rahul.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
hunt_1
huviline

Registreerunud 13.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: c4 2,0 103kw

postitati 17.12.13 12:41 Tsiteeri

Tsitaat:

Ostsin need mõned nädalad tagasi 312€ 4tk 195/65R15.
Külgsein on ikka hullult õhuke ja kuidagi liiga kerged tunduvad.
Vähemalt ei ulu nii hullusti kui varem auto all olnud taastatud naastrehvid mida sain 5a kasutada.
Eks paistab mitu talve vastu peavad.

aadukesekene
huviline

Registreerunud 13.12.11
Kasutaja on eemal

Auto: C6 S-line 3,0TDI Quattro

postitati 17.12.13 19:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Edu sulle!

Lihtsalt küsimise pärast, oled mõlemiga sõitnud?
Mina julgen osta endale Masteri ja kõikidele teistele julgen ka soovitada. Hetkel Nokia Nordman 4 ja ei tunne, et kuskilt otsast paremini peaks, kui Masteri Nordic 2 või Nordic 3.

KuldarA
huviline

Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.13 20:42 Tsiteeri

Mõlemaga sõitnud ja minu arvates ei kannata võrrelda korralike rehvidega. Jutt uutest ja korralikest rehvidest võrdluses.

arsi
huviline

Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy

postitati 18.12.13 06:44 Tsiteeri

KuldarA jutt meenutab juba kasutaja puna juttu, kes väitis, et taastatud turbod ei kõlba kuskile. Ka mina olen oma elus paigaldanud üsna suure koguse Masteri toodangut. Meenuvad vaid mõned korrad kus vihtide kogukaal ületas 200 g.
Ise olen sama tootja rehve kasutanud pea 15 aastat ja pole kordagi prott lahti tulnud ega ka muna tekkinud. Julgen kõva häälega soovitada Masteri proti rehvi.

;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  ..  24  25  26  27  28  ..  41
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 12.3% - SQL: 87.7%]