Lehekülgi: 1 2 |
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Avant 2,6 V6
|
postitati 13.10.04 16:05
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Driver
mersuga oled ringi keeranud maanteel?
proovi ja ütle kas sa peale seda katset ka nimetad seda audi eeliseks? |
Ok seda pole proovinud ja ega ei jõuakski kõiki autosid proovida
|
|
|
Driver
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4 1,9 TDI
|
postitati 13.10.04 16:15
|
|
|
Tsitaat: |
Võibolla mul siis tõesti vähe kogemusi teiste autodega, aga mina olen püüelnud selle poole, et liigelda sellise autoga, millega mõnus sõita ja mis
kestaks ka ja selleks on minul Audi. |
arvad sa siis et peale audi pole ühtegi teist head autot?
on teisigi häid autosid
|
|
|
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.10.04 17:33
|
|
|
Seda ma ei arvagi, et teised autod sõita ei kannata, mina pole neid lihtsalt proovinud, aga eks tulevik näitab, millega nt 5-e aasta pärast ringi
vuran.
|
|
|
resnick
huviline
Registreerunud 14.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: B4 '93
|
postitati 13.10.04 17:45
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja mementoxy
Ühesõnaga, mul siis hoopis selline asi, et kui ratad täiesti välja keerata ja gaasi anda, siis käib kuskil esi sillas mingi kolks. Ja seda isegi siis,
kui suht aeglaselt kohapealt ära minna. Mis see küll võib olla ja/või mis selle põhjustab?? |
pakuks et pooltelje ots väsinud
276
|
|
|
|
mementoxy
huviline
Registreerunud 16.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4 2,3
|
postitati 13.10.04 19:32
|
|
|
aga kuidas ma nii-öela kõige kindlamini sellele vastuse saaks, et kas pooltelje ots väsind. Või siis ainuke asi Stend??
|
|
|
ve1ks
huviline
Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.10.04 16:39
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja mementoxy
aga kuidas ma nii-öela kõige kindlamini sellele vastuse saaks, et kas pooltelje ots väsind. Või siis ainuke asi Stend?? |
Kui pooltelje ots oleks väsinud, siis ratta väljakeeramisel, paremale või vasemale ning natukese kiiremini paigalt võttes on kuulda konkreetne ragin,
kui seda ei ole, siis pole ka mõtet enam selle pärast muretseda.
|
|
|
mementoxy
huviline
Registreerunud 16.05.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.10.04 19:21
|
|
|
uh, see hea uudis, sest päris nii see asi kyll tõesti välja ei näe. tänud
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.10.04 20:07
|
|
|
Kõige paremini saad testida tagurpidi sõites... otsi üks koht kus saad vabalt ringi keerata ning keera rool täiesti välja ja tagurda paar ringi, sama
ka teisele poole. Kui siis miskit kuulda pole siis ots korras.
Igaks juhuks võid pooltele otsa kummilõdvikud siiski üle kontrollida, need peavad täiesti terved olema, et kui see ka seal juba lõhki siis eriti hea
see ei ole.
|
|
|
|
mementoxy
huviline
Registreerunud 16.05.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.10.04 07:39
|
|
|
selge
|
|
|
Driver
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4 1,9 TDI
|
postitati 08.11.04 21:23
|
|
|
sai siis nüüd
suvekummid 205/60 R15 välja vahetatud
talvekummide vastu 195/65 R15 ja enam ei kaku rooli nüüd keerab ilusti
sillastendis käin ka veel ära ja vaatab mis need vennad räägivad
|
|
|
Nulu
huviline
Registreerunud 11.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Avant 1.9 TDI
|
postitati 21.03.12 06:17
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: resnick
mure siis selline, et kui vaja keerata rattad täiesti välja ühele poole ja siis näiteks auto ümber pöörata, siis tundub, et masin hakkaks nagu
kakkuma. nagu kokkujooks ei oleks päris see mis peab. ..ise ei oska
kuidagi asjale seletust leida. päris puhta asfaldi peal seda ei juhtu, kuid kui vähegi lahtisem pinnas, siis kohe kuulda-tunda kakkumist.
ons kellelgi midagi taolist esinenud ja millest see tulla võiks? sillastendis käidud miski aeg tagasi... |
Endal sama probleem. Aga keegi vist probleemi ei tea?
|
|
|
anduke88
klubiliige
Registreerunud 17.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B6 1.9TDI & MB W205 & BMW F31 & Audi Q7 60 TFSIe
|
postitati 21.03.12 06:52
|
|
|
Mul oli täpselt sama teema B4-ga. Kakkus nii Eesti asfalti peal, Euro asfalti peal, kruusa peal, mõnikord ka talvel. Vähemalt heina/muru peal ei
saanud aru
Minu jaoks oli täielik müstika. Minu meelest 195 talverehviga kadus ära, aga kui kevadel asfalt tuli välja, hakkas jälle tegema. 205 rehviga oli
praktiliselt kogu aeg. Ei aidanud ka teise mustriga rehvide panek. Sai käidud sillastendides, vahetatud roolisüsteemis asju välja-ei midagi. Kuigi
minu meelest keerates hakkas tunduma, et pigem teeb seda asja esiveolisel differ. Nimelt sai proovitud talvel-tasane maa, kohapealt kaapides ära
minna-alguses vedasid mõlemad rattad mingi kuni 15 cm ja siis ainult üks. Sama asi tasasel kruusal. Sama asi libeda muru peal pärast vihma. Sama asi
talvel. Sama asi asflati peal triipe tehes. Mõnikord ainult 1 ratas tegigi triibu ja teist ei saanudki nö triipu vedama.
Mulle kusjuures hakkaski tunduma, et äkki ongi auto jäänud alaliselt 1 ratta veoliseks. Ei tea. Võibolla tõesti on asi difris. Midagi ära väsinud?
Sest ülejäänud autod on hakkama saanud pikema triibu tõmbamisega maha eespoolloetud juhtudel. Jah, mingist hetkest läheb tõesti nö 1 ratta veoliseks
üle, aga enamasti veavad kraapsu tehes mõlemad rattad ikka rohkem kui 50 cm. Puhta asfalti peal olen A4 B5-ga kuskil 2 m jutti maha saanud
mõlemapoolse papuga. Sealt see mõte hiljem tuligi, et äkki oli B4 puhul diffris siiski asi.
A4 B5 ja A6 C5ga ei ole antud asja või anomaaliat tähele pannud. Samamoodi pole aru saanud ka teiste markidega -Bmw, MB, Ford, Volvo, Kia, Saab,
Honda. Välja arvatud see, et näiteks Volvol on niisugune pöörderaadius nagu keeraks vene aegse GAZiga ringi
Tundub, et taoline probleem ikka vaevab ka teisi...
Võibolla on siiski asi rehvis, võibolla sillas, kes teab. Mina 2x B4 puhul lahendust ei leidnudki (93a mõlemad). Pigem mida aeg edasi, seda rohkem asi
süvenes. Aga 3. B4-l polnud antud probleemi (94).
|
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: 100
|
postitati 21.03.12 07:03
|
|
|
Mul esiveolisel C4-l koguaeg 195/65 rehvid ees all olnud (algul olid taga 205/55, aga nüüd ammu juba kõik 195/65) ja olen ka seda täheldanud.
Arvatavasti täpset põhjust on raske öelda. Huvitav kas amordi tugilaager (laager+padi) võib ka rolli mängida selles, tihti jäetakse need vahetamata
isegi kui sillas põhjalik remont tehakse. Võibolla kui sildades kõikvõimalikud jupid uute originaalide vastu vahetada (sh. õõtshoovad, mis võivad olla
veidi kõverdunud vms), siis saaks sellest lahti.
|
|
|
Nulu
huviline
Registreerunud 11.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.03.12 07:22
|
|
|
Sügisel sai sillastendis käidud ja vahetatud tugilaagrid, kondid ja mõned puksid. Läks paremaks küll. Aga nüüd uuesti hakkab sama asi pihta. Olen
märganud, et kiirendades nt. lume-lörtsiga kakub paremale, vajutad uuesti siis vahel vasakule st. et üks ratas veab. Samas vahel maanteel tundub, et
esiots kergelt veab paremale ja sis mingi hetk tahab minna vasakule. Panebki nüüd mõtlema, et kas tõesti võib asi olla esi diffris? Mõni pädev inimene
võiks öelda sõna sekka diffri teemal. Rõõm seisneb vähemalt selles, et ma pole ainuke
|
|
|
urmasu
huviline
Registreerunud 21.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: 100 c3
|
postitati 21.03.12 08:51
|
|
|
Trw! Minu sigaril kadus väljapööratud ratastega "nõksumine"ja teel "ujumine" siis kui lõpuks poolraami puksid uute vastu vahetati.
|
|
|
Nulu
huviline
Registreerunud 11.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.03.12 17:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: urmasu
Trw! Minu sigaril kadus väljapööratud ratastega "nõksumine"ja teel "ujumine" siis kui lõpuks poolraami puksid uute vastu vahetati.
|
Suured tänud! Proovin järgi
|
|
|
Nulu
huviline
Registreerunud 11.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.03.12 08:55
|
|
|
Oskab keegi soovitada, missuguseid sillapukse tasub osta?
|
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: 100
|
postitati 22.03.12 10:48
|
|
|
Originaal või siis Lemförder vms kvaliteetsem tootja.
|
|
|
SiimH
huviline
Registreerunud 29.05.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 2.7BiT Quattro
|
postitati 20.08.12 19:32
|
|
|
Enda a6 quattro kakub ka rattaid kui aeglasel kiirusel näiteks ümber pööran. Hiljuti sai soomes autoga käidud ning laevas manööverdatud siis koguaeg
ainult kummivilinat oligi kuulda. Rehvideks on 245/40/18.
Auto sillad on täiesti korras samamoodi peaks diffrid korras olema ju see see ikka iseloomulik quattrole kuna niipaljudel esineb seda.
|
|
|
repsu007
huviline
Registreerunud 04.08.09
Kasutaja on eemal
Auto: C7,B6q,B2q
|
postitati 20.08.12 20:15
|
|
|
Mul on seda teinud a8,s4,100 ja mina arvan et see pigem ikkagi difrist et sisemised rattad käivad liiga aeglaselt ja üritab neid kh kiiremini käima
panna. Sest kruusatee peal sama proovides kraabivad natuke sisemised rattad ja see ei saa muust olla.
Raske jalaga.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |