Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: A6 2.5 R5 TDi 103 kw - turborõhk kadunud. (Vastuseid: 38 | Vaatamisi: 9099)
Tõnts
klubiliige

Registreerunud 19.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio 2.3 , Coupe 2.1 typ 81, 3x 90 2.3, A4 1.8 TQ, 2x 90Q 2.3

postitati 28.06.11 18:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Antspoiss83
Tsitaat:
Algselt postitas: martin471
EGR-iga on tõesti see teema, et kui klapp peaks avatud asendisse kinni jääma, siis läheb turbo rõhk kolinal summutisse. Efekt on sama, mis lekkega rõhupoolel. Kiirendamisel peaks hirmsasti tahmama hakkama. Kui sul veel EGR lahti, siis tee pimedaks. See roheliste klapp on ainult mootori nuhtluseks...

Tere, mul ongi see turbo rõhuklapp kinni kiilund ja lahtisesse asendisse jäänud, suitesb ja ei ole minekut.
ja kompuuter ei näita turborõhku. Kas seda saab parandada või taastada, või ikka uus poest peale? Audi A6 2,5 TD

See egr on mõtetu jubin, selle kohta on palju teemasid siin klubis. Minu teemas on õpetus kuidas ta kinni panna, tee ära ja ongi ok.

Life is too short to drive slow...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Antspoiss83
huviline

Registreerunud 27.06.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2,5TD 110KW

postitati 29.06.11 20:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: automees6
Tsitaat:
Algselt postitas: Tõnts
Tsitaat:
Algselt postitas: martin471
EGR-iga on tõesti see teema, et kui klapp peaks avatud asendisse kinni jääma, siis läheb turbo rõhk kolinal summutisse. Efekt on sama, mis lekkega rõhupoolel. Kiirendamisel peaks hirmsasti tahmama hakkama. Kui sul veel EGR lahti, siis tee pimedaks. See roheliste klapp on ainult mootori nuhtluseks...

Nii väga hea et sellest EGR-ist juttu tuli, äkki keegi seletaks milline ta välja näeb ja kus selline vidin asub ja mis ta eesmärk on ja kuidas ta pimedaks tehakse. Pole õrna aimugi:o.

EGR on jah roheliste klapp mis laseb tühikäigul heitgaasid uuesti mootorisse, et alandada põlemistemperatuuri silindris. Keera 2 polti lahti kolde küljest ja võta tihend välja lõika pehmest plekist sinna keskmise auguta tihend ja asi korras. Kolde küljes on poldid tugevalt kinni liiguta neid ettevaatlikult, et ära ei murduks ja koos keermega ei tuleks.
EGR works by recirculating a portion of an engine's exhaust gas back to the engine cylinders. In a gasoline engine, this inert exhaust displaces the amount of combustible matter in the cylinder. In a diesel engine, the exhaust gas replaces some of the excess oxygen in the pre-combustion mixture.[1]

Because NOx forms primarily when a mixture of nitrogen and oxygen is subjected to high temperature, the lower combustion chamber temperatures caused by EGR reduces the amount of NOx the combustion generates [/quo

Teeksin selle EGR pimedaks aga milline ta täpselt välja näeb ja kus asub? Kui see on pimedaks tehtud, kas siis on vaja see rõhuklapp ka korda saada mis lahtisesse asendisse jäänud? või see ei mängi enam rolli?:S

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Tõnts
klubiliige

Registreerunud 19.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.06.11 21:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kella4
EGR klapp asub sisselaske kolde otsapeal kohe. See keera lahti ja pane mingi plekk või tihendimaterjalist kaan ette ja kinni tagasi. Hea kui saad ka VAG-COM-iga kinni panna. Kinni on ta kahe kuuskant poldiga kolde küljes ja kahega kõri küljes.

Ja antspoiss, kui sul egr pimedaks tehtud on siis on savi mis see klapp seal teeb, nii olen ma aru saanud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Antspoiss83
huviline

Registreerunud 27.06.11
Kasutaja on eemal

postitati 03.07.11 08:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
EGR klapp asub sisselaske kolde otsapeal kohe. See keera lahti ja pane mingi plekk või tihendimaterjalist kaan ette ja kinni tagasi. Hea kui saad ka VAG-COM-iga kinni panna. Kinni on ta kahe kuuskant poldiga kolde küljes ja kahega kõri küljes.

Ja antspoiss, kui sul egr pimedaks tehtud on siis on savi mis see klapp seal teeb, nii olen ma aru saanud.

Nii, leidsin selle EGRi üles, aga see pole see klapp mis kinni on kiilunud, kinni on see klapp mis asub turbo peal. Pimedaks tegemine ei mõjuta seda klappi ju kudagi? EGR ja turbo peal olev klapp on kaks eri asja, EGR tegeleb heitgaasidega ja teine klapp hoiab turbo rõhku üleval ja avaneb kui rõhk liiga suureks läheb, eks nii?:D Küsimus oli selles klapis mis on turbo peal.

equilibrium
huviline

Registreerunud 10.04.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.07.11 08:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

Nii, leidsin selle EGRi üles, aga see pole see klapp mis kinni on kiilunud, kinni on see klapp mis asub turbo peal. Pimedaks tegemine ei mõjuta seda klappi ju kudagi? EGR ja turbo peal olev klapp on kaks eri asja, EGR tegeleb heitgaasidega ja teine klapp hoiab turbo rõhku üleval ja avaneb kui rõhk liiga suureks läheb, eks nii?:D Küsimus oli selles klapis mis on turbo peal.

Selle klapi membraan võib olla pooleks . Puhud-imed ja saad teada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Antspoiss83
huviline

Registreerunud 27.06.11
Kasutaja on eemal

postitati 10.07.11 19:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: equilibrium
Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

Selle klapi membraan võib olla pooleks . Puhud-imed ja saad teada.

Nii kontrollisin seda kalppi mis asub turbo peal ja see oli katki jah, sai läbi puhuda ja imeda. Vahetsin täna klapi ära ja peale seda hakkas armaturis põlema hoiatus, et õli surve liiga madal. Mis võis juhtuda? kas turbo saab seda põhjustada ja kuda parandada?

KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2

postitati 10.07.11 20:05 Tsiteeri

Kas räägitakse wastegate klapist?

Polyurea ülitugevad pinnakatted sõidukitele- https://polyterm.ee/
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Antspoiss83
huviline

Registreerunud 27.06.11
Kasutaja on eemal

postitati 11.07.11 05:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KeveN

See klapp mis asub turbo peal, peaks olema jah see wastegate klapp. Aga mis sai juhtuda kui selle korda sain ja kui käima panin siis lõi õli rõhu tule põlema?

martin471
huviline

Registreerunud 06.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C6 Avant , 3.0TDI quattro, 2005

postitati 11.07.11 09:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: KeveN

See klapp mis asub turbo peal, peaks olema jah see wastegate klapp. Aga mis sai juhtuda kui selle korda sain ja kui käima panin siis lõi õli rõhu tule põlema?

Vaata ega seal klapi juures toimetades õlirõhuanduri juhet lahti ei tõmmanud. See on ainuke asi, mis võis juhtuda. Ülejäänut võiks juba kokkusattumuseks pidada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tõnts
klubiliige

Registreerunud 19.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 14.07.11 20:07 Tsiteeri

Mul õnnestus vahepeal läpakas autole külge saada ja ei ühtegi veateadet ja kõik näitajad olid väga tipp-topp. Madala rõhu põhjuseks pakuti seda, et kui auto on väga ökonoomne, sis ei saa seda rõhku ka tulla kuna kütusega koonerdatakse:P, nojh, krt teab. Eks sõidan kuni miskit jälle häirima hakkab või katki läheb.:D

jyrisoo
huviline

Registreerunud 06.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio 1,9TDI

postitati 15.07.11 07:24 Tsiteeri

Olen seda kütte maha ja peale keeramist proovinud ja testinud. C4 2,5tdi küll ekonoomsemaks kütte maha keeramisega ei lähe. Turborõhk tuleb väga vaevaliselt ja pead palju rohkem tallama, et autot liigutada. Seda nähtust on teisedki siin foorumis täheldanud. Keerad kütet peale, auto hakkab liikuma ja küttekulu väheneb.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tõnts
klubiliige

Registreerunud 19.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 26.07.11 19:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jyrisoo
Olen seda kütte maha ja peale keeramist proovinud ja testinud. C4 2,5tdi küll ekonoomsemaks kütte maha keeramisega ei lähe. Turborõhk tuleb väga vaevaliselt ja pead palju rohkem tallama, et autot liigutada. Seda nähtust on teisedki siin foorumis täheldanud. Keerad kütet peale, auto hakkab liikuma ja küttekulu väheneb.

Aga nh, siiamaani olen ma oma auto küttekuluga väga rahul (mnt 4-4.5 sajale) ja minekut ka nagu on piisavalt, niiet näppima ma ei lähe.

Starr
huviline

Registreerunud 07.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 27.07.11 11:20 Tsiteeri

Tsitaat:

Aga nh, siiamaani olen ma oma auto küttekuluga väga rahul (mnt 4-4.5 sajale) ja minekut ka nagu on piisavalt, niiet näppima ma ei lähe.

Kompu järgi see kütusenumber?

Kõik peoks vajalik www.meelelahutaja.ee
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tõnts
klubiliige

Registreerunud 19.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.07.11 12:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Starr
Tsitaat:

Kompu järgi see kütusenumber?

Kompu järgi näitab isegi pisut rohkem, kuid reaalselt läbitud 27 liitriga isegi 720 km euroteid ühe jutiga. All pole ka mingit suurt velge laia rehviga, vaid 215/60 R15

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 35.3% - SQL: 64.7%]