Lehekülgi: 1 2 |
Liivatraktor
huviline
Registreerunud 30.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: Hõbedane
|
postitati 20.09.10 19:31
|
|
|
Lisaks esimese topsihoidja katteplastiku vms, tahab ära tulla kergelt. Vähemalt 2l autol täheldanud. Aknatrosside murdumine on ka vast kõikidel
päevakorras olnud
S
|
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 20.09.10 19:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Simps
Ei tea, kas need roostetavad kohad, mida siia teemasse usinalt kirja panete on tekkinud avariivabadel autodel või on selles süüdi hoopis Igor, kes
autot peale avariid taastas.
Katusele tekkiva roostega olen päri, et tüüpviga, isegi uurinud ja imestanud. |
Tiivaääred on mingi kivitäkke ve vigastuse tulemus. Saksast tulnud autodel pole roostes tiivaäärt näinud. Ühel 99 aasta a6 el oli katusel mõned
täpid roostet. Hakkates lahti käiama tuli alt pahtel välja, lisaks pahtlile oli uus äär keevitatud umbes 30 cm. Seda siis saksas tehtud. Pole miski ime kui c5 katus läbi hakkab tilkuma.
Seal liistu all võib päris kole pilt olla!
|
|
|
laur
huviline
Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A7 3.0 TFSI
|
postitati 20.09.10 21:03
|
|
|
Roostes tiib ei ole tüüpviga, kuid paljudel on selline viga et tsink on värvi lahti lasknud. St värv koorub tiiva servast maha kuid tiib ise ei
roosteta veel kuna tsingi kiht on alles. Seda olen mujal kere juures ka märkanud.
|
|
|
Siim89
huviline
Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: C5 1.8T; C4 2.2TQ;
|
postitati 21.09.10 09:09
|
|
|
Kas mitte pidurivoolikute murenemine polnud kah nendel probleemiks? Ise just vahetasin esimesi.
Endal ka ABS aju remonditud värskelt.
Topsihoidjatega probleeme pole, katus samuti ei roosteta. Tiivaääred kõik tiptop, taga on ainult väike värvikahjustus (arvatavasti kivi saanud vms,
aga edasi pole rooste läinud) Esituled on siuksed nagu nad on, aga kindlasti paremad, kui sama aastakäigu passatitel vms.
Esisilda mainida on tõesti sama mõttetu, kui kiruda, et 4.2 võtab üle 10l/100 linnas. Kui asendad õigeaegselt vigased jupid, siis ei juhtu seal suurt
midagi erinevalt teistest autodest.
Mul sisu on tõesti määrdunud, halli värvi, ma ei teagi kuidas seda materjali nimetatakse. Märjalt autosse istud, siis on ikka väga laiguline see lugu
pärast.
Mõni oskab häid nippe jagada, kuidas seda puhtaks saada?
|
|
|
Amadeuz
huviline
Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: C5 avant TQAT 110 kW õlipress '99 (Nora), MB W639 kombi AT CRD 80kW (Jasmin)
|
postitati 21.09.10 11:13
|
|
|
Enanamuse siin pakutud vigadega võiks moel või teisel nõustuda. Imelik on aga see, et tagumised tiiva ääred lasevad nii kiirelt värvi lahti. Roostesse
ei kipu minema, galvaniseering ikkagi kaitseb, kuid peale värsket värvimist sain pisut vähem kui aasta sõita, siis märkasin, et tükkidena tuleb uus
värv koopa servast maha. Rehv ei ole kah nii lai, et ulatuks üle ääre. ???
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
|
Siim89
huviline
Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.09.10 15:18
|
|
|
Ma proovisin ükskord selle sama teleturu aurutajaga, see nagu enamvähem sai hakkama, aga ikkagi paar kohta jäid laiguliseks ja mõtlesingi, et äkki on
mõni veelgi parem moodus selle kõige tegemiseks, aga tundub et ei ole
Iseenesest see võib aidata, kui keerad istmesoojenduse põhja märjalt peale istudes või muudab see asja ainult hullemaks?
|
|
|
twistY
huviline
Registreerunud 06.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.09.10 15:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Siim89
Ma proovisin ükskord selle sama teleturu aurutajaga, see nagu enamvähem sai hakkama, aga ikkagi paar kohta jäid laiguliseks ja mõtlesingi, et äkki on
mõni veelgi parem moodus selle kõige tegemiseks, aga tundub et ei ole
Iseenesest see võib aidata, kui keerad istmesoojenduse põhja märjalt peale istudes või muudab see asja ainult hullemaks? |
Istmesoojendus mõjub nagu plekilise särgi triikimine. Kuumutab plekid ainult tugevamini sisse.
Kogemused on sellise ruudulise polstriga.
|
|
|
|
Simps
klubiliige
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: erinevad
|
postitati 21.09.10 17:46
|
|
|
Ma arvan, et see on 10 aastat vanal autol normaalne nähtus.
Kui tulevikus piduriklotsid vahetust peaksid vajama, siis palun ära kirjuta seda tüüpvigade teemasse.
Tsitaat: | Algselt postitas: Siim89
Kas mitte pidurivoolikute murenemine polnud kah nendel probleemiks? Ise just vahetasin esimesi.
|
Audi pole lihtsalt auto - Audi on stoori omaette
|
|
|
|
Siim89
huviline
Registreerunud 07.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.09.10 18:10
|
|
|
Kas see on siis normaalne nähtus, kui isegi AutoLeht tõi selle välja AutoBildi (oli vist) aasta aruandest väikest kokkuvõtet tehes mõni number tagasi?
Mainiti konkreetselt just murenevaid pidurivoolikuid (Võib-olla silm vääratas ja oli tõesti millegi muuga tegemist, pole käepärast). Loomulikult tuleb
neid ka vahetada, aga äkki tuleb mingist inseneriapsust seda teha lihtsalt tihedamalt, kui teistel sarnastel autodel - tüüpviga.
|
|
|
cigaro
huviline
Registreerunud 19.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.8 '97 + A6 C5 1.8T '02 + Avensis '16
|
postitati 21.09.10 21:34
|
|
|
A6 Avant 1,8T manuaal 2002. Ls 115 000 km
Auto terve oma eluaja Eesti teedel vuranud.
- esimesed rattakoopad ussitavad seestpoolt;
- juhiukse klaasitõstuk on otsad andnud;
- pikslite probleem;
- ABS andur.
Ca 100 000 km pealt läks süütepool ja veidi hiljem pidurivõimendi, aga neid ei saa kindlasti tüüpvigadeks lugeda.
|
|
|
|
olkxx
huviline
Registreerunud 20.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant
|
postitati 22.09.10 14:18
|
|
|
Mulle meenub veel keskluku aju uputamine, kui aku all olevad äravoolukanalid umbe lähevad.
Sorry, kui keegi sellest juba rääkis ja mina maha magasin.
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 27.09.10 17:13
|
|
|
Minu kogemused, 3a. omanud ja 100000 sõitnud Eestis. Enne olnud Sveitsis.
1. Pikslid e. kompu ekraan. Oma laiskusest pole viitsind vahetada, 1500eek.
2. Kahjustunud esitulede plastikklaasid, poleerisin ära, said head. Kulu 125 eek.
3. Navi plaati pole olemas. Ei aita mitte miski.
4. Vahest hüplev tagumine kojamees, kuna ei kasuta, siis ei häiri.
5. Peegliklaas läks koledaks, uus soojendusega ja toonitud kumer klaas 185 eek. klubiline "madtuning"-u käest.
Esisild on väga vastupidav, kapott ja esitiivad alumiinium, sisu nahast, topsihoidjaid ei kasuta, aga peaks töötama. Minu meelest hea tulemus ühe suht
vana auto kohta.
Või on mõni kiirem, mugavam, mahukam ja nelivedu olemas sellises hinnaklassis?
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
andres
huviline
Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw
|
postitati 30.09.10 17:02
|
|
|
4 aastat tagasi pidasin 2001 aasta isendit - suunatulede relee.
Nüüd oman 2004 aasta isendit - võtsin Revalist hooldus ajaloo - suunatulede relee vahetatud
Pidurivoolikud oma kogemusest rohkem C4 teema?
|
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: C7q
|
postitati 06.10.10 22:12
|
|
|
Minul 1998 mudel, sõitnud Eestis 5a, 65000km.
1. Püsikiiruse moodul remonditud, Hella mooduli tüüpviga (vaakumsüsteem)
2. Tagaistme üks joogitops käib halvasti. Ei kasuta ja ei häiri.
3. ABS moodul remonditud, tüüpviga (ASR-ga mudelite tüüpviga, ESP masinatel pole seda häda kuulnud)
4. Parempoolse esimese elektriakna plastplönnid vahetatud, tüüpviga (kommiraha eest tehtav)
5. Ukse lukkude mikrolülitid. Põhimõtteliselt on lahtivõetavad ja remonditavad aga minul pidama ei jäänud.
6. Tagaluugi kojamehele remontkomplekt installitud (tüüs oli kinni)
7. Katuse liistude juurest mõnest kohast kobrutab. Olen näinud ka 2004a mudelil, C5 (Avant?) tüüpviga. Liist mittehermeetiline, kogub renni igasugu
s*tta, tuul eriti läbi ei käi ja mädanik ongi taga.
8. Esitule plast muutub tuhmiks (loomulik plastmaterjali vananemine)
9. Tagasilla juures pidurivoolikud vahetatud (poltühenduste juurest hakkasid lekkima, pidama ei saanud)
10. Küljepeeglite ääred lähevad pruuniks, küttekehad läbipõlenud (vanat tüüpi klaasid kütavad kogu aeg - nii suvel kui talvel)
11. Nukkade tagumise otsa õlilekked 30V V6-l. Sai peale ostu kõrvaldatud ja muret enam pole.
12. Esimese käetoe kate kägiseb pisut. Kõrvaldatav häda.
Värvi kuskilt ei kooru (ukseliistud väljast, tiivaääred)
Ukselingid muret teinud pole
Salong kulumata, värvi ei kooru kuskilt (Naine pikkade geelküüntega pidevalt kallal) 2001-> C5 Facelift'i tüüpviga.
Esisilla kohta ei oska midagi halba öelda, täie p*saga aukudest läbi lasknud pole. Said peale ostu taastatud tükid alla. Praegu on tunda, et midagi
kobiseb kuskil (65k on väga hea LS taastatud tüki jaoks). Rooliotsasid on kaks korda vahetatud. Originaaltükist esisild sõidab vabalt 100k.
Pagasi kate/ruloo on nagu uus ja deformeerunud pole midagi. Tänu lapsevankrile on ruloo pidevalt kasutuses. Ei loeks tüüpveaks.
Mina nimetaks suht õnnestunud ja soodsalt ülalpeetavaks autoks.
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
postitati 14.02.11 09:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Amadeus
5. Ukse lukkude mikrolülitid. Põhimõtteliselt on lahtivõetavad ja remonditavad aga minul pidama ei jäänud. |
Ega kellelgi ei ole õnnestunud leida sobivaid asendusi neile mikrodele, mul ei ole nad remonditavad vaid moosiks täitsa
|
|
|
|
Audimiiz
huviline
Registreerunud 18.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
postitati 14.02.11 12:51
|
|
|
Enda tähelepanekud
1. Nukkade tagumise otsa õlilekked 2,4 V6
2. Tagumiste piduritorude tihendid (seibide vahelt hakkab lekkima), tahavad vahetust... päris mitmel tuttaval oli sama viga ja eile andis endal märku,
et vala DOT-4 juurde. Auto tõstukile ja viga käes.
3. Esituled kulunud (ostsin uued, kes vanu taastada tahab annan odavalt ära - Hella orig. Xenon)
|
|
|
andres
huviline
Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw
|
postitati 14.02.11 17:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Audimiiz
Enda tähelepanekud
1. Nukkade tagumise otsa õlilekked 2,4 V6
2. Tagumiste piduritorude tihendid (seibide vahelt hakkab lekkima), tahavad vahetust... päris mitmel tuttaval oli sama viga ja eile andis endal märku,
et vala DOT-4 juurde. Auto tõstukile ja viga käes.
3. Esituled kulunud (ostsin uued, kes vanu taastada tahab annan odavalt ära - Hella orig. Xenon) |
Kuidagi tuttav see õlileke , mootor sama.
Palju tulede eest välja käisid? - omal vasem "lekib", st et ei ole hermeerline ning ega parempoolne ka heas konditsioonis ei ole.
|
|
|
erki226
huviline
Registreerunud 11.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 b4 1994
|
postitati 25.02.11 17:19
|
|
|
Neli hõbedast rõngast esikandlel,mis on kõikide audide tüüpviga
|
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.05.11 07:03
|
|
|
Naljakas on see, et kui hakata vaatama tiiva enda olemust C5-l siis kivid juba teevad servale oma töö kruuskattega teel sõites. Huvitav et uuematel
C5-tel olen näinud et logar katab selle tiiva serva ära aga vanematel on ta sisuliselt lahtiselt ilma kaitseta. C4 on selles suhtes teise ehitusega.
VW passat sama aastakäigu oma - '98 samamoodi teise ehitusega nagu enamik masinaid mida olen jälginud. Seega vanemate C5-te tiivaääred suht kaitsetud
jah
XZN M16
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |