Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Ülbik Madara 33 hoovis Audiclub numbrialustega A6 C6 kere hall-hõbedane (kasutaja vedru) (Vastuseid: 31 | Vaatamisi: 6423)
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 01.04.11 10:37

Raske nüüd kõrvalt midagi järeldada. Eks kõik algab suhtumisest ja see on teisele poolele väga hästi tuntav. Kui pole mingit alluvussuhet vms, mis üht poolt end alla suruma sunnib, võib üks sõna või pisut üleolev hääletoon konfliktiolukorra luua. Ei peagi selleks otseselt "krdi ahv, tra sa pargid siin minu kohale?!?" kisama.

Samas on tõsi ka see, et mingi organisatsiooni logosid kandes me ka esindame seda tahes või tahtmatult. Tasuks kaaluda, kas suurem anonüümsus liikluses või siis mõnes muus olukorras etem valik pole. Minu autol on ka hetkel jälle AC numbrialused peal ja ma tunnen, et ma liiklen automaatselt kohe palju vastutustundlikumalt (mitte, et ma ilma ka päris rullnokk oleksin).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Anz27
huviline

Registreerunud 26.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 (B3) + VW

postitati 01.04.11 10:37

Kuskil miskit toimub, eestlased ... :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 01.04.11 11:14

Täiesti mõttetu tüli, a-la "ise oled loll, ei sina oled". Peaks teile Ahtisaari palkama äkki rahuvahendajaks? Kasvage suureks.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
andriu
huviline

Registreerunud 21.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: a6c6

postitati 01.04.11 11:20

Eks need olmetülid on kerged igas olukorras tekkima, kuid viisakaks jäämine igas olukorras on intelligentse inimese tunnus.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
MaQQu
klubiliige

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 01.04.11 11:26

Kas juhul, kui ühel osapoolel poleks olnud Audiclub.ee numbrialuseid, oleks antud teema tegemata jäänud?

Olgem ausad, inimestega käitutakse pidevalt ebaviisakalt, me oleme kindlasti kõik mingil eluetapil midagi ebameeldivat läbi elanud või ehk ka ebaviisakalt käitunud.

Minu igapäevaautol näiteks ei ole eritunnuseid, peale nende, mis tehas sinna külge on keeranud. Tänaseks päevaks oskan ma anonüümsusest ja privaatsusest juba lugu pidada : )

Aga loo moraal on tegelikult selles, et proovime üksteise suhtes sallivamad olla - hetkel siin foorumis seda musta pesu puhtaks ei pese - kas tõesti on üks osapool täiesti ilmsüüta, mina väita ei julge, seepärast ei viigi see teema kuhugi.

vvv
huviline

Registreerunud 04.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.04.11 11:29

Minu eesmärk oli teada saada, kes minuga täna hommikul selliselt käitus.
Sain sellele vastuse.

MiniSMART autode ilusalong
www.minismart.ee Kvaliteetsed pesuteenusedwww.cleanservice.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 01.04.11 13:34

Tsitaat:
Algselt postitas: seitsmene
Tsitaat:
Algselt postitas: Zann0
Sedaan?

Vedru, sina või? :D

Ja tegelikult on See mees kõiges süüdi! :D

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 34.8% - SQL: 65.2%]