Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  19  20  21  22  23  ..  41
Autor:
Pealkiri: Talverehvide arutelu (Vastuseid: 1018 | Vaatamisi: 192225)
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 09.02.13 09:08 Tsiteeri

Tire Rack Tire Test - All-Season vs. Winter Tires
Tire Rack Tire Test - Winter/Snow vs. All-Season vs. Summer Tires on Ice

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Siim89
huviline

Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: C5 1.8T; C4 2.2TQ;

postitati 16.02.13 11:18 Tsiteeri

Poetan ühe hea sõna GoodYear Ultragrip Ice+ rehvide suunas. Eile õõtsa vahetades oli mustrit alles u 6-7 mm ja sõitnud nendega juba 3 talve. Tõeliselt hea pidamine ja kulumiskindlus. Umbes 24000 km on nad siis all olnud alates ostuhetkest.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
KuldarA
huviline

Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 08.04.13 09:14 Tsiteeri

Kuna saatsin eile talverehvid suvepuhukusele, siis vaatasin ka mustri ja naastud üle. Kirjutan paar kommentaari, et kellegi valik järgmine aasta kergem oleks.

Rehvideks on Goodyear Ultra Grip Ice Arctic, mõõt 225/50 R17. Sõitsin nendega november-aprilli algus, läbisõit ca 10000km, linn ja maantee pooleks. Praeguseks alles kõik naastud, samuti mustri jääk korralik ning kulumismärke ei leidu, pidamine oli nii lumel, jääl kui ka asflatil eeskujulik, allus alati kontrollile ning üllatusi ei tekkinud, müratase oli naastrehvi kohta keskmine. Praegu tundub, et saab sõita veel vähemalt 2 samasuguse läbisõiduga talve. Hind oli teistest tippudest 30-40€ odavam ühe rehvi kohta seega julgen öelda, et ühe parima hinna-kvaliteedi suhtega talverehv turul.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ileogra
huviline

Registreerunud 31.05.13
Kasutaja on eemal

Auto: A4 Avant 1.8 92kw 1999

postitati 30.07.13 15:46 Tsiteeri

http://www.kumm.ee/rehvid/tyfoon-eurosnow2/
Oskab keegi antud rehvivalikut kommenteerida?
Päris hea hinnaga hetkel saadaval. Kuna mul endal nüüd esimene talv tulemas autoomanikuna, siis teen juba ettevalmistusi :)
Võib ka soovitada odavama otsa lamelle.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Martinkuke
huviline

Registreerunud 16.11.11
Kasutaja on eemal

Auto: A4 3.0TDI 233kw Quattro B8

postitati 30.07.13 16:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ileogra
Päris hea hinnaga hetkel saadaval. Kuna mul endal nüüd esimene talv tulemas autoomanikuna, siis teen juba ettevalmistusi :)

Mina soovitaskin vaadata ikka rohkem naastrehvi poole, endal turvalisem tunne eriti kui esineb jääd jne aga eks see ole juba maitse asi kuidas kellegile meeldib, lamelliga saab ka sõidetud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kuzmits
huviline

Registreerunud 28.01.13
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat alltrack 2,0 TDI 130KW 4 MOTION

postitati 30.08.13 17:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Martinkuke
Tsitaat:
Algselt postitas: ileogra

Mina soovitaskin vaadata ikka rohkem naastrehvi poole, endal turvalisem tunne eriti kui esineb jääd jne aga eks see ole juba maitse asi kuidas kellegile meeldib, lamelliga saab ka sõidetud.

Tegemist lääne euroopa lamelliga ja meie oludesse kindlasti ei soovita. Rehvivaliku koha pealt soovitan lugeda TM teste.
Ise olen sõitnud viimased 5 talve lamelliga Continental vinter viking3 (-4talve) ja vinter viking 5(2 talve)- siis müüsin auto ja koos uuega olid naelad juba all seega valikut polnud. Läbisõidud olid mul suured ja lamell peab vastu küll, peaasi et kevadel soojaga liiga kaua ei lase.

kui ajakirja testides sinu valitud rehve pole siis rusikareegel on see et tuleks osta ikkagi põhjamaa kliimasse mõeldud lamell. Müüja juttu ei maksa tõepähe võtta. Kõige lihtsam on kontrollida seda rehvi kiirusklassi järgi. Seda näitab täht rehvi mõõdu järel. Näiteks 205/55R16 91/H tähendab H kiirusklassi rehvi H=max 210 kmh. Seda kiiruse nr peale ei tasu väga mõelda eesti tingimustes , pigem tuleb järeldada seda et tegu on jäigema rehviseguga, mis meie talves ei jää nii pehmeks ja seega ei pea ka. Põhjamaine lamell on kiirusklassiga kas Q või T(enamlevinud).

Kui küsimus on rahas, siis odavama otsa lamelli ära kindlasti osta. Pigem osta odavama otsa nael. Muidu pettud lamellrehvis ja arvad, et kõik lamellid ei kõlbagi sõita. Kui valida lamell siis ainult tipprehv. Ja uskige mind mul on nende conti erinevate lamellidega 6 talve seljataga ja üle 100 000 km seda igasugui teid pidi. Ja polnud mitte ühtegi korda kui ma ennast ebakindlalt oleksin tundnud.

real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q

postitati 30.08.13 18:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kuzmits

Tegemist lääne euroopa lamelliga ja meie oludesse kindlasti ei soovita. Rehvivaliku koha pealt soovitan lugeda TM teste.
Ise olen sõitnud viimased 5 talve lamelliga Continental vinter viking3 (-4talve) ja vinter viking 5(2 talve)- siis müüsin auto ja koos uuega olid naelad juba all seega valikut polnud. Läbisõidud olid mul suured ja lamell peab vastu küll, peaasi et kevadel soojaga liiga kaua ei lase.

kui ajakirja testides sinu valitud rehve pole siis rusikareegel on see et tuleks osta ikkagi põhjamaa kliimasse mõeldud lamell. Müüja juttu ei maksa tõepähe võtta. Kõige lihtsam on kontrollida seda rehvi kiirusklassi järgi. Seda näitab täht rehvi mõõdu järel. Näiteks 205/55R16 91/H tähendab H kiirusklassi rehvi H=max 210 kmh. Seda kiiruse nr peale ei tasu väga mõelda eesti tingimustes , pigem tuleb järeldada seda et tegu on jäigema rehviseguga, mis meie talves ei jää nii pehmeks ja seega ei pea ka. Põhjamaine lamell on kiirusklassiga kas Q või T(enamlevinud).

Kui küsimus on rahas, siis odavama otsa lamelli ära kindlasti osta. Pigem osta odavama otsa nael. Muidu pettud lamellrehvis ja arvad, et kõik lamellid ei kõlbagi sõita. Kui valida lamell siis ainult tipprehv. Ja uskige mind mul on nende conti erinevate lamellidega 6 talve seljataga ja üle 100 000 km seda igasugui teid pidi. Ja polnud mitte ühtegi korda kui ma ennast ebakindlalt oleksin tundnud.

Täitsa õige jutt. 100% nõus. Kallis lamell parem, kui odav nael. Kui raha vähe parem odav nael, kui odav lamell. Eriti kui esimene talv ka veel... :) Ise 6a Aint naelaga liiklend :) See aasta endale vast uued korralikud naelad alla jälle :)

Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
KuldarA
huviline

Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 01.09.13 10:00 Tsiteeri

Ise olen ka seni pigem naastu usku olnud, kuna jääd ikka meie maal veel leidub. Eelmise aasta parim hinna-kvaliteedi suhe oli nagu mainitud Good Year Ultragrip Ice Arctic, selle aasta parimad näeb juba kuu aja pärast, kui tuleb TM-i test, aga lisaks paar head sõna ka ühe lamelli kohta.

Nimelt mu isa, kes seni on ainult naaste ostnud(Iga kord võtab testivõitjad, on olnud Contid, Michelinid jne), otsustas, et võtab see kord jooksu lamelle, kuna sõidab autoga Rootsis palju ja ei tea kas jõuab Eestisse õigeks ajaks vahetama, kui naastud all. Valikuks jäid Michelin X-Ice XI3 lamellid. Sõitis nendega nii Rootsis kui Eestis, siin vedas käru ja sõitis kohati päris karmides tingimustes. Tema kommentaar oli, et pole elus paremaid rehve olnud, et pidamine kindel igal pinnasel ja vaiksed nagu autol oleks toasussid jalas, vaiksemad kui suverehvid, mis olid samuti uued Mihelin Energy saverid.

Seega liitun arvamusega, et lamell peaks olema korraliku tootja oma. Muidugi iga rehv peaks olema korraliku tootja oma sest seda juttu, et Nakang vms peab sama hästi kui paremate tootjate rehvid võite naistele saunas rääkida :)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: 100

postitati 01.09.13 11:28 Tsiteeri

Peaks olema suhteliselt hea hind ja hea pidamisega kui sooviks on lamell: http://www.kumm.ee/rehvid/roadstone-winguard-ice/

real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q

postitati 13.09.13 10:19 Tsiteeri

Selline küsimus, et olen hetkel valiku ees. Kas keegi oskaks soovitada, milline järgnevatest sobiks mu c6-le kõige paremini?
Nokian WR G2 225/50 17 lamell.
Michelin X-Ice 225/55 17 lamell.
Nokian Hakkapeliitta 5 225/45 17 naast.
Nokian Hakkapelitta R 205/50 17 lamell.
Nokian Hakkapeliitta7 225/50 17 naast.
Kõik rehvid uued ja hetkel ei oskagi valida...
99% ajast siis olen Soomes põhja poole peal...
Tänud

Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
AronL
huviline

Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: M140i xDrive

postitati 13.09.13 10:47 Tsiteeri

Hakkapeliita 5/7 julgen kiita, olnud mõlemad mitmel autol all ning väga hea pidamisega rehv.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
KuldarA
huviline

Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 13.09.13 11:18 Tsiteeri

225/50 R17 mõõt, tootja vali ise. Tippudel ilmselt suurt vahet pole.

kuzmits
huviline

Registreerunud 28.01.13
Kasutaja on eemal

postitati 13.09.13 18:13 Tsiteeri

Continentali toodangut julgen ka soovitada. Soitnud nii lamelliga viking contact 5 kui ka naelaga selle viimase mudeliga

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 13.09.13 23:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: real-illusion
Selline küsimus, et olen hetkel valiku ees. Kas keegi oskaks soovitada, milline järgnevatest sobiks mu c6-le kõige paremini?
Nokian WR G2 225/50 17 lamell.
Michelin X-Ice 225/55 17 lamell.
Nokian Hakkapeliitta 5 225/45 17 naast.
Nokian Hakkapelitta R 205/50 17 lamell.
Nokian Hakkapeliitta7 225/50 17 naast.
Kõik rehvid uued ja hetkel ei oskagi valida...
99% ajast siis olen Soomes põhja poole peal...
Tänud

Hakka 5 kindlasti. 7 sellest edasi arendatud. Kindlasti parem. Ülejäänud unustaksin ära. Seda enam, et Põhja-Soomes pidevalt. See puhtalt isiklik kogemus. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
no1
huviline

Registreerunud 22.02.09
Kasutaja on eemal

postitati 14.09.13 05:51 Tsiteeri

Kindlasti mitte Hakka5! Vana, iganenud. Hakka 7 on mõistlik, Hakka 8 väga OK. Contil samuti IceCont. BD naastuga(enam juurde ei toodeta, kuna naelad liiga jõhkrad teekatte jaoks) uus mudel HD teesõbraliku naelaga.

Head libisemist!

raineys
huviline

Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal

Auto: Saab 9-5 2.3t

postitati 14.09.13 13:53 Tsiteeri

Mis jutt?? Hakka 5 ja iganenud? Mis ta enam ei pea paremini kui suverehv?

http://images.spritmonitor.de/555994_5.png
AutoUnion
huviline

Registreerunud 15.02.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 20v

postitati 15.09.13 18:34 Tsiteeri

Üks küsimus, kui kitsad rehvid võib panna 16 tolliste S6 Avuse velgede peale?

kelluke
huviline

Registreerunud 01.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5 1.9 , 5000 C2

postitati 16.09.13 02:09 Tsiteeri

Oleneb velje laiusest,aga eks ta mingi 7 või 7,5 ole.
Alla 205 vast ära pane.

no1
huviline

Registreerunud 22.02.09
Kasutaja on eemal

postitati 16.09.13 10:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raineys
Mis jutt?? Hakka 5 ja iganenud? Mis ta enam ei pea paremini kui suverehv?

Suverehvist peab ikka paremini. Aga kui valikus veel hakka 7 või isegi 8, siis 5'e poole pole mõtet enam küll vaadata! Millal Hakka5'e tootmine lõpetati(osad teavad ja osad ei tea, et rehv aka kumm muutub ajaga jäigaks)? Hakka 7 on minul juba 3 aastat vana.

KuldarA
huviline

Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal

postitati 16.09.13 13:24 Tsiteeri

Mida maasturimehed antud rehvist rääkida oskavad:

Michelin Latitude X-Ice North LXIN2 235/60 R18

JS200
huviline

Registreerunud 10.09.13
Kasutaja on eemal

postitati 24.09.13 09:09 Tsiteeri

Tere!

Sai siis eelmine talv sõidetud Bridgestone noranza 2ga. Igati usatavad jalavarjud pidasid vastu jäärajad ja ka ühe kohaliku rahvaralli Pandivere talv 2013. Samad rehvid lähevad alla ka see aasta kuna ainult mõni üksik nael on kaduma läinud igast rehvist.:D

llhh
huviline

Registreerunud 17.05.13
Kasutaja on eemal

Auto: Q7 45 TDI 2018

postitati 24.09.13 11:20 Tsiteeri

Ma küll väga sügavalt vaidleks vastu sellele, et Hakka 5 on (moraalselt) vanenud. Eelmine aasta otsin jooksu tutikaid Hakka 5'tesid ja toimetasid küll võrdväärsetena 7'tega, millega sõitsin üleelmisel talvel. Päris külg-külje kõrval võrdlusmoment seega puudub ja teatav vahe ehk ka on, aga jutt kisub siin selliseks, et viska oma iPhone 5 kaevu, kuna iPhone 5S on ammu väljas ;)

tarts7t
huviline

Registreerunud 01.09.13
Kasutaja on eemal

postitati 25.09.13 18:30 Tsiteeri

Detsembris 2008 ostsin auto all olid pirelli scorpion
ice&snow lamellid peaaegu uued. Sõitsin 3 aastat.
Väga head, aga suht kallid.

Siim89
huviline

Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: C5 1.8T; C4 2.2TQ;

postitati 26.09.13 19:58 Tsiteeri

GoodYear Ultragrip Ice+ vs Conti WinterViking 5 lamellid. Tk hind on 10 euri GY kasuks, kas Conti rehv oleks seda 40 euri jooksu eest rohkem väärt? Ice+ endale väga meeldib, juba 3 hooaega sõitnud, aga äkki mõni Conti mees oskab midagi välja tuua.

Siim

S4 OMC 238 km/h, ET 13,04
kuzmits
huviline

Registreerunud 28.01.13
Kasutaja on eemal

postitati 27.09.13 09:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Siim89
GoodYear Ultragrip Ice+ vs Conti WinterViking 5 lamellid. Tk hind on 10 euri GY kasuks, kas Conti rehv oleks seda 40 euri jooksu eest rohkem väärt? Ice+ endale väga meeldib, juba 3 hooaega sõitnud, aga äkki mõni Conti mees oskab midagi välja tuua.

Siim

Ma olen jälle sõitnud Conti viking 3 ga 4 hooaega ja ContiViking 5 ga 2 hooaega. Samuti ei saa mudagi paha öelda. Kahjuks pole GY UG Ice + ga sõitnud ja ise mõtlesin ka üksvahe et prooviks GY ära. Niipalju võib öelda, et 0 kraadi ümber olevate ilmadega tuleb natuke ettevaatlikum olla, eriti kui veel lumepdru alla jää kuskil on, aga eks sellised tingimused ongi kõikidele rehvidele keerulised, eriti lamellile

Lehekülgi:  1  ..  19  20  21  22  23  ..  41
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 8.6% - SQL: 91.4%]