Lehekülgi: 1 2 3 |
Kmerevits
huviline
Registreerunud 04.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 18.04.11 20:23
|
|
|
Nii küsimus järgmine. Tegemist esimise rattalaagriga. Kas selle saab sisse vaid pressides Või saab ka suure padruni ja haamriga ? Kuna hetkel
tööjuures kibekiire ja autot seismajätta ei saa ja pressimisvõimalust pole. Siis läheks heameelega lihtsama vastupanu teed. Aga pole mõtet hakata
laiali kakkuma kui nii vahetada ei saa.
|
|
|
medical
klubiliige
Registreerunud 01.05.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.04.11 14:20
|
|
|
Saab ka haamri ja padruniga, olen vist isegi kunagi nii teinud.
Kindlasti ei ole soovitatav aga omal vastustusel.
|
|
|
Kmerevits
huviline
Registreerunud 04.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.04.11 18:07
|
|
|
kes ei riski see shapust ei joo. eks siis proovib ära.
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
postitati 20.04.11 07:49
|
|
|
Jäta lollus, otsi keegi kellel press ja see töö tehkase mõne euroga ära,uus laager pole sugugi odavam.
|
|
|
|
Kmerevits
huviline
Registreerunud 04.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.04.11 17:24
|
|
|
otsiks pressi aga rehvivahetus hooaeg.seega on kik öeldud. pole aega laiali kakkuda ja üv on nädalapärast läbi. Või on kellelgil pärnus peale kella
8-t aega ärapressida üks laager ? Loomulikult tuleb arvestada laialikakkumise aeg jne, . tean et pressiga lähek vaid mõni minut aga lihtsalt. Kui oli
aega ei mõelnud sellele ja täiesti oma lollus
|
|
|
Lauri_O
huviline
Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: 2.5 TDI A4; 2x 2.8 A6 Q; Audi S8.
|
postitati 20.04.11 17:54
|
|
|
Uue laagri lööd sisse vana laagri väliskorpusega mis jääb rummu sisse kuid muidugi jõudu arukalt rakendades. Ise kõik laagrid vahetatud ilma
pressideta ja toimivad aastaid.
|
|
|
|
Kmerevits
huviline
Registreerunud 04.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.04.11 19:46
|
|
|
Nonii..pikka aega suht vaikus olnud , kuna nii kiired ajad olnud. Nüüd hakkab aega veidike rohkem olema ja aega ka autoga tegeleda. Ega miskit uut
pole. Ostetud jubinad vedelevad siiani pagasnikus . Täna sai mindud riskipeale ülevaatusele kuna see oleks homme läbisaanud. Selgus see et mõni
vähemohtlik viga oli.Muidu tibenstobens ütleks. Pühapäeval saab korraliku garaazi ja saab hakata konte, rooliotsi ja rattalaagrit vahetama. Kui need
tehtud on sillaosa viimasepeal maasikas. Välimust hakkab muutma alles järgmine kuu. Nimelt jäävad ikka samad stanged külge ja lähevad
värvimisse.Sammuti toonklaas peale. Ei ole kll heamõte mõnearust aga mulle meeldib ja seega tuleb toon kindlasti.
Üllatavaks tuli ülevaatusel see et tavaliselt diisleid tahmatestis piinatakse kui ma ei tea misasja. Minul võttis ülevaatusel tahmatest kõigevähem
aega. Kui lubatud on 2.55 midaiganes protsenti siis mul oli 1,5. Suhteliselt hea tulemaus..ma arvan.
Sai ka ükspäev veidike pidureid timmitud ja äralõhutud üks õhutusnippel.Seega uut silindrit sinna ka vaja. Aga noh. Praegu töötab ideaalselt. Aaa ja
taga on ka küljes uued trumlid ja kettad. Pilte teeb ka varsti.Hetkel auto must ja porine ja mis me siin musta autot ikka näitame Seniks päikest.. kuniks seda on .
|
|
|
Kmerevits
huviline
Registreerunud 04.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.05.11 14:07
|
|
|
nonii.. uus laager sai täna sissepressitud , Kondid vahetatud ja rooliotsad.Nende viimastega on veel jama kui palju aga peab nädalalõpuni
ärakannatama. Nimelt reguleervardal keere maas. jne. Seega uued roolivardad külge veel vaja sebida. Sammuti sa praegu sillastendis jooks enamvähem
paika aetud ja sammuti veidike summutit retsitud.Aga kõik jäi nagu originaal. Nüüd vaja veel natu natukene rõhku juurde keerata ja peaks olema
maasikas.
Seega järgmisenädala plaan: uued roolivardad,reguleervarras vasakule poole, toonklaas ja võib-olla veel nii üht koma teist. hea tunne on kohe kui
auto korda saab. Enam ei kisu,ega uju teepeal. Super. Pluss statoili superhypermega pesu ka ja särab auto kui pühademuna.. homme pilte ka
|
|
|
Kmerevits
huviline
Registreerunud 04.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.05.11 18:24
|
|
|
nii pole kuidagi kaamerale pihta saanud aga see selleks..asja kah veidike..
Täna avastasin õlilekke. Nimelt stuts mille ühendus jääb õliradika ja õlifiltri vahele lekib ja mitte vähe. Huvitav kas neid uusi ka müüa on .või peab
lammutuseteed minema..
Igastahes kui kellelgil pakkuda ntks simonsi sportreso või mis iganes sellesarnast võib märku anda. Oleks vaja ikagi see hääleke natukene mahedamaks
saada.
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
|
Kmerevits
huviline
Registreerunud 04.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.05.11 16:12
|
|
|
nii raudselt loevad teemat ka teadjamad mehed.
Süüde on hetkel veidike hilisem kui peaks. aga kui rõhku keerata hakkab kütet rüüpama.Samas seda minekut nagu ikka ei tule.nagu vilistaks tühja..
Küsimus siis mida tooks endaga kaasa süüte varajasemaks keeramine ja pumbast kütet peale veel? kas muutuks küttekulu suuremaks või väiksemaks? Kuigi
tean et tühjast kohast minekut ei tule..aga praegune versioon on et minekut pole aga kütet võtab ikka 2x rohkem . Väljalase on muudetud piiranguteta
vabaks
|
|
|
Kmerevits
huviline
Registreerunud 04.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.05.11 19:21
|
|
|
nii.. täna siis algas jama pihta. Miskit kriuksub.Piduriklotsid on nagu uued.ei logise ka sees ja katet on ikka pääris palju peal. Hakkad sõitma pole
mingit kriuksu.Ja üheltmaalt hakkab pihta. Keerates kaob ära..Korraks.Siis hakkab uuesti. Kui kiirendada ja august läbisõita Muutub asi eriti
kohutavaks.Metalliline hääl on. Klotsiliugurid kõik liiguvad. Aga aga äkki või see olla ka kehvasti pressitud laager? Oleks selline asi üldse
võimalik? Laager sai põhja pressitud ja 6tonni otsa ka veel. Täna pidavat kätte saama ka tagatule paneeli aga ei jõudnud kohe kuidagi:S Ehk seisab see
veel alles. Aga eks näeb.Mul seal numbrimärgi ümber õnneks viisakas must plastik.. Et pole ka hullu kui seda tulepaneeli ei saa..aga tahaks ikka Sammuti sai nahka salongis veidike kreemitatud.Mõnusam on kohe Ette armatuuri said uued Mystery vms kõlarid ka..ja tagumistega võtab ka
miskit lähiajal ette.Supaka probleem on lahendatud..seda ei tule..ei viitsi jännata enam sellega Raha kulub mujalegi. Õli vahetus varsti jälle lähenemas.Mitte et palju sõitnud oleks..aga mõtlesin et 5000km oleks
mootoripesuks parim.
Niisiis sai ka täna äratehtud ammulubatud pildid.Kuna digikat ple ikka veel kätte saanud tegin pildid telefoniga
Toonkile sai klaasile pandud käsitsi ja ise ja tagaklaas sai ikka hukka.aga mitte hullusti..
seega suured tänud Tanelile
|
|
|
Kmerevits
huviline
Registreerunud 04.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.05.11 16:55
|
|
|
ganii..täna sai siis ostetud esimised madaldusvedrud. aga ega neid ikka
enne paigaldada ei saa kui suvatsen minna poodi ja äraosta amorditugilaagrid.Tagaosa madaldama ei hakka. Sest siis ei kannata üldse ena sõita.
Madaldab siis vedru ideejärgi 35mm aga eks selgub. Kui madaldab rohkem, siis on asjalood pahasti.Sest all on rehv mõõduga 205/50R16. Ees veel
ideepoolest niipalju ruumi on et ei tohiks kuskile vastukäima hakata. Kui hakkab siis olen sunnitud vedrud uuesti mahamüüma aga loodame parimat.
|
|
|
Unisol58
huviline
Registreerunud 01.05.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0TDI q
|
postitati 09.05.11 18:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kmerevits
ganii..täna sai siis ostetud esimised madaldusvedrud. aga ega neid ikka
enne paigaldada ei saa kui suvatsen minna poodi ja äraosta amorditugilaagrid.Tagaosa madaldama ei hakka. Sest siis ei kannata üldse ena sõita.
Madaldab siis vedru ideejärgi 35mm aga eks selgub. Kui madaldab rohkem, siis on asjalood pahasti.Sest all on rehv mõõduga 205/50R16. Ees veel
ideepoolest niipalju ruumi on et ei tohiks kuskile vastukäima hakata. Kui hakkab siis olen sunnitud vedrud uuesti mahamüüma aga loodame parimat. |
Ma võtaks heameelega endale need vedrud
|
|
|
Kmerevits
huviline
Registreerunud 04.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.05.11 18:42
|
|
|
kui mul ratta koopasse kinni tõmbab siis annan sulle teada
|
|
|
Kmerevits
huviline
Registreerunud 04.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.05.11 16:42
|
|
|
Oskab keegi öelda mitme njuutoniga peaks kinni olema pooltelje polt? ehk siis see polt mis hoiab pooltelge rummusees
|
|
|
medical
klubiliige
Registreerunud 01.05.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.05.11 17:57
|
|
|
Polt 120 nm + 90 kraadi
|
|
|
Gened
huviline
Registreerunud 09.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.05.11 18:00
|
|
|
ma sulle neid njuutoneid öelda ei oska aga ise keerasin tunde järgi kinni ja siiani on püsinud kinni
|
|
|
Kmerevits
huviline
Registreerunud 04.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.05.11 20:57
|
|
|
ei noo tundejärgi olen ma ka seda keeranud ja keeranud ja keeranud.aga ikka annab kõvasti peale. Kasutusel siis vaid üks suurem narre . Homme proovin
njuutonvõtmega järgi.Sest tunne on selline et se eolt ei taha kuidagi kinniüsida:S
|
|
|
Kmerevits
huviline
Registreerunud 04.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.05.11 16:21
|
|
|
nii.Kõik töötab hetkel kui kellavärk.Probleemseks võib nimetada vaid üht stutsi mis tuleb õlifiltrikorpusesse.Madaldust pole veel alla saanud aga
vedrud ilusasti riiulis ja ootavad amorte ja uusi tugilaagreid.üks tegemine .kui juba lahtikakkuda.
Sammuti ehk veab ja nädalalõpus saavad ka stanged värvialla .
Seniks aga paar pilti
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'
|
postitati 16.05.11 18:17
|
|
|
Ega sa täna õhtul kuue paiku Sindi poole liikunud? Nägin auto numbrit ja meenus, et see peaks olema vast see masin mida olen foorumis kohanud ning
välimus oli ka sama. Nimelt sai su sabas sõidetud terve tee Papiniidu ristist Sindini ja see mis sealt sumbutist nüüd gaasi andes välja tuli oli küll
pähh-pähh(lõhn+tahma pilv). Seega peaksid vast uurima mis võiks küll mootoril viga olla, kuna nii ülevaatuselt järgmine aasta läbi ei saa Muidu välimuse poolest igati tip-top pill.
|
|
|
Kmerevits
huviline
Registreerunud 04.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.05.11 18:54
|
|
|
noo teist sama nr-iga ei saagi olla jah jah ..sõitsin.-Igapäevane marsruut . .. aga Diisel ju tahmabki.Natuke on nipetnäpet kruvitud kah seda asja,
et see nii tuimtükk ei oleks. ja see põlematta küte tahmabki. Mootor ise on väga heas korras.
tääänx kiidusõnade eest. ! Kuigi välimusepoolelt võiks see veelgi parem olla..aga aega ja raha ja küll saab asja Vähemalt ei ole mul kindlasti plaanis sinna külge mingeid laiendeid või
tjuuningstangesi installida.
|
|
|
sigar101
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2.2 quattro 101kw 90a, Audi A6 2,5 TDI quattro 103kw 97a, Audi S6 C4 2,2 20vt quattro 169kw 96a, Seat Leon Top sport
|
postitati 17.05.11 05:26
|
|
|
Teie oma kruvidega Varsti juba nagu freeser.
Auto hakkab A tähega
|
|
|
|
Kmerevits
huviline
Registreerunud 04.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.05.11 09:25
|
|
|
nii hulluks ma seda asja ei aja sest freeseril tahmab ikka vägahaigelt.
|
|
|
Kmerevits
huviline
Registreerunud 04.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.05.11 12:30
|
|
|
nii küsimus spetsialistidele. Mis saab kui keerata antud asja kruvi .kas kinni või lahtipoole . Ideepooest on tegemist rõhuklapiga? Kood: 068 129
633.
PS! enam ei tahma niipalju..sest endale muutus ka asi juba rõvedaks
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |