Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  18  19  20  21  22  23
Autor:
Pealkiri: Quattrorõõmud 2008 / 2009 (Vastuseid: 552 | Vaatamisi: 59729)
Retro
huviline

Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2xVW

postitati 03.02.09 22:11 Tsiteeri

Kuidas need teeolud on sinna sõites ? väga künklik ja roopas ?
Järvel jää on sile või on seal külmunud jäätükke ja muud jama peal ?
Küsin sellepärast, et mul masin suht madal ja ei taha sinna selleks minna, et põhjapeale kinni jääda või esiotsa lõhkuda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Renz0
huviline

Registreerunud 20.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8 92Kw 1996a, Peugeot 206 99a1,4 55kw, Audi A8 95a. 4,2 220kw, Audi 80 B4 93a, Audi A6 2,6 Avant Quattro.

postitati 03.02.09 22:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Retro
Kuidas need teeolud on sinna sõites ? väga künklik ja roopas ?
Järvel jää on sile või on seal külmunud jäätükke ja muud jama peal ?
Küsin sellepärast, et mul masin suht madal ja ei taha sinna selleks minna, et põhjapeale kinni jääda või esiotsa lõhkuda.

Kui maanteelt maha keerata siis ei ole väga hullu midagi seal, aga see rada ma ei kujuta ette mis sellest järgi võib olla, kuna kui pühapäeval käisin siis seal peal olid igast niiöelda rallikaid kellel kõigil paistsid piigid all olema ja noh siis mõtle ise mis seal olla võib. ma arvan, et päris rööpas ja sile seal ei ole. See on minu arvamus vähemalt. Ise pole ammu käind seal, aga kui mingi paar nädalat tagasi sai käidud siis oli ka suht selline, et mõnes kurvis võisid rooliga teha mis tahtsid auto oli ikka kindlas rööpas:D

QUATTRO.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Renz0
huviline

Registreerunud 20.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8 92Kw 1996a, Peugeot 206 99a1,4 55kw, Audi A8 95a. 4,2 220kw, Audi 80 B4 93a, Audi A6 2,6 Avant Quattro.

postitati 04.02.09 20:32 Tsiteeri

Männikul käidud. Seis oli natuke parem, kui eelmine kord. ei ole enam nii rööpas see asi seal! Sai vähe aveoga paarutatud, aga ilus oli vaadata kuidas üks a4 quattro seal hullas. Minul ei old pooleveolisega üleültse nii lõbus. aga vähemalt sai natuke hullatud :) :cool:

QUATTRO.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 04.02.09 21:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Renz0
Männikul käidud. Seis oli natuke parem, kui eelmine kord. ei ole enam nii rööpas see asi seal! Sai vähe aveoga paarutatud, aga ilus oli vaadata kuidas üks a4 quattro seal hullas. Minul ei old pooleveolisega üleültse nii lõbus. aga vähemalt sai natuke hullatud :) :cool:

kadetsen.mötlesin täna läbi sealt astuda aga ei teinud seda.proovin homme peale tööd,enne koju söitu.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Renz0
huviline

Registreerunud 20.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.02.09 21:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: olensaarlane
Tsitaat:

kadetsen.mötlesin täna läbi sealt astuda aga ei teinud seda.proovin homme peale tööd,enne koju söitu.

Ma kadestasin seda quattro meest seal :D

QUATTRO.
Imres
huviline

Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Competition quattro 20vt

postitati 04.02.09 21:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: olensaarlane
Tsitaat:

Ma kadestasin seda quattro meest seal :D

Käisin ka õhtul quattrotamas, hõbedase avant a4-ga
nägid mind?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Renz0
huviline

Registreerunud 20.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.02.09 21:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Käisin ka õhtul quattrotamas, hõbedase avant a4-ga
nägid mind?

Minu meelest oli roheline see quattro seal!
Kui sa ühte jubedat aveot nägid seal nn hullamas(palju sellega võimalik on) siis võisin näha ka Sind.
ma käisin mingi kella 8 ajal umbestäpselt! Numbrit kahjuks ei näind, kuna tagaots oli natuke lumine!
;)

QUATTRO.
Imres
huviline

Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 04.02.09 21:40 Tsiteeri

peale minu oma oli üks audi seal veel, ju sa nägid teda. ülejäänud paistsid ühesilla veolised massinad.
ma ise paugutasin 21 paiku

kui ilm lubab siis arvan, et homme ka mingi 8 paiku männikule:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Renz0
huviline

Registreerunud 20.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.02.09 21:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Imres
peale minu oma oli üks audi seal veel, ju sa nägid teda. ülejäänud paistsid ühesilla veolised massinad.
ma ise paugutasin 21 paiku

kui ilm lubab siis arvan, et homme ka mingi 8 paiku männikule:D

Nu ma jäin ikka seal ühes kurvis korralikult jalgu neile korralikele autodele oma pooleveolisega :D
Mina ka mina ka ikka üritaks kohal olla.
Kui kuskil rajal kulgemas näha chevrolet aveot mingi sinine värv on siis andestage minu uimasus :D Ma siiski pooleveolisega ja 1,4l võrriga :D

QUATTRO.
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.02.09 06:57 Tsiteeri

on seal männikul jää siis korralik ja kannab?

Imres
huviline

Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 05.02.09 07:49 Tsiteeri

kohati konarlik ja piikide poolt rööpas aga täitsa sõidetav
eile oli mingi 7 autot peal vahepeal ja jää mingeid järgiandmise märke ei ilmutanud

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 05.02.09 11:00 Tsiteeri

http://www.postimees.ee/?id=78488

Ärge merejääle veel ronige!
Kuigi Haapsalu Tagalaht on suht madal ja üsna "siseveekogu" siis jääpaksus on üsna kõikuv.

urquattro
huviline

Registreerunud 25.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: A4b5 1,8TQ & A6c4 avant 2,5TDI Q & S4c4 TDI

postitati 05.02.09 11:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: bestcar
Järveääres käidud, aga tundub, et mingi tsikli klubi on ette jõudnud nii et meie autodega peale ei läinud. Ehk homme on plats puhas ja saab autdega ka sõita. jama värk igatahes.

Hr.bestcar, kas viitsid uurida, mis seis Kaismal on- kas rada on sees ja on ta tsiklike poolt väga rööpasse sõidetud?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Samzik
klubiliige

Registreerunud 12.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Passat 1.9/96kw 4WD 2004, audi 90 2.1/134kw q 87A

postitati 05.02.09 14:46 Tsiteeri

Kas männikul on üldse lubatud sõita? Või on see eramaa ja sõitmine illegaalne? On kellegil ametliku infot?

Tsitaat:
Algselt postitas: urquattro
Tsitaat:
Algselt postitas: bestcar
Järveääres käidud, aga tundub, et mingi tsikli klubi on ette jõudnud nii et meie autodega peale ei läinud. Ehk homme on plats puhas ja saab autdega ka sõita. jama värk igatahes.

Hr.bestcar, kas viitsid uurida, mis seis Kaismal on- kas rada on sees ja on ta tsiklike poolt väga rööpasse sõidetud?

Pakkuda uus Haldex õlipumba elektrimootor. E parandan mittetöötava mootori+uued tihendid. Mbl: 55 55 88 55.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.02.09 15:50 Tsiteeri

ma lähen vaatan mis männikul toimub täna.

Renz0
huviline

Registreerunud 20.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.02.09 16:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mario81

Mina olen ka kohal raudselt:):cool:

QUATTRO.
alando
huviline

Registreerunud 15.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 2,5 tdi: Bmw 528i

postitati 05.02.09 16:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Oli ka plaan täna minna aga pole aega kahjuks. Äkki informeerid!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.02.09 18:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: alando
Tsitaat:
Oli ka plaan täna minna aga pole aega kahjuks. Äkki informeerid!

jää kannab kenasti. pidevalt on 8-10 autot peal. suht hullu pannakse;) rada on ok aga kui peaks välja minema siis on valus.

Imres
huviline

Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 05.02.09 20:14 Tsiteeri

täna jälle päev kirjas.
klubilistest hakkas silma Renz0 ja Mario81
homme jälle, siis peaks rahvast veel rohkem olema :D

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.02.09 20:44 Tsiteeri

Tsitaat:
täna jälle päev kirjas.
klubilistest hakkas silma Renz0 ja Mario81
homme jälle, siis peaks rahvast veel rohkem olema :D

näin vaid üht a4 sedaani. imres millega olid

Imres
huviline

Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 05.02.09 20:52 Tsiteeri

sama autoga mis avataril
hõbedane a4 avant
sa sõitsid sealt kõrgest kallakust alla aga ma olin seal kus muidu rahvas rajale läks :)
mu auto tunneb taga kojamehe järgi ära mis kooles x asendisse ja AC numbrialused ka

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.02.09 20:57 Tsiteeri

Tsitaat:
sama autoga mis avataril
hõbedane a4 avant
sa sõitsid sealt kõrgest kallakust alla aga ma olin seal kus muidu rahvas rajale läks :)
mu auto tunneb taga kojamehe järgi ära mis kooles x asendisse ja AC numbrialused ka

kui ma sinna kallakule ronisin siis olin järelikult jupp aega olnud juba. a4 nägin sedaani mis kolises jubedalt:D.
ei näinud sind jah kahjuks. mulle ei istunud see et siksid igast vöimalikust kohast üritasid rajale tungida ja ette ronisid. muidu aga hakkas juba tunnetus tulema.;)
mingi x6 ka ikka jummala suvalt ronis rajale. aga no ju seal tulebki hoida vist parem eemale, kui tahad plekid sirgeks jätta.

edit: seda seltskonda mäletan seal aga ei ühtki audit.

Imres
huviline

Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 05.02.09 21:07 Tsiteeri

minul mingit teiste hirmu ei olnud. rahvas oli viisakas, kui rajalt välja panid siis ei kihutatud mööda vaid oodati kuni rajale tagasi ronid.
taga lauges kurvis üks pani välja siis tekkis 3 auto kolonn :D
seda muidugi väiksel ringil. suurele saare ringile ma ei hakanud trügima kuna eile sai proovitud ja ei meeldinud. liiga konarlik ja tuim (ringiratast)
väike rada ikka jõle fun. isegi Smart läks tegi sõitu :D
homme tööjuures korra auto üles tõsta ja põhjaaluse kontroll ja õhta jälle uhama

Renz0
huviline

Registreerunud 20.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.02.09 22:17 Tsiteeri

Tsitaat:
minul mingit teiste hirmu ei olnud. rahvas oli viisakas, kui rajalt välja panid siis ei kihutatud mööda vaid oodati kuni rajale tagasi ronid.
seda muidugi väiksel ringil. suurele saare ringile ma ei hakanud trügima kuna eile sai proovitud ja ei meeldinud. liiga konarlik ja tuim (ringiratast)
homme tööjuures korra auto üles tõsta ja põhjaaluse kontroll ja õhta jälle uhama

Jah see oli tore vaadata kui see smart sinna läks. Kahjuks pidin küll ise lahkuma ei näind tema sõitu :D Igaljuhul tänaseks jälle päev kirja. 2h järjest rajal võimlemist oli hea. Ainuke paus oli see, kui käisid aknaid puhastamas :D Vahepeal oli väljanägemine 0
Ei igaljuhul oli tore jälle päev kirjas. Palju nägin ka audiklubi numbrialustega autosid, aga ei oska veel neid autosid ja nimesid kokku viia. Pilte tehti ka palju nagu ma nägin seal raja ääres! Keegi klubist ka pilte tegi?
Vähemalt sain korra ka kinni istuda
:cool: Aga see oli hetkeline nähtus. Autost välja ja lükkasin üksi välja selle väikse aveo :D Ja võis sõit edasi minna.
Aga eks see väike ring ka suht konarlik seal ole. Ma arvan, kui seal peal piikidega mõndaaega ei sõideta siis oleks rada varsti hea sile! :)
aga mingile kupee omanikulejäin ka jalgu päris mitmel korral oma võrriga :D
Aga kui homme aega siis ikka üritab jällle kohal olla :)

QUATTRO.
kcl
huviline

Registreerunud 07.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: S6

postitati 06.02.09 08:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Jah see oli tore vaadata kui see smart sinna läks. Kahjuks pidin küll ise lahkuma ei näind tema sõitu :D Igaljuhul tänaseks jälle päev kirja. 2h järjest rajal võimlemist oli hea. Ainuke paus oli see, kui käisid aknaid puhastamas :D Vahepeal oli väljanägemine 0
Ei igaljuhul oli tore jälle päev kirjas. Palju nägin ka audiklubi numbrialustega autosid, aga ei oska veel neid autosid ja nimesid kokku viia. Pilte tehti ka palju nagu ma nägin seal raja ääres! Keegi klubist ka pilte tegi?
Vähemalt sain korra ka kinni istuda
:cool: Aga see oli hetkeline nähtus. Autost välja ja lükkasin üksi välja selle väikse aveo :D Ja võis sõit edasi minna.
Aga eks see väike ring ka suht konarlik seal ole. Ma arvan, kui seal peal piikidega mõndaaega ei sõideta siis oleks rada varsti hea sile! :)
aga mingile kupee omanikulejäin ka jalgu päris mitmel korral oma võrriga :D
Aga kui homme aega siis ikka üritab jällle kohal olla :)

:D Mingi Aveo sörkis mul jah pidevalt jalus aga pole lugu,ega meil seal päris ralli MM polnud, kuigi vahepeal selline mulje jäi :D.Olid seal suurel ringil vallis kinni? Kui nii siis mõtlesin sulle appi tulla aga siis mõtlesin kohe ümber kuna järgmised "segased" olid tagant tulemas ja ei tahtnud neile ette jääda.
Ise väidaks just ,et kuigi suur ring on oma ülesehituselt igav siis on seal ikka oluliselt lõbusam, kuna kiirused on ikka hoopist teisest puust kui väiksel.Ideaalne oleks suurest ringist mingi edasiarendus teha kus saaks vahelduseks ka paremale roolida;)
Muidu kõik tore ja type r-i vennaga oli täitsa lõbus nö. võidu teha.
Rohkem nelikveolisi audisi tahaks männikul näha!Võibolla sattusin lihtsal valel ajal.

Lehekülgi:  1  ..  18  19  20  21  22  23
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 18.4% - SQL: 81.6%]