Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  23  24  25  26  27  ..  41
Autor:
Pealkiri: Talverehvide arutelu (Vastuseid: 1018 | Vaatamisi: 192213)
real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q

postitati 25.11.13 04:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kuzmits

Mismoodi sillareguleering mõjutab seda, et rehv kalasabasse läheb? Kalasaba all mõtled sa, et keskelt on rohkem kulunud? Kas seda mitte ei põhjusta liiga suur rehvirõhk?

Sillaregull mõjutab väga hästi seda, et rehv ebaühtlaselt kulunud.

Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
kuzmits
huviline

Registreerunud 28.01.13
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat alltrack 2,0 TDI 130KW 4 MOTION

postitati 25.11.13 04:40 Tsiteeri

Siis ma sain valesti aru. Ma arvasin et kalasaba all mõeldakse seda kui keskelt kulub rohkem.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

postitati 25.11.13 04:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kuzmits
Siis ma sain valesti aru. Ma arvasin et kalasaba all mõeldakse seda kui keskelt kulub rohkem.
See jah pigem siis rehvirõhu oma. Sild kui paigast, sööb enamasti mingi ääre ära... Ühtlasi kakub ka veidi.

Life is tough.
lauriL90
huviline

Registreerunud 15.10.12
Kasutaja on eemal

Auto: 2005 A4q 3.0tdi

postitati 25.11.13 08:08 Tsiteeri

Kas kellelgi selliste taastatud rehvidega on kogemusi? Tundub mõistlikum, kui osta sama hinna eest mõne tuntuma margi rehvid, mis on juba aastaid vatti saanud. http://www.auto24.ee/products/detail_product.php?id=899449

Kuulutus on muidugi paras petukuulutus, Gislaved ei taasta rehve, nende mustrit on lihtsalt matkitud.

real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

postitati 25.11.13 10:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lauriL90
Kas kellelgi selliste taastatud rehvidega on kogemusi? Tundub mõistlikum, kui osta sama hinna eest mõne tuntuma margi rehvid, mis on juba aastaid vatti saanud. http://www.auto24.ee/products/detail_product.php?id=899449

Kuulutus on muidugi paras petukuulutus, Gislaved ei taasta rehve, nende mustrit on lihtsalt matkitud.

C6-le pole mõtet taastatud rehvi väga panna. Kuid see ainult minu arvamus. :)

Life is tough.
KuldarA
huviline

Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 25.11.13 10:42 Tsiteeri

Sõiduautole ei paneks ma üldse taastatud rehvi alla. C6 või mitte.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
xpr
huviline

Registreerunud 10.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: e46 330d

postitati 25.11.13 10:51 Tsiteeri

Mille jaoks neid siis toodetakse, kui sõiduautole alla neid ei paneks.
Väga suur % ostab neid ja tänapäeval on see tootmine niipalju arenenud, et probleeme peaks olema suhteliselt vähe.

Pidamise kohta ei oska öelda aga kindlasti on see parem, kui osta sama raha eest kasutatud firma rehvid - kui raha napib kallimate ostmiseks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KuldarA
huviline

Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 25.11.13 10:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: xpr
Väga suur % ostab neid ja tänapäeval on see tootmine niipalju arenenud, et probleeme peaks olema suhteliselt vähe.

Pidamise kohta ei oska öelda aga kindlasti on see parem, kui osta sama raha eest kasutatud firma rehvid - kui raha napib kallimate ostmiseks.

Toodetakse kõike, mis müüb.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

postitati 25.11.13 11:17 Tsiteeri

Tsitaat:

Endal olnud taastatud rehvid 84a. rallika peal. Ei saanud talvel nuriseda, pidamine oli väga hea. Nüüd aga ajad muutunud ja C6-e alla ei paneks neid kindlasti. Üldiselt uuemad autod tahavad ka korralikumaid rehve. Endalgi üks rehv oli veidi halvas seisus ja andis kohe tunda. Nüüd kui tutikad all, on mõnus kohe sõita. :)

Life is tough.
xpr
huviline

Registreerunud 10.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: e46 330d

postitati 25.11.13 11:22 Tsiteeri

Kui uuem auto on neliveoline, veojõu, külglibisemise andurid jms - peavad olema kõik rehvid ühtlaselt kulunud ja sama mõõtu. Muidu tekivad jamad jah. Sõbra autol olid ees ja taga erineva firma rehvid ja tekkis ka kohe jama, kuna erineva pidamisega talvel esi ja tagasild.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kuzmits
huviline

Registreerunud 28.01.13
Kasutaja on eemal

postitati 25.11.13 12:00 Tsiteeri

Tsitaat:

Loomulikult on mõistlikum, kui mitu aastat kasutatud pooleldi kulunud korraliku firma rehvid. Uue tipprehviga muidugi vahe sees, aga kui hind on oluline siis miks mitte. Parem ju ikka kui kulunud pastel. Ise sõitsin kunagi ammu Peugott 206 ga millel oli vallai protikad. See oli väike ja kerge auto ja üldiselt juhitavus ja müra olid kehvakesed, aga pidamist iseenesest jätkus. Masterid nordic 2 olid. Neid võib isegi soovitada, aga ujuvad natuke sirgel teel asfaldil ja müra oli üpris suur. Aga noh ilmselt c6 all on parem kui mu kunagisel taskuraketil.

Need sinu lingil olevad on minuarust wanli winter challengerid kui mustri järgi vaadata, siis vana gf nord frost 3 muster. :D

maikl369
huviline

Registreerunud 13.08.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C6 3.0TDI 176kw S-Line Plus QUATTRO 2011a , Vw passat 1.9TDI 81kw AFN

postitati 25.11.13 12:24 Tsiteeri

Tsitaat:

Sõitsin nende rehvidega ühe talve ja ütlen ausalt, et pole ma veel elus nii perset mööda saanud. Mul olid 205 laiad ja pidamine oli tohutult halb.
Ostsin ka Tartust ja arvatavasti ka samast kohast kus nad müügis on jälle. Autoks oli siis A6 C5.

Nüüd A6 C6-e all juba 3-4 talve sõitnud Barum NorPolaris 215 laiad ja pidamine on veel jätkuvalt parem kui nendel rämpsudel.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
maikl369
huviline

Registreerunud 13.08.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C6 3.0TDI 176kw S-Line Plus QUATTRO 2011a , Vw passat 1.9TDI 81kw AFN

postitati 25.11.13 12:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: maikl369
Tsitaat:

Sõitsin nende rehvidega ühe talve ja ütlen ausalt, et pole ma veel elus nii perset mööda saanud. Mul olid 205 laiad ja pidamine oli tohutult halb.
Ostsin ka Tartust ja arvatavasti ka samast kohast kus nad müügis on jälle. Autoks oli siis A6 C5.

Nüüd A6 C6-e all juba 3-4 talve sõitnud Barum NorPolaris 215 laiad ja pidamine on veel jätkuvalt parem kui nendel rämpsudel.

Ja unustasin öelda, et nendele rehvidele tulid külgedele väiksed mõrad. Vb sattus lihtsalt halb partii.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lauriL90
huviline

Registreerunud 15.10.12
Kasutaja on eemal

postitati 25.11.13 12:51 Tsiteeri

Selge. Eks ma käin vaatan mõne rehvimüügikoha variandid kohapeal ka üle. Üldiselt küsitakse äraviskamisele mõeldud rehvide eest hingehinda. Ja kuna auto on viimast talve minu käes, ei hakka ka tutikaid korralikke siia alla ostma.
Äkki on kellelgi veel kogemusi Collins Profil Fighter HP8 protikatega. Sõidan ka 95% Tallinnas, nii et väga hardcore tingimusi need nägema ei hakka, enamus aja näevad ülemiste uue ristmiku ummikut.
http://www.auto24.ee/products/detail_product.php?id=419352

kuzmits
huviline

Registreerunud 28.01.13
Kasutaja on eemal

postitati 25.11.13 14:06 Tsiteeri

Võta siis juba masteri toodang, nad pidid oma jutu järgi vähemalt nokiani toorkummist tegema oma mustrid.
http://www.master.ee/pages/et/hinnakiri/talverehvid.php
On Eestis tehtud ja saad garantii ka.

kase89
huviline

Registreerunud 17.08.12
Kasutaja on eemal

Auto: A4 Avant 97a 1.9TDi 81kW/A4 97a 1.8T 110kW/G4 98a 1.9 TDi 66kW

postitati 25.11.13 17:07 Tsiteeri

Tsitaat:

Olen sel sügisel mitmeid jookse/paare samasuguseid kasutatud peast alla pannud, naelad läbi, küljed mõrasid täis, mustri peal lõhed, osadel ka karkass kõver. Prott nagu prott ikka, uuest peast veel käib aga järgmine aasta võid juba jäätmejaama viia.

kase89
huviline

Registreerunud 17.08.12
Kasutaja on eemal

postitati 25.11.13 17:13 Tsiteeri

Tsitaat:

Kas oled ise sõitnud kasutatud korralike firma rehvidega, et oskad protil ja sellel nii vahet teha?
Mina panin uued Vallai taastatud naelrehvid alla, undasid ja pidamine jääl/lumel praktiliselt puudus, peale seda läksid alla goodyear ice navi nh pool mm kulunud lamellid (5 aastat kusjuures vanad), oleks ma enne teadnud kui s...tt see prott on, oleks puutumata jätnud. Järgmisel talvel läksid veel peres ühele tööautole alla, talve nad vastu ei pidanud, ühekaupa läksid laiali, kõveraks jne.

raineys
huviline

Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal

Auto: Saab 9-5 2.3t

postitati 25.11.13 17:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kase89
Tsitaat:

Kas oled ise sõitnud kasutatud korralike firma rehvidega, et oskad protil ja sellel nii vahet teha?
Mina panin uued Vallai taastatud naelrehvid alla, undasid ja pidamine jääl/lumel praktiliselt puudus, peale seda läksid alla goodyear ice navi nh pool mm kulunud lamellid (5 aastat kusjuures vanad), oleks ma enne teadnud kui s...tt see prott on, oleks puutumata jätnud. Järgmisel talvel läksid veel peres ühele tööautole alla, talve nad vastu ei pidanud, ühekaupa läksid laiali, kõveraks jne.

Hea kui sa isegi usud, mida suust välja ajad :D

http://images.spritmonitor.de/555994_5.png
kuzmits
huviline

Registreerunud 28.01.13
Kasutaja on eemal

postitati 25.11.13 17:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Nagu eelpool mainisin kasutasin masteri toodangut. Niipalju võib lisada et sõitsin 4 talve kuni lihtsalt ära kulusid. Ühtegi probleemi ei olnud.

RainerAK
huviline

Registreerunud 20.04.13
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.8 Quattro, A4 1.8T Quattro

postitati 25.11.13 18:12 Tsiteeri

Tsitaat:

Rõhk ongi su jutus lausel " pidamise kohta ei oska öelda". :)
Mina oskan. Eelmisel talvel oli hea võrdlusmoment, kui ühel autol olid all uued Masterid (taastatud rehv siis) ja teisel 3 aastat vanad ja 60 000 km sõitnud Michelin X-Ice Xi2, muster juba mõnevõrra kulunud. Samasuguste autode all oli Michelinil lühem pidurdusmaa, kiirem aeg jäärajal, sõidumugavusest ja suunakindlusest ei räägigi. Taastatud rehv lärmas ja vibras ja oli kevadeks 20 000 km järel kulunud sama palju kui Michelin 70 000 järel. Läbitud km hind on taastatud rehvil kordades kõrgem. Enda arust ostad odavalt, et raha kokku hoida, aga tegelikult hoopis maksad rohkem ja saad sita asja ka veel. Viimane kord, kui taastatud rehve ostsin.

kase89
huviline

Registreerunud 17.08.12
Kasutaja on eemal

postitati 25.11.13 19:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raineys
Tsitaat:
Tsitaat:

Hea kui sa isegi usud, mida suust välja ajad :D

Ja selle lause mõte on??

raineys
huviline

Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal

Auto: Saab 9-5 2.3t

postitati 25.11.13 19:49 Tsiteeri

Et igasugu si**a ka ei maksaks suust välja ajada. "5 aastat vanad ja pool milli kulunud"

http://images.spritmonitor.de/555994_5.png
kase89
huviline

Registreerunud 17.08.12
Kasutaja on eemal

postitati 25.11.13 19:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raineys
Et igasugu si**a ka ei maksaks suust välja ajada. "5 aastat vanad ja pool milli kulunud"
Kes ütles et 5 aastat sõidetud?? Täpsustan: 5 aastat vanad ja ülejäänud aastad seisnud. Vahel tellid ka uued vana mudeli rehvid kuskilt mis on aastal 2009 toodetud näiteks. Need ju suisa 4 aastat vanad ja üldse kulumata.

lauriL90
huviline

Registreerunud 15.10.12
Kasutaja on eemal

postitati 05.12.13 10:36 Tsiteeri

Sai siis foorumi kaudu 4 nokian hakka 4 rehvi võetud. A töökojas rõhku sisse lastes tuli välja, et 2 rehvi on täitsa munas. Ühesõnaga otsin müüa üles ja annan talle vähemalt need 2 rehvi tagasi.

Nüüd siis mõtlen kas osta 4 uut masterit või teha hoopis nii, et ette jäävad hakka 4 rehvid ja taha hakka 5 rehvid(hakka 4 ei leia selles mõõdus kuskilt 225/45/17)? Kui halvasti see quattrole mõjub, kui mustri erinevus on vb 1-2mm? Nokianide pidamist sai proovitud ja jättis väga hea mulje, seega oleks masteri peale minek tagasiminek.

KKaaleste
huviline

Registreerunud 06.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 05.12.13 10:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Sai siis foorumi kaudu 4 nokian hakka 4 rehvi võetud. A töökojas rõhku sisse lastes tuli välja, et 2 rehvi on täitsa munas. Ühesõnaga otsin müüa üles ja annan talle vähemalt need 2 rehvi tagasi.

Nüüd siis mõtlen kas osta 4 uut masterit või teha hoopis nii, et ette jäävad hakka 4 rehvid ja taha hakka 5 rehvid(hakka 4 ei leia selles mõõdus kuskilt 225/45/17)? Kui halvasti see quattrole mõjub, kui mustri erinevus on vb 1-2mm? Nokianide pidamist sai proovitud ja jättis väga hea mulje, seega oleks masteri peale minek tagasiminek.

Mul ka taga haka4-jad millel mustrijääk 7mm ja ees continentalid naranza noranza vms 6mm. Ma usun, et nii võib küll olla? Kui ees/taga üks 4mm ja teine 6,7,8mm siis vist jama. Aga ma täpselt ei teagi, et mis see teeb ja kuidas võib olla. Et oleks ka huvi teada saada.

Lehekülgi:  1  ..  23  24  25  26  27  ..  41
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 10.9% - SQL: 89.1%]