Lehekülgi: 1 .. 23 24 25 26 27 .. 29 |
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.02.12 08:37
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: -=matu=-
Mario81 sind näengi vist pidevalt hommikuti kakumäe - paldiski mnt suunal liikumas oma 200ga? |
Eile hommikul nägin ka mina sind.
Muidu õhtul aga tegin oma tavapärase ringi. Ühe põllu äärsel teel oleks peaaegu ära uppunud aga tagasi ei saanud ka enam minna.
|
|
|
|
adr3naline
huviline
Registreerunud 22.07.09
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.5TDI -/- 80 B4 2.3 Quattro -/- VW Käfer 1600
|
postitati 03.02.12 08:49
|
|
|
Põhja- ja Kesk-Eestis on vist neid radu kus quattrot nautida väga palju, vähemalt siin olevate postituste järgi
Aga kas keegi teab ka mõnda head kohta Võru või Põlva ligidal või kuskil siin kandis, kasvõi Haanja? Nii isu kuskil raja peal ennast tühjaks sõita, et
linnas huligaanitsema ei hakkaks.
|
|
|
Petu
|
postitati 03.02.12 09:13
|
|
|
Võru - Põlva maanteelt natuke kõrvale on koht nimega Tsolgo, seal kandis on üks järv, kus iga aasta rada peale tehakse ning samuti on tehtud ka see
aasta. Eile käisin seal sõitmas ja päris hea oli. Võin anda juhiseid ka sinna jõudmiseks, aga äkki tead/oled käinud?
|
|
|
Siim5
klubiliige
Registreerunud 15.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: UrS4
|
postitati 03.02.12 09:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Petu
Võru - Põlva maanteelt natuke kõrvale on koht nimega Tsolgo, seal kandis on üks järv, kus iga aasta rada peale tehakse ning samuti on tehtud ka see
aasta. Eile käisin seal sõitmas ja päris hea oli. Võin anda juhiseid ka sinna jõudmiseks, aga äkki tead/oled käinud? |
Pane juhised julgelt kirja, huvilisi kindlasti teisigi.
To adr3naline: Võrust Valga poole välja sõita Nursis ka päris mehine rada põllule tehtud. Jääb ta selle tee peale mis nursist sõmerpalu läheb. Sõitsin
suure autoga sealt mööda. Kes seal majandab ja kas ka rajale lastakse - ei oska öelda.
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
postitati 03.02.12 10:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: nimi
Veoskeemidest veel niipalju.
Ma nüüd täpselt ei teagi mida Passat 4motion 2003a kasutab aga mitte mingit vahet pole tunda kas sõidad Audi Quattroga või VW 4motioniga.
| Tehnika on identne
Tsitaat: | Algselt postitas: OttOlesk
Õismäe on suht driftivabariik. | Õismäe on alati linnaringis sees olnud
|
|
|
|
Petu
|
postitati 03.02.12 10:46
|
|
|
Ava kaart ning sisesta " 57.924318,27.054838 " märgistasin koha umbkaudu ära, seda
teed mööda vb natuke edasi ning paremat kätt peaks juba nägema.
Imelik on see, et kaardi peal seal üldse veekogu pole, isegi ei näe seda aerofoto pealt, aga olen seal korduvalt ja mitu aastat käinud(+ veel eile
õhtul), olen juhistes 99,9% kindel.
|
|
|
uaintfckme
huviline
Registreerunud 22.09.10
Kasutaja on eemal
Auto: AEL Q
|
postitati 03.02.12 11:06
|
|
|
Aga viljandimaakonna kohta ei oska veel keegi midagi öelda? Kus, mis midagi on?
Aitäh.
|
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: C7q
|
postitati 03.02.12 13:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: nimi
Ma nüüd täpselt ei teagi mida Passat 4motion 2003a kasutab aga mitte mingit vahet pole tunda kas sõidad Audi Quattroga või VW 4motioniga.
|
Torsen. Õnnelik haldexiomanik on passat alates B6-st.
Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
|
|
|
|
MadisT
huviline
Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant Q C4 2,5 TDi-1996
|
postitati 03.02.12 22:41
|
|
|
Reede hommikul tööle sõites oli Tallinnas Leiburi juures üks härga täis 3ne BMW end lumevalli peale parkinud. Läks vist käest.
Aga Pirita rinka oli reede õhtul juba üsna libe. 1,7 tonni tahtis kurvides mulle vägisi selgitada põhitõdesid tsentrifugaaljõududest
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.02.12 22:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MadisT
Reede hommikul tööle sõites oli Tallinnas Leiburi juures üks härga täis 3ne BMW end lumevalli peale parkinud. Läks vist käest.
Aga Pirita rinka oli reede õhtul juba üsna libe. 1,7 tonni tahtis kurvides mulle vägisi selgitada põhitõdesid tsentrifugaaljõududest | Kohati on see libedus isegi üllatav, Laki tn Forelli risti
lähedal see paldiski mnt suunas minev S-ristmik oli ka suht jäine.. Samas mitte just häirivalt, aga rinkal on kiirus ka veits suurem, seal võib juba
häirima hakata Samas suuremad teed on suht mõnusa katte all..
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 03.02.12 23:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MadisT
|
Tumesinine kupee, millel vöis juhipoolne esiosa örnalt kannatada saada?
Ka minul läks isend täna Eesti Filmiarhiivi juures käest ära, sattusin ise liiga hoogu + pisike ehmatus.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.02.12 23:06
|
|
|
Aga mõni oskamatu reageerib üle ka tegelikult. Täna minu ees mingi punn (2 uksega renoo-kia-yaris mis iganes) pidurdas hoogu tähetorni tn enne
Paldiski mnt. 100m-50m maksimum enne paldiski mnt tuli paanika, et ei saa pidama ning keeras paremale valli. Kuigi ma tulin taga sama hooga ja
pidurdamis probleemi ei olnud.
|
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.02.12 00:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Mario81
Aga mõni oskamatu reageerib üle ka tegelikult. Täna minu ees mingi punn (2 uksega renoo-kia-yaris mis iganes) pidurdas hoogu tähetorni tn enne
Paldiski mnt. 100m-50m maksimum enne paldiski mnt tuli paanika, et ei saa pidama ning keeras paremale valli. Kuigi ma tulin taga sama hooga ja
pidurdamis probleemi ei olnud. | Muig Noh, quattroga on selge - pidur ja kässar on juhitavuse surm
|
|
|
|
Maikel18
huviline
Registreerunud 07.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: S 4 2.2 TQ 20V
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
postitati 04.02.12 17:05
|
|
|
Täna lasin ka quattro peeneks jäärajal. Muidu ilus tore, aga tagaumised rehvid master nordic 4 naelad. Eks naelad väljas ka juba kohati ning muster
nii kuradi jäik, et miskit teha pole. Tagaots ainult litutab taga. Homme peab hakkama mustrit lõikuma sobivamaks
|
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2.2T & A8 4.2
|
postitati 04.02.12 17:35
|
|
|
Jäi jõuetuks ka?
Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
|
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
postitati 04.02.12 21:37
|
|
|
Peaks ehk pühapäeva hommikul väikse ekspromt kogunemise tegema Männiku karjääris jääl?
TEEMA
|
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.02.12 21:45
|
|
|
Esimene tellimustöö-väljatõmbamine ka siis see talv tehtud Q-agarad poisid
olid ennast vähe ära parkinud Laagri taga Hüüru tee ääres.. Üldiselt on teed krdi salakavalad, näiteks Nõmme mägi on musta jää all (mis naeratust just
oluliselt väiksemaks muidugi üles minnes ei muutnud )
|
|
|
|
Martinkuke
huviline
Registreerunud 16.11.11
Kasutaja on eemal
Auto: A4 3.0TDI 233kw Quattro B8
|
postitati 05.02.12 13:34
|
|
|
Keegi raadil seal ralli rajal ka on käinud kus need mäed on? Ma käisin igatahes ära, päris huvitav, ainuke mure oli, et põhi käis tihti vasta maad.
|
|
|
repsu007
huviline
Registreerunud 04.08.09
Kasutaja on eemal
Auto: C7,B6q,B2q
|
postitati 05.02.12 15:05
|
|
|
Ja mina käisin täna ilmatsalu jäärajal. Mudu enam vähem aga rehv sitt ja pidamist vähe. Üks ulluke cherokeega muidugi oli liiga kaugele libisenud ja
küljega sisse kah vajunud aga neli teist offroadi pilli kakkusid välja tagasi.
Raske jalaga.
|
|
|
|
m1k0
huviline
Registreerunud 15.06.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.02.12 18:11
|
|
|
aasta. Eile käisin seal sõitmas ja päris hea oli. Võin anda juhiseid ka sinna jõudmiseks, aga äkki tead/oled käinud? |
Joosu karjäärist on jutt. Eile ja täna käisin andmas seal. Eriti põnevust ei ole aga välja saab ikka elada. Põhimõtteliselt sõidad lihtsalt ovaalset
ringi koos paari kurviga.
|
|
|
JanariA4
huviline
Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia RS III
|
postitati 05.02.12 18:25
|
|
|
Ava kaart ning sisesta " 57.91854,27.093866 " märgistasin koha umbkaudu ära, seda
teed mööda vb natuke edasi ning paremat kätt peaks juba nägema.
Imelik on see, et kaardi peal seal üldse veekogu pole, isegi ei näe seda aerofoto pealt, aga olen seal korduvalt ja mitu aastat käinud(+ veel eile
õhtul), olen juhistes 99,9% kindel. |
Käidud täna. Väga tore koht. Rajal ka kiire lõik 140km/h pole võimatu.
Tore oli näha nii palju Audi A4´ju.
Tegemist ei ole "ovaaliga" kuigi vägisi tundub, et mõni mees/naine üritab seda vägisi ovaaliks sõita. Kui sõita õigesti, siis on tehnilist rohkem
kui 2..3 kurvikest.
|
|
|
kodanik88
huviline
Registreerunud 22.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: audi 90q 2.5tdi 10v, ford mustang gt cobra look, vw pasteet 1.9, Audi a8 4.0 tdi
|
postitati 05.02.12 18:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: m1k0
Joosu karjäärist on jutt. Eile ja täna käisin andmas seal. Eriti põnevust ei ole aga välja saab ikka elada. Põhimõtteliselt sõidad lihtsalt ovaalset
ringi koos paari kurviga. |
Mingi paar nädalat tagasi uputas peaaegu üks x6 ennast ära seal.
|
|
|
raineys
huviline
Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal
Auto: Saab 9-5 2.3t
|
postitati 05.02.12 18:46
|
|
|
Paar nädalat tagasi polnud mingit talve ka. Nii, et issanda loomaaed on suur
|
|
|
JanP
huviline
Registreerunud 04.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: 240, 300
|
postitati 05.02.12 18:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kodanik88
Mingi paar nädalat tagasi uputas peaaegu üks x6 ennast ära seal. | Saage üle juba sellest X6-st, see kõik toimus Lätis üldse!
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 23 24 25 26 27 .. 29 |