Lehekülgi: 1 .. 20 21 22 23 24 .. 44 |
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.12.09 17:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: RaunOdude
Miks peaks üldse a8-ga jäärajale minema?
Minu arust see ei ole kohe mitte jääraja auto. |
Et õppida tundma oma auto käitumist erinevates oludes ja mida auto teeb erinevate liigutuste peale?
|
|
|
|
RaunOdude
huviline
Registreerunud 30.07.09
Kasutaja on eemal
Auto: audi A8 3.7 V8
|
postitati 25.12.09 17:32
|
|
|
Sellepeale ma ei tulnudki
|
|
|
Martinez
huviline
Registreerunud 22.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: B5 1.8TQ, Passat B7, DL 1000
|
postitati 25.12.09 17:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tarmo
Et õppida tundma oma auto käitumist erinevates oludes ja mida auto teeb erinevate liigutuste peale? |
Just.
Ennast arendada ja autot erinevates situatsioonides tundma õppida. Ohutum teha seda selleks ette nähtud kohas kui linnas teiste autode vahel.
Õnnetusest ja selle tagajärgedest saavad klubilised mu auto teemas lugeda.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 25.12.09 17:37
|
|
|
Täiesti mõistan su hämmingut, RaunOdude. Esiveolise A8-ga ei tõmbaks mind ka miski rajale.
|
|
|
RaunOdude
huviline
Registreerunud 30.07.09
Kasutaja on eemal
Auto: audi A8 3.7 V8
|
postitati 25.12.09 17:49
|
|
|
Tänan sind arusaamast, Black.
|
|
|
vedru
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: Auditu
|
postitati 25.12.09 18:16
|
|
|
Ka minul juba 3 lumi quattroga. Sai selleks talveks ostetud eraldi uued mitsud alla, kuid ei ole C6 kerega auto funimiseks, on ja jääb see auto
alajuhitavaks. Kas on tal nina ja 3,0 liitrine masuudipress nii rasked, ei tea või viga muus. Samas Mazda MPS, sama raja peal, ideaalne teel püsivus
ja kurvide võtt, ei mingit ala juhitavust, tee mis tahad. Kuidas käituvad C4 ja C5 kerel autod, pole neid kunagi proovinud? Tundub, et tuleb edaspidi
talvel funnimiseks osta teist masti Audi.
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 25.12.09 18:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rat_013
Tsitaat: | Algselt postitas: Kuits
Tundub, et hullemast päästis ehk saarekese kallas!? |
Mismõttes päästis? Kõrkjates ja kalda ääres ongi ju nõrgem jää.. Kui sinna poleks sattunud poleks midagi olnud.. |
Pidasin silmas seda, et polnud sügavust, kuhu oleks masin täielikult vöinud uppuda.
Kaldad ei pruugi sugugi nörgemad olla kui mujal, va roostik...kuid see pole hetkel vast aruteluks.
Teemasse kah, et tuleb vist pisut pönevust!
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
fred2103
huviline
Registreerunud 26.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.12.09 18:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tarmo
Et õppida tundma oma auto käitumist erinevates oludes ja mida auto teeb erinevate liigutuste peale? |
Omades ka ise A8-t, tunnen, et ega selle autoga just kõige mugavam seda jäärada harjutada ei ole. Pean silmas just rahakotti, juhul kui peakski väheke
näpust minema, siis pleki remont odavamate killast pole. Kuid mis siin salata, adrenaliinist siiski võitu ei saa Mõelnud küll, et tuleks mingi odavam nelivedu harjutamiseks osta, kuid mõtteks
ongi jäänud.
|
|
|
Evil9
|
|
cobra113
huviline
Registreerunud 20.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 2,6 avant quattro
|
postitati 25.12.09 20:23
|
|
|
Sain ka täna viljandi lumised tänavad oma quattroga ära proovitud. Jäin rahule
|
|
|
salukas8
huviline
Registreerunud 23.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S4 Tq 2,2 169+kW `92
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 25.12.09 21:42
|
|
|
Lahe jah, olude sunnil sai ka 200 Quattro proovile pandud. Mul Tartu külje all Ilmatsalu mnt-st sissesõidu tee mingi 150+m umbes. Ja see kõik
tuisanud. Pool maad polnud hullu miskit- umbes 30-35 cm lund. Peale poolt maad aga oli piki teed tuisanud järjest 3 vaalu nii umbes pool meetrit
sügavad/kõrged. Esimene vaal, natuke diagonaalis üle tee, lükkas nina pisut paremale ja siis üritades sirgeks tagasi saada, tee keskele, viskaski
tagumiku ära ja niimoodi diagonaalis ma sinna keset teed jäin kah
Põhjapeal kinni. Õnneks arvestasin igaksjuhuks, et jään kinni ja võtsin labida kaasa ja sain end välja kaevata. Siis pisut manööverdamist, et otseks
saada ja difri lukk sisse ning saingi välja. Õnneks oli tagasi ka vaja minna ja sellega läks libedalt. Kuigi kakkus ka taguotsa ära korraks, aga siis sai hagu antud ja vedas ikka välja. Usun, et kui minnes poleks
hoog raugend, oleks ka välja vedanud. Aga vahet pole. Mul praegu et sain
omaljõul välja. Ehk siis õnnistatud.
Kivitare
|
|
|
|
Memphisc
huviline
Registreerunud 21.05.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.12.09 23:09
|
|
|
Aiii kurja. Mehed, patt on hetkel magada (Viljandimaal vähemalt). Sellised vaalud ja kõik teed on täiesti täis tuisanud. Üritasin ka oma suurt
emalaeva uputada, aga võimatu. Ninaga lükkad lund ja läheb jälle külgees. Müts maha su ees Quattro!
We're drifting slow through the snow on 5th Avenue..
|
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5q
|
|
Petu
|
postitati 26.12.09 01:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: cilaper
Tsitaat: | Algselt postitas: Memphisc
Aiii kurja. Mehed, patt on hetkel magada (Viljandimaal vähemalt). Sellised vaalud ja kõik teed on täiesti täis tuisanud. Üritasin ka oma suurt
emalaeva uputada, aga võimatu. Ninaga lükkad lund ja läheb jälle külgees. Müts maha su ees Quattro! | Paides sama lugu. Ja lund tuleb aina juurde . |
Aga Lõuna-Eestis(Põlvas) sajab vihma.
|
|
|
Heix
huviline
Registreerunud 30.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: VW Phaeton 2011
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5q
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: Tesla
|
postitati 26.12.09 10:48
|
|
|
Mina poleks ilma quattrota koduni välja jõudnud eile. Väga kena ilm oli.
EDIT: Koju jõudsin
P.S. Nr. märk jäi kuhugi hange
The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
|
|
|
|
raxi
huviline
Registreerunud 20.01.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.12.09 11:01
|
|
|
Mul on pooleveduline ja täitsa fun, ei mingit nukrust.
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.12.09 11:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: cilaper
Meil hakkas uuesti lund sadama .
Pooleveduliste juhid on päris nukrad kohe. |
Pole hullu midagi nukrust ei tunne, vahelduseks tagavedu täitsa fun.
|
|
|
priidik
huviline
Registreerunud 17.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.12.09 11:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: vedru
Ka minul juba 3 lumi quattroga. Sai selleks talveks ostetud eraldi uued mitsud alla, kuid ei ole C6 kerega auto funimiseks, on ja jääb see auto
alajuhitavaks. Kas on tal nina ja 3,0 liitrine masuudipress nii rasked, ei tea või viga muus. Samas Mazda MPS, sama raja peal, ideaalne teel püsivus
ja kurvide võtt, ei mingit ala juhitavust, tee mis tahad. Kuidas käituvad C4 ja C5 kerel autod, pole neid kunagi proovinud? Tundub, et tuleb edaspidi
talvel funnimiseks osta teist masti Audi. |
C6 kere, V8 mootori ja tutikate GoodYear Ice Navi Zea kooslus on vähemasti minu jaoks eriliselt fun Auto istub kohati liigagi liimitult teel. Kindlasti on impreza või evo juhitavus etem, füüsika vastu ei saa, kuid
no tegemist ikkagi ju hoopis teise klassi sõidukiga. Kui võrrelda näiteks C4 S6 20VT-ga, siis vahe on mäekõrgune (C6 kasuks).
Alajuhitavuse vastu saab teatavasti agressiivsete sõidumaneeridega, kuid turvalisus ennekõike ja seda C6 quattro pakubki. Pigem kalduks arvama, et
diiselmootor on põhjuseks, miks sinu auto just kõige erksamalt ei käitu.
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.12.09 12:54
|
|
|
Mikk_M miks sa toas istud, auto lume all ja puha, omal maja ees linna kõige lumisem tänav.
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
Mikk_M
huviline
Registreerunud 09.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 R5 2.5TDI
|
postitati 26.12.09 15:05
|
|
|
Mind on õnnisatud jah sellega, et siia soola ei lasta. Hommikupoole tegin väikse tiiru ära linna peal ja uuemõisas, kodutänavas enam ei taha vajutada
ka, naabrid hakkavad kurjalt vaatama ka vast. Indrek tegi eile õhtul pikad vaod mulle maja ette siin. Õhtul ehk veel kusagile lumikatet otsima, linn on suht agaralt puhtaks nühitud.
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.12.09 15:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: vedru
talvel funnimiseks osta teist masti Audi. |
Ilmselt olen üks vähestest siin teemas, kes sinuga samal meelel on. Või siis noh, sinu jutust aru saab.
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 20 21 22 23 24 .. 44 |