Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Abi vaja laksulise auto hindamisel ja nõustamisel. (Vastuseid: 44 | Vaatamisi: 4201)
Big
huviline

Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi, Ford, Vaz

postitati 12.10.10 11:59 Tsiteeri

hunt_1, kui sa panga (liisingu) auto sodiks sõidad, siis ütled ka "Oma viga, et mulle autot andsite." ?

Audi 100 c3 2.2 } Audi 100Q c3 2.1T } Audi 100 c4 2.8 aut. } Audi 80 b4 1.9TD } Audi 100 c4 2.8Q } Audi 100 c3 2.3 } Audi A4 b5 1.8 } Audi 100 c3 2.0 aut. } Audi A6 C5 1.8T aut. } Audi 100 c3 Avant 2.1 } typ81 Q } Audi 80 b2 TD } Audi 80 Competition Q } Audi 80 typ85 Coupe } Audi 90 typ85 2.0r5 } Audi Coupe b4 } Audi 90 quattro } Audi V8 } Audi A4 b6 1.9TDI } Audi 80 b3 2.0r4 101kw } Audi 100 C4 2.5tdi ...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
hunt_1
huviline

Registreerunud 13.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: c4 2,0 103kw

postitati 12.10.10 12:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Big
hunt_1, kui sa panga (liisingu) auto sodiks sõidad, siis ütled ka "Oma viga, et mulle autot andsite." ?

OT: EI. sest panga vastu ei saa keegi.
Valitsused muutuvad, aga pangad jäävad.

Loodetavasti kasutaja prj juhendamise järgi tehes saabub siia teemasse ka tagasiside.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 12.10.10 14:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: prj

Kogu selle protsessiga tuleb lõpuni minna ja sa saad oma raha kätte. Olen seoses ühe teise case-ga antud asja läbi teinud, ning minu jaoks piirdus asi nelja punktiga. Algselt tuleb sul endal kõik kinni maksta - jurist, kohtu riigiliõiv jne, kuid pärast saad kõik tagasi.
Samuti soovitan soojalt teha endale www.das.ee sõidukiomaniku õigusabikindlustus. Maksab 80 eek/kuus, aga selle eest ei pea sa midagi õigusabikulude eest maksma (ka kaotuse korral) ning oma raha tagasi ootama.

Nii, et ära palun hala foorumis enam, vaid võta jalad selga ja räägi kompetentse õigusbürooga. Sul ei ole antud juhtumis mitte midagi kaotada.
Mida kauem Sa venitad, seda julgemaks vastaspool läheb. Kui vastaspool näeb, et sa hoiad teda kõrist kinni ning iga päev, mil ta mitte midagi ei tee läheb talle järjest rohkem maksma, laabub kõik kiiresti.

P.S.
Need "targutajad" ja "kõvatajad" on nagu porikärbsed ümberringi. Ignoreeri neid. Samuti, ära palun enam kunagi kutsu sellist inimest "sõbraks". Sõber ei tee mitte kunagi niimoodi.

Ideaalis toimib see asi tõepoolest nõnda. Kuid.... eestimaal on siiski märkimisväärne hulk kodanikke, kellelt ka sellise tegevuse tulemusel mitte kõige vähematki kätte ei saa. Sellisel juhul on kaotuseks (lisaks autole) kohtupidamise kulutused (õigusabi, ekspertiisid, riigilõiv jne). St jutt, et kaotada pole midagi ei pea sugugi paika. Sellega on mõistlik enne igasuguseid asjaajamisi arvestada.

Kõige kasulikum on igal juhul püüda asi ilma kohtuta lahendada, kusjuures nõude ja ka hagi esitamine ei välista kokkulepet, st mida kiiremini nõue ja hagi esitada, seda parem on. Hea, kui õnnestuks siiski summas (kasvõi järelmaksuga) kokku leppida ja see kirjalikult vormistada, see oleks mittemaksmisel ka hea alus kohtusse pöördumisel.

Igasugu kõvatajaid ja targutajaid ei maksa ka ignoreerida pigem siiski kõik nõuanded ära kuulata.:D

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kaaro
huviline

Registreerunud 15.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 12.10.10 14:49 Tsiteeri

Ferdinand , sul ka jällegi õigus , et mis siis ongi , kui ei maksa olen topelt kahjumis :( !
Kuid tead need kõvatajad ning targutajad ...Nendest on mul juba maa ja ilm !!! , aga need kes tegelikult süüdi , need hoiduvad rääkimast , lükkavad aina asja edasi ...Põhimõtteliselt siis need kõrvalised inimesed naq need kõige targemad !!!

KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 12.10.10 14:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Tort
Veelkord, variante on 3.

Kas maksab reaalse turuhinna ennem matsu ja saab auto endale (reaalne ei pruugi 15k olla aga ka kindlasti mitte 5, see ei loe et omanik TAHTIS 15, loeb turuhind).

Toob samaväärse auto asemele (ja lappad sisu ümber näiteks) ja saab vraki endale.

Laseb oma rahadega sinu auto korda teha ja sina pead selle "vastu võtma", mitte nii et kuuriall spray-värviga. Ikka endiseks peab taastama.

Las kärss ise arvutab siis. Ta loodab praegu, et sa lepid selle 5000 eekiga või mis summast siin juttu oligi. Fakt on aga see, et tema keeras masina pekki ja sina selle 5000 eekiga samasuguseks teda ei saa. Lisame veel ajakulu näiteks. Võid talle nii öelda, et baaris ka poehindadega alkoholi ei saa ja taksoga ei saa sõita vaid nii, et maksad juhile bensuraha. Kui bussis piletita sõiduga vahele jääd, siis plekid ka trahvi mitte ei pääse pileti ostmisega. Kui ei ole plekki taolise pisiasja klaarimiseks, siis edaspidi ärgu sõitku võõraste autodega. Julgeb teha, julgegu vastutada.

No ja alati võib asja kohtusse ka anda, aga see võtab aega ja veidikene ka raha. Selle võid muidugi lõpus ära mainida, et kui muidu ei saa kaubale, siis niimoodi ikka saab. See pole muide sugugi raske protseduur ja läheb talle palju kallimaks ja ebameeldivamaks. Aga alati maksab heaga ennem ajada, räägi talle ka, et sa panid kogu teenitud raha autosse jne. Mis su poiss arvab üldse asjast, torgi teda ka tagant vähe et ta sõna võtaks.

Tsitaat:
Algselt postitas: hunt_1
Ja hinna võiks pooleks teha, sest süüdi on ka auto laenanud osapool.
Ei ole vaja laenata "rallimeestele".

Sinumeelest on vägistatu ka süüdi, et liiga suure dekolteega käis ja mingi ambaal selga kargas? Küsimus on momendil varalises vastutamises ja selles pole auto väljalaenaja kuidagi süüdi.

OT kusjuures mingi uuring tõestas, et liiga avara vms dekolteega naised satuvad palju rohkem vägistamise ohviks :D

Kui inimsel ikka raha pole, siis ei saa mingi kohtu kah talt seda ju kätte. Võid teda kasvõi kaikaga pähe lüüa aga see raha ei too.
Äkki annab vastu sulle midagi? Millel on väärtust. Kui tal on midagi sellist :D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 12.10.10 15:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Ideaalis toimib see asi tõepoolest nõnda.

See toimib reaalsuses ka vägagi hästi.
Tsitaat:
Kuid.... eestimaal on siiski märkimisväärne hulk kodanikke, kellelt ka sellise tegevuse tulemusel mitte kõige vähematki kätte ei saa.

Jah, selliseid kodanike nimetatakse reeglina asotsiaalideks.
Kui isikul on töökoht või mingisugune vara, siis saab aja jooksul kõik kätte.
Tsitaat:
Sellisel juhul on kaotuseks (lisaks autole) kohtupidamise kulutused (õigusabi, ekspertiisid, riigilõiv jne).

Ei ole korrektne, kuna kõiki kohtupidamise kulutusi ise ei pea maksma. Kohtukulud mõistetakse välja just nimelt kaotajapoolelt. Jah, õigusabikulud, ekspertiisi ja riigilõivu tuleb esialgu ise maksta, kui õigusabikindlustust ei ole, kuid mitte mingit "jne-d" seal lõpus ei ole.
Tsitaat:
St jutt, et kaotada pole midagi ei pea sugugi paika. Sellega on mõistlik enne igasuguseid asjaajamisi arvestada.

Peab ikka küll.
Tsitaat:
Kõige kasulikum on igal juhul püüda asi ilma kohtuta lahendada, kusjuures nõude ja ka hagi esitamine ei välista kokkulepet, st mida kiiremini nõue ja hagi esitada, seda parem on. Hea, kui õnnestuks siiski summas (kasvõi järelmaksuga) kokku leppida ja see kirjalikult vormistada, see oleks mittemaksmisel ka hea alus kohtusse pöördumisel.

Sellega nõus.
Tsitaat:
Igasugu kõvatajaid ja targutajaid ei maksa ka ignoreerida pigem siiski kõik nõuanded ära kuulata.:D

Tavaliselt ei tea need kõvatajad ja targutajad ise ka, millest räägivad.

On sul antud teemaga kogemust ka? Või jutustad lihtsalt ümber seda, mida sa kollasest meediast oled lugenud?
Kui sa oled vähegi keskmine töökohta ja vara omav kodanik, siis läheb sul ikka väga halvasti, kui autot üks päev maja eest enam ei leia ning palk ka kohtutäituri arvele kantakse.

Mina sain ilusti kõik oma raha "töötu" käest kätte.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 12.10.10 16:00 Tsiteeri

Kas kodanik, kel mure koorem sedavörd suur, saab ehk mingi ülevaate jaoks ka klöpsu siia lisada?
Lisaks, et kas masin sinu nimel jne ning kes on ka kasutajateks märgitud?
Kas "kainekal" oli volitus masinaga söitmiseks?
Kui volitus, siis töestamisel vöi asja ajamisel ehk abiks ka see.

Vägivallatsemisega ma arvan, et väga kaugele ei jöuta.
Vösapets tuleb ja aitab.

Prj pani oma esimese postitusega minu arvates täppi, kus jagas soovitusi.

Kaaro, asja pead siiski ajama önnetuse/kahju pöhjustajaga - körvalised isikud saada pika puuga kukele!

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
TiitR2
huviline

Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.

postitati 12.10.10 16:18 Tsiteeri

Tahtmatult tekib küsimus, et miks hetkel foorumikasutaja Kaaro ise sõna ei võta? Sain aru, et tema ongi see sõber, kelle omakordne sõber masinaga puusse virutas? Kas see Kaaro laseb kogu loo oma tüdruksõbral lahendada, koos sinnajuurde kuuluvaga?:o Kui nii, siis on lisaks "sõpradele" ka väga hea "poiss-sõber" see hr. Kaaro!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kaaro
huviline

Registreerunud 15.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 12.10.10 19:55 Tsiteeri

Pilte saab näha siit :
http://public.fotki.com/agnes1/audii/
Pildid pole küll kõige paremad , näha saab vaid asja õiget poolt alles oma silmadega ... , sellepärast ka neid paljusid kõrval targutajad , kes on näinud vaid pilte ,aga siiski mingi ettekujutus teile siia ...
Ja mis puurub Kaarosse , siis lihtsalt asi ongi selles , et ka tema on antud hetkel kõrvaline isik ju ..Kuigi jah ta on mu poiss , oli ka dokumentides kasutaja , auto minu nimel ! , Sellessuhtes , et kõik dokumendid olid korras . Õnnetuse põhjustanud sõitjal polnud volitust !
Sõbrad , just ... Siin pole tegu mingite sõpradega , vaid...Oeh mai teagi kellega !
Ja miks ma siia foorumisse kirjutasin , et saada natukene rahu ja mõistmist . Inimesed , kes ka tõsiselt kaasa mõtlevad ja oskavad kaasa rääkida . Mitte ei kauple jne :( !

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 12.10.10 20:06 Tsiteeri

Volitus puudus, vöiks öelda pm, et ärandas, kuid äranduse kohta pole tehtud teavitust.
Vaadates pilte, pakuks esialgu, et kere vast küll keere pole ja masin kannataks taastamist, kuid ikkagi kulukas.
Samas pildilt ei saa täit ettekujutust.
Vöiksid ehk näiteks alustada kindlustusest, rääkides seal lugu ära ja ehk sealne kahjukäsitleja suudaks midagi viitsimise korral rehkendada.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 12.10.10 20:07 Tsiteeri

Auto saaks suht kerge vaevaga sõidukorda. Lammutusest vaadata samavärvi toonor ja selt uus uks ja võre ette stanget natuke kohendada ja uus klaas paigaldada näeks auto jälle normaalne välja. Pildilt ei paista midagi nagu hullusti kõver olema. Kui su poiss sõber päris nisanäpp pole peaks selle taastamisega hakkama saama küll. B3 klaas kos vahetusega vast mingi 1500 ja uksest ma üle 500 küll ei maksaks. Võre ka paarsada. ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 12.10.10 20:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: automees6
Auto saaks suht kerge vaevaga sõidukorda. Lammutusest vaadata samavärvi toonor ja selt uus uks ja võre ette stanget natuke kohendada ja uus klaas paigaldada näeks auto jälle normaalne välja. Pildilt ei paista midagi nagu hullusti kõver olema.

Suht nigel vöib olla kogu margelduse juures katusejoone sirgestamine.
Asjatundja käes pole ka see muidugi tuumateadus.
Sättimist tahaks ka ehk uksepost, kuna laks siiski sedavörd lähedale tulnud, et ... tagaukseserv kahtlaselt irvakil

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 12.10.10 20:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: prj

On sul antud teemaga kogemust ka? Või jutustad lihtsalt ümber seda, mida sa kollasest meediast oled lugenud?

On kogemust, st olen aktiivselt tudeerinud seadusandlust ning kohtupraktikat. Ka jäigi mul saamata raha auto klaasi lõhkumise eest, ehkki süüdlane ning süüdimõistev kohtuotsus oli täiesti olemas ning täituri kätte jõudsid nad ka.:D Tundub, et Sinu kogemused on väga lillelised ja ühekülgsed.

Selleks, et vara mitte omada ja maksekohustusest kõrvale hiilida, ei pea sugugi asotsiaal olema, ntx majanduslike huvide deklaratsioonidest nähtuvalt on eestis mitmeidki vägagi jõukaid "asotsiaale".

Ekspertiisid-lõivud-õigusabikulud tasub esmaselt hagi esitaja, st täpselt sama lugu- kui kostja osutub maksejõuetuks võib selle kohtuotsusega sama hästi p.rset pühkida.

Seda kõike tasuks silmas pidada juhul kui on teada, et kodanikul mingit vara pole või, et ta teadlikult kavatseb maksmisest hoiduda, et ei tekiks "ootamatult" olukord, kus lisaks väljanõutavale 10000.- on tekkinud veel 20000.- kohtupidamisega seotud kulusid mida pole lõpuks kelleltki kätte saada. Õigusabi- ja kohtukulud võivad teatud juhtudel uskumatult suureks osutuda, (eriti kui asi peaks mingil x põhjusel ntx riigikohtuni jõudma) ekspertide tasud pole ka väga väikesed.

Eelnenut maksab siiski võtta pigem kui erandit, kuid kindel olla sellele, et raha kohe kätte saab ning kõik kulud hüvitatakse küll ei saa.:D

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
kaaro
huviline

Registreerunud 15.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 12.10.10 20:30 Tsiteeri

Jah , odav ta ei oleks , just selle kere pärast ja ta on ka küljekarbi juurde alla saanud laksu , sealt
ka kõver , seega pole ainult ülevalt :(
Jah , võin lammerist otsida sama värvi tooni , kuid täpselt sama ei leia , ja piltidelt pole näha ka seda , et ka kapoti on kõver ... Ja seega , taastamisel tahaks siiski auto oleks igaltpoolt normaalne , mite kirju !
Jah , proovida võib selle sirgeks saada , aga iseasi , kas saab ! , hiljem selgub et ei saagi ..hakkab ikkagi ratast sööma , või mis iganes :S
Ja tuli , uks , klaas , esiklaas , kere ...ja üks miinus on ka veel see , et on löönud kapotiall midagi paigast ära ...Kuna peale laksu oli õli väljas ...Polnud välja jooksnud , vaid mootori peal oli õli ...

exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a

postitati 12.10.10 23:28 Tsiteeri

Lugedes postitusi,siis 2 lk. peale parim soovitus on ilmselt tõesti pöörduda Võsa Petsi poole.
Sest nagu ma aru saan,siis auto omanik on ise alles õpilane ning pole aega bürokraatiaga tegeleda ,samas mees ei taha ka oma nn. sõpradele selgeks teha,et tagajärgede eest on vaja võtta vastutus.Võsakale aga meeldivad sellised teemad.:)

Pisike punane putukas
TiitR2
huviline

Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.

postitati 13.10.10 06:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kaaro
Pilte saab näha siit :
http://public.fotki.com/agnes1/audii/
Pildid pole küll kõige paremad , näha saab vaid asja õiget poolt alles oma silmadega ... , sellepärast ka neid paljusid kõrval targutajad , kes on näinud vaid pilte ,aga siiski mingi ettekujutus teile siia ...
Ja mis puurub Kaarosse , siis lihtsalt asi ongi selles , et ka tema on antud hetkel kõrvaline isik ju ..Kuigi jah ta on mu poiss , oli ka dokumentides kasutaja , auto minu nimel ! , Sellessuhtes , et kõik dokumendid olid korras . Õnnetuse põhjustanud sõitjal polnud volitust !
Sõbrad , just ... Siin pole tegu mingite sõpradega , vaid...Oeh mai teagi kellega !
Ja miks ma siia foorumisse kirjutasin , et saada natukene rahu ja mõistmist . Inimesed , kes ka tõsiselt kaasa mõtlevad ja oskavad kaasa rääkida . Mitte ei kauple jne :( !

No kui su poiss-sõbra sõber autoga ringi rallis, siis natuke ikka on ju kaasosaline? Mitte, et ta selles laksus kuidagi süüdi oleks, vaid võiks jua aidata sul seda teemat lahendada...näiteks OMA SÕBRAL mune pigistades?:o Või jätab ka selle töö sinu kui tüdruku hooleks? Miks ma seda räägin? Lihtsalt hale on vaadata, kuidas tütarlaps peab end nii foorumis, kui ei tea veel kus kasvõi pooleks nikastama, et teema ära lahendada...samal ajal poiss-sõber ei liiguta lillegi ja ei saa nüüd oma sõpradega kompromiss leitud?
P.S see nn. nahksisu, millest siin juttu oli - ära seda väga hindamisel arvestada, kuna sellest on vaid mälestus:P

heihei
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: b6, 96kw bens.

postitati 13.10.10 06:22 Tsiteeri

Et siin rohkem jah kipub nii olema, pikka juttu lugedes, et poiss- sõber võibolla hoopis on "söprade" poolel, et mitte " söprust" rikkuda ja parem on olla vagusi? Et üks pool on siin kannataja, kas poiss- söber on ülekohtune söpradega või sinuga. Kolmas variant vaevalt, et tuleb köne alla, sest siis oleks auto juba ammu poisi oma rahadega korras. Kurb aga öpetlik lugu paistab olevat.

Amadeuz
huviline

Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: C5 avant TQAT 110 kW õlipress '99 (Nora), MB W639 kombi AT CRD 80kW (Jasmin)

postitati 13.10.10 07:46 Tsiteeri

Selle kohtuga on tegelikult hea bluffida. Kahjuks pead sa omama pisut enam seljatagust kui tahad seda sammu astuda. Olen kahjuks korduvalt põrganud selle pisidetaili otsa, et minul pole kohtusse andmiseks piisavalt tõendusmaterjali. See, et tema oli avarii ajal roolis on hetkel tema suusõnaline tunnistus, mille ta võib maha salata. Kui asi avariina politseisse ei jõudnud, siis on sul kahjuks väga raske tõendada, et just nimelt tema on selle kahju sulle põhjustanud. Seda enam, kui tal on kõrval "head nõuandjad" nagu sa kirjeldad.
Kui võimalik, siis proovi asi kohtuväliselt ikka korda saada.
Soovitaksin variante selles järjekorras:
1) nemad annavad sulle 15K (või summa mille sa ise arvad korras auto eest saanud), ja sina neile auto koos dokumentide ja ostu-müügi lepinguga. See on sinu jaoks kõige ohutum variant.
2) nad toovad sulle samas seisukorras sama komplektsusega auto ja sina annad oma vana koos dokumentide ja ostu-müügilepinguga neile. Siin on oht see, et auto ei pruugi olla nii heas korras kui sinu vana ja sa pead seda JÄLLE remontima hakkama.
3) Nad remondivad sinu auto. See on tegelikult mittesoovitatav, sest nad võivad lasta seda teha mingil suvaliseo Vedjal. 1000.- ja sad hunniku PU vahtu + pisut pahtlit ja kehva hajutust. Ja seda kindlaks teha on mitteprofil küllaltki raske.

huviline

Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2.6

postitati 13.10.10 09:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Amadeuz
Selle kohtuga on tegelikult hea bluffida. Kahjuks pead sa omama pisut enam seljatagust kui tahad seda sammu astuda.

Jurist võib kirja kirjutada sellegipoolest (lööb vedelaks) ja koopia tüübi vanematele saata kasvõi. Üldiselt siin on minumeelest kõik ära öeldud juba, nüüd oleks vaja kuidagi tegutseda. Ise soovitan tegelasega rääkida veel 1 kord ja anda valida variantide vahel (kuigi imho ainus variant on endise reaalse turuhinna maksmine ja vrakk jääb kutile, sest selle kordategemine läheb kallimaks kui auto, vt. katus) ja öelda et näiteks 2 päeva saad mõtlemisaega ja kui siis kaubale ei saa, siis enam otse temaga ei suhtle.

Mis muud kui jõudu tööle ja edu!

kaaro
huviline

Registreerunud 15.01.10
Kasutaja on eemal

postitati 13.10.10 10:04 Tsiteeri

Aitäh kõigile kaasa mõtlejatele ja tänud toetuse eest !:) , Ja kindlasti hoian teid ühenduses , et kuidas see asi korda saab !
Kuid sellega läheb aega :S

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 39.5% - SQL: 60.5%]