Lehekülgi: 1 2 3 4 |
daqqer
huviline
Registreerunud 15.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: minu masinad
|
postitati 10.03.04 18:02
|
|
|
mind häirivad need kes ees koperdavad ja need kes mingi suvaliselt mööda
jooni sõidavad (eriti ekstreemne on see kadriorus !), ja maanteel liiga keskel jms. tavaliselt vastan samaga
d | ehitustehnika, suruõhk
|
|
|
|
arvi
huviline
Registreerunud 13.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: D2 s8 97a. manual
|
postitati 10.03.04 18:07
|
|
|
eeltoodu läbi loetud ja tuleb nõustuda enamus arvamustaga.ei tea kas vanematel autodel suund ennast välja ei lükka ja samas ei vilgu ka
armatuuris,kuid just ühe sellise pärast oleks õikal kolari pannud,näitas vend suunda paremale(juba pikalt),hakkasin siis peateele välja
sõitma...päästis vaid kiire reaksioon,kutt sõitis külma näoga otse. teiseks.häirivad juhid,kes arvavad,et on teistest kavalamad(targemad),kui
pargivad esimesel sõidureal(kui mitte ainukesel)ohutuled sisse lülitatud.ei saa aru...
|
|
|
|
daqqer
huviline
Registreerunud 15.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: minu masinad
|
postitati 10.03.04 18:44
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja arvi
eeltoodu läbi loetud ja tuleb nõustuda enamus arvamustaga.ei tea kas vanematel autodel suund ennast välja ei lükka ja samas ei vilgu ka
armatuuris,kuid just ühe sellise pärast oleks õikal kolari pannud,näitas vend suunda paremale(juba pikalt),hakkasin siis peateele välja
sõitma...päästis vaid kiire reaksioon,kutt sõitis külma näoga otse. teiseks.häirivad juhid,kes arvavad,et on teistest kavalamad(targemad),kui
pargivad esimesel sõidureal(kui mitte ainukesel)ohutuled sisse lülitatud.ei saa aru... |
parkimisest niipalju, et vahel viskab ära see täiega. ja kutsun pamperi kohale. mul trenni hoone ees hea situatsioon, ja kui kinni pargitakse siis on
neil trolliga kojusõit. niiet palun olge targemad, Tulika põik on see koht kust pidevalt lasen ära tirida. kui mingi blondiin ikka pargib otse märgi
alla, ja veel nii et juhikusega seina poole (st et ta peab veel ruumi jätma ja veel rohkem keset teed olema), siis nägemist.
d | ehitustehnika, suruõhk
|
|
|
|
oleeev
huviline
Registreerunud 23.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 2x audi S4tq,VW passat2,8 syncro
|
postitati 10.03.04 18:56
|
|
|
Pärnu kandis liigeldes linnas ma pean silmas, no andke andeks aga mina isiklikult sõidan sealt mõõda kust võimalik,kuna inimesed kopertavad
30-40km/h
Ajab siis ikka vihale küll kui ilus tee ja järsku on trobikond autosid mis kulgevad 30ga.
|
|
|
teints
huviline
Registreerunud 12.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: A80 Avant 2,3
|
postitati 10.03.04 19:21
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja oleeev
Pärnu kandis liigeldes linnas ma pean silmas, no andke andeks aga mina isiklikult sõidan sealt mõõda kust võimalik,kuna inimesed kopertavad
30-40km/h
Ajab siis ikka vihale küll kui ilus tee ja järsku on trobikond autosid mis kulgevad 30ga. |
Võibolla on seal kiirusepiirang 30 km/h 
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 10.03.04 22:48
|
|
|
Eesti jalakäijate ja autojuhtide imepärasest suhtest võiks kah natu rääkida.
Ise olen põhjanaabrite juures palju liigelnud ja seal on rahvale suhteliselt sisse kasvanud, et enne jalakäijate ülekäigurada ollakse eriti
tähelepanelik, sest üle tee astutakse ja sõidetakse jalgratastega ilma igasuguse kõrvale vaatamiseta kui triibuline maas lebab. Ja kui seal peaks
kellegi alla ajama siis oled emotsionaalse ja füüsilise kahju korvaja rollis kogu ülejäänud eluks. Ühesõnaga sain hea koolituse ja olen Eesti pinnal
samuti jalakäijate suhtes vöötrajal suhteliselt viisakas. Küll olen täiesti pikalt ette nähes ja täiesti rahulikult pidama jäädes enne ülekäigurada
kuulnud viimasel momendil enda tagant meeletut pidurikriginat ja signaale... huvitav ei tea miks??? Kusjuures müts maha nooremapoolsemate juhtide ees, sest valdavale enamusele on viisakust autokoolis õpetatud ja
liiklusviisakust näeb just nooremate juhtide liiklemises (rullnokad, tatirullid ja muidu kõvad tegijad ärgu seda teksti lugegu, see polnud teie
kohta). Vanem klann juhtidest on enamjaolt parajad kamikadzed. Kujutage ette neljarajalist sõiduteed, kus kolm rida on autod juba peatunud ja inimesed
ületavad mõlemalt poolt ammu juba teed, kui neljandalt realt tuleb mingi ~45.a. vana taat ja paneb signaali põhja. Rahvas kargas eest ära ja vennike
kihutas rahus edasi takkajärgi rusikat vibutades... Oleks ma tol päeval üksi autos olnud siis poleks sel vennal rohkem millegagi kuivikuid närida.
Teine case, kus ma täpselt samal ülekäigurajal ise olin jalakäija rollis ja ~7 liikmelise seltskonnaga ootasime kuna saaks sõiduteed ületada. Kaks
rida jäid ilusti seisma. Kui tee keskele jõudsime arvas kuskilt hoovist väljasõitja, et tema jaoks ülekäigurada pole ja andis täiega gaasipedaali
põhja. Terve seltskond 7 inimest hüppas ülekäigurajal sammu tagasi et mitte alla jääda. Õnneks oli peale minu veel üks keevama verega vend seltskonnas
ja hr. kõvamees oma suurema hyundai või mingi samalaadse riisiveski exponaadiga lahkus kahest vihaga lajatatud jalahoobist saadud täiega lömmis
esiukse ja tagatiivaga oma teed. Kahju, et vend ei peatanud oleks viie venna käest veel saanud 
Jalakäijatele paneks hingele, et kurat kui ülekäiguraja ees seisate, üks jalg ülekäigurajal, ja auto on juba täiesti seiskunud ja ootab ~15 sek. siis
võiks nagu ennast liigutada, mitte hakata ringi vahtima ja suuri silmi tegema, et "Kas tõesti lastakse MIND üle tee?" Ma ühe naisterahvaga
mängisin pimesikku mingi pool minutit enne kui ta üle tee hakkas astuma... Ma oleks võibolla ammu tuld andnud, aga ~50m edasi piilus mingi
sinisevalges värvuses liiklusvahend, kes lausa kutsus oma tahaistmele aru andma 
Krdi lahe on istuda, telekat vahtida ja nii muuseas kribada. Krdi pikk jama tuli kokku. Sorry 
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
luumen
huviline
Registreerunud 03.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: Yamaha R6 04
|
postitati 10.03.04 23:25
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja teints
Tsitaat: | Esialgne postitaja oleeev
30-40km/h
Ajab siis ikka vihale küll kui ilus tee ja järsku on trobikond autosid mis kulgevad 30ga. |
Võibolla on seal kiirusepiirang 30 km/h |
kusjuures tõesti tundubki nii, nagu oleks vaikimisi pärnus kiirusepiirang 30 km/h. nii, kui pärnu linnapiiri ületad, on kohe uimerdajad ees, ajab ikka
parajalt pahaseks küll, eriti, kui mööda sõita ei saa ja kiire on kah
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 11.03.04 11:07
|
|
|
Lisan siia veel kaks seika:
Raja (vist) tänavalt nõmme poolt tulles trummi tänavale pöörates on näiteks tihti selline situatsioon kus vastassuunas sõitjad tahavad ka trummi
tänavale pöörata, kuid suunda näidata ei viitsi. Korra ajas üks mootorratturhiir mu ikka tõeliselt vihaseks- ootasin tükk aega (suund sees) pööret,
tema kulgeb oma tsikliga rahumeeli ja alles viimasel hetkel selgub, et kavatseb ka samasse pöörata. Keerasin siis enne teda (tegelikult rikkusin
muidugi siis sellega ise eeskirja ja ei olnud ka kõige viisakam muidugi) siis leidis taat, et tal põhjust ka pahane olla. No krt, kas sellistel siis
tõesti raske käega kasvõi korra viibata? Mina küll lehvitan vajadusel ka kaherattalisega sõites.
Teine juhtum moskvast. Seal ilmselt üsna tavaline. Sõidan tiheda liiklusega teel umbes kolmandal sõidurajal. Üle tee kakerdab tädi. Võtan hoogu maha,
et mitte tädile otsa sõita. Taga sõitev takso annab väga pikalt signaali. No on alles elu.
Ega meil see liikluskultuur ju kõige hullem ei olegi. Oleneb lihtsalt millega võrrelda.
|
|
|
alar
huviline
Registreerunud 01.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 2,6 Quattro
|
postitati 11.03.04 11:22
|
|
|
need kes ei pea suunanäitamist oluliseks ajavad närvi küll eriti kui loodad rahulikult ja mugavalt peale tööpäeva lihtsalt koju sõita ja siis lihtsalt
mingi vend keerab siin ja seal lihtsalt ette. siis uimajad kah kes ilma mingi põhjuseta lihtsalt uimavad ja kardavad sõna otses mõttes autot. ehh üks
hea näide ka mul üleeilsest päevast, kiirustasin koju ja jäin mingi pika tropi taha sinna kadaka teele kus on mõlemis suunas üks rida siis uimasin
seal mingi 20 kilomeetrit tunnis ja võimaluse tulles sõitsin siis kogu sellest trpoist mööda ja mis ma nägin mingi vend oli endale hea ja kiire
sportauto muretsenud ja nautis siis sõitu aeglaselt ja ise ikka veendudes et kõik teeääres seisvad inimesed ikka näeksid, et ta sõidab, vot sellised
talpennid ajavad ikka närvi küll....
|
|
|
Firehead
huviline
Registreerunud 08.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: S2 coupe
|
|
oleeev
huviline
Registreerunud 23.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 2x audi S4tq,VW passat2,8 syncro
|
postitati 11.03.04 19:29
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Firehead
Ise olen vist ainult paar korda Pärnus sõitnud ja siis venisin ka 40ga, sest lihtsalt ei tundnud linna ega teadnud kuhu kust pöörata. Kuna Pärnu on
meil suvepealinn ja seetõttu külalistest tulvil alatasa, siis ehk see tekitabki sellise veniva liikluse... Jube piinlik on endal vahest uimerdada kui
mingit kohta otsid Nii et kui sa venimise põhjust ei tea ole kannatlik |
Okei okei ma saan aru,et suvel on teine teema,vaatad siia sinna aga
praegu on talv ja rahvast vähe ja need samad vähesed koperdavadki.(see ei käi muidugi kõigi kohta).
|
|
|
Demis
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5 cyl 20V
|
|
moppel
huviline
Registreerunud 09.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Coupé 2.3 20V -90
|
postitati 14.03.04 17:32
|
|
|
Aru ma ei mõista, miks kõik nii maru närvilised on. Kui otsin seda maagilist Gastriidi kümmet ja vahin kael kange silte, et kus see õige asutis on,
olen suurlinnas esimest korda, suunaviidad on pealinnas teatavasti mitte liiga roolipäraselt paigutatud, siis võiks ikka heatahtlikult suhtuda.
Aega on meil kõigil ühepalju, kiirustajail saab see lihtsalt rutem otsa.
|
|
|
Uhm
huviline
Registreerunud 05.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia Combi 1.2TSI - 15
|
postitati 21.03.04 08:56
|
|
|
hmm....häirivad üldist liiklust aeglustavad juhid ja need kes pargivad väga huvitavalt, vahetult enne ristmikku võisiis parklas hõivates 2 auto koha
|
|
|
|
pepe
huviline
Registreerunud 08.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 Avant Q S-Line FL
|
postitati 21.03.04 09:36
|
|
|
Järvevanast niipalju, et kui ma sõidan teises reas vähemalt 90-ga 70 asemel ja esimene rida on täis, siis kas ja milleks ma peaksin teed andma
seljataga olevale närvihaigele tõmblejale? Kiirendama vähemalt sajaga esimese rea omadest mööda või nende krusovikkide vahele pugema?
|
|
|
taritz
huviline
Registreerunud 07.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 2.0 S-Line 2005
|
postitati 21.03.04 14:22
|
|
|
Mis puutub nende mitte suunatule näitajatele siis tuleks auto kinni pidada ja tal suunatulekang ära murda
tal seda niikuinii vaja ei lähe 
|
|
|
Kaits
klubiliige
Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: RS 6 Avant
|
postitati 21.03.04 14:29
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja taritz
Mis puutub nende mitte suunatule näitajatele siis tuleks auto kinni pidada ja tal suunatulekang ära murda
tal seda niikuinii vaja ei lähe |
Kusjuures olen sellist olukorda oma silmaga näinud. Detailidesse ei lasku, aga asi oli vaatamist väärt. Soomlane igivana Saabiga jäi ilma nii
suunatule kangist kui ka juhipoolsest ukseklaasist...
"RS6 is like a supermodel girlfriend - extremely high maintenance, but now and again, worth every penny."
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 25.03.04 12:34
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja pepe
Järvevanast niipalju, et kui ma sõidan teises reas vähemalt 90-ga 70 asemel ja esimene rida on täis, siis kas ja milleks ma peaksin teed andma
seljataga olevale närvihaigele tõmblejale? Kiirendama vähemalt sajaga esimese rea omadest mööda või nende krusovikkide vahele pugema? |
Olengi silmas pidanud olukordi kus on võimalus esimeses reas sõita, kuid sõidetakse kõrvuti ja sama kiirusega ainsa esimeses reas sõitjaga. On veel
omaette klass- n.ö. põhimõtteliselt alati teises reas sõitjad. Esimene rida on tühi, kuid tegelane lihtsalt sõidab teises reas. Ning mööduda tuleb
sellisest tegelasest esimese rea kaudu. Ning kui hakkad mööduma siis leiab tegelane ka gaasipedaali üles ning hakkab pööraselt tõmblema.
Tiheda liiklusega ei ole muidugi mõtet hakata teist rida tõmblejale vabastama. Kuid alati on ka erandjuhtumeid (näiteks kiirustan kukkunud ja verise
lapsega traumapunkti). Sellisel juhul saab muidugi tulede/ohutuledega märku anda. Kuid on paraku selliseid kes ka siis teed ei anna. Ning olen näinud
id...te kes isegi töötava vilkuriga kiirabiautole ei suvatse teed anda.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
joey
huviline
Registreerunud 29.04.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.03.04 09:02
|
|
|
kuna olude sunnil on tulnud viimasel ajal olla jalakäija siis paneks omad tähelepanekud kirja. Krt viimase kolme päeva jooksul on mind iga päev
tänaval kõndides täis pritsitud autode poolt fckk küll võiks ikka inimeste peale tänaval ka mõelda ja mitte täiega lompidest läbi sõita . Ei ütle midagi halba siinse rahva kohta aga viimased päevad juba jätkuvalt
pissed off, pole just mõnus kooli-tööle jõuda tilkuvate ja mudaste riietega.
uhh sai veidi auru välja lastud
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
|
Traks
huviline
Registreerunud 29.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 b4, ABT
|
postitati 08.04.04 14:46
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja ryblik
Kunagi isalt saadud kuldsed sõnad - Kui sõidad kujuta end ALATI ette olukorras kus Sina oled ainuke korralik juht ja kõik teised on hullud... ja mis
sa hulluga ikka peale hakkad, parem näita, et ise oskad sõita ja väldi ISE ohtlikke olukordi, sest teistele "hulludele" liiklejatele lootma
jääda ei saa! |
Teise sõnaga nii : "Sõita tuleb nii et teised autojuhid on joodikud ja jalakäiad on enesetapjad".
Nii kuidas sina autole nii ka auto sulle
|
|
|
|
prt
huviline
Registreerunud 28.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: LR Discovery
|
postitati 12.04.04 19:46
|
|
|
Tulge sõitke hommikul koos minuga Sauelt mustamäele tööle, siis saate näha vaatepilti, kuidas kõik tropid ja muidu veel unised ja aeglased
sõiduvahendid on tervest Tallinna linnast koondunud Kadaka pst-le. Tee, mis ei ole mõeldud Via Baltica jätkuks on totaalselt umbes ja auklik.
Murrrr...
|
|
|
Reix
huviline
Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: riisikas ja hamburger
|
postitati 12.04.04 20:04
|
|
|
Mind häirib kõige rohkem liikluses see, kui ma ise lähen juhtides närvi (loe hakkan teisi närvi ajama, süstin jne...) Kusjuures närviminek ei sõltu sellest, kas keegi uimerdab ees või süstib
vahele, pigem sellest kumma jalaga voodist tõusnud olen. Üldiselt katsun siiski korralik olla.
|
|
|
|
mulds
huviline
Registreerunud 29.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audita
|
postitati 12.04.04 20:31
|
|
|
Muud liiklust parem ei kommenteeri aga häirib see euro normide järgi valgusfoori käitumine(roheline ainult kaks korda kiirelt vilgub). Ei taha, et
keegi uuesti selga tuleb. Pealegi eelmainitud olukorda vältides sain laupäeval kirjaliku hoiatuse.
Mõni ikka ei saa aru, et tolmusel kevadel esimese vihmaga muutub asfalt väga libedaks
|
|
|
|
Traks
huviline
Registreerunud 29.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 b4, ABT
|
postitati 13.04.04 11:31
|
|
|
Ise püüan aru saada nendest kes suuna tuld ei näita.
Põhjus lihtne: Neil puudus vajalik finats, et sellist lisavarustust nagu "suuna tule kang" tellida
Nii kuidas sina autole nii ka auto sulle
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 |