Lehekülgi: 1 .. 22 23 24 25 26 .. 29 |
Kiil
klubiliige
Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad TDI manuaal
|
postitati 29.01.12 15:15
|
|
|
Mul sõber helistas ka päeval Laitsest, ütles et väga hea on kihutada seal. Ise käisin just kohalikul põllul jäärajal sõitmas. Hea rehviga ja nõrga
mootoriga sõida nagu asfaldil
|
|
|
urki
huviline
Registreerunud 31.01.11
Kasutaja on eemal
Auto: MB 212 3,5 TDI,MB 212 CNG,A4 Q
|
postitati 29.01.12 15:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: freeser
Pärnus ranna teed suht vägevalt klaasid. Masteri prott+quattro+kiilas jää, no mina paremat ei oska tahta Kuna see jõu puudus siiani piinab sis klaasil on vähemalt teise käiguga jõudu ja saab ilusti külg ees lasta |
Arvasin ka Masteri protist head aga nädala keskel Riias kiirusel umbes 120 km/h peale vägevat piruetti järgmine päev võtsin protid alt ja panin naelad
alla.(arvasin nelivedu ja uus kumm)Olen olnud tulihingeline Masteri pooldaja suvekad ja talvekad olnud koguaeg Master aga nüüd panin Good Year naelad
alla.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 29.01.12 15:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: urki
Pärnus ranna teed suht vägevalt klaasid. Masteri prott+quattro+kiilas jää, no mina paremat ei oska tahta Kuna see jõu puudus siiani piinab sis klaasil on vähemalt teise käiguga jõudu ja saab ilusti külg ees lasta |
Arvasin ka Masteri protist head aga nädala keskel Riias kiirusel umbes 120 km/h peale vägevat piruetti järgmine päev võtsin protid alt ja panin naelad
alla.(arvasin nelivedu ja uus kumm)Olen olnud tulihingeline Masteri pooldaja suvekad ja talvekad olnud koguaeg Master aga nüüd panin Good Year naelad
alla. |
Mismoodi see rehv takistab autojuhti lollusi tegemast?
|
|
|
freeser
huviline
Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6 2,2 20v, S3 8V
|
postitati 29.01.12 15:59
|
|
|
alla. | Mul masteri naastud all muidu, pidamine on minuarust väga supper ja saad täpselt aru kunas auto hakkab üle minema. Täna sai
ka rajal käidud ühe tuttava juures, lükkas põllale väga vinge raja ja quattroga oli ikka väga lust lasta, sõitsin ka venna seat leon 4wd-ga ja no see
haldexi süsteem ei ole küll nüüd vinge, kindlasti harjumise asi ka.
|
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: C7q
|
postitati 29.01.12 20:31
|
|
|
Teisipäeva õhtul hakkas Riia tänaval silma üks uhke Volvoga (XC60, T6, AWD) vend, kes iga süttiva rohelisega "täiega" pähe põrutas. See nägi välja
selline, et paar sekki mähkis esiots tühja, siis kunagi otsustas silikoon (krt teab, mis jura seal tagasillas on) soojaks minna ja törts veojõudu
perakärule anda. Mulle on pisut arusaamatu, kuidas selline endast lugupidav automark ei suuda neliveolist masinat ehitada. VAG grupis on tänapäeval
täiesti toimivad haldex lahendused olemas, Volvo inseneridele tundub üle mõistuse keeruline olevat.
Tsiteerin http://volvo.infoauto.ee/xc60
Neljarattavedu täiusliku haardumise saavutamiseks
Volvo XC60 standardvarustusse kuulub Volvo neljarattaveo süsteem koos veojõudu kontrolliva Instant Traction-süsteemiga, mille ülesandeks on tagada
igas olukorras võimalikult hea haardumine teega. Elektrooniliselt juhitava siduri abil jaotab nelikveosüsteem AWD mootorilt ülekantava jõu
automaatselt ära esi- ja tagarataste vahel. Instant Tractioni funktsioon kannab vajadusel jõu välgukiirusel ümber esiratastelt
tagaratastele, näiteks paigaltvõtul libedal või lahtise kattega pinnasel.
Ühesõnaga masendav mula.
Igatahes Q-ga on ärmiselt meeldiv sõita, ridaküla kandis teed mõnusalt libedad ja Q sõidab täpselt sinna kuhu mina tahan . Õnneks ilmad on külmad ja soolapasa löga ei lenda. Järgmine nädal lubas lund
kah juurde, loodame et tuleb veel pool meetrit
Imeliku tundega istun homme hommikul oma üheratta veolisse töömasinasse ja siirdun liiklusesse puusa proteesiga ida Saksa pensionärina.
Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
|
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 29.01.12 20:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Amadeus
Teisipäeva õhtul hakkas Riia tänaval silma üks uhke Volvoga (XC60, T6, AWD) vend, kes iga süttiva rohelisega "täiega" pähe põrutas. See nägi välja
selline, et paar sekki mähkis esiots tühja, siis kunagi otsustas silikoon (krt teab, mis jura seal tagasillas on) soojaks minna ja törts veojõudu
perakärule anda. Mulle on pisut arusaamatu, kuidas selline endast lugupidav automark ei suuda neliveolist masinat ehitada. VAG grupis on tänapäeval
täiesti toimivad haldex lahendused olemas, Volvo inseneridele tundub üle mõistuse keeruline olevat.
Tsiteerin http://volvo.infoauto.ee/xc60
Neljarattavedu täiusliku haardumise saavutamiseks
Volvo XC60 standardvarustusse kuulub Volvo neljarattaveo süsteem koos veojõudu kontrolliva Instant Traction-süsteemiga, mille ülesandeks on tagada
igas olukorras võimalikult hea haardumine teega. Elektrooniliselt juhitava siduri abil jaotab nelikveosüsteem AWD mootorilt ülekantava jõu
automaatselt ära esi- ja tagarataste vahel. Instant Tractioni funktsioon kannab vajadusel jõu välgukiirusel ümber esiratastelt
tagaratastele, näiteks paigaltvõtul libedal või lahtise kattega pinnasel.
Ühesõnaga masendav mula.
Igatahes Q-ga on ärmiselt meeldiv sõita, ridaküla kandis teed mõnusalt libedad ja Q sõidab täpselt sinna kuhu mina tahan . Õnneks ilmad on külmad ja soolapasa löga ei lenda. Järgmine nädal lubas lund
kah juurde, loodame et tuleb veel pool meetrit
Imeliku tundega istun homme hommikul oma üheratta veolisse töömasinasse ja siirdun liiklusesse puusa proteesiga ida Saksa pensionärina.
|
Muide uued volksud audid ja skoodad on Rootsi haldeksiga ehk sama mis volvo all. (Made in Sweden on peal kiri.) Pole eriti testinud kuid paigaltsardil
rakendub kohe vähemalt aru ei saa, et miski tühja käib. Ju nägid rikkis isendit.
Lugemist ka: http://en.wikipedia.org/wiki/Haldex_Traction
kahjuks pidevat nelivedu pannakse aina vähema audide peale.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 29.01.12 21:03
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: automees6
kahjuks pidevat nelivedu pannakse aina vähema audide peale.
|
A4 ja suuremad ju seni ikka kõik torseni peal olnud.
|
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.
|
postitati 29.01.12 21:08
|
|
|
Nende haldexite viga on see ,et tagasillas see õli pump sureb ära aga õnneks on inimesi kes neid remondivad. Ise sõitnud juba 3,5 aastat ringi seat
leoniga millel on haldex ja tahab ta natuke harjumist saada aga pole sellel vhaldexil viga midagi.
|
|
|
heiko
huviline
Registreerunud 08.04.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 c3 2.3e 1990
|
postitati 31.01.12 22:34
|
|
|
Täna sai ka maal mütatud lumes autoga ja katsetatud 4vedu äge värk. Küll aga tunnistan ausalt esimest korda 4veolise rooli saanud juht (ehk mina)
tahab kaua harjumist enne kui saab käevalgeks. Piruette sai nii mõnedki tehtud,sest lihtsalt ei jaganud ära kus on piirid. Üritan kiirelt õppida.
Heix
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
postitati 01.02.12 06:24
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: heiko
Täna sai ka maal mütatud lumes autoga ja katsetatud 4vedu äge värk. Küll aga tunnistan ausalt esimest korda 4veolise rooli saanud juht (ehk mina)
tahab kaua harjumist enne kui saab käevalgeks. Piruette sai nii mõnedki tehtud,sest lihtsalt ei jaganud ära kus on piirid. Üritan kiirelt
õppida. |
Ürita pigem mõistlikult õppida, kiirelt õppimine lõpeb reeglina ühtemoodi, seda ERITI neliveoga
|
|
|
|
pepe
huviline
Registreerunud 08.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 Avant Q S-Line FL
|
postitati 01.02.12 07:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
alla. |
Mismoodi see rehv takistab autojuhti lollusi tegemast? |
btw... kuna siin mainiti eelnevalt Laitse ära, siis sealsed bemarid sõidavad jäärada praegu just Masteri protikatega. Just proovitud.
|
|
|
heiko
huviline
Registreerunud 08.04.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 c3 2.3e 1990
|
postitati 01.02.12 07:54
|
|
|
Seda kindlasti. Asi tahab harjutamist ja teen seda kusagil kus pole teisi. Olen väga rahul autoga.
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: Tesla
|
postitati 01.02.12 09:43
|
|
|
Ise lähen ka tuleval pühapäeval Laitsesse jälle sõpradega. Natuke rada ja natuke karti. Eelmine kord oli lõbus.
The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
|
|
|
|
AronL
huviline
Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: M140i xDrive
|
postitati 01.02.12 15:31
|
|
|
täiesti toimivad haldex lahendused olemas, Volvo inseneridele tundub üle mõistuse keeruline olevat. |
Julgen vastupidist väita, pidev kokkupuude olemas viimase kerega XC70'ga(peaks olema sama nelikveosüsteem) ning esirataste tühja käimine puudub pea
täielikult. Kohe kui piisavalt gaasi anda, rakendub tagasild tõesti pea välgukiirusel.
|
|
|
Konrad
klubiliige
Registreerunud 27.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: TT RS Roadster / Abarth 124 Spider
|
postitati 01.02.12 16:28
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: AronL
täiesti toimivad haldex lahendused olemas, Volvo inseneridele tundub üle mõistuse keeruline olevat. |
Julgen vastupidist väita, pidev kokkupuude olemas viimase kerega XC70'ga(peaks olema sama nelikveosüsteem) ning esirataste tühja käimine puudub pea
täielikult. Kohe kui piisavalt gaasi anda, rakendub tagasild tõesti pea välgukiirusel. |
Korras Haldex tonkab paigaltstardist väga ruttu 4-veoliseks, aga libedatel maateedel on quattro piiritunnetatavus ja juhtimiskindlus ikka klass
kõrgemal (sõidan hetkel haldexi ja torseninga vaheldumisi ).
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.02.12 16:42
|
|
|
Pääääris heaks kisub õues juba, isegi invakaga on juba fun Väga mõnus
ilm
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.02.12 16:57
|
|
|
Kas keegi läheb täna õhtul välja (tallinnas) ilusat ilma ka nautima?
|
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.02.12 17:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Mario81
Kas keegi läheb täna õhtul välja (tallinnas) ilusat ilma ka nautima? | Mina ilmselt mitte, NII hea invakaga ei ole vist kunagi
|
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.02.12 17:12
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Mario81
Kas keegi läheb täna õhtul välja (tallinnas) ilusat ilma ka nautima? |
Ma lähen mingi aeg vaatan Ülemistele ja äkki Tabasalu raja peale ka. Jaanuari algul oli seal suht libe lamelliga. Eks näis, kuidas seal olukord nüüd
on. Eile käisime Männikul, aga peale ei hakand minema. Kuigi 2 autot andsid seal hagu küll. Keilas põllurajal sai ka käidud, aga seal sõiduautot
lõhkuda ei viitsiks. Maasturiga pold väga hullu. Põllurada ikkagi...
The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.02.12 17:19
|
|
|
Tabasalu on naelaga ka sigalibe.
Sõidan 21.00 paiku kodutee puhtaks ja siis tulen linna poole.
|
|
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: C7q
|
postitati 02.02.12 20:43
|
|
|
täielikult. Kohe kui piisavalt gaasi anda, rakendub tagasild tõesti pea välgukiirusel. |
Olen viimasel ajal linnapildis neid Vulvasid vahtinud ja kõigil AWD masinatel edeots mähib algul tühja.
http://www.youtube.com/watch?v=snXt3h-tcyk&feature=endscreen&NR=1
Tuttaval XC90, tema väidab, et mannetu veoskeem. Ju siis ikka on. Üritan sellega mõne sõidu teha.
Aga Taaralinnas on teed mõnusalt libedad. Joonestasin mõned liha- ja kapsapirukad. Õnneks sool ei mõju ja kui lund juurde tuleb, siis .......
Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
|
|
|
|
Martinkuke
huviline
Registreerunud 16.11.11
Kasutaja on eemal
Auto: A4 3.0TDI 233kw Quattro B8
|
postitati 02.02.12 21:06
|
|
|
Olen viimasel ajal linnapildis neid Vulvasid vahtinud ja kõigil AWD masinatel edeots mähib algul tühja.
Tuttaval XC90, tema väidab, et mannetu veoskeem. Ju siis ikka on. Üritan sellega mõne sõidu teha.
Aga Taaralinnas on teed mõnusalt libedad. Joonestasin mõned liha- ja kapsapirukad. Õnneks sool ei mõju ja kui lund juurde tuleb, siis ....... |
See on tõesti imelik, mõni nädal tagasi oli kh üks xc90 kraavis kuidagi oli teelt suutnud välja panna, mõtlesime tuttavatega et mis seal ikka aitame
hädast välja, tuli välja et tüüp ei oska sõnakestki eesti keelt , nii millegipärast ta läks siis autosse pani tagurpidi käigu sisse ja oppa ainult
esimesed veavad ,olin maru hämmingus seal kuna kujutasin ette, et kui nelikvedu sis ikka kõik veavad aga ei, ja sinnapaika see asi jäigi.
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.02.12 23:13
|
|
|
Väljas käidud, stange jälle mitmes tükis . Konkreetselt teelt välja ei
pandki, aga hange peale jäi kinni ja maha tõmmates lõhkus stange ära, kuna see oli enne juba nipukatega ainult seal ees. Muidu oli põnev. Õismäe on
suht driftivabariik.
|
|
|
|
-=matu=-
huviline
Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6 Avant 4.2, Moskvits 2138 AZLK, ZAZ 968M
|
postitati 03.02.12 06:20
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Martinkuke
Aga Taaralinnas on teed mõnusalt libedad. Joonestasin mõned liha- ja kapsapirukad. Õnneks sool ei mõju ja kui lund juurde tuleb, siis ....... |
See on tõesti imelik, mõni nädal tagasi oli kh üks xc90 kraavis kuidagi oli teelt suutnud välja panna, mõtlesime tuttavatega et mis seal ikka aitame
hädast välja, tuli välja et tüüp ei oska sõnakestki eesti keelt , nii millegipärast ta läks siis autosse pani tagurpidi käigu sisse ja oppa ainult
esimesed veavad ,olin maru hämmingus seal kuna kujutasin ette, et kui nelikvedu sis ikka kõik veavad aga ei, ja sinnapaika see asi jäigi.
|
Neid xc90 on ka esiveduseid. Mario81 sind näengi vist pidevalt hommikuti kakumäe - paldiski mnt suunal liikumas oma 200ga?
|
|
|
|
nimi
huviline
Registreerunud 15.01.09
Kasutaja on eemal
Auto: B5 1.8tq STW, B5 S4
|
postitati 03.02.12 06:52
|
|
|
Veoskeemidest veel niipalju.
Ma nüüd täpselt ei teagi mida Passat 4motion 2003a kasutab aga mitte mingit vahet pole tunda kas sõidad Audi Quattroga või VW 4motioniga.
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 22 23 24 25 26 .. 29 |