Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  19  20  21  22  23  ..  44
Autor:
Pealkiri: Quattrorõõmud 2009 / 2010 (vaidlused veoskeemide üle kustutatakse hoiatamata!) (Vastuseid: 1089 | Vaatamisi: 146195)
Martinez
huviline

Registreerunud 22.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: B5 1.8TQ, Passat B7, DL 1000

postitati 24.12.09 09:26 Tsiteeri

Tagant järgi parastamine teeb masina kindlasti korda ja tuju paremaks.
Rada oli 5m saarest selle kohapeal ja minu masin läks lihtsalt peale eelmisest kurvi lombis külglibisemisse ja jäigi seisma rajaga risti nina vastu saart. Pagassist sai rajal olles aku klemme maha võetud jne. Pool meetrit kuni meeter ja ta oleks ilusti saarest mööda libisenud. Aga enam ei muuda seda miski.

Siinkohal tahaks tänada kõiki kes aitasid auto välja õngitseda ning rajalt ära toimetada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 24.12.09 09:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Martinez

Ma ei parastanud, pigem infoks neile kes ehk veel ei teadnud seda et jääl on omadus kalda ja kõrkjate lähedal kus madalam vesi on kihistuda ja nõrgem olla.. Sulle kindlasti edu ja jaksu!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
forsin
huviline

Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan

postitati 24.12.09 10:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: airbag
Kuidas see poogna alustamine käib?
Esiveolisega käib nõks vastassuunda ja siis rool teiselepoole ja vahepeal susid kässariga, aga nelikveoga?

Sedasi võid teha ainult väikse kiirusega.
Ära suurtel kiirustel mingil juhul lase rooli korrakski vastas suunda võib saada kergelt saatuslikuks su elule.
Alusta etteplaneeritult palju varem kurvi.

Aga quattroga on päris fan, saab autot allutada tagaveoks (nagu bmw) ja taltsutada wrc likult nelivedu auto hõljub all.
Ja esi veolisena käitub auto, kui oled kaasipedaalilt jala lahti ehmataja isik, siis saad metssea moodi otse kurvidest välja sõita.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 24.12.09 10:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Martinez
Rada oli 5m saarest selle kohapeal ja minu masin läks lihtsalt peale eelmisest kurvi lombis külglibisemisse ja jäigi seisma rajaga risti nina vastu saart. Pagassist sai rajal olles aku klemme maha võetud jne. Pool meetrit kuni meeter ja ta oleks ilusti saarest mööda libisenud. Aga enam ei muuda seda miski.

Siinkohal tahaks tänada kõiki kes aitasid auto välja õngitseda ning rajalt ära toimetada.

Ei olnud ka minu kirjutis mõeldud parastamisena, vaid arvamuse avaldamisena.
Aga kõike paremat Sulle! :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
forsin
huviline

Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal

postitati 24.12.09 10:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
Lugedes osade juttu siis tekib tahtmatult arusaam, et kas ollakse kadedad.
Kui ollakse enne sellist asja veendunud piisavas ohutuses teiste vastu, siis pole nagu erilist pöhjust kiunu töstmiseks, selleks jäägu seadusesilm ning juhtumi korral osapooled.
Nagu rat ka mainis:"pigem olla arg, kui laip", seda küll teises sönastuses.
Kohe kisub Rat-i kaitsma.
Kuna olen roolis paras nõeluja (vabaduses ja uksinduses) + 24.aastat avariivaba rallija.
Mind on korduvalt elus politsei peatanud (näilise max kiirusega teekonna läbimise eest) trahvita.
Ja lahti arutades minu kihutamine on olnud alati lubatud kiirusega ja oma sõidurajas ja kaasliiklejad ei ole pidanud piduri pedaali vajutama ega trajektori muutma. = TULEMUS 24 .aastat avarii vaba (läbisõit aastas 35 000 -> 120 000 km ) ja see ei saa olla juhus või õnn, see on oskus sõita sujuvalt, ohutult aga kiirelt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
forsin
huviline

Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal

postitati 24.12.09 10:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: airbag
Kuidas auto kurvis veits vedama saaks? Nii, et ei vänderda edasi tagasi, vaid tuleb puhas "poogen"? Kasutate kässarit?

Tsitaat:
Algselt postitas: tarmo
Nelivedu kasutame. :)

Lisaks tuleb teha lisa, et saaks välja lülitada veojõu kontrolli kui see on olemas + lisada tagasilda ralli dorsen difer (kehvem aseaine taga difri plokk) ja tulemus on selline lihtsalt pedaali vajutades ->
http://www.youtube.com/watch?v=OXu3-_uZL7U

mnjah
klubiliige

Registreerunud 01.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: S2

postitati 24.12.09 10:43 Tsiteeri

Viljandis jah 2 õhtut juba taevalikud talve/quattro ilmad. Väga, väga mõnus ja linna peal teisigi audisid mitmeid talve nautimas kohanud. Et siis ikka lund juurde tuleks ja sahamehed rahus jõule naudiks - kodus!!!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
salukas8
huviline

Registreerunud 23.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S4 Tq 2,2 169+kW `92

postitati 24.12.09 10:53 Tsiteeri

Eile oli viljandis vist jah mingi "quattro" kogunemine... Ükskõik kuhu oma nina pistsid seal mingi quattro juba ees möllas :cool:

ESS:)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
emmure
huviline

Registreerunud 02.06.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 2.8 v6 quattro

postitati 24.12.09 12:56 Tsiteeri

Põlvamaal korralik lumi maas. Sai ikka pulli küll, kui peab neli kilomeetrit mööda põlvini lund roomama. Aga kinni ei jäänud kordagi:D

Project-Massacre
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
mnjah
klubiliige

Registreerunud 01.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: S2

postitati 24.12.09 13:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: salukas8
Eile oli viljandis vist jah mingi "quattro" kogunemine... Ükskõik kuhu oma nina pistsid seal mingi quattro juba ees möllas :cool:

Teil juba endal kolmene quattro punt ju (või panen mööda?), see suht suur osa nendest "õhtustest" kogunejatest.:D

Evil9
huviline

Registreerunud 09.01.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 Avant c4 2,2tq 20v; Audi A6 Allroad c6 3,0 TDI

postitati 24.12.09 15:13 Tsiteeri

No täna pole küll mõtet enam linnas olla. Hommikul oli maanteel veel natukenegi lõbus aga see suveaeg + sool mis lund sulatab ei kõlba nüüd küll kuskile ja rikub tuju. Oleks pidanud ka veel eile õhtul rooli ronima. Siis oli veel lund ja libedust. Sahapoisid öösel tööd teinud. Kõik lumi mis võiks tee peal olla on tee ääres vallis :(
Kas ma toimetasin liiga vara linnas, et mina kedagi teist ei näinud või sõitsin silmad kinni? :)

Nelikvedu - must have!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
emmure
huviline

Registreerunud 02.06.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 2.8 v6 quattro

postitati 24.12.09 15:29 Tsiteeri

Täna jah suhteliselt mõttetu. Sellepärast ma vist eile varahommikul kell neli alles koju jõudsingi. Polnud mingi tahtmine lumelt maha tulla.;)

Project-Massacre
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 24.12.09 16:03 Tsiteeri

Ma olin eile isegi monoga suht õnnetu. Suure külmaga pandi teele liiva ja nüüd veel soolaga üle. No päris jube. :D A kõrvalteed on küll head. :cool:

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 24.12.09 17:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: automees6
Ma olin eile isegi monoga suht õnnetu. Suure külmaga pandi teele liiva ja nüüd veel soolaga üle. No päris jube. :D A kõrvalteed on küll head. :cool:

Eks ole kässar tore asi, kui töötab :D Aga q vastu ei saa siiski ;)

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 24.12.09 18:44 Tsiteeri

Minu quattrotamine löppes täna öhtul sellise seisuga.
Radikas otsustas löplikult saba anda, kuid tänu klubis tegutsevale isikule on uus paigaldust ootamas.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Heix
huviline

Registreerunud 30.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: VW Phaeton 2011

postitati 24.12.09 19:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Radikas otsustas löplikult saba anda, kuid tänu klubis tegutsevale isikule on uus paigaldust ootamas.

Läks radikas sõiduvea tõttu katki või oli lihtsalt oma aja ära elanud?

Vorsprung durch Technik
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 24.12.09 20:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: A4Audi
Tsitaat:

Läks radikas sõiduvea tõttu katki või oli lihtsalt oma aja ära elanud?

Minu puhul önneks ära elatud aeg, kuid üllatusena tuli siiski see, et parem nurk on mingi köksu üle elanud, kuna alumine nurk oli mölkis.
Mädanenud oli kahjuks mölemast alumisest otsas ja järele andis vasak nurk.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 24.12.09 22:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi
Tsitaat:
Algselt postitas: automees6

Eks ole kässar tore asi, kui töötab :D Aga q vastu ei saa siiski ;)

Pigem mõtlesin üldist seisu, et autole jääb see sodi kõik külge. Ega see kässar suht mõttetu juramine jah. Endale meeldiks kui teed oleks kogu talve lumised. Ega mono A6 ega ka halb sõita pole. Teel püsib ta hästi ja lumes on ta üllatavalt hea läbivusega.

Petu
huviline

Registreerunud 13.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant TDI Quattro 96'

postitati 25.12.09 00:08 Tsiteeri

Raske oli jah saada magama sellise hea ilmaga ning alles kell 3 öösel sai seda tehtud kui see mõnus lumi veel KÕIK teed katnud oli, aga nüüd sool rikkunud teed ära ja sööb veel auto kere ka.:P C4 istub tee peal ülihästi mis siis, et ta mul pooleveoline on, aga paksus lumes jukerdamist tuli ette küll. Isegi tuli üks õnnelik väljasõit ette, sai ühes suhteliselt ohutus kurvis natuke julgemini scandinavian flicki proovitud, kuid läks veits liiga julgeks ja kui liiga äärde ära läks, siis võtsin automaatselt jala ka gaasilt ning siis valli ma jõudsingi. Omal jõul oleks jukerdamisega ka välja saanud, aga kolm tõukajat oli peal siis oli see ainult väike lõbu. Siin siis pildid ka 1. pilt 2.pilt 3. pilt
Pildi pealt ei paistagi väga kinni olevat, aga juhipoolseid uksi lahti ei saanud enam. Välja oleks saanud hõlpsasti ilma lükkamata kui tuldud rada oleks olnud sirge ning edasi rassida ka ei saanud, sest oli kerge kallak ka vastu. Igatahes väga mõnus ilm. :)

Martinez
huviline

Registreerunud 22.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: B5 1.8TQ, Passat B7, DL 1000

postitati 25.12.09 10:14 Tsiteeri

Pilt tehtud järgmine päev peale jääraja külastust:

http://www.staff.planet.ee/audi/a8/img/241209.jpg

Edit:

Üks hädine pilt ka kohapealt:

http://www.staff.planet.ee/audi/a8/img/ilmatsalu.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
KalevK
huviline

Registreerunud 07.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: VW Touareg

postitati 25.12.09 11:38 Tsiteeri

Vaadates neid viimaseid pilte, läks mul isegi hästi. Sain paremast suunakast ja esitule kinnitustest jagu, kapotile väike mõlk ning tiiva ots veits paindes. Võrreldes selle A8'ga läks hästi...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
salukas8
huviline

Registreerunud 23.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S4 Tq 2,2 169+kW `92

postitati 25.12.09 11:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mnjah

Teil juba endal kolmene quattro punt ju (või panen mööda?), see suht suur osa nendest "õhtustest" kogunejatest.:D

Ei pane mööda.. Kolmapäeval olime isegi neljase pundiga kohal:P

To evil9: Sind püstolett oli silmanud korraks kusagil.. Vb siis olid tõesti varajane..:)

ESS:)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 25.12.09 16:33 Tsiteeri

Martinezele köva närvi.
Hea , et önneks nina uputamisega asi piirdus, mitte...
Tundub, et hullemast päästis ehk saarekese kallas!?

Enda kärul ka tänasest uus jahutaja ees ja öhtused söörikud tehtud.

rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 25.12.09 16:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Tundub, et hullemast päästis ehk saarekese kallas!?

Mismõttes päästis? Kõrkjates ja kalda ääres ongi ju nõrgem jää.. Kui sinna poleks sattunud poleks midagi olnud..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
RaunOdude
huviline

Registreerunud 30.07.09
Kasutaja on eemal

Auto: audi A8 3.7 V8

postitati 25.12.09 17:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KalevK
Vaadates neid viimaseid pilte, läks mul isegi hästi. Sain paremast suunakast ja esitule kinnitustest jagu, kapotile väike mõlk ning tiiva ots veits paindes. Võrreldes selle A8'ga läks hästi...

Miks peaks üldse a8-ga jäärajale minema?
Minu arust see ei ole kohe mitte jääraja auto.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
 Lehekülgi:  1  ..  19  20  21  22  23  ..  44
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 16.7% - SQL: 83.3%]