Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  18  19  20  21  22  ..  29
Autor:
Pealkiri: Quattrorõõmud 2011/2012 (vaidlused veoskeemide üle kustutatakse hoiatamata!) (Vastuseid: 717 | Vaatamisi: 100537)
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 19.01.12 07:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Defenderyke
Ega ma tühja ärplema ei tulnud, pigem huumoriga ( mul peres ka bmw täitsa olemas ).
Kuid kuna jutt oli eelnevalt bmw'st, kes end näitama tuli, kuid sama kiirelt feilis. Siis ometigi Omegaga audi sõber on lihtsamini omaks võetav ja ei naerda nii välja. :D

Igaljuhul, hommikul tundub ilus. Üks naaber juba vingerdab maja ees. :D

Omega mees võetakse seepärast kergemini omaks, et hommikuti on korduvalt Forssis varuosa sabas kohtutud ja juttu aetud, ning pärast üksteis lumehunnikust välja aidatud, kuna Forssi on mõlemad mehed tulnud naise bemmiga, sest teadupärast Opel ja Audi rohkem seisavad - üks rike ja viga ajab teist taga päevast päeva :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
repsu007
huviline

Registreerunud 04.08.09
Kasutaja on eemal

Auto: C7,B6q,B2q

postitati 19.01.12 07:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mr.E
Tsitaat:
Algselt postitas: repsu007
Ma pole kh ühelegi kokkusaamisele veel jõudnud ja siis tuleks ehk isegi. Aga prisma parkla tore ju, täiesti kiilakas. :D

Kuhu sa lähed? Endal autol kast maas veel ju, või lähed liinibussiga pealtvaatajaks ? :D :D :P

Ise oleks ka huvitatud mingist kogunemisest, aga ma saaks alles järgmine nädal auto kokku, nii et siis pakkumisi järgmiseks nädalaks ;)

Kulla mees mul pill reedest saati juba lendab külgees. :D

Raske jalaga.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 19.01.12 08:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: prj
Mulle meenub eelmine aasta, kui meil väike kokkutulek oli ja üks bemm tuli parklasse tõmblema ning jäi kinni.
Mingi kümme inimest quattroga lihtsalt seisid kõrval, näitasid näpuga ja naersid rämedalt. Lõpuks hakkas kahju ja lükkasime välja :D

ROhkem häiris see rekka seal, kellest ma jagu ei saanud. :D

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Mr.E
huviline

Registreerunud 05.11.11
Kasutaja on eemal

Auto: B5 Avant 1.8Tq, 83a. B2 Quattro

postitati 19.01.12 08:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: Mr.E
Tsitaat:
Ma pole kh ühelegi kokkusaamisele veel jõudnud ja siis tuleks ehk isegi. Aga prisma parkla tore ju, täiesti kiilakas. :D

Kuhu sa lähed? Endal autol kast maas veel ju, või lähed liinibussiga pealtvaatajaks ? :D :D :P

Ise oleks ka huvitatud mingist kogunemisest, aga ma saaks alles järgmine nädal auto kokku, nii et siis pakkumisi järgmiseks nädalaks ;)

Kulla mees mul pill reedest saati juba lendab külgees. :D

Iseasi kui kauaks jälle ? :D :D

Hea ruudus = parim |
B5 Avant 1.8Tq - OMC2017 - 282km/h | 11.0@217km/h
me6s
huviline

Registreerunud 27.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 4.2

postitati 19.01.12 12:29 Tsiteeri

Kergelt hakkab juba quattro ilm välja paistma ;)

Mikkk
huviline

Registreerunud 22.08.09
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C5 + A6 C7

postitati 19.01.12 12:38 Tsiteeri

Lõpuks ometi saab siin Tartus korralikku lund näha! Hommikul pargin auto tööjuurde valli otsa ja lõuna ajal tagurdan juba üle vallide parkimiskohalt välja - kerge poognaga ots ringi ja võib liiklusesse suunduda :)
Ilmatsalu ja Viljandi ringi vaheline tee oli küll täielik klaas tund aega tagasi, ent ringide peal on quattroga väga funfun. Lamellidega peab ehk veidi ettevaatlikum olema, kuid koju jõudes avastasin ka enda näolt sellise ilme :D

Kogunemine oleks väga hea idee, ent Prisma parkla ehk ei ole kõige sobivam koht selleks - esiteks kohati väga julged ja samas oskamatud "driftijad" ning kiilasjää.

xtc-mf
huviline

Registreerunud 05.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 2,6 Quattro

postitati 19.01.12 12:44 Tsiteeri

Ida-Virus Quattro ilma küllaga. Lund tuleb aina juurde ja tuiskab. Töölt koju tulles sai kodu teeotsas põhja peale kinni kelgutada, õnneks oli traktor ligidal ja talverõõmud võisid jätkuda. :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 19.01.12 13:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Defenderyke
Ega ma tühja ärplema ei tulnud, pigem huumoriga ( mul peres ka bmw täitsa olemas ).
Kuid kuna jutt oli eelnevalt bmw'st, kes end näitama tuli, kuid sama kiirelt feilis. Siis ometigi Omegaga audi sõber on lihtsamini omaks võetav ja ei naerda nii välja. :D

Ma arvan, et su huumor feilis, kuna sa ei tea üldse, millest jutt oli ning sa polnud tollel kohtumiselgi.
Naerdi seda, et mees tuli näitama, kui vinge masin tal on ning jäi kinni. Ma usun, kui seal oleks ükskõik mis teine masin olnud, poleks vahet olnud.
Sina aga lähed isiklikuks millegi pärast.

Tsitaat:
Algselt postitas: Kivitare
ROhkem häiris see rekka seal, kellest ma jagu ei saanud. :D

Ärme sellest üldse räägi, eks :D Seal on jah õhus küsimus, et kes kellest jagu sai.

Eile tegin vea, et parkisin oomega hoovi peale, täna pidin juba labidat kasutama :D
Samas Audil oleks ilmselt esistange võred kõik ära sõitnud (50 EUR/tükk).

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
MatuAudi
huviline

Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line

postitati 19.01.12 15:18 Tsiteeri

Sain ka esimesel korral aru täitsa, lugesin eelnevalt kirjutatut. Aga noo las jääb.

Defu - Matu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Ka1do
huviline

Registreerunud 05.11.11
Kasutaja on eemal

Auto: vtec

postitati 19.01.12 15:53 Tsiteeri

Käisin täna ennem kella 17 prisma parklas, üks hõbedane S4 tuli sinna ka tiirutama.
Kõik kohad suht libedaks sõidetud juba ja raadil on asi künklik.

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 19.01.12 16:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Ka1do
Käisin täna ennem kella 17 prisma parklas, üks hõbedane S4 tuli sinna ka tiirutama.

Raadi juba künklikuks lastud? Kurja, oli plaan laupäeval sinna liuguma minna...aga vähemalt on teada, et siis ei ole mõtet sinna minna.. :(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
JanP
huviline

Registreerunud 04.12.09
Kasutaja on eemal

Auto: 240, 300

postitati 19.01.12 16:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi
Tsitaat:

Raadi juba künklikuks lastud? Kurja, oli plaan laupäeval sinna liuguma minna...aga vähemalt on teada, et siis ei ole mõtet sinna minna.. :(
Osa on jah kenasti künklik, aga vähemalt 20min tagasi oli palju puutumata lund, kuhu monokäpalistel asja pole.:D

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 19.01.12 17:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: JanP
Tsitaat:
Tsitaat:

Osa on jah kenasti künklik, aga vähemalt 20min tagasi oli palju puutumata lund, kuhu monokäpalistel asja pole.:D

No ma ei kavatsenudki minna mingeid seiklusi sinna otsima, vaid liugu laskma ja autokontrolli natuke harjutama :D Kühveldada küll ei viitsi :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 19.01.12 17:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: xtc-mf
Ida-Virus Quattro ilma küllaga. Lund tuleb aina juurde ja tuiskab. Töölt koju tulles sai kodu teeotsas põhja peale kinni kelgutada, õnneks oli traktor ligidal ja talverõõmud võisid jätkuda. :D

Need on need sportvedrustusega quattrod :D Eelmine kevad minu A4 2.6q istus korra samamoodi põhja peal tänu oma madalale tehase sportvedrule.

kodanik88
huviline

Registreerunud 22.02.09
Kasutaja on eemal

Auto: audi 90q 2.5tdi 10v, ford mustang gt cobra look, vw pasteet 1.9, Audi a8 4.0 tdi

postitati 19.01.12 17:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: me6s
Kergelt hakkab juba quattro ilm välja paistma ;)

endal sai suvemasin kuuri lükatud ja ostsin ka oma esimese qutru a90 2.3 20v ja kui siin vahepeal lund sadas ja proovisin rallida, siis ise mõtlesin et mis kuradi naudingut need quattro vennad saavad. Aga nyyd on nii libe ja lund korralikult ja funni on ilgelt palju. MINULE MEELDIB esimene quattro ikkagi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
xtc-mf
huviline

Registreerunud 05.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 19.01.12 18:47 Tsiteeri

Tsitaat:

Need on need sportvedrustusega quattrod :D Eelmine kevad minu A4 2.6q istus korra samamoodi põhja peal tänu oma madalale tehase sportvedrule.

Mul sama tehaseveaga auto :D Kui siin foorumis mõni paneb madalvedrustust siis mulle just vastupidi oleks vähe kõrgem otstarbekas. ;)

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 19.01.12 18:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Mul sama tehaseveaga auto :D Kui siin foorumis mõni paneb madalvedrustust siis mulle just vastupidi oleks vähe kõrgem otstarbekas. ;)

Täpselt sama siin. Madaldatud q on minu silmis üsna mõttetu asi :D Aga see selleks. Minu auto liigub nüüd Iisakus ja siiani ei ole kuulnud, et oleks kinni jäänud. Küll aga see sõber, kes selle auto minult ostis, kaifib täiega ja ei väsi seda mulle nina alla hõõrumast :D

xtc-mf
huviline

Registreerunud 05.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 19.01.12 19:11 Tsiteeri

Tsitaat:

Täpselt sama siin. Madaldatud q on minu silmis üsna mõttetu asi :D Aga see selleks. Minu auto liigub nüüd Iisakus ja siiani ei ole kuulnud, et oleks kinni jäänud. Küll aga see sõber, kes selle auto minult ostis, kaifib täiega ja ei väsi seda mulle nina alla hõõrumast :D

Peaks ka üle pika aja Iisakusse ära eksima, saaka ka äkki teada kes see on. Pole enam ammu sealses öö lokaalis käinud :D

MadisT
huviline

Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant Q C4 2,5 TDi-1996

postitati 19.01.12 19:15 Tsiteeri

Saksamaal ostab vist enamus rahvast sportpaketiga autosid, kuna neil midagi peale kiirteede ja asfaltteede pole.
Minu isend on õnneks standardkõrguses vedrustusega ja eelmisel talvel jääroobastes sõites polnud mitte kordagi probleeme. Samas sport-quattrotega kakerdati päris palju mul jalus, et mitte põhja ära äestada :P

HardiT
huviline

Registreerunud 14.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 Disel.

postitati 19.01.12 19:19 Tsiteeri

Njaa, lugedes teie quattrorõõmuisd , ammutan endale motivatsiooni oma turbo quattro passat kiiremi kokku panna.

PS:

Mikkk ikka vahest laseb ka tiku-taku rooli turbot kiusama :P

A6 C4 2.5 TDI Q
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 19.01.12 20:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Peaks ka üle pika aja Iisakusse ära eksima, saaka ka äkki teada kes see on. Pole enam ammu sealses öö lokaalis käinud :D

Eks jah...vast isegi tead seda kutti, aga noh see selleks :D igatahes, väljas on küll tore praegu...sõbraga käisime suitsul just, aga sõitma ei viitsinud minna...hommikul ehk, viin naise tööle siis liugun :D Jah, sõbra autoga.

SoS
huviline

Registreerunud 06.01.12
Kasutaja on eemal

Auto: sõprade audid

postitati 20.01.12 08:17 Tsiteeri

Kui raadil tee keskel mõne koha peal isegi on künklik, siis puutumata loodust jagub tee kõrvale piisavalt

http://www.upload.ee/thumb/2000175/IMG_3721.JPG

ja siit välja tulles:

http://www.upload.ee/thumb/2000174/IMG_3720.JPG

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 20.01.12 08:29 Tsiteeri

Oi kurja :D sinna tee kõrvale monomähkuriga ilmselt asja pole :D Ei taha katsetama ka hakata...aga tee tundub ise täitsa OK...eks tuleb ise üle vaadata ikka.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 20.01.12 08:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Oi kurja :D sinna tee kõrvale monomähkuriga ilmselt asja pole :D Ei taha katsetama ka hakata...aga tee tundub ise täitsa OK...eks tuleb ise üle vaadata ikka.

No ei tea midagi, pole seda lund nii palju ja lumi on ka kerge praegu. Sai ka eile quattroga ajamata teid kodu juures proovitud, ei pakkunud üldse pinget, ülesmäkke ka mitte, mõni tuisuvaal lõi kapotile ka, aga muidu väga igav veel, tõsi monot polnud kodus ei saanud proovida, aga kui alus päris jääs pole, siis see kerge lumi ei takista eriti, selline kogus sulalund oleks aga ka juba quattrole suht killer, ma ei tea tegelt!

PS: jube tüütu on see velgede vahele roniv ja kinnisulav lumi:P

repsu007
huviline

Registreerunud 04.08.09
Kasutaja on eemal

Auto: C7,B6q,B2q

postitati 20.01.12 08:51 Tsiteeri

Eile sai kah vähe mängitud ja hakkasin koju sõitma mõtlesin oh et head veljed et ei vibragi. Jõudsin maantee peale ja juba sain aru et pole see midagi nii lilleline. :D

Tsitaat:

See olin mina. :D

Raske jalaga.
 Lehekülgi:  1  ..  18  19  20  21  22  ..  29
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 17.3% - SQL: 82.7%]