Lehekülgi: 1 .. 23 24 25 26 27 .. 37 |
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
postitati 14.12.10 07:28
|
|
|
Haha, mõtlesin et vaatan kas saab ümber maja otse lasteaeda poisi viia - no ei Ilmselt laupäeval seal istunud kotlett on millalgi pühap välja lohistatud, aga rohkem ei ole sealt keegi sõitnud ka... Ei hakanud
hommikul enne tööle minekut koos lastega testima ka igaks juhuks
|
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 14.12.10 15:07
|
|
|
Kuna 200-l otsustasin just nüüd hakata pooltelje otsa vahetama ja auto sulamisega garages mõtlesin ka tuled/reflektorid ära puhatada, siis pakun
võimalust jälge ette sõita niikaua kuni mu enda auto kokku saab. Lumi on üsna paks ja kõva, kuid mitte väga kõrge. Sportlikumad võtavad ka labida
kaasa Põhjus väga lihtne. Üks pisike Astra tahab ka koduõuele pääseda.
Teepikkuseks ca 230 m. Pakkumine ilmselt ei aegu, niiet huvilistel on üks
hea koht oma autot proovile panna. Ahjaa. Tee läheb kaarega vasakule ja
pole väga lai.
Kontakt profiilis.
NB! Stangede ja muude asjade remondi eest vastutab igaüks ise. Nii igaksjuhuks mainin.
|
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.12.10 17:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rat_013
Haha, mõtlesin et vaatan kas saab ümber maja otse lasteaeda poisi viia - no ei Ilmselt laupäeval seal istunud kotlett on millalgi pühap välja lohistatud, aga rohkem ei ole sealt keegi sõitnud ka... Ei hakanud
hommikul enne tööle minekut koos lastega testima ka igaks juhuks
|
... Ja õhtuks oli kenasti hoovi- ja majaümbruse teed (ka see majatagune) maani puhtaks lükatud. Normaalne elu (Y) Traktor käiski viimati neljapäeval,
lükkas enne tormi vana jääpasa hoovist minema. Varsti saab see ilus sügis läbi, ehk talv toob lund ka, vaat et saab valged jõuludki
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 14.12.10 17:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Zoig
Üldjuhul ju leiab ikka mingi kangema asja mille külge vintsi teist otsa kinnitada. või on selline vidin lihtsalt mõttetu kulutus?
|
Kahtlustan, et möttetu investeering, seda küll hangest sikutamise eesmärgil.
Vöibolla kulutus oleks asja ette möne muu tegevuse jaoks.
Tolle köie suhtes tasuks natuke muutusi teha - eelmises enda postituses sai ka seda mainitud.
Endal sama paelake, sikuta kaitserüü eemale ja sealt peaks vastu vaatama pöimitus ja kaablivitsad, millega seotud.
Vitsad viska minema ja lase nende asemel korralik ömblus teha, jääb kindlam.
E:selle aasta suvel sai ka kraavist sikutatud ka Patrolit ja veetud seda möned kilomeetrid eemal asuvasse tanklasse, kuna küljeli olles ja vähese
küttega suutis öhu vahele tömmata - tugevuse kohta ei saa etteheiteid teha.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.12.10 18:01
|
|
|
Ma loodan, et Monikal on ka õde või vend, kes meile külla tuleb, sest igavaks hakkab juba kiskuma.
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.12.10 18:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Harry_R
Ma loodan, et Monikal on ka õde või vend, kes meile külla tuleb, sest igavaks hakkab juba kiskuma. |
No ma just paar posti tagasi avaldasin ju lootust et ehk tuleb ikka talv vähe lumisem kui sügis, nagu kombeks on
|
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 14.12.10 20:24
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kivitare
Lumi on üsna paks ja kõva, kuid mitte väga kõrge. Sportlikumad võtavad ka labida kaasa. Teepikkuseks ca 230 m. Pakkumine ilmselt ei aegu, niiet
huvilistel on üks hea koht oma autot proovile panna. Ahjaa. Tee läheb
kaarega vasakule ja pole väga lai.
Kontakt profiilis.
NB! Stangede ja muude asjade remondi eest vastutab igaüks ise. Nii igaksjuhuks mainin. |
Njah üks sportliku huviga noormees käis proovimas. Kahjuks nii hästi ei läinud, kui arvasime. Pool teed oli väga lihtne, kuid teine pool seeest mitte.
Sinna see hoog rauges ja kinni Kristoff oligi. Hea selle juures oli muidugi see, et muidu poleks viitsinud kaevama hakatagi, aga lõppeks oli ikkagi
vaja terve tee lõpuni lahti kaevata, et 200-ga kannataks tõmmata. Loodame, et seal suure müramisega oli suure auru tekkimise probleemiks lihtsalt
irdunud lõdvik ja ei midagi muud tõsist. Kuivatamist igatahes on seal. :S Vot siis tänaseid Quattrorõõme.
|
|
|
|
corbe
huviline
Registreerunud 11.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: A5 Q | A6 C8 Q
|
postitati 14.12.10 20:27
|
|
|
Eks kesklinna ja seal lähedal kandis ole ikka igav
Ma näiteks vältisin täna kella 12 paiku elamurajoonis lasteaia esist teed ja läksin teist kaudu kuna seal oli umbes 5 meetrine lumevaal tekkinud
traktori poolt lükatud teele. Läbi oli sealt läinud ühe naabri Dodge Ram, ma igaks juhuks ei hakanud ronima kuna jäljed liiga laiad ja lumi keskel
üpriski kõrge. Lisaks olid lumevallid praktiliselt vastu külgi, väljakaevmine oleks üpriski raju olnud Teist kaudu minnes oli näha selle vaalu lõppu,
mis oli veel rohkem täis tuisanud ja sealt poleks ma kuskile pääsenud, vaid lihtsalt lasteaia lastele rõõmu pakkunud kaevamise näol
Nüüd aga kella 21 paiku koju tulles oli üks korralik üllatus. Nimelt ei ole sealt ka trakor läbi läinud, et ristuva tee otsani see jupp lahti lükata.
See tähendab aga seda, et paljud inimesed peavad ringiga oma majadeni jõudma. Taaskord kiidaks sahamehi, kes siia juba 3 korda kinni jäänud ja
traktorit oodanud, kes nad välja tirinud.
Aga Moonika ajal viibisin linnas ja nautisin ilma, seal oli küll väga tore
|
|
|
Kristoff
huviline
Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Tq & TSI
|
postitati 14.12.10 20:44
|
|
|
Lumi on üsna paks ja kõva, kuid mitte väga kõrge. Sportlikumad võtavad ka labida kaasa. Teepikkuseks ca 230 m. Pakkumine ilmselt ei aegu, niiet
huvilistel on üks hea koht oma autot proovile panna. Ahjaa. Tee läheb
kaarega vasakule ja pole väga lai.
Kontakt profiilis.
NB! Stangede ja muude asjade remondi eest vastutab igaüks ise. Nii igaksjuhuks mainin. |
Njah üks sportliku huviga noormees käis proovimas. Kahjuks nii hästi ei läinud, kui arvasime. Pool teed oli väga lihtne, kuid teine pool seeest mitte.
Sinna see hoog rauges ja kinni Kristoff oligi. Hea selle juures oli muidugi see, et muidu poleks viitsinud kaevama hakatagi, aga lõppeks oli ikkagi
vaja terve tee lõpuni lahti kaevata, et 200-ga kannataks tõmmata. Loodame, et seal suure müramisega oli suure auru tekkimise probleemiks lihtsalt
irdunud lõdvik ja ei midagi muud tõsist. Kuivatamist igatahes on seal. :S Vot siis tänaseid Quattrorõõme. |
Jah, algus oli lihtne, kuid lõpp läks pingelisemaks. Kõige pingelisemal hetkel arvas, kas salongiradikas või mõni lõdvik, et aitab, mina lahkun. Nüüd on igatahes nädalavahetuseks plaanid olemas. Ja tänane talisport kulus
kah ära, muidu ainult istu laua või rooli taga. Selles osas olen rahul.
Koht on hea. Kui keegi soovib sporti harrastada, siis mina soovitan.
|
|
|
Evil9
|
|
Ollu
huviline
Registreerunud 30.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: A4
|
postitati 15.12.10 20:05
|
|
|
Keegi hõbedase S6 universaaliga tegi täna ühe ilusa au ringi Ülemiste platsil, viis pluss minu poolt
Minu teada oli S6
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
corbe
huviline
Registreerunud 11.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: A5 Q | A6 C8 Q
|
postitati 19.12.10 13:38
|
|
|
Minu hommik algas täna nii ja kuna oli vaja kohe hakata tööle sõitma, siis kaevama ma ei kavatsenud hakata.
Kusjuures öösel tormi kui sellist polnud, kuid kuna rajoonis puid pole, siis tuul keerutab toredad vaalud külavahele. Tagurdasin ja võtsin vähe hoogu
ning läbi sealt ma saingi. Vahepeal oli kõik valge kuna esiklaasile lendas viisakas kogus lund, üritasin üle tee olevast bussist mööda laveerida ja
see õnnestus
|
|
|
turbo
huviline
Registreerunud 03.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: S6
|
|
green19
huviline
Registreerunud 22.03.09
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 4.2Q, MB Vito
|
postitati 19.12.10 19:09
|
|
|
Vastav märk kh...
|
|
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: C7q
|
postitati 19.12.10 20:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
Sobib ka siia teemasse hästi
Vaadake, et nii vallatuks ei muutu nagu mõni mees arbuusiga
Tartus lõunakeskuses olid vist parkimiskohad otsas, tuli leidlikuks hakata .
Sorry, et tiblafoni pildid .
|
Vend on tõenäoliselt täie peeruga Riia tn. pidi tulnud - rumalad sõidavad ainult ringi ratast, otse saab kah!?
|
|
|
TheRRsr
huviline
Registreerunud 14.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B5 2.6 - 11 l/100km
|
postitati 20.12.10 23:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: corbe
Minu hommik algas täna nii ja kuna oli vaja kohe hakata tööle sõitma, siis kaevama ma ei kavatsenud hakata.
|
Minu päev algas täna niimoodi.
|
|
|
|
lohe
huviline
Registreerunud 16.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat Variant 4 motion 1,9TDI 96kw; Audi 80 B4 2.0 85kw
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.12.10 13:58
|
|
|
Vähemalt on lootust et tulevad valged jõulud
|
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
postitati 21.12.10 14:12
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rat_013
Vähemalt on lootust et tulevad valged jõulud |
Praegu on jah maa maru must :-)
|
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: Tesla
|
postitati 24.12.10 23:55
|
|
|
Scarleti kord
Praegu on juba üsna tegus väljas. Oleks tunnikese veel õues olnud, siis poleks enam koju jõudnudki. Pidin isegi seisma jääma ja mõtlema hakkama, kui
äkki peale hekki oli koduteel 40cm sein ees ja ulatus mööda teed nii kaugele kuni silm julges vaadata. Õnneks veel pehme ja sai ikka läbi rammitud,
aga tükk maad pidi peaaegu, et pimedas sõitma, kuna klaas täis ja tuled lume all.
Aga mulle meeldib .
The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
|
|
|
|
poleoluline
huviline
Registreerunud 25.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2 Q
|
|