Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Audi c4 avandi taguotsa tõstmine. (Vastuseid: 27 | Vaatamisi: 2654)
Lauri_O
huviline

Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal

Auto: 2.5 TDI A4; 2x 2.8 A6 Q; Audi S8.

postitati 19.01.11 17:43 Tsiteeri

Sain täna oma puksid kätte ja õigustavad ennast ilusti.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi801
huviline

Registreerunud 20.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 19.01.11 18:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: cilaper
Tsitaat:
Algselt postitas: audi801
Pane vedrudele kummiribad vahele(ziguli poes müügil mingi 100kr paar). Need ei riku midagi ja paar cm masin tõuseb. Alla panemiseks piisab ainult ratta eemaldamist.

Pärast pooleks läind vedru vahetamiseks ei piisa vaid ratta eemaldamisest.

See vedrude purunemise jutt on paras jama, kui just metall klambritega vedru keerde kinni ei keerata. Enda fordil olid tagasillas kummiribad vahel. 2 aasta jooksul ei mingit probleemi, kuni masina maha müüsin. Sai veetud ka raskeid asju, nii et vedrud aukudes põhja käisid, ikka pidasid vedrud vastu. Kumm on pehme ja ainult natuke aitab vedru jäikusele kaasa.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 19.01.11 18:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi801
See vedrude purunemise jutt on paras jama, kui just metall klambritega vedru keerde kinni ei keerata. Enda fordil olid tagasillas kummiribad vahel. 2 aasta jooksul ei mingit probleemi, kuni masina maha müüsin. Sai veetud ka raskeid asju, nii et vedrud aukudes põhja käisid, ikka pidasid vedrud vastu. Kumm on pehme ja ainult natuke aitab vedru jäikusele kaasa.

Kellel on jopanud, kellel pole vedanud. Siin foorumis on mõlemaid variante olnud. Ka endal on need jubinad vedru vahel olnud, aga minu arvamus on neist alla igasuguse arvestuse, sest ma pole näinud neist ühtegi, mis minu auto all oleks üle 2 kuu oma kõrgust suutnud säilitada. Hetkel siis teine lahendus ja ma võin need kummirõngad kellelegi sünnipäevaks kinkida, kes ennast nendega petta tahab.
PS! Mis puudutab vedru keerdude klambritega kokku tõmbamist madalduse saavutamiseks - see on palju ohutum variant, kuna midagi ei murta mingil moel ja toetuspind on ühtlane.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.7% - SQL: 76.3%]