Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: H4 prinide valikuga natuke hädas! (Vastuseid: 57 | Vaatamisi: 8201)
Absolut
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Corvette C5 `01

postitati 27.10.04 15:01 Tsiteeri

aga miks siis nii avalikult mustat tootjat Narva....lahmida ei ole mõtet....ise olen müünud ja ka müün igapäevaselt nii osrami, narva kui philipsi lampe ning kogemus ei luba eelistada üht teisele....millel põhineb sinu tugev väide????

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Sqad
huviline

Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: -

postitati 27.10.04 15:13 Tsiteeri

isa kasutan osram cool blue-d ja igati rahul nendega...valges ilusad..pimedas..hmm..valgem v st rohekas sinisem on tee mis ühtlasi toob paremini nähtavale augud jne..

keegi eelpool küsis kuidas luupides on...normaalsed on . :)))

Transport : info@cargobuild.ee www.CargoBuild.ee +372 58 98 98 98
Nüüd ka Facebookis
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: S6 PLUS 4.2, A4 TDI quattro, S8

postitati 07.11.04 08:08 Tsiteeri

Teate see jutt et +50% jne on puhas BS. Tootereklaami ikka teha võib oma asjadele eksole. Ma arvan, et mida rohkem on antud pirnil vatte seda enam see pirn ka valgustab. Ise olen proovind neid Silver Stare ja no võrreldes 80/100W pirniga on ikka pime nagu karu*****. H4' st siis jutt. Ja ka uue auto kõrvale pargituna oli 80/100W tuli ikka tükkmaad parem. Arvan, et H4 tasub ikka suurema vattidehulgaga nn. Offroad pirn endale sisse torgata ja ka tuled ära regullida, et sellest pirnist ikka kasu kah oleks.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Absolut
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 07.11.04 08:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja sokkmiis
Teate see jutt et +50% jne on puhas BS. Tootereklaami ikka teha võib oma asjadele eksole. Ma arvan, et mida rohkem on antud pirnil vatte seda enam see pirn ka valgustab. Ise olen proovind neid Silver Stare ja no võrreldes 80/100W pirniga on ikka pime nagu karu*****. H4' st siis jutt. Ja ka uue auto kõrvale pargituna oli 80/100W tuli ikka tükkmaad parem. Arvan, et H4 tasub ikka suurema vattidehulgaga nn. Offroad pirn endale sisse torgata ja ka tuled ära regullida, et sellest pirnist ikka kasu kah oleks.

milleks reflektoreid vaja ära põletada on?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.11.04 09:07 Tsiteeri

Milline reflektor sul seal ära põleb? Kui on plastmassist siis äkki küll, aga eks seda peab ikka igaüks ise teadma ja tsekkima, kas tal on plastmassist või plekist see seal. Plekkreflektoriga ei juhtu küll midagi. Olen ise kasutanud kahed pirnid võimsamad läbipõlemiseni ja silmnähtavaid kahjustusi ei olnud.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw

postitati 07.11.04 09:27 Tsiteeri

Aga kas sa ikka tead, kui võimsaid pirne lubab kasutada Eesti kehtiv LE? Ning kui sa väidad, et 80/100 on tugevama valgusvihuga, siis järelikult sa pimestad teisi kaasliiklejaid ning oled liikluses ohtlik ning põhimõtteliselt tuleks sind koos auto ga liiklusest kõrvaldada ning saata kordusülevaatusele.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Absolut
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 07.11.04 10:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja sokkmiis
Milline reflektor sul seal ära põleb? Kui on plastmassist siis äkki küll, aga eks seda peab ikka igaüks ise teadma ja tsekkima, kas tal on plastmassist või plekist see seal. Plekkreflektoriga ei juhtu küll midagi. Olen ise kasutanud kahed pirnid võimsamad läbipõlemiseni ja silmnähtavaid kahjustusi ei olnud.

vähem jahu...olen näinu väga palju juhte kes peale 100w-ste paigutamist tulevad mõras tuleklaasidega, sulanud pistikutega, kõrbenud reflektoriga jne jne...ning jah liikluseeskiri seab ka omad piirid.

veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.11.04 12:27 Tsiteeri

Tähendab, et kui inimene tahab teada mis pirnid panna siis minu arvamus jääb selliseks, võimsam näitab rohkem, mis puutub pimestamisse siis ei pimesta see võimas pirn sind mitte rohkem kui tavaline või ksenoon. Ja loomulikult on 80/100 MÕELDUD ainult offroad usemiseks, aga kui sa tahad näha mis tee peal toimub, siis see on minuarvates parim pirn H4dest.
To andres: kui sa pole 80/100 sega sõitnud siis sa ei tea kas ta valgustab paremini ja pimestab rohkem, nii et ei ole sul mõtet eriti vaielda. Oma silm on kuningas.;)

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 07.11.04 16:41 Tsiteeri

Olin minagi kunagi noor ja loll ja sõitsin 80/100-dega ringi. Kui vaene pimestatud vastusõitja viimases hädas käsikaudu oma tulehoova leidis ja mulle vilgutades märku andis, vastasin ma loomulikult ülbelt samaga ja lasin talle 2x100W silma. Et noh, mis sa endast õige arvad, mul on ju juba lähikate peal, eksole. Tuled olid muidu täiesti korralikult reguleeritud. Kui lõpuks tulederelee enam lahutada ei tahtnud ja tuled peale kippusid jääma, siis panin 55/60 tagasi ja õnneks hakkas relee jälle normaalselt tööle.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
resnick
huviline

Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 '93

postitati 08.11.04 18:45 Tsiteeri

et nagu on siis kellelgi ka kogemust: Philips Bluevision/Osram Coolblue vs Vision Plus?
et kas siis selle sinakas/valge/roheka valguse arvelt kaotab ka valgusjõus (mida Vision Plus lubab miski +50%)

ons kellelgi miskeid tarku kogemusi?

276
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MarkoC
huviline

Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3xx bemuur

postitati 08.11.04 19:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja resnick
et nagu on siis kellelgi ka kogemust: Philips Bluevision/Osram Coolblue vs Vision Plus?
et kas siis selle sinakas/valge/roheka valguse arvelt kaotab ka valgusjõus (mida Vision Plus lubab miski +50%)

mina igal juhul maksan 100.- rohkem tavapirnidest ja kasutan neid :)

www.puhas.ee soodsaim pesula linnas :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
resnick
huviline

Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 08.11.04 23:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja MarkoC
Tsitaat:

mina igal juhul maksan 100.- rohkem tavapirnidest ja kasutan neid :)

ei seda küll. aga kas nende nimetatute vahel ka veel miskiseid tuntavaid vahesid leidub?

276
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MarkoC
huviline

Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal

postitati 09.11.04 08:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

ei seda küll. aga kas nende nimetatute vahel ka veel miskiseid tuntavaid vahesid leidub?

nende omavahel mitte erilist ...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kollerimees
huviline

Registreerunud 07.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: VW Touareg

postitati 09.11.04 17:10 Tsiteeri

ostsin ka need philipsi vision 50+:mad:Üks põles teisel päeval läbi(nad olid 2 kaupa miskis plastmass pakendis)Ja kui siiralt ausolla ei leidnud ma küll mingit vahet.kuna need sinised tunduvad väga rullnoka moodi värk olema ei tahtnud neid osta kuid siin tekib juba huvi asjavastu:)

auto nr 27
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
OnuTom
huviline

Registreerunud 21.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1,9TDI

postitati 09.11.04 19:51 Tsiteeri

minul vision+ -d ja väga rahul juba aasta.
Valgus, mida ta annab, on pigem valge mitte sinine ja ka vahe tavapirniga on täiesti tuntav.
Ükski pirn läbi põlenud ei ole.
Nüüd vastu talve panen lihtsalt uued sisse ja moos.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MarkoC
huviline

Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal

postitati 09.11.04 21:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja kollerimees
ostsin ka need philipsi vision 50+:mad:Üks põles teisel päeval läbi(nad olid 2 kaupa miskis plastmass pakendis)Ja kui siiralt ausolla ei leidnud ma küll mingit vahet.kuna need sinised tunduvad väga rullnoka moodi värk olema ei tahtnud neid osta kuid siin tekib juba huvi asjavastu:)

vaata pirnidega ka siuke lugu, et algselt tuleb nendega ka vastavalt ümber käia ja kui sina vahet ei teinud, siis saaksime kokku, paneme tava pirnid sisse, vaatame värki ja siis philipsid ja usun et su möla ka raugeb siis ...
Iga asi pole igavene ja praaki leidub IGAL tootel, ka xenoneid on kohe maha põlend ...

imre
huviline

Registreerunud 20.06.04
Kasutaja on eemal

postitati 10.11.04 05:39 Tsiteeri

Minul isiklikult on olnud philips vision plus 50 kahel autol ja ükski pole läbi põlenud. Erinevus tavaliste hõõglampidega olemas põlevad need philipsid tunduvalt eredamalt. Muidugi 50 % rohkem valgust nad ei anna.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
kollerimees
huviline

Registreerunud 07.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: VW Touareg

postitati 10.11.04 05:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

vaata pirnidega ka siuke lugu, et algselt tuleb nendega ka vastavalt ümber käia ja kui sina vahet ei teinud, siis saaksime kokku, paneme tava pirnid sisse, vaatame värki ja siis philipsid ja usun et su möla ka raugeb siis ...
Iga asi pole igavene ja praaki leidub IGAL tootel, ka xenoneid on kohe maha põlend ...
to markoC:sa sõbrake vali oma sõnu kui ei taha omale liigseid probleeme.Sorry of Topic!Kuid praegu on mul üks pirn tavaline ja teine philips 50+.lähtudes eelnevast on see paraku nii ja väga raske on visuaalselt teada saada kumb on kumb.

auto nr 27
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Absolut
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 10.11.04 07:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

to markoC:sa sõbrake vali oma sõnu kui ei taha omale liigseid probleeme.Sorry of Topic!Kuid praegu on mul üks pirn tavaline ja teine philips 50+.lähtudes eelnevast on see paraku nii ja väga raske on visuaalselt teada saada kumb on kumb.

sry aga kui neil kahel pirnil vahet ei tee siis oled pime + kui paiagldada ei oska siis võib ju seda keegi teine teha....eeldan et sa ikka tead, et lambi klaaspinda katsuda ei tohi.

AudiTeam
klubiliige
ac aasta auto 2012 & 2013 võitja

Registreerunud 30.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S7 Sportback & Sport Quattro "Lang"

postitati 10.11.04 07:23 Tsiteeri

Kuna luuptuled ei valgusta just eriti hästi enamus mudelitel siis eile just sai kõrvuti seistud ühe luup tuledega masinaga ja võrreldud kumma tuled näitavad paremini. Panin ka siis need philipsi vision plussid ette - olen päris palju pirne proovinud läbi et paremat tulemust saada ja nüüd võiks küll öelda et neid ei vaheta enam millegi vastu.

Teisel autol olid osrami blued ja no vahe oli ikka päris suur. Lisaks lähi tuledele pani ta veel põlema ka udutuled (lähi tule all olevad luuptuled siis) ja julgen öelda et mu masinal näitasid tuled ikka paremini.

Nii et minu arust pole mõtet sel teemal vaielda. Muidugi kui tuleklaasid on ikka korralikult kivitäkkeid täis siis ei saagi pirnide vahetamisest kasu olla.
Võrreldud pirnid siis olid ainult H1-ed!

Smoke Quattro Tires - Not Drugs
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
lynx
klubiliige

Registreerunud 15.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 10.11.04 07:59 Tsiteeri

Tsitaat:

OT, kuid kas Sul on tõsiselt võetav näide ka olemas, et xenon on kohe läbi põlenud? Seal ju teatavasti hõõgniiti kui sellist pole.

Btw, ise vahetasin aastaid tagasi endal +50% Philipsi vastu ära ja vahe OLI sees. 2 aasta jooksul läbi põlenud ei ole ega muud, nüüd juba teisel autol peal.

Btw2, kui rahakott võimaldab siis xeononi vastu ei saa ikka miski! :)

MarkoC
huviline

Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal

postitati 10.11.04 09:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja lynx
Tsitaat:

OT, kuid kas Sul on tõsiselt võetav näide ka olemas, et xenon on kohe läbi põlenud? Seal ju teatavasti hõõgniiti kui sellist pole.

Btw, ise vahetasin aastaid tagasi endal +50% Philipsi vastu ära ja vahe OLI sees. 2 aasta jooksul läbi põlenud ei ole ega muud, nüüd juba teisel autol peal.

Btw2, kui rahakott võimaldab siis xeononi vastu ei saa ikka miski! :)

olen kuulnud jah, et xenoni pirn andis otsad peale kahe näd kasutamist, aga see ei puutu praegu teemasse, point selles, et 1 mees tõsimeeli üritab selgeks teha, et Vision Plus irnid ostes on maha vistatud raha, vastu vaieldes tekitasin omale juba tõsiseid probleeme, kusjuures väike nõks on veel aska juures, et vahet saab teha pimedas ja maanteel sõites :D
ahh, eks igaüks ise teab ju, saab vabalt ka Prismas müüdavate käkkidega sõidetud
Ja mul isiklikult on täica kama !
Mina ja nagu siit lugeda, nii mõnigi veel sõidab Visionitega edasi

riffkin
huviline

Registreerunud 29.08.03
Kasutaja on eemal

Auto: TT Quattro 225

postitati 11.11.04 12:44 Tsiteeri

Ei tea kuidas just nende Philipsi +50% ga on, aga kui sai vahetatud tavalised Osramid Bosch +50% vastu siis vahe oli silmaga märgatav (Kuid olgem ausad, silmaga ei erista kas vahe 20% või 60% varasemaga).
Seega reaalne võrdlus saab toimuda ikka ainult selleks ette nähtud metoodika ja seadmetega. Selles osas äkki on sellest lingist abi:
Lampide test

Põhimõtteliselt kui raha on, siis ostke tuntud tegijate toodangut ja kui maksate ka 100 eeku rohkem mingi reklaamitud +50% eest siis ega te valgusjõus kindlasti lõüütulemusena ei kaota.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype
resnick
huviline

Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 15.11.04 14:29 Tsiteeri

sai siis ka tänu kasutaja Absolutile (tänud btw :cool: ) endale Visionplusid ette ja vahe ei ole ainult psühholoogiline :D

276
eriq
huviline

Registreerunud 19.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 09.08.06 16:30 Tsiteeri

Vana teema küll, aga küsin ikkagi igaks-juhuks - kust saaks need Philipsi või minu pärast mingid teised valged/sinised tuled soodsa hinnaga?
Müüb keegi neid siin veel?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
 Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 45.3% - SQL: 54.7%]