Lehekülgi: 1 2 3 |
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
urquattro
huviline
Registreerunud 25.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: A4b5 1,8TQ & A6c4 avant 2,5TDI Q & S4c4 TDI
|
postitati 20.03.03 01:18
|
|
|
sry ash, mul ei ole midagi madalaks lastud autode vastu, nad on ilusad ja juhitavus kindlasti parem. aga jutu mõte on selles, et kui ümberehitus
kahandab auto mingit spetsiifilist omadust ( jeep madalaks- millised on ta maastikuomadused siis või 4wd üks sild tagant ära) siis ma ei näe küll
asjal mõtet. aga muidu peace .
|
|
|
allans
huviline
Registreerunud 24.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.03.03 06:58
|
|
|
quattro
Mis puudutab madalaid vedrusi siis nende positiivne mõju on ennast tõestanud juba ammu,küll aga on problemaatiline nende sobivus meie p...ses teedega
see vaene kere ja muud detailid saavad kõvasti vatti,olen selle poolt et 4wd auto peaks ikka jääma selleks mis ta on ,kummi vilistamine on üks
naeruväärsemaid asju mida autoga üldse teha,kinnitan teile et kui saate vanemaks kaob selle vastu huvi.Küll aga sõiduki juhtimine ohutult ja
kiirelt(mitte linnatänavatel) on omaette nauding osavus tuleb sõiduki valitsemises ja peaga auto juhtimises.mis puudutab tsentrifugaaljõudu siis see
hakkab toimuma kohe kui sõiduk hakkab liikuma
|
|
|
ash
huviline
Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: typ85 CQ '87
|
postitati 20.03.03 20:43
|
|
|
yeaa.. tegelt on ikka väga raske Q autoga kummi vilistada, seda masina seisukoha poolest kui ka südametunnistuse poolest... retsimine missugune. Kuid
mis puutub tõesti mingi silla tagant ära kakkumisse või misiganes taolisesse üritusse, on see tõesti mõttetu ja naeruväärne. Pole ma veel näinud mõnda
meest kes tuleks ideega välja et oma A/S8-l mõni sild tagant ära kakkuda
aga olen näinud paljusid selliseid suuri laevu mis on madalad ja ilusad, kuid madal vedru ei tähenda ju kohe seda, et pead lapats põhjas sõitma ja
igas kurvis mustad jutid maha jätma.. ja pealegi, eks igaüks ise tunneb millal on viimane aeg, mil neerud enam põrrutusele vastu ei pea jne
|
|
|
rixa
huviline
Registreerunud 22.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: 330XD
|
postitati 21.03.03 06:58
|
|
|
Minu arust saab Quattroga suvel musti jutte asfaldile teha täitsa vabalt - külg ees kurvi minnes
|
|
|
marq
huviline
Registreerunud 02.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: mark auto
|
postitati 03.04.03 05:18
|
|
|
yeah, it`s quattrotime again
|
|
|
mms
huviline
Registreerunud 13.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: S6 V8T
|
postitati 03.04.03 05:58
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja rixa
Minu arust saab Quattroga suvel musti jutte asfaldile teha täitsa vabalt - külg ees kurvi minnes |
Jah, nende Quattrotega, millest siin foorumis jutt, lõpevad sellised jäljed ilmselt kuskil tee ääres posti juures
Kiireaudi sinine on vist ainus, mis sellesse kategooriasse ei kuulu...
|
|
|
rixa
huviline
Registreerunud 22.11.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.04.03 06:43
|
|
|
Sõidetakse mõistuse, mitte mootoriga!
|
|
|
mms
huviline
Registreerunud 13.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.04.03 07:00
|
|
|
Sõidetakse mõistuse, mitte mootoriga! |
Jah, ja mõistus ongi see, mis ütleb, et quattroga ei sõideta asfaldil külg ees
|
|
|
rixa
huviline
Registreerunud 22.11.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.04.03 10:06
|
|
|
Ma ei sõidagi. Ma arvan, et ma olin täna hommikul tänu suvekummidele üks ettevaatlikumaid liiklejaid.
|
|
|
nella
huviline
Registreerunud 12.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Competition
|
postitati 03.04.03 10:21
|
|
|
täna on ikka yks vinge Q ilm !!!!!
mul ka suvekumm all oi kui lobus oleks nyyd kui yht silda ka poleks
|
|
|
|
Piret
huviline
Registreerunud 08.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6 4,2; Audi Coupe Quattro, vette 96 ja üks tsikkel
|
postitati 03.04.03 11:03
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja mms
Minu arust saab Quattroga suvel musti jutte asfaldile teha täitsa vabalt - külg ees kurvi minnes |
Jah, nende Quattrotega, millest siin foorumis jutt, lõpevad sellised jäljed ilmselt kuskil tee ääres posti juures
Kiireaudi sinine on vist ainus, mis sellesse kategooriasse ei kuulu... |
Meaning??? Mis kategooriasse?
See vast on oskamatu JUHI süü, mitte auto, kui ta vastu posti õnnestub väänata.
|
|
|
mms
huviline
Registreerunud 13.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.04.03 12:03
|
|
|
Jutt käis siin neljaveolisega külg ees kurvi minemisest asfaldil. Oled seda asja kunagi proovinud?
|
|
|
rixa
huviline
Registreerunud 22.11.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.04.03 12:27
|
|
|
Ei ole proovinud ja arvatavasti ei proovi kah. Ütlesin seda lihtsalt selle peale, et mõne mehe elueesmärk tundus olema asfaldile musta saada. No
offence.
|
|
|
mms
huviline
Registreerunud 13.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.04.03 12:52
|
|
|
Ei ole proovinud ja arvatavasti ei proovi kah. Ütlesin seda lihtsalt selle peale, et mõne mehe elueesmärk tundus olema asfaldile musta saada. No
offence. |
Mõistlik jutt kui just Juha Kankkunen pole. Ise sai kunagi selline lollus tehtud, et lennatud kruusalt 80-90-ga lapats põhjas külg ees betoonile
(lennuväljal, tegelikult kogemata, sest need olid esimesed "quattropäevad". Mõistus sai otsa...ja 200 hp-d on selleks ilmselgelt liiga vähe.
Samas kui sai nokk oldud (nüüd juba vana mees), siis esimene auto, mis kummi oli võimeline vilistama, tegi seda pidevalt. No tundus lihtsalt lahe ja
kõik. Pidevalt käis rebimine- mul oli null üheksa ja sõbral null kuus ja see oli kõvem vend kellel rohkem ketsi pani. Those times are gone, nagu laul
ütleb
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
|
mms
huviline
Registreerunud 13.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.04.03 07:04
|
|
|
Tsitaat: | Tsitaat: | Esialgne postitaja QUATTRO
Samas kui sai nokk oldud (nüüd juba vana mees), siis esimene auto, mis kummi oli võimeline vilistama, tegi seda pidevalt. No tundus lihtsalt lahe ja
kõik. Pidevalt käis rebimine- mul oli null üheksa ja sõbral null kuus ja see oli kõvem vend kellel rohkem ketsi pani. Those times are gone, nagu laul
ütleb |
irww.Sa olid siis ilmselt üheksaga ikka kõvem mees ilmselt enamuse ajast.
|
Ja-ja, mul läks sajani 13,5 ja tal 14,5 Aga see kuus oli ka kõva sõna,
mingi 76 aasta ja 1.6 mootor (see õige), pani ketsi küll
|
|
|
Piret
huviline
Registreerunud 08.11.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.04.03 07:37
|
|
|
Jutt käis siin neljaveolisega külg ees kurvi minemisest asfaldil. Oled seda asja kunagi proovinud? |
Ma saan aru küll, millest jutt käib, lihtsalt see kategooria, mida Sa ennist mainisid, jääb arusaamatuks. Et siis kõik audid peale rs-i kukuvad
kurvis sellise kiiruse peal ümber või? Kahtlen. Pole tõesti ise sellist asja proovinud, aga ilmselt on vaja meie audiga ikka korraliku hooga kurvi
lennata, et ASFALDI peal külglibisemisse saada, kuna madalus, jäikus ja F1 rehvid teevad oma töö Ma ei väidagi, et nii kõva mutt olen, et suudaks peale seda autot teel hoida ja ausalt öeldes ei kutsu see
proovima ka, kuna linnas teatavasti väga palju üle 50km/h pole soovitav sõita ja ega see autole ka hästi mõjuks...
|
|
|
mms
huviline
Registreerunud 13.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.04.03 08:44
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Piret
Jutt käis siin neljaveolisega külg ees kurvi minemisest asfaldil. Oled seda asja kunagi proovinud? |
Ma saan aru küll, millest jutt käib, lihtsalt see kategooria, mida Sa ennist mainisid, jääb arusaamatuks. Et siis kõik audid peale rs-i kukuvad
kurvis sellise kiiruse peal ümber või? Kahtlen. Pole tõesti ise sellist asja proovinud, aga ilmselt on vaja meie audiga ikka korraliku hooga kurvi
lennata, et ASFALDI peal külglibisemisse saada, kuna madalus, jäikus ja F1 rehvid teevad oma töö Ma ei väidagi, et nii kõva mutt olen, et suudaks peale seda autot teel hoida ja ausalt öeldes ei kutsu see
proovima ka, kuna linnas teatavasti väga palju üle 50km/h pole soovitav sõita ja ega see autole ka hästi mõjuks... |
Oleme kõik kõigist asjadest ühtemoodi õigesti aru saanud. See on hea.
|
|
|
Piret
huviline
Registreerunud 08.11.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.04.03 09:21
|
|
|
Ilmselt ikkagi ei ole
|
|
|
mms
huviline
Registreerunud 13.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.04.03 12:10
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja Piret
Ilmselt ikkagi ei ole |
Jah, jätkan endiselt quattroga asfaldil külg ees sõitmist ja kummivilistamist. See ongi minu keskmine nimi OK läheb mölaks.
Palju kiftimad on need lumeilmad mis jälle kuskilt välja ilmusid. Pühapäeval oli esimene asi quattro jälle üle pika aja hangest välja kookida ja lusti
kui palju
|
|
|
80quattro
klubiliige
Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B9 Allroad quattro; Audi Q3; Audi 100 C3
|
postitati 13.05.03 14:20
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja margus
Küsimus oleks siis selline, et suvel nagu sellest quattrost nii väga suurt kasu ju ei ole. Seega kas õigustaks ennast üldse ära asi, kui kuivaks
perioodiks lahti ühendada tagasild??? Saaks ehk kuidagigi kummi vilistamise rõõme tunda
Kui küsimus kõlab väga lollilt, siis paluks mitte päris pähe istuda.
|
Ilma kardaanita quattro ei sôida(v.a. vanad keskdifri lukuga mudelid)
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
80quattro
klubiliige
Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B9 Allroad quattro; Audi Q3; Audi 100 C3
|
postitati 14.05.03 06:13
|
|
|
Tsitaat: | Esialgne postitaja ranz
Tsitaat: | Esialgne postitaja 80quattro
Tsitaat: | Esialgne postitaja margus
Küsimus oleks siis selline, et suvel nagu sellest quattrost nii väga suurt kasu ju ei ole. Seega kas õigustaks ennast üldse ära asi, kui kuivaks
perioodiks lahti ühendada tagasild??? Saaks ehk kuidagigi kummi vilistamise rõõme tunda
Kui küsimus kõlab väga lollilt, siis paluks mitte päris pähe istuda.
|
Ilma kardaanita quattro ei sôida(v.a. vanad keskdifri lukuga mudelid) |
Ja siis peab lukk peal olema et saaks sõita... kuid kas see lukk ise maha ei lüli miski kiiruse pealt. Sest ilma lukuta ei liigu ka see...
|
Ei liigu jah!!!
|
|
|
Arcangel
huviline
Registreerunud 31.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Quattro 2,7 BiTurbo
|
postitati 31.10.03 18:16
|
|
|
sa naljamees kruvi parem esimesed poolteljed alt, saab äkki parem, tagaratast ju lahedam vilistada kui esimest
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |