Lehekülgi: 1 .. 24 25 26 27 28 .. 41 |
lauriL90
huviline
Registreerunud 15.10.12
Kasutaja on eemal
Auto: 2005 A4q 3.0tdi
|
postitati 05.12.13 11:19
|
|
|
Kui sul need hakka 4jad on 225/45/17, siis võid need mulle müüa ja nende asemel noranzad osta, oleks perfect
|
|
|
urki
huviline
Registreerunud 31.01.11
Kasutaja on eemal
Auto: MB 212 3,5 TDI,MB 212 CNG,A4 Q
|
postitati 05.12.13 11:55
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KKaaleste
Tsitaat: | Algselt postitas: lauriL90
Sai siis foorumi kaudu 4 nokian hakka 4 rehvi võetud. A töökojas rõhku sisse lastes tuli välja, et 2 rehvi on täitsa munas. Ühesõnaga otsin müüa üles
ja annan talle vähemalt need 2 rehvi tagasi.
Nüüd siis mõtlen kas osta 4 uut masterit või teha hoopis nii, et ette jäävad hakka 4 rehvid ja taha hakka 5 rehvid(hakka 4 ei leia selles mõõdus
kuskilt 225/45/17)? Kui halvasti see quattrole mõjub, kui mustri erinevus on vb 1-2mm? Nokianide pidamist sai proovitud ja jättis väga hea mulje,
seega oleks masteri peale minek tagasiminek. |
Mul ka taga haka4-jad millel mustrijääk 7mm ja ees continentalid naranza noranza vms 6mm. Ma usun, et nii võib küll olla? Kui ees/taga üks 4mm ja
teine 6,7,8mm siis vist jama. Aga ma täpselt ei teagi, et mis see teeb ja kuidas võib olla. Et oleks ka huvi teada saada. |
Mina panin just ette 1mm kõrgemad ja taha 1mm väiksema mustri sügavusega rehvid.Järgmiseks aastaks on kulunud esimesed sama suguseks kui tagumised.Ees
tutikad Continentaalid ja taga eelmise aasta Continentaalid.
|
|
|
KKaaleste
huviline
Registreerunud 06.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.12.13 12:12
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lauriL90
Kui sul need hakka 4jad on 225/45/17, siis võid need mulle müüa ja nende asemel noranzad osta, oleks perfect |
Ei, mul 16 tolli. Uurin sulle seda môôtu. Kui saab, kirjutan privasse.
|
|
|
Fugitive
klubiliige
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi
|
postitati 05.12.13 12:27
|
|
|
Hakka 4 on juba tükk aega müügis Nokian Nordman 4 nime all.
|
|
|
|
lauriL90
huviline
Registreerunud 15.10.12
Kasutaja on eemal
Auto: 2005 A4q 3.0tdi
|
postitati 05.12.13 19:26
|
|
|
Panin siis uued masterid endale alla, praegu sissesõidu periood nii et pidamist ei hakka testima veel. Aga nokianid olid küll super pidamisega, kahju
et nendest 2 munas olid.
|
|
|
marx328
huviline
Registreerunud 17.08.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.12.13 12:24
|
|
|
Küsimus targematele koormusindeksi kohta. Hetkel all 97XL kas sobib ka indeksiga 93 , tegemist A6 c6 Avantiga.
|
|
|
kase89
huviline
Registreerunud 17.08.12
Kasutaja on eemal
Auto: A4 Avant 97a 1.9TDi 81kW/A4 97a 1.8T 110kW/G4 98a 1.9 TDi 66kW
|
postitati 06.12.13 13:12
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: marx328
Küsimus targematele koormusindeksi kohta. Hetkel all 97XL kas sobib ka indeksiga 93 , tegemist A6 c6 Avantiga. |
97=730 kg x4=2920kg
93=650 kg x4=2600 kg
Võta auto registrimass ette ning vaata kas ületab selle kilode arvu. Ise kahtlen selles aga kindlalt ei oska öelda. Pea igapäevaselt näen nt. kui
Sharani mehed panevad nõutud 95 asemel 91 indeksiga rehve, ei ole kellegil laiali lennanud, sama teed lähevad ka osad nt. Caravelle või Transiti
omanikud.
|
|
|
MAlliksaar
huviline
Registreerunud 16.12.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.13 20:10
|
|
|
Millised rehvid
Sooviks targemate inimeste abi, nimelt oleks vaja autole rehve talveks (olen juba päris hiljaks jäänud!). Ei teagi kas naast või ilma naastudeta
rehvid ja kas sellised odavama klassi omad kõlbaksid kah meie kliimasse?
Midagi leidsin siit lehelt: http://www.rehvid365.ee/et/rehvid/otsi/lamellrehvid&naastrehvid&soiduauto-rehvid&16&205&55 aga täpselt
valida ei oska.
Kõik soovitused ja nõuanded kuluvad ära.
Suur aitäh
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
postitati 16.12.13 20:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MAlliksaar
Sooviks targemate inimeste abi, nimelt oleks vaja autole rehve talveks (olen juba päris hiljaks jäänud!). Ei teagi kas naast või ilma naastudeta
Midagi leidsin siit lehelt: http://www.rehvid365.ee/et/rehvid/otsi/lamellrehvid&naastrehvid&soiduauto-rehvid&16&205&55 aga täpselt
valida ei oska.
Suur aitäh |
Kas teed reklaami rehvimüügile?
Mitte ühtegi viidet masinast või rehvimõõdust.
|
|
|
|
JanisL
klubiliige
Registreerunud 27.11.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 1.8 TQ 2003
|
postitati 16.12.13 20:21
|
|
|
Meie kliimas kindlasti naastrehv. Tootja võiks olla vähemalt mainekam bränd.
|
|
|
kelluke
huviline
Registreerunud 01.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5 1.9 , 5000 C2
|
postitati 16.12.13 20:30
|
|
|
Sama soovitus,võta naastrehv,tuntud firma.Kui uut ei jõua,võta vähekasutatud ja värskema tootmisaastaga.
|
|
|
taavi9
huviline
Registreerunud 09.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 avant 3,0TDI S-line 09a.
|
postitati 16.12.13 20:33
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: yanekk
Tsitaat: | Algselt postitas: MAlliksaar
valida ei oska.
Suur aitäh |
Kas teed reklaami rehvimüügile?
Mitte ühtegi viidet masinast või rehvimõõdust. |
Antud lingil ju rehvimõõt olemas, ise valiksin sealt sava eskimo stud rehvid. Rehvid24-st saab need 10euri tükist odavamalt, kui sinu antud lingilt.
|
|
|
RainerAK
huviline
Registreerunud 20.04.13
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.8 Quattro, A4 1.8T Quattro
|
postitati 17.12.13 08:45
|
|
|
Arvasin ka palju aastaid, et meie kliimas on naelrehvid hädavajalikud (sõidan palju Kambja kandis jäistel künklikel kruusateedel), aga mõne aasta eest
ostsin Michelin X-Ice Xi2 lamellrehvid ja peale nendega 60 000 km sõitmist ei taha naelrehvidest enam kuuldagi.
Nüüd on uuem ja väidetavalt veel parem Xi3 ka olemas: http://www.kumm.ee/rehvid/michelin-x-ice-xi3
Veidi kallis, aga kestab meeletult kaua.
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.12.13 09:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: RainerAK
Arvasin ka palju aastaid, et meie kliimas on naelrehvid hädavajalikud (sõidan palju Kambja kandis jäistel künklikel kruusateedel), aga mõne aasta eest
ostsin Michelin X-Ice Xi2 lamellrehvid ja peale nendega 60 000 km sõitmist ei taha naelrehvidest enam kuuldagi.
Nüüd on uuem ja väidetavalt veel parem Xi3 ka olemas: http://www.kumm.ee/rehvid/michelin-x-ice-xi3
Veidi kallis, aga kestab meeletult kaua. |
Sekundeerin Michelini lamellidele. Ise olen kasutanud küll naaste seni, aga isa, kes ka varasemalt ainult korralike naastudega sõitnud, pani eelmine
talv Michelin X-Ice 2-d alla ja ütles, et paremaid rehve pole olnud. Et isegi vaiksemad kui suvekad(Ka Michelinid ja uued), pidamisega oli rahul
kõikides oludes, sealjuures sõitis tihti käruga.
|
|
|
HangOver
huviline
Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 Allroad 3.0TDI 200KW A6 C7 3.0TFSI sed. 2012; Q5 2.0TFSI 2016, A6 C6 3,0TFSI sed. FL 2009; A6 C6 2,4 V6 sed. 2006; A6 C6 2
|
|
Quattru
huviline
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
postitati 17.12.13 09:34
|
|
|
Odav lamell... ei ei ei, pigem juba kallis bränd aga vähe kulunult!
Teiseks kui palju neid naelu see algav talveajal vaja ka reaalselt läheb...
|
|
|
|
marko416
huviline
Registreerunud 19.07.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a4 b7 1.9 tdi
|
postitati 17.12.13 09:39
|
|
|
!Kui raha rohkem,siis soovitan julgelt Nokia HKP7 või 8(on ka muid häid rehve,tōin näite millega olen isiklult kursis.).Rehvide peale ei tasu
raha koonerdada,esikohal ikka turvalisus.Paljud kiidavad Nordic masterit,see teiste arvamus mitte minu.
Isiklikult mul selline arvamus kui liigud 90 % linnas siis lamelli peale võib ka mõelda.Kuna linnas kiirused väiksed.
Nankang rehvid unusta kohe ära.
Kui ostad uued naastud siis tuleb ka rehvid sissesõita.300-400 km 70km/h ja järske pidurdusi vältida.
Edu sulle!
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.12.13 09:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: marko416
Kindlasti naastud!Kui raha rohkem,siis soovitan julgelt Nokia HKP7 või 8.Paljud kiidavad ka eestis taastatud rehve Nordic Master,viga ainult
selles,tasakaalustada pidi natuke keerulisem olema,hind muidugi ka vastav 50 euri tk.
Nankang naastud unusta kohe ära.
Kui ostad uued naastud siis tuleb ka rehvid sissesõita.300-400 km 70km/h ja järske pidurdusi vältida.
Edu sulle! |
Ühes postis kiidad Masterit ja laidad Nakangi? Ma paneks nad ühe pulga
peale ehk Ei ostaks mitte kunagi.
Kui naaste vaatad, siis soovitan:
http://www.kumm.ee/rehvid/goodyear-ug-ice-arctic/
Esines nii sel kui eelmisel aastal erinevates testides eeskujulikult, samas hind odavam kui paljudel teistel tippudel. Kasutasin ise eelmine talv ja
olin väga rahul.
|
|
|
Siim89
huviline
Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: C5 1.8T; C4 2.2TQ;
|
postitati 17.12.13 09:53
|
|
|
Läheb endal 4 aasta lamellidega nüüd - 3 aastat olnud GoodYear Ultragrip Ice+ ja nüüd S4 all Continental VikingContact 5. Ma ei saa küll aru, et mul
oleks just need 2 naastu sealt kontaktpinnalt puudu. Järjest enam tuttavaid saab ka sellest vaikselt aru. Igaljuhul neid 2 rehvi julgen küll soovitada
isiklikult. Samas ka Michelini ja muud tegijate kallid lamellid teevad kindlasti oma töö ära.
S4 OMC 238 km/h, ET 13,04
|
|
|
|
V200
huviline
Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh
|
postitati 17.12.13 10:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KuldarA
Tsitaat: | Algselt postitas: RainerAK
Veidi kallis, aga kestab meeletult kaua. |
Sekundeerin Michelini lamellidele. Ise olen kasutanud küll naaste seni, aga isa, kes ka varasemalt ainult korralike naastudega sõitnud, pani eelmine
talv Michelin X-Ice 2-d alla ja ütles, et paremaid rehve pole olnud. Et isegi vaiksemad kui suvekad(Ka Michelinid ja uued), pidamisega oli rahul
kõikides oludes, sealjuures sõitis tihti käruga. |
Nõus, Michelin X-Ice on parim talverehv Eesti oludesse. Michelin X-Ice on üks väheseid lamellrehve, mis on kogu mustri ulatuses valmistatud pehmest
kummisegust. Seetõttu ei kulu sealt alt välja jäika kummisegu ja rehv säilitab libedal teel hea pidamise ka kulununa.
Enamasti on lamellrehvidel vaid kolmandik kuni pool mustrist tehtud pehmest kummisegust ja all on aastaringse rehvi suhteliselt jäik kummisegu. Kui
see pehme kolmandik pealt ära kulub, siis sõidadki jää peal nagu kelguga. Ma arvan, et sellest ongi tekkinud rumal müüt, et lamellrehvid ei kesta üle
paari talve. Lääne-Euroopasse mõeldud lamellrehvidest muidugi ei räägigi, need ei pea jää peal juba uuest peastki.
Mul on Eestis oleval autol X-Ice xi2 all. Väga hea pidamine ja juhitavus igasuguste teeoludega. Lisaks kõige vaiksemad rehvid, mida olen kunagi
kasutanud. Kusjuures, vaatamata väga pehmele kummisegule kestavad X-Ice rehvid hästi isegi suvel. Vähemalt USA-s ja Kanadas annab Michelin neile 100
000 km garantii, mis on vist üsna erakordne lamellrehvide kohta. Lihtsalt uued materjalid on nii head.
|
|
|
marko416
huviline
Registreerunud 19.07.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a4 b7 1.9 tdi
|
postitati 17.12.13 10:02
|
|
|
Kindlasti naastud!Kui raha rohkem,siis soovitan julgelt Nokia HKP7 või 8.Paljud kiidavad ka eestis taastatud rehve Nordic Master,viga ainult
selles,tasakaalustada pidi natuke keerulisem olema,hind muidugi ka vastav 50 euri tk.
Edu sulle! |
Esines nii sel kui eelmisel aastal erinevates testides eeskujulikult, samas hind odavam kui paljudel teistel tippudel. Kasutasin ise eelmine talv ja
olin väga rahul. |
Masterit ma ei kiida,olen lihtsalt kuulnud,et pidid paremad olema kui uued nankanid,vahe ainult hinnas.Näiteks vend sōidab mul juba teist
talve juba nordicutega ja on väga rahul.
|
|
|
hunt_1
huviline
Registreerunud 13.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: c4 2,0 103kw
|
postitati 17.12.13 12:41
|
|
|
olin väga rahul. |
Ostsin need mõned nädalad tagasi 312€ 4tk 195/65R15.
Külgsein on ikka hullult õhuke ja kuidagi liiga kerged tunduvad.
Vähemalt ei ulu nii hullusti kui varem auto all olnud taastatud naastrehvid mida sain 5a kasutada.
Eks paistab mitu talve vastu peavad.
|
|
|
aadukesekene
huviline
Registreerunud 13.12.11
Kasutaja on eemal
Auto: C6 S-line 3,0TDI Quattro
|
postitati 17.12.13 19:12
|
|
|
Edu sulle! |
olin väga rahul. |
Lihtsalt küsimise pärast, oled mõlemiga sõitnud?
Mina julgen osta endale Masteri ja kõikidele teistele julgen ka soovitada. Hetkel Nokia Nordman 4 ja ei tunne, et kuskilt otsast paremini peaks, kui
Masteri Nordic 2 või Nordic 3.
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.12.13 20:42
|
|
|
Mõlemaga sõitnud ja minu arvates ei kannata võrrelda korralike rehvidega. Jutt uutest ja korralikest rehvidest võrdluses.
|
|
|
arsi
huviline
Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy
|
postitati 18.12.13 06:44
|
|
|
KuldarA jutt meenutab juba kasutaja puna juttu, kes väitis, et taastatud turbod ei kõlba kuskile. Ka mina olen oma elus paigaldanud üsna suure koguse
Masteri toodangut. Meenuvad vaid mõned korrad kus vihtide kogukaal ületas 200 g.
Ise olen sama tootja rehve kasutanud pea 15 aastat ja pole kordagi prott lahti tulnud ega ka muna tekkinud. Julgen kõva häälega soovitada Masteri
proti rehvi.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 24 25 26 27 28 .. 41 |