Lehekülgi: 1 .. 20 21 22 23 24 .. 29 |
macdiversant
huviline
Registreerunud 10.12.03
Kasutaja on eemal
Auto: A5Q
|
postitati 21.01.12 18:03
|
|
|
Eile õhtul oli tore, sattusin ühele valgele Imprezale sappa, mille juht auto veoskeemi ikka sihtotstarbeliselt kasutas. Kuna liiklus oli olematu, siis
hakkasime kuidagi märkamatult sünkroonis kurvides driftima.
Meie marsruudid kattusid sedavõrd, et niimoodi sai terve linnaosa koos läbi sõidetud.
Lisakilodega:
|
|
|
|
intel
huviline
Registreerunud 22.06.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Quattro
|
postitati 21.01.12 19:49
|
|
|
Juhtub
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
postitati 21.01.12 20:19
|
|
|
Intel, mis juhtus?
|
|
|
|
MadisT
huviline
Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant Q C4 2,5 TDi-1996
|
postitati 21.01.12 21:12
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kuits
Midagi analoogset? |
Ei, hoopis midagi sellist.
See Tšetšeenia värk võib kohalikke teemasid tundmata, jääda arusaamatuks. Kiirus polnud õnneks suur. Libedaga lähevad sellise müksuga tagaveolised
üldjuhul lihtsasti käest. Enamus juhte ei suuda hädajuhtudel õigesti reageerida. Nad on liikluszombid.
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.01.12 21:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MadisT
Mul 15" plekkvelgedega pole siiani probleeme vibraga olnud.
Ei taha just julma ning pahatahtlikku nalja teha, aga kui mingid bemmikad hakkavad piduritega niiimoodi peedistama, siis piisab neile sellisel teel
väiksest müksust, kui kena külg tal kraavi poole liikumas. Päriselt ei taha loomulikult sellist asja kellelegi. Aga kui neid peedistajaid hakkab juba
liiga palju tekkima, ei jää vist muud üle, kui autosse statsionaarne liikluskaamera paigaldada. Juhuks, kui kellegi jopski tõttu minule avarii
pruugitaks teha. |
Tulemuseks on see, et sina jääd süüdi avarii põhjustamises, mida tõestab ka sinu statsionaarne kaamera.
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: Tesla
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.01.12 21:54
|
|
|
Kahju, et mul see hetk film ei käinud. Ilus drift oleks videole jäänud ja bmw juht ka.
|
|
|
MadisT
huviline
Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant Q C4 2,5 TDi-1996
|
postitati 22.01.12 11:56
|
|
|
-
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 22.01.12 15:12
|
|
|
Vahva oli vaadata, kui lastega kelgutasime ja mööda kimas b3 (suunaga Seli poole), mis lasi teeäärest teeäärde ja hoogu oli omajagu.
Panustan, et noormees valitses quattrot, kuid meile tegi veits ka nalja... nimelt kui käest läinuks, siis saanuks ikka korraliku köhutäie naerda ja
ilma vintsi vöi traktorita see masin oodanuks ehk kevadet...kui aga omanik olnuks usin, siis labida abiga saanuks ka enne kevadet taas quattrotada.
Eelnevalt enne lasin samal löigul sikk-sakke (vähemalt üritasin) ning siis tuli ka kommentaare, et oodati valli lendamist.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
lassekast
huviline
Registreerunud 07.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi200 125kw,audi 200 134 kw,audi 100TQ 121 kw,audi 200 85 a kw 134+,audi 200 84a. 134kw
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6
|
postitati 22.01.12 20:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lassekast
Sai ka pisut hullatud lumes
|
Oh, äge. Meil võiks ka sellist lund juba ometi olla. Mul õue peal murugi väljas! Tuisk on lume osast kohast minema viinud, teises kohas jällegi on
mõni hangeke. Homme lähen vaatan üle ühe teatud platsi, kus alati on palju lund ja seal hea ukerdada.
Ma ei ole seda talvist quattro-tunnet ikka veel kätte saanud, aga loodame, et nüüd lubatava lumesajuga paraneb mõndagi
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.01.12 21:10
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MadisT
Tsitaat: | Algselt postitas: Harry_R
Tulemuseks on see, et sina jääd süüdi avarii põhjustamises, mida tõestab ka sinu statsionaarne kaamera. | Kas lugesid ikka minu kommentaari korralikult läbi? Kui jah, palun too välja, mis ajendas Sind
nii mõtlema. Lause lõpu ei pehmenda paraku väidet.
Aga kui soovid, et Su lause oleks tõene, olen ma valmis sellise eksperimendini minema, eeldusel, et sellele järgneb MEELETU meediakajastus. Pean vaid
auto ette valmistama. |
Loe veelkord ja ehk raalid välja.
|
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: C7q
|
postitati 22.01.12 21:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Mario81
Ma hetkel ei suuda aru saada mis teda vaevas. |
Krooniline pemarimehe depressioon, avaldub reeglina talvel.
Tsitaat: | Algselt postitas: KsenoonE
Intel, mis juhtus? |
Võsaraie?
Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
|
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 22.01.12 21:56
|
|
|
Proovitud natuke Prisma parklat, aga seal on mingi täielik kiilasjää. Nii libe on, et isegi huvitav ei ole, kuigi mõned tiirud sai ümber posti teha
küll
|
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
postitati 23.01.12 08:31
|
|
|
Prisma on väga libe, mõttetult tühja käib ratas ja pidamist pole. Raja peal tahaks sõita, siis oleks ikka pinget ka.
|
|
|
|
Martinkuke
huviline
Registreerunud 16.11.11
Kasutaja on eemal
Auto: A4 3.0TDI 233kw Quattro B8
|
postitati 23.01.12 14:05
|
|
|
Sai igavusest korra raadil käidud, suht igav on seal nüüd, ei taha väga seal nendes rõõbastes rallitada ja keset platsi istusid venelased oma valge
BMW-ga kinni põhja peal.
Õnneks oli nv-st kõis kaasas kui sai 1 passat kraavi pervelt ära tõmmatud siis aitasin ka nemad sealt välja, sest neiudest hakkas kahju kes 2kesi
värisesid seal väljas.
|
|
|
repsu007
huviline
Registreerunud 04.08.09
Kasutaja on eemal
Auto: C7,B6q,B2q
|
postitati 23.01.12 19:07
|
|
|
Ommiku mingi 11 ajal käisin tõmmasin mingi passati seal käima samamoodi noored külmetasid. Aga seal kus tee lükatud on jää ja mujal raputab maru
hullult.
Raske jalaga.
|
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.01.12 20:48
|
|
|
Miks Rat oma 3.0 automaadiga ei sõitnud?
|
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.01.12 20:53
|
|
|
Miks Rat oma 3.0 automaadiga ei sõitnud? |
Invakas oli kodus üldse, polnud nagu mõtet väga kaasa vedada kuivõrd minu funktsioon seal oli midagi muud kui sõitmine, mõned sõidud tegin
ettenäitamise raames ja mõned mingigi slaalomiaja kirja saamise raames, muud miskit..
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.01.12 20:58
|
|
|
Ma ei tea, kuidas vabalthingav-automaat-quattro sellisel rajal käitub aga turbo-automaat-quattro oli küll keeruline ohjata, kui boost järgi tuleb. Eks
ta jälle harjumise asi muidugi.
|
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.01.12 21:02
|
|
|
Ma ei tea, kuidas vabalthingav-automaat-quattro sellisel rajal käitub aga turbo-automaat-quattro oli küll keeruline ohjata, kui boost järgi tuleb. Eks
ta jälle harjumise asi muidugi. |
Minu jaoks on turbo-manuaalgi juba piisavalt uus asi näppida, laupäeval oli pmst teine kord elus kui üldse turbokaga talvel sõitsin. Aga eks mingi aeg
peab invakat ka vähe painutama, sellest võiks ikka jõud ja mõistus veits ka üle käia..
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 23.01.12 21:21
|
|
|
ta jälle harjumise asi muidugi. | Täielikule võhikule nagu ma autot ostes oli see turbo automaat küll jummala kerge asi mida ohjata,
pedaal põrandani, turbo ärkas ja libisema. Manuaaliga on esialgu raskem sest pole seda ollust enam seal vahel libistamas, esimene on liiga lühike, aga
teisega pole jõud enam seal kus automaadiga. Selleks et teisega jõudu oleks peab juba olema oskust ja julgust. Ei teagi kummast täpselt puudu jäi, aga
ei sujunud manuaaliga sõit kohe üldse. Nüüd pärast väikest koolitust hakkab juba koitma kuidas manuaaliga kõige sõbralikumalt läbi saada.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
antsu
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.01.12 21:24
|
|
|
Vabandan, et risustan teemat. Siiski tegelikult on see, et 20vt kone puhul on mõistlik sõita võimalikult kõrge käiguga, et ei oleks koguaeg boost
üleval.Sirgetel ja kurvist väljudes on mõistlik kasutada turbo rõhku. 2,2 20vT konel on jõudu ka piisavalt ilma turbiini kasuliku alata. Sai kunagi
2006 sõidetud Mr. Murakaga jäärada samasuguse autoga ja parim lahend oli see, et kõrgeim mõistlik käik ja tuld. Koguaeg ei pea turbo taga olema ja
rattad ringi. Tsiteerdies härrat ennast.. trajektoor paika, vedu taha ja minekut. Koguaeg ei pea ratas ringi käima, vaid peab olema vedamise ja ratas
ringi piiril (piduri ja gaasi ühistööna korrigeeritav situvatsioon).
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 20 21 22 23 24 .. 29 |