Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  22  23  24  25  26  ..  38
Autor:
Pealkiri: Audi A4 2.6 "RS4" - 1997 - NOS (Vastuseid: 931 | Vaatamisi: 183741)
RTamm
huviline

Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 (D3) 3.0TDI Quattro, Audi A4 (B5) 2.8 30v V6; Mercedes Benz 220D W123

postitati 21.11.12 18:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ragnara
Kuramus saaremaal on üks selline golf, ja ma mõtlesin, et too tüüp on mingit sodi tarbinud ja ise värvinud selliseks. Mul juba kibe huvi milline see auto lõpuks välja näeb, värvivalik on juba päris laiaks läinud.

Too siiski Polo ja tollel mehel maja samamoodi kirju :D. Kudjape poole sõites jääb teeäärde.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ragnara
huviline

Registreerunud 23.03.12
Kasutaja on eemal

Auto: A4 b9 2.0TDI Quattro

postitati 21.11.12 19:02 Tsiteeri

Ma elan ise Kudjapel ja tean jah seda maja :D. Ta peaks kunstnik olema, seega pole imestada midagi.

Mida üldse vaja sellise ümber ehituse jaoks. Esi ja tagu stange, karbid, esimesed ja tagumised logarid?, kas veel midagi vaja käppida? Rattad saab väljapoole flantsidega? Kuidas originaalis rs4 need rattad väljapool kas sillajupid siis pikemad või on ka flantsidega lahendatud?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
mkangur
huviline

Registreerunud 15.07.12
Kasutaja on eemal

postitati 21.11.12 19:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: R-I-X
Juhtusin netis ringi liikudes ühele päris huvitavate tagatuledega RS4 pildile. Kui huvi pakub, siis leidsin ka mingise lingi kus on sellised müügis.

Lisaks veel ühe huvitava ja väga radikaalse ettepaneku auto värvilahendusele. Ise ei oskagi veel seisukohta võtta, kas meeldib või mitte aga kindel on see, et ükskõikseks ei jäta see kedagi. :D :D

Need on omapärased jah, mul endal oli ka plaanis need endale tellida :)

Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: B6 Quattro

postitati 21.11.12 19:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mkangur
Tsitaat:
Juhtusin netis ringi liikudes ühele päris huvitavate tagatuledega RS4 pildile. Kui huvi pakub, siis leidsin ka mingise lingi kus on sellised müügis.

Keegi need tuled autole külge on kruvinud või kruvib millalgi, siis tahaks oma silmaga ka näha, võibolla läheks isegi seda teed ühel hetkel. Seni pole tänavapildis ühtki sellist näinud (vähemalt mitte silma jäänud)... :)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ka1do
huviline

Registreerunud 05.11.11
Kasutaja on eemal

Auto: vtec

postitati 21.11.12 19:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mikkk
See viimane värvilahendus on stock Golf III paras, kust ta algselt pärinebki :D
http://en.wikipedia.org/wiki/File:VWGolfHarlequin.JPG

http://www.rossvw.com/vw/pics/harlequin/Thumbs1.htm stock või mitte aga ainult 264 tükki tehtud neid.

NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 21.11.12 20:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: mkangur
Tsitaat:

Keegi need tuled autole külge on kruvinud või kruvib millalgi, siis tahaks oma silmaga ka näha, võibolla läheks isegi seda teed ühel hetkel. Seni pole tänavapildis ühtki sellist näinud (vähemalt mitte silma jäänud)... :)

Siin veel tsipa odavamadki:
http://www.ebay.de/itm/Ruckleuchten-Audi-A4-B5-Avant-Kombi-LED-rot-chrom-mit-Chrombirnen-in-pro-94-00-/281027560156?pt=DE_Autoteile& amp;hash=item416e8c42dc#ht_2152wt_906
Aga pole päris minu maitsele.

S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: ‘07 BMW 335xi E91

postitati 22.11.12 15:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ragnara
Ma elan ise Kudjapel ja tean jah seda maja :D. Ta peaks kunstnik olema, seega pole imestada midagi.

Mida üldse vaja sellise ümber ehituse jaoks. Esi ja tagu stange, karbid, esimesed ja tagumised logarid?, kas veel midagi vaja käppida? Rattad saab väljapoole flantsidega? Kuidas originaalis rs4 need rattad väljapool kas sillajupid siis pikemad või on ka flantsidega lahendatud?

Tahaks näha autot, millel on originaalis rattad flantsidega väljapoole toodud.. Õigel RS-il on velg vastava ET-ga milleks on 20.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 26.11.12 13:18 Tsiteeri

Saabusid:
http://nos.planet.ee/Oliver/flants.jpg
http://nos.planet.ee/Oliver/rool.jpg

ragnara
huviline

Registreerunud 23.03.12
Kasutaja on eemal

postitati 26.11.12 13:20 Tsiteeri

Aina paremaks läheb, see rool võib päris ilus olla autos.

k4lmer
huviline

Registreerunud 14.12.10
Kasutaja on eemal

Auto: RS4 B8

postitati 26.11.12 17:35 Tsiteeri

Kus roolile airbagi hangid?

NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 26.11.12 17:45 Tsiteeri

Poolast jõuab varsti. Kuidas need nupud tööle saaks? Pistikus ainult 3 otsa, mingi digitaalsignaal vist.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 26.11.12 19:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: NOS
Pistikus ainult 3 otsa, mingi digitaalsignaal vist.

Jep, see on kõik juba CAN teema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 27.11.12 12:18 Tsiteeri

Nuudi vahetükk käes, lõigatud parajaks, rool peal. Nüüd tuleb veel oodata airbagi.
http://nos.planet.ee/Oliver/rool5.jpg

ragnara
huviline

Registreerunud 23.03.12
Kasutaja on eemal

postitati 27.11.12 14:16 Tsiteeri

Auto keskkonsool näeb jube mannetu välja võrreldes sellega mis ümberringi toimub. Aga arvatavasti sul sellega ka mingi plaan. Rool sobib jube hästi. Rool, spido koos rõngastega annavad sisule juba mõnusa värske mulje.

S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: ‘07 BMW 335xi E91

postitati 27.11.12 14:44 Tsiteeri

Oleks autol 2DIN konsool siis oleks võibolla jah enamvähem, kuigi mina ei poolda isegi siis mingisuguse uuema auto rooli, milleks nagu? Neid nuppe sa arvatavasti nagunii tööle ei saa/pane? Disaini poolepealt ei sobi ta sinna autosse enivei ja mõtetult palju juramist sellega üleüldse. Kõige selle raha eest oleks võinud midagi mõistlikumat ära teha, sul oli vist B5 kokkutulekul mingisugune aku/käivitamise probleem autol? See on kõik ainult minu arvamus. B5 S4 või RS4 rool istub minu arvates väga hästi peos ja sellega võiksidki piirduda, poleks vaja midagi ümber teha ja disain on kooskõlas ülejäänud autoga :)

NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 27.11.12 15:18 Tsiteeri

Tutikas aku on juba peal.

antonio
huviline

Registreerunud 09.11.12
Kasutaja on eemal

Auto: A4 Avant 1,8T 1998

postitati 27.11.12 15:30 Tsiteeri

Vaheta roolil "S5" märk välja, siis oleks juba pool võitu

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 27.11.12 15:50 Tsiteeri

See rool näeb küll üsna timm välja. Tahaks bagiga näha juba..

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 27.11.12 17:58 Tsiteeri

Minu arust sobib ka see perforeeritud nahk carbonimitatsiooniga liistudega hästi kokku. Kui odavalt kätte said, siis miks ka mitte. Eks nendega ongi nii, et odavalt liiguvad need roolid, mille bag on juba litaka ära teinud. Uus bag aga on vast juba keerulisem odavalt leida. Variant on ka vana bag'i kate taastada ja teadlikult bag'ist loobuda. Sai vanasti ilma, saab ka nüüd. Kleebid "siin autos surrakse nagu mehed" sticker'i armatuurile ja korras. :)

Mis selle rooli läbimõõt on? Ei B4 ega B5 orig sportrool ole tavalisest barankast väiksem, lihtsalt pöid on natuke jämedam. Ise vahetasin ka oma B4-l kunagi algul orig 4-kodaraga rooli orig sportrooli vastu ja hiljem selle jälle Nardi sportrooli vastu. Nardi rool oli väiksem (vist 360mm 380 asemel) ja andis autost kohe hoopis teise tunnetuse. Parim rool minu arust, mida kunagi kasutanud olen.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 28.11.12 07:06 Tsiteeri

Tsitaat:

Aga kui autot kommenteerida, siis mina ei paneks sinna seda airbagi kui ma ei oleks 100% kindel, et see õigesti ka tööle hakkab. Muidu rool on ju täitsa kena.

Kuidas saab üldse veenduda airbagi töötamises?

mkangur
huviline

Registreerunud 15.07.12
Kasutaja on eemal

postitati 28.11.12 07:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: NOS
Tsitaat:

Aga kui autot kommenteerida, siis mina ei paneks sinna seda airbagi kui ma ei oleks 100% kindel, et see õigesti ka tööle hakkab. Muidu rool on ju täitsa kena.

Kuidas saab üldse veenduda airbagi töötamises?

Käival autol pauk haamriga vastu andurit, :D:D Diagnost peaks vist tegelikult abiks olema?

Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 28.11.12 07:51 Tsiteeri

Ma ei viitsinud nüüd küll kõiki neid linke läbi lugeda mis selle 2 astmelise airbagi kohta kirjutati, aga mulje jäi et ta tõenäoliselt tööle ei hakka ja seega ei hakkaks ma üldse selle airbagi peale raha kulutama, kui puudub veendumus, et see kindlasti ka töötab.

NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 28.11.12 14:22 Tsiteeri

http://nos.planet.ee/Oliver/roool.jpg

Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: B6 Quattro

postitati 28.11.12 14:24 Tsiteeri

See rool on sinna autosse nagu loodud, saaks vaid bag-i ja nupud funkama, samuti võiks selle S5-e märgi asendada RS4 omaga vm. :)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
antonio
huviline

Registreerunud 09.11.12
Kasutaja on eemal

Auto: A4 Avant 1,8T 1998

postitati 28.11.12 14:31 Tsiteeri

Viisakas näeb rool välja küll koos bäägiga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  ..  22  23  24  25  26  ..  38
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 21.5% - SQL: 78.5%]