Lehekülgi: 1 2 3 |
Absolut
huviline
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Corvette C5 `01
|
postitati 27.10.04 15:01
|
|
|
aga miks siis nii avalikult mustat tootjat Narva....lahmida ei ole mõtet....ise olen müünud ja ka müün igapäevaselt nii osrami, narva kui philipsi
lampe ning kogemus ei luba eelistada üht teisele....millel põhineb sinu tugev väide????
|
|
|
Sqad
huviline
Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: -
|
postitati 27.10.04 15:13
|
|
|
isa kasutan osram cool blue-d ja igati rahul nendega...valges ilusad..pimedas..hmm..valgem v st rohekas sinisem on tee mis ühtlasi toob paremini
nähtavale augud jne..
keegi eelpool küsis kuidas luupides on...normaalsed on . ))
|
|
|
|
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: S6 PLUS 4.2, A4 TDI quattro, S8
|
postitati 07.11.04 08:08
|
|
|
Teate see jutt et +50% jne on puhas BS. Tootereklaami ikka teha võib oma asjadele eksole. Ma arvan, et mida rohkem on antud pirnil vatte seda enam see
pirn ka valgustab. Ise olen proovind neid Silver Stare ja no võrreldes 80/100W pirniga on ikka pime nagu karu*****. H4' st siis jutt. Ja ka uue
auto kõrvale pargituna oli 80/100W tuli ikka tükkmaad parem. Arvan, et H4 tasub ikka suurema vattidehulgaga nn. Offroad pirn endale sisse torgata ja
ka tuled ära regullida, et sellest pirnist ikka kasu kah oleks.
|
|
|
Absolut
huviline
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.11.04 08:56
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja sokkmiis
Teate see jutt et +50% jne on puhas BS. Tootereklaami ikka teha võib oma asjadele eksole. Ma arvan, et mida rohkem on antud pirnil vatte seda enam see
pirn ka valgustab. Ise olen proovind neid Silver Stare ja no võrreldes 80/100W pirniga on ikka pime nagu karu*****. H4' st siis jutt. Ja ka uue
auto kõrvale pargituna oli 80/100W tuli ikka tükkmaad parem. Arvan, et H4 tasub ikka suurema vattidehulgaga nn. Offroad pirn endale sisse torgata ja
ka tuled ära regullida, et sellest pirnist ikka kasu kah oleks. |
milleks reflektoreid vaja ära põletada on?
|
|
|
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.11.04 09:07
|
|
|
Milline reflektor sul seal ära põleb? Kui on plastmassist siis äkki küll, aga eks seda peab ikka igaüks ise teadma ja tsekkima, kas tal on
plastmassist või plekist see seal. Plekkreflektoriga ei juhtu küll midagi. Olen ise kasutanud kahed pirnid võimsamad läbipõlemiseni ja silmnähtavaid
kahjustusi ei olnud.
|
|
|
andres
huviline
Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw
|
postitati 07.11.04 09:27
|
|
|
Aga kas sa ikka tead, kui võimsaid pirne lubab kasutada Eesti kehtiv LE? Ning kui sa väidad, et 80/100 on tugevama valgusvihuga, siis järelikult sa
pimestad teisi kaasliiklejaid ning oled liikluses ohtlik ning põhimõtteliselt tuleks sind koos auto ga liiklusest kõrvaldada ning saata
kordusülevaatusele.
|
|
|
Absolut
huviline
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.11.04 10:00
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja sokkmiis
Milline reflektor sul seal ära põleb? Kui on plastmassist siis äkki küll, aga eks seda peab ikka igaüks ise teadma ja tsekkima, kas tal on
plastmassist või plekist see seal. Plekkreflektoriga ei juhtu küll midagi. Olen ise kasutanud kahed pirnid võimsamad läbipõlemiseni ja silmnähtavaid
kahjustusi ei olnud. |
vähem jahu...olen näinu väga palju juhte kes peale 100w-ste paigutamist tulevad mõras tuleklaasidega, sulanud pistikutega, kõrbenud reflektoriga jne
jne...ning jah liikluseeskiri seab ka omad piirid.
|
|
|
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.11.04 12:27
|
|
|
Tähendab, et kui inimene tahab teada mis pirnid panna siis minu arvamus jääb selliseks, võimsam näitab rohkem, mis puutub pimestamisse siis ei pimesta
see võimas pirn sind mitte rohkem kui tavaline või ksenoon. Ja loomulikult on 80/100 MÕELDUD ainult offroad usemiseks, aga kui sa tahad näha mis tee
peal toimub, siis see on minuarvates parim pirn H4dest.
To andres: kui sa pole 80/100 sega sõitnud siis sa ei tea kas ta valgustab paremini ja pimestab rohkem, nii et ei ole sul mõtet eriti vaielda. Oma
silm on kuningas.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 07.11.04 16:41
|
|
|
Olin minagi kunagi noor ja loll ja sõitsin 80/100-dega ringi. Kui vaene pimestatud vastusõitja viimases hädas käsikaudu oma tulehoova leidis ja mulle
vilgutades märku andis, vastasin ma loomulikult ülbelt samaga ja lasin talle 2x100W silma. Et noh, mis sa endast õige arvad, mul on ju juba lähikate
peal, eksole. Tuled olid muidu täiesti korralikult reguleeritud. Kui lõpuks tulederelee enam lahutada ei tahtnud ja tuled peale kippusid jääma, siis
panin 55/60 tagasi ja õnneks hakkas relee jälle normaalselt tööle.
|
|
|
|
resnick
huviline
Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4 '93
|
postitati 08.11.04 18:45
|
|
|
et nagu on siis kellelgi ka kogemust: Philips Bluevision/Osram Coolblue vs Vision Plus?
et kas siis selle sinakas/valge/roheka valguse arvelt kaotab ka valgusjõus (mida Vision Plus lubab miski +50%)
ons kellelgi miskeid tarku kogemusi?
276
|
|
|
|
MarkoC
huviline
Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3xx bemuur
|
postitati 08.11.04 19:36
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja resnick
et nagu on siis kellelgi ka kogemust: Philips Bluevision/Osram Coolblue vs Vision Plus?
et kas siis selle sinakas/valge/roheka valguse arvelt kaotab ka valgusjõus (mida Vision Plus lubab miski +50%)
ons kellelgi miskeid tarku kogemusi? |
mina igal juhul maksan 100.- rohkem tavapirnidest ja kasutan neid
|
|
|
|
resnick
huviline
Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.11.04 23:24
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja MarkoC
ons kellelgi miskeid tarku kogemusi? |
mina igal juhul maksan 100.- rohkem tavapirnidest ja kasutan neid
|
ei seda küll. aga kas nende nimetatute vahel ka veel miskiseid tuntavaid vahesid leidub?
276
|
|
|
|
MarkoC
huviline
Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.11.04 08:40
|
|
|
Tsitaat: |
ei seda küll. aga kas nende nimetatute vahel ka veel miskiseid tuntavaid vahesid leidub? |
nende omavahel mitte erilist ... |
|
|
|
|
kollerimees
huviline
Registreerunud 07.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: VW Touareg
|
|
OnuTom
huviline
Registreerunud 21.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1,9TDI
|
postitati 09.11.04 19:51
|
|
|
minul vision+ -d ja väga rahul juba aasta.
Valgus, mida ta annab, on pigem valge mitte sinine ja ka vahe tavapirniga on täiesti tuntav.
Ükski pirn läbi põlenud ei ole.
Nüüd vastu talve panen lihtsalt uued sisse ja moos.
|
|
|
MarkoC
huviline
Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.11.04 21:07
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja kollerimees
ostsin ka need philipsi vision 50+Üks põles teisel päeval läbi(nad olid 2
kaupa miskis plastmass pakendis)Ja kui siiralt ausolla ei leidnud ma küll mingit vahet.kuna need sinised tunduvad väga rullnoka moodi värk olema ei
tahtnud neid osta kuid siin tekib juba huvi asjavastu |
vaata pirnidega ka siuke lugu, et algselt tuleb nendega ka vastavalt ümber käia ja kui sina vahet ei teinud, siis saaksime kokku, paneme tava pirnid
sisse, vaatame värki ja siis philipsid ja usun et su möla ka raugeb siis ...
Iga asi pole igavene ja praaki leidub IGAL tootel, ka xenoneid on kohe maha põlend ...
|
|
|
|
imre
huviline
Registreerunud 20.06.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.11.04 05:39
|
|
|
Minul isiklikult on olnud philips vision plus 50 kahel autol ja ükski pole läbi põlenud. Erinevus tavaliste hõõglampidega olemas põlevad need
philipsid tunduvalt eredamalt. Muidugi 50 % rohkem valgust nad ei anna.
|
|
|
kollerimees
huviline
Registreerunud 07.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: VW Touareg
|
|
Absolut
huviline
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.11.04 07:02
|
|
|
ostsin ka need philipsi vision 50+Üks põles teisel päeval läbi(nad olid 2
kaupa miskis plastmass pakendis)Ja kui siiralt ausolla ei leidnud ma küll mingit vahet.kuna need sinised tunduvad väga rullnoka moodi värk olema ei
tahtnud neid osta kuid siin tekib juba huvi asjavastu |
vaata pirnidega ka siuke lugu, et algselt tuleb nendega ka vastavalt ümber käia ja kui sina vahet ei teinud, siis saaksime kokku, paneme tava pirnid
Iga asi pole igavene ja praaki leidub IGAL tootel, ka xenoneid on kohe maha põlend ... | to markoC:sa sõbrake vali oma sõnu kui ei
taha omale liigseid probleeme.Sorry of Topic!Kuid praegu on mul üks pirn tavaline ja teine philips 50+.lähtudes eelnevast on see paraku nii ja väga
raske on visuaalselt teada saada kumb on kumb. |
sry aga kui neil kahel pirnil vahet ei tee siis oled pime + kui paiagldada ei oska siis võib ju seda keegi teine teha....eeldan et sa ikka tead, et
lambi klaaspinda katsuda ei tohi.
|
|
|
AudiTeam
klubiliige ac aasta auto 2012 & 2013 võitja
Registreerunud 30.04.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S7 Sportback & Sport Quattro "Lang"
|
postitati 10.11.04 07:23
|
|
|
Kuna luuptuled ei valgusta just eriti hästi enamus mudelitel siis eile just sai kõrvuti seistud ühe luup tuledega masinaga ja võrreldud kumma tuled
näitavad paremini. Panin ka siis need philipsi vision plussid ette - olen päris palju pirne proovinud läbi et paremat tulemust saada ja nüüd võiks
küll öelda et neid ei vaheta enam millegi vastu.
Teisel autol olid osrami blued ja no vahe oli ikka päris suur. Lisaks lähi tuledele pani ta veel põlema ka udutuled (lähi tule all olevad luuptuled
siis) ja julgen öelda et mu masinal näitasid tuled ikka paremini.
Nii et minu arust pole mõtet sel teemal vaielda. Muidugi kui tuleklaasid on ikka korralikult kivitäkkeid täis siis ei saagi pirnide vahetamisest kasu
olla.
Võrreldud pirnid siis olid ainult H1-ed!
Smoke Quattro Tires - Not Drugs
|
|
|
|
lynx
klubiliige
Registreerunud 15.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 10.11.04 07:59
|
|
|
Iga asi pole igavene ja praaki leidub IGAL tootel, ka xenoneid on kohe maha põlend ... |
OT, kuid kas Sul on tõsiselt võetav näide ka olemas, et xenon on kohe läbi põlenud? Seal ju teatavasti hõõgniiti kui sellist pole.
Btw, ise vahetasin aastaid tagasi endal +50% Philipsi vastu ära ja vahe OLI sees. 2 aasta jooksul läbi põlenud ei ole ega muud, nüüd juba teisel
autol peal.
Btw2, kui rahakott võimaldab siis xeononi vastu ei saa ikka miski!
|
|
|
MarkoC
huviline
Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.11.04 09:05
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja lynx
Iga asi pole igavene ja praaki leidub IGAL tootel, ka xenoneid on kohe maha põlend ... |
OT, kuid kas Sul on tõsiselt võetav näide ka olemas, et xenon on kohe läbi põlenud? Seal ju teatavasti hõõgniiti kui sellist pole.
Btw, ise vahetasin aastaid tagasi endal +50% Philipsi vastu ära ja vahe OLI sees. 2 aasta jooksul läbi põlenud ei ole ega muud, nüüd juba teisel
autol peal.
Btw2, kui rahakott võimaldab siis xeononi vastu ei saa ikka miski!
|
olen kuulnud jah, et xenoni pirn andis otsad peale kahe näd kasutamist, aga see ei puutu praegu teemasse, point selles, et 1 mees tõsimeeli üritab
selgeks teha, et Vision Plus irnid ostes on maha vistatud raha, vastu vaieldes tekitasin omale juba tõsiseid probleeme, kusjuures väike nõks on veel
aska juures, et vahet saab teha pimedas ja maanteel sõites
ahh, eks igaüks ise teab ju, saab vabalt ka Prismas müüdavate käkkidega sõidetud
Ja mul isiklikult on täica kama !
Mina ja nagu siit lugeda, nii mõnigi veel sõidab Visionitega edasi
|
|
|
|
riffkin
huviline
Registreerunud 29.08.03
Kasutaja on eemal
Auto: TT Quattro 225
|
postitati 11.11.04 12:44
|
|
|
Ei tea kuidas just nende Philipsi +50% ga on, aga kui sai vahetatud tavalised Osramid Bosch +50% vastu siis vahe oli silmaga märgatav (Kuid olgem
ausad, silmaga ei erista kas vahe 20% või 60% varasemaga).
Seega reaalne võrdlus saab toimuda ikka ainult selleks ette nähtud metoodika ja seadmetega. Selles osas äkki on sellest lingist abi:
Lampide test
Põhimõtteliselt kui raha on, siis ostke tuntud tegijate toodangut ja kui maksate ka 100 eeku rohkem mingi reklaamitud +50% eest siis ega te valgusjõus
kindlasti lõüütulemusena ei kaota.
|
|
|
resnick
huviline
Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal
|
|
eriq
huviline
Registreerunud 19.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.08.06 16:30
|
|
|
Vana teema küll, aga küsin ikkagi igaks-juhuks - kust saaks need Philipsi või minu pärast mingid teised valged/sinised tuled soodsa hinnaga?
Müüb keegi neid siin veel?
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |