Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Audi 80 B4 avant 2.0E - 1992 - Krika (Vastuseid: 35 | Vaatamisi: 6385)
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 11.03.11 01:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Krika
Ja suunad ei ole stangega kaasas, need tuleb eraldi muretseda.
Ma ei saa sellest nüüd aru, Ma rääksisin sellest, et see "läti stange" kasutab tavalisi suundasid, aga RS2 peal on üsna spetsiifilised suunatuled käigus. Eraldi tuleb need muidugi osta, kui stangest sõltub mida saab auto külge panna.

Olemasolevale stangele saad ka suunad+udukad külge panna, kui iluliistu õige vastu ära vahetad.

Edit: 3.5K€ eest saaks näiteks sellest toorikust midagi väga toredat juba ehitada(alla paarituhande isendi toodetud):
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=87058

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Krika
huviline

Registreerunud 08.12.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 AVANT 2.0E

postitati 11.03.11 01:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Zoig
Tsitaat:
Ma ei saa sellest nüüd aru, Ma rääksisin sellest, et see "läti stange" kasutab tavalisi suundasid, aga RS2 peal on üsna spetsiifilised suunatuled käigus. Eraldi tuleb need muidugi osta, kui stangest sõltub mida saab auto külge panna.

Olemasolevale stangele saad ka suunad+udukad külge panna, kui iluliistu õige vastu ära vahetad.

Sorri, mul jooksis kokku, nüüd ma saan aru mis sa mõtled, rs2-l on nad ümara otsaga, tavalised aga kandilised. Aga sellegipoolest jääb see stange. Kuna värvimine on alles ülejärgmine kuu sis oleneb kui lihtne või tore on neid rs2 suundi leida, sest alati saab natukese klaasriide ja pahtliga imet teha. Kuigi ma arvan 95 prossa, et jäävad kandilised.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Krika
huviline

Registreerunud 08.12.09
Kasutaja on eemal

postitati 11.03.11 01:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Zoig
Tsitaat:

Edit: 3.5K€ eest saaks näiteks sellest toorikust midagi väga toredat juba ehitada(alla paarituhande isendi toodetud):
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=87058

Iseenesest ilus ja suhteliselt rariteetne auto kuid sigar aint my cup of tea ja mul on plaanid kindlalt paigas ja just selle autoga.

rix30
huviline

Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S3 1,8T 8L

postitati 11.03.11 01:48 Tsiteeri

Eks me näe!! Mis juttu mees aasta möödudes pajatab,talve alguses tekib küsimus-kuidas saaks 4 ratast vedama ja suve alguses mõtted turbokale suunduvad. Kui kõik need asjad mis jutu sisust välja lugeda, oled sellele 2,0e b4 audile külge kerinud siis RESPECT;) ja tahaks oma silmaga näha seda 15000eur-ist 2,0 b4-ja. Isegi hinnalisem veel. Aga edu ja pildimatrjaal oleks tõestuseks tegudest:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2×80 ABK

postitati 11.03.11 05:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Ja kui mul tekib vajadus nelikveo järgi või on vaja hästi hästi kiiresti sõita sis maailmas on tegelikult teisigi autosid millega saab neid asju teha. Ja suur osa neist on müügis ka. Ning ma arvan, et mulle on veel piisavalt aastaid antud, niiet aega peaks olema kui mul peaks vajadus tulema mõne sellise vastu.

RS2 oleks sellisel juhul päris hea valik tulevikus soetada:D
Aga kuna jutt läks sul juba oma jaoks auto meeldivaks muutmine, siis jäta see rs2 look sinnapaika ja tee omale meeldiv b4 kättesaadavate juppidega.

Ette pane siis see replica stange.
Suunad, udukad tava varjandi omad, sinna sobivad.
Pikad esimesed põhituled.
Tagumise stange must plastik osa kere värvi. Competitioni stange oleks muidugi kenam.
Tagumised luugituled vahetada Audi 90 pika tule vastu, neid on veel liikvel küll, kui hästi otsida.
Uste plastik liistud ja peeglid kere värvi.

Usun, et peale seda korralik värvkate ja oleks suht ilus b4 avant olemas.

.:Rasta I Land:.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 11.03.11 07:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: cornoyo
Ette pane siis see replica stange...
Et asi vähegi ilus jääks ka natuke küljepealt vaadatuna, siis oleks vaja ka S2 karbilaiendeid, ning RS2 stiilis siledat tagumist stanget. S2/Competitioni oma on kõva küll, aga reaalselt sobib see kokku ainult S2 esimese stangega, külgmised jooned RS2 replical ei lähe tagumisega üldse kokku.

Kui panna ette RS2 replica ja ülejäänu jätta samaks, siis on tüüpiline "kõva" tuuningpill, ees mingi lahmakas stange, aga mujal ... halligi.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: S6 2.2T & A8 4.2

postitati 26.03.11 22:52 Tsiteeri

Kaugel projekt ka on?

Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Krika
huviline

Registreerunud 08.12.09
Kasutaja on eemal

postitati 24.04.11 14:10 Tsiteeri

Olen hetkel elu keerdkäikude tõttu välismaal ja seda veel paariks kuuks. Kui tagasi Eestisse tulen jätkan oma tegemistega, lisan pilte ja räägin tegevustest. Hetkel auto ise ikka viljandis ja hetkel mu naise kasutuses.

Kristo.

simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: S6 2.2T & A8 4.2

postitati 25.04.11 19:41 Tsiteeri

Nägin sind 8-9. aprill Viljandis, bussijaama ees, tulid naisele järgi. Aga tulles teema juurde tagasi, sul on plaan ellu viia kogu see jutt, mida planeerisid? Saan aru, et sul on võimalused ja tingimused selleks loodud, kuid sul on esiveoline ja 2.0, suhteliselt plank toorik igas mõttes. Ma ei pea silmas midagi halba ega halvusta, kuid liihtsam on ehitada varustusega toorikut, mis hõlmab endas nelikvedu ja kõrgemat varustustaset. Pigem hoia lihtsalt ilus puhas ja hoolda õigeaegselt. Fakt on see, et sa ei leia RS2 peegleid sugugi lihtsalt, kui üldse ja lisaks pole need asjad odavad. Kui sa tänaval, kokkutulekul näed mõnda nelikveolist ülelaetud mootoriga isendit, siis sul kindlasti tekib kiusatus talle vastu saada, mis pole võimalik ilma kardaanita. Talvel tahaksid sa kindlasti osaleda jääraja üritustel, jõudu katsuda omasugustega, kuid kui sa paned kõrvuti esiveolise ja nelikveolise, otsustaksid sa kindlasti teise variandi kasuks. Keegi ei taha sulle fooruis halba, lihtsalt paljud sinu kaasfoorumlased on kursis sellise ehitusega, rohkem just sellisest toorikust teha RS2 Look Avant. Parktiliselt ehitad sa terve auto ringi ja kui sul on finantsi sellise ehituse jaoks, on sul igas mõttes kasulikum otsustada S2 Avandi või mõne muu taolise kõvema varustusega auto kasuks.

Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Krika
huviline

Registreerunud 08.12.09
Kasutaja on eemal

postitati 11.03.12 15:52 Tsiteeri

Nii asi nüüd sealmaal, et olen niivõrd kuivõrd algust teinud auto tegemisega. Alustan ma hetkel tehnilise poole korrastamisega ning seejärel välimus. Hetkel on ostetud viimne kui üks puks ja kõik muu mis esi ning tagasillas on, uued amordid 4tk, madaldused, kettad 4x , uued klotsid ette ja taha, õli, õlifilter, istmetele nahk (must ja kollane), lisakellad, S-i kolme kodaraga rool, avant-i ülemine tagatiib, rs2 keskmine tulepaneel, tagastange (mitte küll 1:1 rs2 omaga aga suhteliselt sarnane ja nri märgi kohaga) märgita iluvõre ja kindlasti midagi veel mis hetkel meelde ei tule.

Mootoris olen ära vahetanud kõik viimse kui ühe tihendi, kõik rattalaagrid, sumbutaja katist kuni viimase pütini, piduritorud, ja midagi kindlasti veel. All on ka 17 tolli veljed millest teen lähiajal pilti kuna oleks vaja enne värvimist leida keskkapslid neile(loodetavasti kellelgi siin foorumis on pakkuda).

Vaja oleks leida elektriaknad+ soendusega peeglid (hea kui polstritega) 4tk, rs2 märk ette ja taha, terved tagatuled, esimesed luubid, peeglid rs2, esistange rs2 (see gup tuningust ostetud varastati ära keldrist gfdsölkjgö), küljelaiendid. Ja hulgaliselt muud pudipadi.

Asjade vahetamisega teen algust siis kui hakkab kauaoodatud puhkus paari kuu pärast. Seniks kogun veel juppe ning jubinaid, et suur osa korraga tehtud saaks. Loodan järgmise suve alguseks lõpuks auto valmis saada. Kui hakkan asjaga garaazis tegelema teen kindlasti ka pildimaterjale ja hoian teemat üleval. Seniks aga päikest.

Krika
huviline

Registreerunud 08.12.09
Kasutaja on eemal

postitati 13.03.12 19:10 Tsiteeri

Kas keegi oskaks öelda kas ja kui siis mis vahe on punastel ja sinistel madaldusvedrudel?

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 35.2% - SQL: 64.8%]