Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: A8 D2 94' xenoni pärast kordusülevaatusele (Vastuseid: 34 | Vaatamisi: 4550)
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.10 14:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Maku
Tsitaat:
Algselt postitas: tarmo
Kui jah, siis saada ülevaatuse vana kukeseeni korjama näiteks.

Et sina saadaksid sellises olukorras ülevaataja kukeseeni korjama?:)

Ole nüüd tubli poiss ja loe, kas enne seda oli mainitud seda, et tehasest halogeeniga tulnud?
Paljudel D2-del on tehasest juba lähituli xenon ja sellisel juhul ei ole üv-l mitte midagi kobiseda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.10 15:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tarmo
Paljudel D2-del on tehasest juba lähituli xenon ja sellisel juhul ei ole üv-l mitte midagi kobiseda.
See kõik on arusaadav. Küsin siis niipidi, et kui sina läheksid sellise vanema kaheksaga ülevaatusele, millele on tehase poolt xenonid paigaldatud (ja no näiteks on ka tuleklaasi vahepeal vahetatud) ja ülevaataja asub omale seisukohale, siis kas sina saadaksid ülevaataja kukeseeni korjama?:)

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 21.12.10 15:40 Tsiteeri

Sel juhul mina küll saadaks. Kukeseente väljendit ma küll väga ei kasuta, aga mingid muud seened või asjad ikka leiaks. :) Samas peab tuli sel juhul komplektsena siiski nõuetele vastama, st orig klaas ka ees.

Minu 8 läks ülevaatuselt ametlikult minu paigaldatud 6000K värvusega HID komplektiga kobisemata läbi. Tuled olid muidugi optimaalseks regullitud ja blokid ei olnud kaablivitsadega silmatorkavalt kuskile paisupaagi külge tõmmatud vms. Oleks virisetud, oleks sealsamas 5 minutiga H1-d sisse torganud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.10 15:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Sel juhul mina küll saadaks. Kukeseente väljendit ma küll väga ei kasuta, aga mingid muud seened või asjad ikka leiaks. :)
No ilmselt väljendaksin isegi oma pahameelt aga millises vormis, see selguks ilmselt kohapeal.:) Lihtsalt ma juba kujutasin ette, kuidas üks mees ajab oma kaheksa sisse, ülevaataja toimetab ja mingi hetk toimub dialoog stiilis, mis on lubatud ja mis mitte ning kaheksa mees ütleb ülevaatajale, et mine korja õige kukeseeni. See võiks päris lõbus vaatepilt olla.:)

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
audimarek
huviline

Registreerunud 12.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.10 16:00 Tsiteeri

Mul siis ka 94 aasta audi ja ka olid ksenonid ees nii lähi kui ka kaugtuled,ühel ilusal õhtul siis sõitsin ka kõigi oma tuledega ristmikule sõitvast politseiautost mööda mida ma ei pannud tähelegi kuna pime aeg ja ka valgustus põles,ja korraga võetigi rajalt maha,tehti ka kordusülevaatus kuna ei tohi ka olla minu autol selliseid tulesid,alles aastast 97 ja vastavate märgistustega,vahetasin siis peale seda pirnid ära(H1) vist kõik ja läksin ülevaatusele.vahetus oli lihtne,plokid vahelt ja pirnid välja ning asetada tavalistega..tööaeg siis u. pool tundi:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Starr
huviline

Registreerunud 07.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 21.12.10 17:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: urquattro
Väike vihje ka- kui sul on ka paigaldatud ka automaatne tulede kõrguse regulaator, siis vaheta tulede kõrguse reguleerimis lüliti tühja klahvi vastu.
Selle info sain ülevaatajalt, nii pidi väliselt jokk olema- reguleerimisvõimalust ei ole, järgelikult on automaatne regulaator :D

Muideks see pidi esimesi asju olema, mida vaadatakse, kui kaheldakse selles, kas xenon võib ikka antud isendil olla. Kui sul see nupuke salongis, ei ole mingit juttu, nende väide on kohe, kui sul see nupp olemas järelikult ise pandud;)

Kõik peoks vajalik www.meelelahutaja.ee
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 21.12.10 18:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Starr
Tsitaat:
Algselt postitas: urquattro
Väike vihje ka- kui sul on ka paigaldatud ka automaatne tulede kõrguse regulaator, siis vaheta tulede kõrguse reguleerimis lüliti tühja klahvi vastu.
Selle info sain ülevaatajalt, nii pidi väliselt jokk olema- reguleerimisvõimalust ei ole, järgelikult on automaatne regulaator :D

Muideks see pidi esimesi asju olema, mida vaadatakse, kui kaheldakse selles, kas xenon võib ikka antud isendil olla. Kui sul see nupuke salongis, ei ole mingit juttu, nende väide on kohe, kui sul see nupp olemas järelikult ise pandud;)

kui auto on vanem kui 2000a oma, siis ei pea olema automaatset tulekõrguse regulaatorit.

Mõni postitus kõrgemalt:
Tsitaat:
19) lisa 1 koodi 224 nõuete punkt 2 muudetakse ja sõnastatakse järgmiselt: « 2) alates 1. oktoobrist 2000. a esmakordselt kasutusele võetud gaaslahenduslampidega M ja N kategooria sõidukil ja alates 10. juulist 2011. a esmakordselt kasutusele võetud hõõglampidega, mille valgusvoog ületab 2000 lm, M ja N kategooria sõidukil, peab lähitule laternate valgusvihu kõrguse reguleerimine, sõltuvalt kere asendist, toimuma automaatselt ja sõidukil peab olema laternate hajutiklaasi puhasti;»;

Ma olen siiani aru saanud, et automaatset tulekõrguse regulaatori olemasolu kontrollitakse tulede käivitamise hetkel. Tuled peavad pärast käivitamist korra ülesse ja alla sõitma, kui seda ei tee pole ka mingit automaatset tulede kõrguse reguleerimist.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
audihunt
huviline

Registreerunud 12.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi quattro

postitati 21.12.10 20:42 Tsiteeri

Mina sõidan ka on C4 esituledega , lähituledeks Xenon H1. Põhjus väga lihtne , kuna antud mudelitel on see luuptuli + halogeenpirn lahendatud pehmelt öeldes s"!#¤asti!
Ja oli eelmine talv juhus ,kus helkurita jalakäija riivas mu auto külje peeglit ja mina kes sõitsin nende "seasilmadega" ei näinud teda ennem kui külje aknast. Siis tõesti parem vaidlen Politsei/Arkiga, kui sõidan mõne jalakäija vigaseks või veel hullemini. Muidugi iseenesest mõistetavalt on tuled normaalselt reguleeritud ja pirnid kõige lahjemad 4300K mitte mingid "keevitajad 6000" ,et oleks ilus. Pthui-phui siiani sõidan muretult.

marttin99
huviline

Registreerunud 12.04.09
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.10 23:24 Tsiteeri

Mul endal on ka Audi a8 98a.Mul on Reval Autos peale pandud Xenonid D2S pirnid ja 4300K.Mul on tulede pesurid,aga puudu on tulede regulaator.Ei ole probleeme olnud TÜV-s.Olen ka kuulnud et kui sul on 97a auto ja tuledepesurid siis on lubatud xenonid.Tuttav ütles,et selline paragraf ka olemas.Kuid ei ole ise uurinud selle paragrafi kohta.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
seitsmene
huviline

Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2

postitati 21.12.10 23:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: marttin99
Mul endal on ka Audi a8 98a.Mul on Reval Autos peale pandud Xenonid D2S pirnid ja 4300K.Mul on tulede pesurid,aga puudu on tulede regulaator.Ei ole probleeme olnud TÜV-s.Olen ka kuulnud et kui sul on 97a auto ja tuledepesurid siis on lubatud xenonid.Tuttav ütles,et selline paragraf ka olemas.Kuid ei ole ise uurinud selle paragrafi kohta.

Minu D2 oli 96 aasta oma, tehasepaigaldatud xenonitega. Need tohivad tal täiesti seaduslikult olla, pesurit tulede jaoks ei olnud.
Samasugune saaga käib esimese otsa 7 seeria BMW-dega, millel samuti hiljem toodetud autodega võrreldes ei ole tulede automaatset reguleerimist ega tingimata ka pesureid.

Minu autol sai mingil hetkel vahetatud tuleklaasid, siis ka ülevaatuse isand teatas, et vanal justkui vajalik märgistus puuduks. Tegelikult on see klaas mul vist isegi alles veel kusagil, äkki peaks vaatama, kas see kuulus ussitähis seal siiski peal ei olnud. Vahetasin klaasid uute vastu, et kriimuvaba silmavaadet saada. Ehk siis küsimus ei ole minuarvates mitte niivõrd auto tootmise aastas, vaid tema komplektatsioonis - kui ta tehasest sellisena on tulnud, siis enne 2000-dat toodetuna sinna midagi juurde nõudma ei hakata.

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.3% - SQL: 76.7%]