Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Audiclub.ee ja Streetrace.org (Vastuseid: 35 | Vaatamisi: 5392)
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 17.09.04 09:49 Tsiteeri

Minu arvates on asi lihtne - kahe identiteedi eraldamiseks kleepige mõlemad logod eraldi pehmele magnetlehele (saadaval hästivarustatud kontoritehnikakauplustes). Hiljem kasutage vastavalt sellele, kas tunnete end hetkel dr. Jekyll'i või mr. Hyde'ina. Päeval, kui olete liikluses ontlik dr. Jekyll, asetage autole AC kleeps ja käituge vastavalt südametunnistusele. Õhtul, kui mr. Hyde verre poeb, asendage AC logo SR logoga ja jällegi südametunnistus abiks. Koos ühel autol ei mõju nad minu arvates mitte nagu Nike ja Reebok, vaid nagu Nike ja LLOYD.

PS. Sermon & Driver, kas sarnane ellusuhtumine ning sarnane üle rea kirjutav kirjastiil tulenevad samast asukohast "Järvamaa"? :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
AndresS
huviline

Registreerunud 08.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: E53 & E46 & E36 & E30

postitati 17.09.04 10:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Black
Koos ühel autol ei mõju nad minu arvates mitte nagu Nike ja Reebok, vaid nagu Nike ja LLOYD.

See oli küll ilusti öeldud. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
AudiTeam
klubiliige
ac aasta auto 2012 & 2013 võitja

Registreerunud 30.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S7 Sportback & Sport Quattro "Lang"

postitati 17.09.04 12:08 Tsiteeri

Mul on ainult üks küsimus MarkoC-le mis põhimõttega see pilt oli tehtud? Selleks et chatis seda linkida ja saaks jälle jutu teemat aretada või? Niisama selliseid pilte just ei tehta nagu?

Smoke Quattro Tires - Not Drugs
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Sermon
huviline

Registreerunud 06.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: 330xd

postitati 17.09.04 12:11 Tsiteeri

Tsitaat:

PS. Sermon & Driver, kas sarnane ellusuhtumine ning sarnane üle rea kirjutav kirjastiil tulenevad samast asukohast "Järvamaa"?

To Black: Sellised teemad lihtsalt ajavad väga väga väga naerma ;)

Tee sellest omad järeldused....

Peace out!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MarkoC
huviline

Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3xx bemuur

postitati 17.09.04 12:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja AudiTeam
Mul on ainult üks küsimus MarkoC-le mis põhimõttega see pilt oli tehtud? Selleks et chatis seda linkida ja saaks jälle jutu teemat aretada või? Niisama selliseid pilte just ei tehta nagu?

aga kujuta ette, et mul polegi aparaati millega pildistada, leidsin netist selle !
Jututeemat aretavad aga muud inimesed selle ümber, mina tõin ainult lingi :D

www.puhas.ee soodsaim pesula linnas :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
AudiTeam
klubiliige
ac aasta auto 2012 & 2013 võitja

Registreerunud 30.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S7 Sportback & Sport Quattro "Lang"

postitati 17.09.04 13:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja MarkoC
Tsitaat:
Esialgne postitaja AudiTeam

aga kujuta ette, et mul polegi aparaati millega pildistada, leidsin netist selle !
Jututeemat aretavad aga muud inimesed selle ümber, mina tõin ainult lingi :D

Aga kas sa selle lingi näitamisel ei mõelnud et ehk oleks parem kui seda ei näitaks?

Smoke Quattro Tires - Not Drugs
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Sqad
huviline

Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: -

postitati 17.09.04 13:19 Tsiteeri

rass eelpool mainis,et suure audiclub.ee sildiga autot näha ei taha politseikroonikas jne...hmm oli haiba lastekodu see üritus ..sallu auto oli pidevalt kaadris..ja üllatus üllatus sallul suur AC kleebis esiaknal ... oli ju ilus vaadata... :)

aga teemasse siis...igaühel oma auto kleebib mida tahab sinna koos eraldi vms...vaba maa niiöelda :)

minu arvamus

Transport : info@cargobuild.ee www.CargoBuild.ee +372 58 98 98 98
Nüüd ka Facebookis
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 17.09.04 13:35 Tsiteeri

ma mõtlesin seda teises kontekstis, saate ilmselt isegi aru, ehk siis mitte haiba asja vms

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Rallymees
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 300 hobust :)

postitati 17.09.04 15:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja indro
Tsitaat:
Esialgne postitaja Joel
Õige märkus oli, et proovime teemas püsida ja räägime edaspidi siiski vaid kahe sümboolika kasutamisest ühe auto peal...

Vastupidi - mina lähenesin teemale laiemalt ehk siis kommenteerisin ka muud mis puudutab SR-i.
Ja seda just sellepärast, et saaks need asjad ühes teemas lahatud ja ei peaks jälle mõnda uut ja nii asjalikku teemat tegema.

Ma siis ütlen oma tagasihoidliku ja isikliku arvamuse ka mitme sümboolika kasutamise kohta. Samamoodi nagu ma mingiaeg tagasi ei saanud aru sellest, et miks oli vaja kleepida Bmw-d omaval inimesel oma autole audiclub.ee kleebis, ei saa ma aru ka sellest streetrace.org kleebise kleepimisest. Eriti inimese puhul, kes enamuse ajast ainult kirub (seda siis pehmelt öeldes) seda sama autohuviliste seltskonda :)

Ma oma viimases postituses lubasin, et ma foorumit selle teema all enam ei risusta. Ma vabandan, et ma seda siiski tegema pidin.

IRWW Indro saa juba üle, sellest, et BMW-l oli audiclubi kleeps peal. :D

Mul on audiclub.ee kleeps wc ukse peal ka, kui ei meeldi tule ja kisu maha.:P
Alati, kui potil käin tuleb ac ja sina meelde :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 17.09.04 19:19 Tsiteeri

Ma olen Bläkuga täitsa päri. See mees pani vähemalt asjale kaane peale. Krt ei ole vaja siin koguaeg kõvatada.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Driver
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 1,9 TDI

postitati 17.09.04 19:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Black
Minu arvates on asi lihtne - kahe identiteedi eraldamiseks kleepige mõlemad logod eraldi pehmele magnetlehele (saadaval hästivarustatud kontoritehnikakauplustes). Hiljem kasutage vastavalt sellele, kas tunnete end hetkel dr. Jekyll'i või mr. Hyde'ina. Päeval, kui olete liikluses ontlik dr. Jekyll, asetage autole AC kleeps ja käituge vastavalt südametunnistusele. Õhtul, kui mr. Hyde verre poeb, asendage AC logo SR logoga ja jällegi südametunnistus abiks. Koos ühel autol ei mõju nad minu arvates mitte nagu Nike ja Reebok, vaid nagu Nike ja LLOYD.

PS. Sermon & Driver, kas sarnane ellusuhtumine ning sarnane üle rea kirjutav kirjastiil tulenevad samast asukohast "Järvamaa"? :P

pigem vast reaalne mõtlemine on selle põhjuseks (ei unista liigapalju ja ega kõike/kõiki ikka maailmas parandada ei suuda küll ja isiklikult isegi ei ürita mitte:P)

ja kas kirjastiil on ka kuskil ära märgitud et ei tohi ülerea?:P

minumeelest nii lihtsam lugeda ja kogu moos:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 32.4% - SQL: 67.6%]