Lehekülgi: 1 .. 21 22 23 24 25 .. 29 |
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
postitati 23.01.12 21:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: antsu
Sai kunagi 2006 sõidetud Mr. Murakaga jäärada samasuguse autoga ja parim lahend oli see, et kõrgeim mõistlik käik ja tuld. Koguaeg ei pea turbo taga
olema ja rattad ringi. Tsiteerdies härrat ennast.. trajektoor paika, vedu taha ja minekut. Koguaeg ei pea ratas ringi käima, vaid peab olema vedamise
ja ratas ringi piiril (piduri ja gaasi ühistööna korrigeeritav situvatsioon). | Eeldan et te sõitsite aega, me räägime praegu ilusast
fun'isõidust, seal tuleb juba vahe sisse..
|
|
|
|
antsu
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.01.12 21:37
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rat_013
Tsitaat: | Algselt postitas: antsu
Sai kunagi 2006 sõidetud Mr. Murakaga jäärada samasuguse autoga ja parim lahend oli see, et kõrgeim mõistlik käik ja tuld. Koguaeg ei pea turbo taga
olema ja rattad ringi. Tsiteerdies härrat ennast.. trajektoor paika, vedu taha ja minekut. Koguaeg ei pea ratas ringi käima, vaid peab olema vedamise
ja ratas ringi piiril (piduri ja gaasi ühistööna korrigeeritav situvatsioon). | Eeldan et te sõitsite aega, me räägime praegu ilusast
fun'isõidust, seal tuleb juba vahe sisse..
|
Ojaa.. seal tuleb vahe sisse. Samas.. selleks, et rõhu ja kontrolli vahekorda suudaks õigesti hinnata tuleb omajagu tööd teha, see ei tule niisama
kahe korraga. Alguses mina soovitan kindlasti ilma rõhuta ja siis järk-järgult hakata peale vajutama. Omal sarnane kogemus küll diisliga aga ega see
nüüd päeva lõpuks ka väga palju ei erine. Alguses vaikselt vaikselt ja siis tunnetades massi ja torseni toimimist aina edasi.
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.01.12 21:40
|
|
|
Ma räägin ju. Kes kuidas harjunud on.
Manuaaliga saab enne kurvi minekut natuke rohkem autot juhtida õigesse kohta (näiteks käiguga pidurdamine).
Tsitaat: | Algselt postitas: Zoig
Tsitaat: | Algselt postitas: Mario81
Ma ei tea, kuidas vabalthingav-automaat-quattro sellisel rajal käitub aga turbo-automaat-quattro oli küll keeruline ohjata, kui boost järgi tuleb. Eks
ta jälle harjumise asi muidugi. | Täielikule võhikule nagu ma autot ostes oli see turbo automaat küll jummala kerge asi mida ohjata,
pedaal põrandani, turbo ärkas ja libisema. Manuaaliga on esialgu raskem sest pole seda ollust enam seal vahel libistamas, esimene on liiga lühike, aga
teisega pole jõud enam seal kus automaadiga. Selleks et teisega jõudu oleks peab juba olema oskust ja julgust. Ei teagi kummast täpselt puudu jäi, aga
ei sujunud manuaaliga sõit kohe üldse. Nüüd pärast väikest koolitust hakkab juba koitma kuidas manuaaliga kõige sõbralikumalt läbi saada.
|
Ps. Aga mul on väga hea meel, et 200 ei ragise ega krägise iga pidurduse, kiirenduse ega külglibisemise peale. ABS rakendada on suht keeruline. Mitte,
et ta ei toimeta aga suht kõvasti peab vajutama (tava olukord) kui rakendub. Töö masin ära tüüdanud juba.
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 24.01.12 09:20
|
|
|
Vahva oli. Nüüd peab ikka 4. veebruar sinna rakvere külje alla minema sõitma vist. Saaks rajal proovida. Käreveres vist ei tule sel aastal midagi
välja.
|
|
|
|
uaintfckme
huviline
Registreerunud 22.09.10
Kasutaja on eemal
Auto: AEL Q
|
postitati 24.01.12 14:20
|
|
|
Viljandimaal ka kuskil midagi rajasõidu/harjutamise/funnimise koha on?
Tervitades Gert
|
|
|
Mikkk
huviline
Registreerunud 22.08.09
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 + A6 C7
|
postitati 24.01.12 21:54
|
|
|
Täna õhtul isegi kannatas bemarimeeste valvsate pilkude all Prisma vastas paar 8`t lasta postide vahel, kuid iga ringiga läks järjest libedamaks.
Linnavahel aga tänavad parajalt lumised ja esimest korda sain Annelinnas ka rahulolevalt eile lükatud lumevalli otsa end parkida, kus autost väljudes
tuli uksega lumi jalge eest ära lükata
Sarnaselt paljudele teistele ootan ka juba tegelikkuses rajale pääsemist.
|
|
|
Martinkuke
huviline
Registreerunud 16.11.11
Kasutaja on eemal
Auto: A4 3.0TDI 233kw Quattro B8
|
postitati 24.01.12 22:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Mikkk
Täna õhtul isegi kannatas bemarimeeste valvsate pilkude all Prisma vastas paar 8`t lasta postide vahel, kuid iga ringiga läks järjest libedamaks.
Linnavahel aga tänavad parajalt lumised ja esimest korda sain Annelinnas ka rahulolevalt eile lükatud lumevalli otsa end parkida, kus autost väljudes
tuli uksega lumi jalge eest ära lükata
Sarnaselt paljudele teistele ootan ka juba tegelikkuses rajale pääsemist. |
Prisma parkla minuarust ikka väga hull koht seal kerge lumi peal ja sis puhas jää all, mul tutikad naastrehvid all ja ega seal pidamist eriti palju
pole
|
|
|
Mikkk
huviline
Registreerunud 22.08.09
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 + A6 C7
|
postitati 24.01.12 22:16
|
|
|
Mul 1 talve sõitnud GoodYear UG Ice+ lamellid all ja lumes on ikka super pidamine ja saab seal jääpeal ka väga oskuslikult ja säästlikult kätt
harjutada.
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
postitati 24.01.12 22:20
|
|
|
Lamellil jääl küll eriti pidamist pole, aga lume mudrus on kena lasta.
|
|
|
|
Hegol
klubiliige
Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B2q & Audi 80 B3q 16v & Audi A4 Avant B9q & Audi Q4 e-tron q
|
postitati 25.01.12 05:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kivitare
Käreveres vist ei tule sel aastal midagi välja. |
Õieti oled aru saanud. Lund pole, maa pehme ja mul pole aega tegeleda.
Hetkel olen lootused pannud Ilmatsalule
|
|
|
Hindrek
huviline
Registreerunud 05.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: B6 A4 '02a,Honda CRV IIIgen 07 , Skoda Superb II '09
|
postitati 25.01.12 11:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Mikkk
Mul 1 talve sõitnud GoodYear UG Ice+ lamellid all ja lumes on ikka super pidamine ja saab seal jääpeal ka väga oskuslikult ja säästlikult kätt
harjutada. |
Mul oli muidu pidamine seal isegi liiga hea, aga peale "paari" sõitu sõi pooled naastud välja ja pooled kõveraks, seega nüüd pidamise leidmisega
seal raskuseid. Aga kaheksaid saab ümber valgustuspostide teha ilusti seal, kui just mõni jälle risti ette ei lenda ja suurte silmadega vaatama ei
jää, mis nüüd saab.
|
|
|
Silverpm
huviline
Registreerunud 06.04.08
Kasutaja on eemal
Auto: Need vanemad ikka.
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5q
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 26.01.12 06:13
|
|
|
See juba päris äge video IMO! A6-l vist elektrooniline/automaatne diffrilukk, mehaanilisega oleks vist saba rohkem tantsinud, kui oleks sees olnud?
Kui auto enam ei liigu, kas siis on mõtet kaapida kohapeal nii kaua
Stange seisukorras küsimust ei tekkinudki, teil seal ikka suti vähe lund selleks!
|
|
|
Varz
huviline
Registreerunud 10.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C4 2.5 TDI 103kw Quattro
|
postitati 26.01.12 06:18
|
|
|
Tubli cilaper ronib kül ju. Endal on ka juba vaikselt siiber saanud sellest platsi peal sõitmisest ja siis võtsingi ette, et Võrumaal maakohas hakata
sõitma lahtilükkamata metsateid. Nädalavahetusel oli suhteliselt lõbus ikka, hetkeni, mil lumealt ei paistnud see, et metsaveo traktorid olid sõitnud
metsateed pidi ja nii ma ennast põhjapeale ära istutasingi. Paar tundi jamamist, aga lõpuks pidi ikka traktor välja tõmbama. Ainuke jama, et
tagurdamisega lõhkus natuke põhjakaitset. Vähemalt lõbus oli ja auto ronib ikka väga hästi ka paksema lume sees. Õhtul sai sellise näoga magama mindud ikka
|
|
|
audicabrio
huviline
Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: C4 2,5TDiQ Avant;C2 2.1;C6;Cabrio;200 2,2TQ, Suzuki Tl1000R,D-max,Renegade800
|
postitati 27.01.12 09:03
|
|
|
Minu esimene suurem kinnijäämine üksi maamajas olles. Põhjus miks nii "väikses" lumes kinni, on lihtne - ei tasu seisma jääda Kui hoog sees siis tuleb minna kuni võimalik, aga ma jäin seisma, et vaadata
üht asja ning autosse tagasi minnes ei liikunud sentimeetritki. All oli muda mis polnud grammi võrragi jääs.
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
|
rinks
huviline
Registreerunud 01.03.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.01.12 14:57
|
|
|
|
|
|
|
uudi
huviline
Registreerunud 19.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: EX: A4B5 Avant 1997 1.8TQ
|
postitati 28.01.12 21:29
|
|
|
Kas oleks huvilisi? Näiteks järgmine nädalavahetus, kuna homme avatakse siis tõenäoliselt liiga palju rahvast kohal.
Seltsis segasem!
|
|
|
|
GrHo66
huviline
Registreerunud 27.07.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi C6 Avant Quattro
|
postitati 28.01.12 21:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: uaintfckme
Viljandimaal ka kuskil midagi rajasõidu/harjutamise/funnimise koha on?
Tervitades Gert |
Kordub ka siis minupoolt see küsimus!
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.01.12 21:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: uudi
Kas oleks huvilisi?
|
Mul ikkagi plaan minna vaatama, et mis seal homme toimub. Sõitma ei looda saada aga tahaks näha rada. Plaan sinna mõni teine päev tegelikuses peale
minna.
|
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: Tesla
|
postitati 28.01.12 22:13
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: uudi
Kas oleks huvilisi? Näiteks järgmine nädalavahetus, kuna homme avatakse siis tõenäoliselt liiga palju rahvast kohal.
Seltsis segasem! |
Kuna niikuinii lähen nädalaks Tallinnasse Raplast, siis mõtlesin sinna ka minna juba. Homme selgub kui palju tuttavaid sinna veel uudistama läheb.
The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
|
|
|
|
freeser
huviline
Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6 2,2 20v, S3 8V
|
postitati 29.01.12 01:35
|
|
|
Pärnus ranna teed suht vägevalt klaasid. Masteri prott+quattro+kiilas jää, no mina paremat ei oska tahta Kuna see jõu puudus siiani piinab sis klaasil on vähemalt teise käiguga jõudu ja saab ilusti külg ees lasta
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: Tesla
|
postitati 29.01.12 15:05
|
|
|
Käisin Laitses. Ei olnud küll nii palju rahvast, et järjekorrad oleks tekkind, aga kole libe oli. Ma sõitsinvaikselt ainult raja läbi.
The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 21 22 23 24 25 .. 29 |