Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Palja ülakehaga autos sõitmine (Vastuseid: 28 | Vaatamisi: 7592)
MatuAudi
huviline

Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line

postitati 20.09.10 18:38 Tsiteeri

Esiteks nahk istmel on lausa rõve istuda palja ülakehaga. Ning kui veidi suurem mees ja higistab rohkem, siis jäävad tekstiili peale ka jäljed sellest.

Defu - Matu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Raika42
klubiliige

Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: A6 c4 2,5tdiQ; S6 c5 4,2Q; A4 b5 2,8Q

postitati 20.09.10 18:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: 100

Põhimõtteliselt siis kui köögis suletud akna ees õlut jood ja kardinaid ees pole ning möödakäiijaid häirib, siis võib ka trahvi saada.

Õllejoomise kohta ei tea, aga kui ilma aluspüksteta kardinate vahel töllerdad ja naabrimutti häirib siis on kindel laks.

Paksude teema juurde tagasi korraks, mul oli sama kogemus mis "100" just kirjutas. Kaalusin 124kg, 7 kuuga kaal maha 96 peale. Seda mitte päevase toidukoguse arvelt, vaid sellega, et korraga vähe ja regulaarselt süüa.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: 100

postitati 20.09.10 18:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi
Tsitaat:
Algselt postitas: laurz
Ja mis järgmiseks?:D

Järgmiseks vist on siis suvel oodata vaatepilti, kui mingi vend Audi 100 roolis alasti sõidab :D

Mina see õnneks ei ole.:D Maal vist olen veidi ilma särgita sõitnud, aga see on siiski erandjuhus olnud.

Ülekaalu kaotamise kohta:
"Me hakkasime ennast kõrvalt vaatama ja mõtlesime: kui me oleksime naised, siis me ei tahaks meid!...
Me hakkasime mõtlema sellele, et ei taha olla 50aastaselt mehed, kes istuvad maikas tugitoolis ja ei jaksa ennast liigutada"

http://ohtuleht.ee/index.aspx?id=395053

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
M2ikret
huviline

Registreerunud 05.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 2,5tdi,Bmw 530D ,Golf 6,7 tsi ,Yamaha r1 2005,Audi a4 1,9tdi

postitati 20.09.10 21:33 Tsiteeri
Pole probleemi

Mina n2iteks ei saa mõnest siin aru,et räägivad et michelini mees ehk siis mingi(jämedam?) istub autos.
Et ajab oksele ja värki.Ma ei saa aru ,et kui ma sõidan mind üldiselt ei kutsu teistesse autodesse vahtima kes seal roolis on ja kuidas ta riides on .Suheliselt ei n2egi enam uutematesse autodesse sisse kui need vastu tulevad muidugi kui aeglaselt ei sõida (Pole prille vaja):D
Muidugi ei ole ise ka kuskil linnas palja ülakehaga sõitnud :DKodus paarsada meetrit aga küll.
Aga arvasin ka siiani ,et keelatud vms.
Et ikka jälgige teed mitte inimesi teistes autodes:D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 22.3% - SQL: 77.7%]