Lehekülgi: 1 2 |
margusja
huviline
Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal
Auto: BMW e60 (523) '05
|
postitati 29.09.10 11:01
|
|
|
Ma ei päris kindel ei ole. siin olevat tegevust vist olen
teinud. Kindel on see et engine 68 all ei ole mul midagi. Lähen õhtul koju ja kontrolline selle kasti basic settings asja uuesti üle. Siis on kõik
ühes teemas koos.
Tsitaat: | Algselt postitas: Jann
Tsitaat: | Algselt postitas: margusja
Novot. Aina rohkem ja rohkem jõuame siiski selleni, et antud mudelil siiski TB ei kalibreerita? |
Ja kastile Basic Settings ka teha ei anna? |
|
|
|
altz1
huviline
Registreerunud 13.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: V8tt
|
postitati 29.09.10 13:13
|
|
|
ABZ 4.2 on (sul) trossiga, seega drosselklapi adapteerimist teha üldse saagi.
|
|
|
mig
huviline
Registreerunud 14.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: A8 quattro 4,2 '99 / Chrysler Grand Voyager Ltd CRD
|
postitati 29.09.10 15:40
|
|
|
Sul rooliasend on nullitud? Ise ka mässasin pisut viltuse rooliga ja ühe vigase ABS juhtmega.
Lõpuks kõrvaldasin hädad ja kast oli kohe hoopis teine.
mig
eturunduse töövahendid: mail, twitter, facebook marketing; CRM; eCommerce, web
|
|
|
|
margusja
huviline
Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.10.10 16:41
|
|
|
No tule jumal appi. Mis see minu auto nüüd nii eriline on! Tee või 6-pakk mehele kes mu suksul TB adap ära teeb. Minu mõistus otsas.
See ei toimi.
Cable-Throttle Engines
(These are engines with a physical cable between the accelerator and the throttle, but WITHOUT an ISV.)
Turn the key on but do not start the car.
[Select]
[01 - Engine]
[Measuring Blocks - 08]
Enter Group 098 (Note: Some SIMOS or Marelli ECU's use Group 001 such as ADY & AEE engines)
[Go!]
[Switch to basic settings]
Once you do this you will see the top right display say ADP RUN. The TB adaptation is being done as soon as you switch to basic settings. You will see
the values change and hear the TB cycle for the first few seconds then it will stop. Leave it in Basic Settings for about 30 seconds.
Click the [Switch to Meas. Blocks] button and you're all set.
See ei toimi.
Drive-by-Wire (DBW) Engines using KW-1281
(These are engines WITHOUT a physical cable between the accelerator and the throttle. Check to see if the engine speaks KW-1281 by looking in the top
left of the Open Controller Screen Some examples of KW-1281 engine controllers are 2000+ Golf/GTI/Jetta/New Beetle/Audi TT 1.8T)
[Select]
[01 - Engine]
[Measuring Blocks - 08]
Enter Group 060
[Go!]
[Switch to basic settings]
Once you do this you will see the top right display say ADP RUN. The TB adaptation is being done as soon as you switch to basic settings. You will see
the values change and hear the TB cycle for the first few seconds then it will stop. Leave it in Basic Settings for about 30 seconds.
[Switch to Meas. Blocks] button and you're all set.
Be sure not to touch the accelerator and make sure the engine is NOT running when you do this!
See ei toimi.
Drive-by-Wire (DBW) Engines using KWP-2000 or CAN
(These are engines WITHOUT a physical cable between the accelerator and the throttle. Check to see if the engine speaks KWP-2000 or CAN by looking in
the top left of the Open Controller Screen. An example of a KWP-2000 engine controller is the 2002+ B6 Audi A4 1.8T. Some examples of CAN engine
controllers are the Mk5 Golf 2.0T FSI)
[Select]
[01 - Engine]
[Basic Settings - 04]
Group 060
[Go!]
It should say "Basic Settings: OFF" on the top of your screen.
Click [ON/OFF/Next] to turn on Basic Settings.
It should now say "Basic Settings: ON" on the top of your screen. Once you do this you will see the top right display say ADP RUN. The TB adaptation
is being done as soon as you switched basic settings on. You will see the values change and hear the TB cycle for the first few seconds then it will
stop. Leave it in Basic Settings for about 30 seconds.
Click [ON/OFF/Next] to turn off Basic Settings.
It should now say "Basic Settings: OFF" on the top of your screen
Click the [Done, Go Back] button and you're all set.
Be sure not to touch the accelerator and make sure the engine is NOT running when you do this!
See ei toimi.
[Select]
[02 - Auto Trans]
[Basic Settings - 04]
Set Group to "000"
[Go!]
Press accelerator pedal all the way to the floor and count out loud 3 seconds.
[Done, Go Back]
Release the accelerator pedal.
See ei toimi.
[Select]
[01 - Engine]
[Basic Settings - 04]
Set Group to "063"
[Go!]
Press accelerator pedal all the way to the floor and count out loud 3 seconds.
[Done, Go Back]
Release the accelerator pedal.
|
|
|
reino11
huviline
Registreerunud 15.10.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.10.10 06:43
|
|
|
Kas tagadiffri puksid on korras, D2 puhul on olnud juhuseid kus peaaegu on käigukasti remintima hakatud kulunud ja lõtkuvate tagadiffri pukside
pärast. Kohapeal käiku sisse pannes sellisel juhul käib kardaan üle poole tiiru väänates diffrit viltu mis teeb tagurpidi ja edaspidi käigu vahel
lülitades juba üle ühe tiiru.
|
|
|
margusja
huviline
Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.10.10 14:22
|
|
|
Vot seda pean ma oma remondimehelt küsima kas selline asi on korras. Igatahes kohalt minek ja tagurdamine on sujuv siiani olnud.
Täna sain niipalju siis aega, et suurele teele minna. ABS kaitse välja ja Rapla poole udjama. Katsusin siis teha võimalikult palju selliseid järske
möödasõite. Mõlemas reziimis kus siis pedaal täiesti põhja ja kus siis järsult osaliselt pedaali, mille peale samuti vahetab ühe käigu alla. Täiesti
pöhja vajutades siis mulle tundub, et lausa kaks käiku alla läheb. Hiljem ühel väiksemal teel avastasin, et polegi möödasõite tarvis teha.
Simuleerisin siis omaette neid möödasõite. Kaulgelt vaadates võis naljakas olla. Igaljuhul ei saanud ma ühtegi sellist jõnksu mida ma siiani jõnksuks
pidanud olen. Üks selline kahtlane kahtlane võib olla oli aga ma ehk olen juba liialt paranoiline ka. Igal juhul nüüd siis minul küsimus kuidas see
ABS süsteem käigukastiga ühenduses on?
Tundub, et sellise vea otsimine ongi maailma kõige keerulisem. Diagnostika midagi ei näita. Kast peaks olema nii korras kui ta olla saab. Aju
vahetama? Lisaks minu masinal puudub kickdown lüliti pedaali alt. Muidu oleks selle tagant ära ühendanud ja asi korras. Jee mul seda vaja tegelikult
on. Aga praegusel juhul kuna mul kuidagi see kick down arvutatakse hoopis pedaali asendi järgi ilmselt läbi potentsomeetri siis disablemise võimalus
ilmselt ka puudub.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 02.10.10 17:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: reino11
Kas tagadiffri puksid on korras, D2 puhul on olnud juhuseid kus peaaegu on käigukasti remintima hakatud kulunud ja lõtkuvate tagadiffri pukside
pärast. Kohapeal käiku sisse pannes sellisel juhul käib kardaan üle poole tiiru väänates diffrit viltu mis teeb tagurpidi ja edaspidi käigu vahel
lülitades juba üle ühe tiiru. |
Difri ja kere vahelised padjad peaks laskma terve tiiru teha? Või mõtled veovõlliotstes olevaid lõtke? Või difrisisest lõtku? Isegi kui padjad on
täiesti mädad ja differ ning kõik 4 veovõlliotsa miljon km sõitnud, ei tohiks kardaan tervet ringi vabalt keerata lasta. Seda ma küll ei usu, et
margusja-sugune heas mõttes pedant sellise asja seni kahe silma vahele oleks suutnud jätta.
|
|
|
|
margusja
huviline
Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.10.10 18:01
|
|
|
Mõtlen siin, et mis mu järgmine samm siis peaks olema. Tänane testsõit, mulle tunudb, et ma ei saanud hoolimata väga agresiivsetest möödasõitudest
hoolimata mitte ühtegi jõnksu mille pärast ma kogu seda teemat alustasin. Seega pea-aegu võib väita, et probleem võib esineda kusagil ABS
süsteemis.
Teisipäevaks on pandud kirja sildade reguleerimine, vahetatud sai esisillas üks no-name rooliots mis oli ka praktikas oma nime väärt. Peale seda peaks
olema olukord selline, et rool on otse rattad on otse. Kaitsme panin linnas tagasi, kuna vastasel juhul on kogu ekraan punane ja vilgub.
Unistus aga oleks lihtsalt kulgeda ja vajadusel vajutada natukene järsemalt pedaali möödumaks ohutult eessõitjast. Hetkel iga kord kui ma seda olen
sunnitud tegema, tõmbun ma krampi ning ootan mingit jõnksu. Vot sulle sõidumugavus
|
|
|
margusja
huviline
Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.10.10 08:26
|
|
|
Võtan siis siiani teema lihtsamalt kokku. Nagu ma aru saan on minu masinal TB. Nagu ma aru saan peab seda reguleerima aku maha võtmise järel?
Nagu ma aru saan on ka käigukasti juures mingid settingud mida tuleks teha kui aku on maas käinud?
Tundub selline laialivalguv teema. Saa siis aru kas see on elektrikute teema või mehaanikute teema. Lisaks kui on mehaanikute teema siis paljud
mehaanikud ei taha autom. kastist midagi teada.
Tõstatan taas küsimuse kas antud teema lugejate hulgas on A8 D2 kerega mudelite omanike ning kas neil on tarvis olnud TB adaptionit teha olnud?
Tsitaat: | Algselt postitas: margusja
Mõtlen siin, et mis mu järgmine samm siis peaks olema. Tänane testsõit, mulle tunudb, et ma ei saanud hoolimata väga agresiivsetest möödasõitudest
hoolimata mitte ühtegi jõnksu mille pärast ma kogu seda teemat alustasin. Seega pea-aegu võib väita, et probleem võib esineda kusagil ABS
süsteemis.
Teisipäevaks on pandud kirja sildade reguleerimine, vahetatud sai esisillas üks no-name rooliots mis oli ka praktikas oma nime väärt. Peale seda peaks
olema olukord selline, et rool on otse rattad on otse. Kaitsme panin linnas tagasi, kuna vastasel juhul on kogu ekraan punane ja vilgub.
Unistus aga oleks lihtsalt kulgeda ja vajadusel vajutada natukene järsemalt pedaali möödumaks ohutult eessõitjast. Hetkel iga kord kui ma seda olen
sunnitud tegema, tõmbun ma krampi ning ootan mingit jõnksu. Vot sulle sõidumugavus |
|
|
|
ICE
klubiliige ac aasta auto 2006 võitja
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool
|
postitati 03.10.10 09:30
|
|
|
Jäi veel midagi sellist silma, arvatavasti oled isegi näinud:
To perform a throttle body adaptation there are a couple of ways. One with VAGCOM and one without. Without VAGCOM, make sure your battery is charged
to at least 12V and coolant temp is not below 10 degrees C or above 95 degrees C. Place your key in the ignition, do not turn the car on OR touch the
pedals. Turn the key to the "on" position and wait for about 30 seconds. The downside for doing it this way is that there is no way to tell if the
adaptation was successful. That is why most people do it with VAGCOM.
|
|
|
|
margusja
huviline
Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.10.10 11:03
|
|
|
Midagi sellist olen lugenud jah. Ma ei mäleta kas olen teinud. Samas selle teostamine on väga lihtne. Täna kui mootor piisavalt soe teen ära. Tnx
hindi eest.
|
|
|
margusja
huviline
Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.10.10 14:55
|
|
|
Täna Kiviõlist Tallinna poole kulgedes sain taas järsema kütuse rikastamise peale jõnksu. Kusjuures puhtalt otse sõites teise auto taga eelnevalt
passides mitu kilti. Proovisin pale möödasõitu umbes viis korda veel kuid ei suutnud ühtegi jõnksu välja meelitada. Seega küsimus, et ehk on see
seotud teise auto taga sõitmisega? Kasti õli temperatuur?
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |