Lehekülgi: 1 .. 21 22 23 24 |
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.06.10 09:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Samzik
Kas need peened avad kollektoris pudelikaelaks ei jää? Minu jaoks tundub imelik selline lahendus, oskab keegi seletada miks sellinne? Juttu on olnud
et iga muutus õhu suunas ja takistus tõstab õhu temperatuuri ja vähendab efektiivsust. Kas see ei nulli ära selle pööratud disaini vahetust?
|
Ta ei saa takistuseks jääda sest avade pindala on täpselt sama (sutsukene suurem kui täpne olla) mis on segusiibri avagi, ehk siis pole midagi
takistada. Ning eks dual plenum ju sellejaoks ongi, et õhku jaotada võrdselt.
|
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2.2T & A8 4.2
|
postitati 25.06.10 13:22
|
|
|
Oled testimas ka käinud? Igatahes tubli töö, home made dual plenum on valminud
Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
forsin
huviline
Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan
|
postitati 25.06.10 17:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ranz
Tsitaat: | Algselt postitas: Samzik
Kas need peened avad kollektoris pudelikaelaks ei jää? Minu jaoks tundub imelik selline lahendus, oskab keegi seletada miks sellinne? Juttu on olnud
et iga muutus õhu suunas ja takistus tõstab õhu temperatuuri ja vähendab efektiivsust. Kas see ei nulli ära selle pööratud disaini vahetust?
|
Ta ei saa takistuseks jääda sest avade pindala on täpselt sama (sutsukene suurem kui täpne olla) mis on segusiibri avagi, ehk siis pole midagi
takistada. Ning eks dual plenum ju sellejaoks ongi, et õhku jaotada võrdselt. | Varsti jälle üks moto veidi ilusam.aga. Inimesed
mõtlevad et toimub ainult ühesuunaline õhu voolamine nagu alguses, ehk peale turbot.
Kuid enne ja peale segu siibrit on õhk juba väga võnkes, seega peaks läbimõõt suurenema tagasi võnke koguse ja teist korda mootori poole võnkuva õhu
koguse jagu.
Mina olen sarmikuga sama meelt.
Ja lõpus peale sisse laske kolektori pauna on võnge eriti vastas suunaline. lausa 72 % tagasi võnge ja 28 % ainult edasi võnge. Nuputamis ainet.
Ja kuhu suundub /sumbub tagasi võnge kas vastas seina ja rikosetti või lööb tropi ette sisse voolu augule ?
Ranz kui ei meeldi kustutan ära.
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Samzik
klubiliige
Registreerunud 12.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Passat 1.9/96kw 4WD 2004, audi 90 2.1/134kw q 87A
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.07.10 17:03
|
|
|
Juttu on seal jah suht palju, samuti erinevaid mõõte tulemusi, lappasin kiiresti teema üle kuid miskit uut sealt küll ei leidnud (ainus tõeliselt
ilusate tulemustega on see 034 high flow IM tõesti (samuti on hind ilus,
1300 taala lausa).
Kui seda lehte siin nüüd vaadata: http://bufkinengineering.com/intake%20manifolds.htm
Siis sealt on ilusti näha, et suund on ikkagi dual plenum kollektorite peale, ehk siis potensiaali nähti ikkagi neis rohkem kui tava kollektorites.
Aga kokkuvõte on siiski see, et ilma mõõtmata on minu kollektori kasu/kahju täiesti võimatu hinnata... kui peaks tekkima võimalus (või keegi teab kus
oleks sellist asja võimalik mõõta???), võtaks kohe kindlasti asja plaani.
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.07.10 22:16
|
|
|
Nüüd siis paar nädalat masin aktiivsemas kasutuses olnud kui viimase poole aasta jooksul (küll jah mitte minu enda käes, aga ikkagi).
Sellega seoses tulid välja mõningad probleemid. Lõplikult andis otsad lõdvik segusiibri ja coolerist tuleva toru vahel... kuna aga eintsil leidus just
see õige asi olemas olevat, saigi too ka kiirelt lastud sinna paigaldada. Plaan oleks tegelt edaspidine selline, et tulla coolerist kuni segusiibrini
3" toruga (sama mis on cooleri väljund ava), aga eks seda vaatame, kuidas täpselt teen või mis.
Nüüd eile kaudsid el. aknad ning kojamehed on omale vahepeal "aju" kasvatanud ehk siis aknad otsustasid mitte enam töödata (täna vaatasin asja üle, kaitse oli läbi miskil põhjusel, peale vahetust kõik töötas nii
nagu ennemgi). Kojamehed aga kipuvad jah vahest käima nii kuis heaks arvavad. Kangi omadesse asenditesse lükates nagu saab hetkeks kõik korda, kuid
suvalise ajal otsustavavad nood siiski omasoodu liikuda
Nendega tegelt see teema, et olen korra juba seda lülitus süsteemi lahanud ja paiganud... kuid paistab, et asi oma omadega siiski õhtal ning vaja
lülitus süsteem lihtsalt välja vahetada, eks tegelen sellega lähiajal.
Muus osas masin nagu liigub ning selles osas probleeme ei paista olevat
|
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: S2, 90q 20vt
|
postitati 18.07.10 19:40
|
|
|
Nägin reedel Favora tankla juures isiklikult sõiduki ära. Lihtsalt sõnatu, võrratult ilus masin!
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.07.10 19:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kiku
Nägin reedel Favora tankla juures isiklikult sõiduki ära. Lihtsalt sõnatu, võrratult ilus masin! |
Siin ma elan jah, ei jule just igalepoole masinat parkida, et ehk on bensiinijaama kaamerate läheduses vähe kindlam
|
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: S2, 90q 20vt
|
postitati 18.07.10 20:46
|
|
|
Selles suhtes on sul õigus
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
timberman
klubiliige
Registreerunud 23.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: MC x 2, AEL
|
postitati 26.07.10 20:02
|
|
|
Mis klotsid asemele läksid?
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.07.10 20:05
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: timberman
Mis klotsid asemele läksid? |
Samad mis ennegi, ferodo premier (uute klotside karp taustal ongi) ega pole nagu miskit muud eriti valida kah... odavad mida kunagi proovisin, need
said sauga rinkal vähem kui 10 ringiga otsa ning miskitel veel kallimatel ainult rinka tarbeks mõeldud asjadel nagu mõtet eriti ei näe.
|
|
|
|
ICE
klubiliige ac aasta auto 2006 võitja
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool
|
postitati 26.07.10 20:59
|
|
|
Premiere läheb selliseks siis kui temaga rajal käia ning korralikult kuuma anda. Mul on selliseid klotse veel näidata Seismisest see pole, vaid segust ning temperatuurist. Järjekordne näide, et
odava klotsiga (ringraja mõttes) läbi ei aja rajal.
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.07.10 21:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ICE
Premiere läheb selliseks siis kui temaga rajal käia ning korralikult kuuma anda. Mul on selliseid klotse veel näidata Seismisest see pole, vaid segust ning temperatuurist. Järjekordne näide, et
odava klotsiga (ringraja mõttes) läbi ei aja rajal. |
Kõige naljakam on see, et nood klotsid on rinkat näinud heal juhul mõned ringid saugat... ehk siis suts imelik siiski.
|
|
|
|
ICE
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.07.10 21:31
|
|
|
Piisab paarist ringist, et pind on klaas ning segule kuumaga haiget tehtud. Pildil on näha ka, et rõvedalt läigib vastu klotsi pind!
Edit: igasugused auto agressiivsed seadistamised võivad samuti kaasa aidata. Mulle mõni nädal tagasi näidati ühte odavat klotsi, mis murenes tükkideks
kui nad karbist võeti, alla pandi ning peale pidurihooldust piduritest tehti autoga tänaval.
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.07.10 21:36
|
|
|
Piisab paarist ringist, et pind on klaas ning segule kuumaga haiget tehtud. Pildil on näha ka, et rõvedalt läigib vastu klotsi pind!
Edit: igasugused auto agressiivsed seadistamised võivad samuti kaasa aidata. Mulle mõni nädal tagasi näidati ühte odavat klotsi, mis murenes tükkideks
kui nad karbist võeti, alla pandi ning peale pidurihooldust piduritest tehti autoga tänaval. |
Nüüd ma siis tean kellele näpuga näidata kes selle jama korraldas ...
marju...
Aga siim, sa asjas nagu rohkem sees... kas oleks võtta ka miskit muud klotsi sinna alla mis oleks tänav/rinka vahepealne (pigem vist isegi nii, et
rohkem tänav, aga et esimesel ringil rinkal kah ära ei sulaks...)???
|
|
|
|
weix
huviline
Registreerunud 18.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 27.07.10 04:44
|
|
|
Ferrodo peale Premier klotsi sellele supportile ei teegi. Väide olla, et G60 support on nii raske ja sellega pole võimalik kiiresti sõita vms. Hawk
teeb siia piisavalt agresiivse sõidu jaoks klotse.
|
|
|
ICE
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.07.10 07:03
|
|
|
Täpselt nii nagu Weix ütles. Isiklikult suhtlesin ning öeldi, et Ferodo ei tee kanget klotsi G60´le kuna ainult loll sõidaks sellise suportiga rajal
tema raskuse ning ebaeffektiivsuse tõttu
Aga tõesti, Hawk teeb ja Graabel kasutab edukalt seda. Peakski uurima, et mis hinnaga neid saaks.
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.07.10 07:19
|
|
|
Täpselt nii nagu Weix ütles. Isiklikult suhtlesin ning öeldi, et Ferodo ei tee kanget klotsi G60´le kuna ainult loll sõidaks sellise suportiga rajal
tema raskuse ning ebaeffektiivsuse tõttu
Aga tõesti, Hawk teeb ja Graabel kasutab edukalt seda. Peakski uurima, et mis hinnaga neid saaks. |
Eks ta tegelt õige ole jah... peab ikka need wilwoodid alla ära keerama, kaua nad riiulis ikka seisavad.
Siiski, kui saad võiksid jah uurida seda hawk klotsi hinda.
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.09.10 20:52
|
|
|
Nagu siis AC dragilt ka kuulda sai, on siis masin nüüd liikumas VEMS juhtajuga. Sai tegelt siin juba mõnda aega tagasi hakatud kaablistiku sellejaoks
ette valmistama ning ükspäev aju ära tellides oli vaja too lihtsalt külge ühendada ja suts seadistada. Tegu on siis standard pistikuga VEMS 3.6 ajuga
(mitte motronic pistik variandiga) ning kaablistik on tegelt selline, et igal ajal saab motronicu tagasi panna (kahe aju pistikud ning masin on
endiselt jagaja süütega ).
Aju ise on siis viimseni kõikide võimalustega mida vems pakub, 8 süüteväljundit, 2 deto sisendit, EGT, PS2 ja ka sisene mälukaardi lugeja, et ei peaks
läpparit sõitude ajal kuskile toppima hakkama.
Igatahel siis AC dragile sai mindud kindla plaaniga oma eelmist rekordit üle sõita (konkurentsi ma selles klassis nagunii ei paku ). Tulemus sai ka täidetud eelneva 12,8 asemel on nüüd siis 12,6.
Kõikse rohkem põdesin ma kasti pärast mis juba ammusest ajast tegelt on endast märku andnud (teine ja kolmas käik siis). Kuid selgus, et launch
control teeb imesid nimelt dragil launchiga ära minnes ja käiguvahetusel
sidurit vajutades aktiveerub launch ja tehakse ka süüte katkestus ning käigud lähevad elu ilusti sisse sellega seoses ei pea ka ennem finishit tõstma gaasipedaali, ehk siis ei kuku ka rõhk kogu sõidu jooksul kordagi
alla 1BARi.
Loomulikult hakkab siinkohal otsa saama originaal K24, nimelt kui sundida toda ikka veel 5000 pöörde juures 1,5BARini, hakkab too lihtsalt meeletult
kuuma õhku tootma. Välistemp oli 14C, minul sisselaske temp 42C
Eks edasi nüüd vaatab mis teeb, peaks vast teise moto korralikult kokku panema ning siis võiks vast hakata igast suuremate vilede ja asjade peale
mõtlema
|
|
|
|
mulk
klubiliige ac aasta auto 2007/2009 võitja
Registreerunud 11.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D3 FL2, LR Disco 1, Iveco Daily 40C13V
|
postitati 07.09.10 02:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ranz
Kuid selgus, et launch control teeb imesid nimelt dragil launchiga ära
minnes ja käiguvahetusel sidurit vajutades aktiveerub launch ja tehakse ka süüte katkestus ning käigud lähevad elu ilusti sisse sellega seoses ei pea ka ennem finishit tõstma gaasipedaali, ehk siis ei kuku
ka rõhk kogu sõidu jooksul kordagi alla 1BARi.
|
Ma olen sama asja kaks viimast aastat kasutand. Algul oli väga vaevaline sundida gaasijalga paigal olema käiguvahetusel. Nüüd on jalg trennitud ja üks
asi sõiduajal vähem jälgida
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Lehekülgi: 1 .. 21 22 23 24 |