Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4  ..  37
Autor:
Pealkiri: Quattrorõõmud 2010 / 2011 (vaidlused veoskeemide üle kustutatakse hoiatamata!) (Vastuseid: 902 | Vaatamisi: 133319)
rkrimm
huviline

Registreerunud 09.06.08
Kasutaja on eemal

Auto: V8 4.2TT man projekt; S6 2,2t man.

postitati 11.09.10 06:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kivipallur
Algatuseks tasub oodata 2008 novembri stiilis sügis(lume)torme. :D

Ei noh see oli küll huvitav, suurem osa Tartut siputas kuskil hanges kinni või siis otse keset teed ning liikusid vaid audid ja teised maasturid. Endal oli siis esimene lumi kvattroga ning oh kui lõbus oli uisutada suverehvidega :P
See talv tuleb ka mul eelmise eest tasa teha, niisiis ootame lund :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 11.09.10 06:56 Tsiteeri

Oeh, oli nüüd vaja seda teemat teha. Kui tuleb sarnane talv eelmisega, siis tuleb jah nelja vedava ratta kasuks otsustada. Kuna autod kõik madalad siis näiteks bemmi sai eelmine talv kaevatud tükki 15 korda kindlasti, esivedust madalat golfi natuke vähem.
Seetõttu oleks üks allroad täiesti asine aparaat. Seda muidugi eeldusel, et sarnane talv tuleb.

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 11.09.10 07:05 Tsiteeri

Ice, seda mainisid öigesti, et sarnase lume korral Allroad, sest madala nelikveolisega pole ka midagi eriti teha.
Polnud parim näide, kuid madala masina korral vähemalt siis rehvil olgu korralik muster.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 11.09.10 07:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
Ice, seda mainisid öigesti, et sarnase lume korral Allroad, sest madala nelikveolisega pole ka midagi eriti teha.
Polnud parim näide, kuid madala masina korral vähemalt siis rehvil olgu korralik muster.

Sellel ei ole rehvi. Mul on volkaril -40mm eest näiteks, aga ei kurda küll eelmise talve üle...
Heaks näiteks siit videost alates 2:58 koht, kohati tundus küll et sinna ma jään, aga ei old hullu :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 11.09.10 07:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rat_013
Sellel ei ole rehvi. Mul on volkaril -40mm eest näiteks, aga ei kurda küll eelmise talve üle...
Heaks näiteks siit videost alates 2:58 koht, kohati tundus küll et sinna ma jään, aga ei old hullu :D

Rehvi suhtes ei vaidle vastu, kuna ise eeldasin samuti, et tollel tegu slikkidega.
Sinu löike vaadates hakkab pea üha tihedamini akna poole keerama, et äkki.... :D

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
antsu
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 11.09.10 07:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ICE
Oeh, oli nüüd vaja seda teemat teha. Kui tuleb sarnane talv eelmisega, siis tuleb jah nelja vedava ratta kasuks otsustada. Kuna autod kõik madalad siis näiteks bemmi sai eelmine talv kaevatud tükki 15 korda kindlasti, esivedust madalat golfi natuke vähem.
Seetõttu oleks üks allroad täiesti asine aparaat. Seda muidugi eeldusel, et sarnane talv tuleb.

:P Oli nüüd vaja, krt nagu jõulukampaania keset juuli kuud ütleks. Ice, Allroadi üks vigu on see, et sellega muutud liiga julgeks ja ülbeks ning siis istud nii kinni, et ainult jeebiga saab su kätte:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 11.09.10 08:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
Rehvi suhtes ei vaidle vastu, kuna ise eeldasin samuti, et tollel tegu slikkidega.
Sinu löike vaadates hakkab pea üha tihedamini akna poole keerama, et äkki.... :D

Sa pole ainus kel vaatamisest kael valutab :D

Antsu - õige ta on, eks 1veo ja 4veo vahe ongi see et 4veoga on pikem jalutamine traktori järgi :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: B2sedaan C5avant

postitati 11.09.10 09:04 Tsiteeri

Miks te peate nii tegema (talverõõmude videod Quattrotega):mad:. Nüüd üritan aina rohkem enda sarast lahti saada, et Q rooli istuda:D.

Terve tänase hommikupoole vaadanud Youtubest videosid ja see nelikveo haigus muudkui süveneb:D.

mokits
huviline

Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic

postitati 11.09.10 09:12 Tsiteeri

To airbag : Ega suvelgi igav pole ;) kurd sai ühte kohta kalale käidud... aga pilte ma hetkel ei saa panna, kuna need tuttava fotokas.

Aga talvevarustuse kohta siis niipalju, et mul plaanis essile panna 16" nokian hakkapeliita 2+ 3g bussinaelad. Ühel 1 veolisel olid need all, ja oli turvaliselt teel küll. See komplekt läheb hästi kokku, ainus miinus on see, et bussi nael teeb veidi rohkem lärmi, ja ega sellesse korrakaitsjadki vast hästi suhtu, aga siiani kogemused puudu selle kohapealt... :D

Alla kolme liitristesse käib piim ja vesi!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 11.09.10 09:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: airbag
Miks te peate nii tegema (talverõõmude videod Quattrotega):mad:. Nüüd üritan aina rohkem enda sarast lahti saada, et Q rooli istuda:D.

Terve tänase hommikupoole vaadanud Youtubest videosid ja see nelikveo haigus muudkui süveneb:D.

Mõista mõista, miks mul see haigus juba 9 aastat on olnud ja miks mul 4 quattrot on :)

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: B2sedaan C5avant

postitati 11.09.10 09:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Tsitaat:
Algselt postitas: airbag

Mõista mõista, miks mul see haigus juba 9 aastat on olnud ja miks mul 4 quattrot on :)

Ega ma päris hästi ei mõista, aga eks kui esimest Q oman, siis mõistan väga hästi:D.
Vaatasin, et C4 ülesehitamine läheb nii kalliks, et kasulikum on otsida nelikveoline:D.

Evil9
huviline

Registreerunud 09.01.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 Avant c4 2,2tq 20v; Audi A6 Allroad c6 3,0 TDI

postitati 11.09.10 09:37 Tsiteeri

See peab lihtsalt haigus olema kui teatud grupp härrasmehi "keset suve" lumest unistavad :D

Ise ei vaata ka enam kunagi esi/tagaveo poole. Seda ei anna võrrelda. Samuti ei saa ma aru madaldusega 4veolisest talvel. Sellel kombinatsioonil ei ole pointi. Ja milleks panna alla naastu kui tahad niikuinii libiseda :P
Ok, võimalik, et võimsama mootori puhul tõesti vajalik ja ei vaidle, et seisma saab pidurdamisel kindlasti paremini, kuid muidu ikka lamell. Juhul kui eelmise talve sarnast lund ei tule :)

Nelikvedu - must have!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kaaku
huviline

Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7

postitati 11.09.10 12:15 Tsiteeri

Isikul roolis võis üsna magus tunne olla: link

http://images.spritmonitor.de/302667.png; http://images.spritmonitor.de/401269.png
Memphisc
huviline

Registreerunud 21.05.08
Kasutaja on eemal

postitati 11.09.10 12:40 Tsiteeri

Mida te täristate, ma juba öösel nägin,et ongi lumi on maas.:D

We're drifting slow through the snow on 5th Avenue..
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.

postitati 11.09.10 12:53 Tsiteeri

Talv, lumi ja nelivedu iseenesest ju ilus.

Endal veel Audiga talve kogemus puudub, eks siis kui lumi maas ole näha kuidas on.
Ennast hirmutab eelarvamus, et hakkan liiklema sarnaselt nagu eelmisel talvel Fordiga :D, kuid natuke tuleb vist ikka teehooldusega kah juba arvestada.

Audi varuosad, http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=181792 Autode ost/müük, hooldus ja remont Haapsalus, JanekCars OÜ
Best ET 12.08 :)
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 11.09.10 14:44 Tsiteeri

/me muigab mõnuga, ega ma ju ei teadnud et see teema nii popiks osutub, isegi "suvel" :D :cool:

MorroW
huviline

Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: 100 Avant 2.6 q

postitati 11.09.10 15:11 Tsiteeri

Vähemalt hea teada, et ma pole ainukene kes sügisel lumest mõtleb :D
Eestis võiks olla 2 aastaaega...+25C ja -20C :P

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 11.09.10 16:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MorroW

Second to that;)

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 11.09.10 17:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MorroW

Kui sa sellest praegu mõtled, siis sa mõtled juba suvel. Meil pole sügis veel. ;)

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rannooo
huviline

Registreerunud 25.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 12.09.10 07:39 Tsiteeri

Miks te nüüd selle teema küll tegite :)
Lumi jääb mu kinnismõtteks nüüd vist nii mõnekski kuuks.. Viimased hooldused-värgid oma q-le ära teha ja lumi tulgu!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 12.09.10 08:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kaaku
Isikul roolis võis üsna magus tunne olla: link

Oi kui palju ma olen saanud sellistes tingimustes kõrval seisma jääda, aken alla ja küsida "kas abi läheb vaja?", endal selline rõvedalt rahulolev nägu peas :D. Naisterahvad on peaaegu alati julgenud ka öelda, et nad abi vajavad, aga meestel jätkub ikka seda eneseuhkust, et paljakäsi edasi kaevata :cool:, R.I.P. neile ja olen järgmise juurde sõitnud :D.

Hea auto on palju autosid...
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 12.09.10 08:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Oi kui palju ma olen saanud sellistes tingimustes kõrval seisma jääda, aken alla ja küsida "kas abi läheb vaja?", endal selline rõvedalt rahulolev nägu peas :D. Naisterahvad on peaaegu alati julgenud ka öelda, et nad abi vajavad, aga meestel jätkub ikka seda eneseuhkust, et paljakäsi edasi kaevata :cool:, R.I.P. neile ja olen järgmise juurde sõitnud :D.

Ma nii uhkeid mehi pole vist kohanudki veel, aga kui maja ees üks rangeroveri vend s*ta rehviga minig jäämäe otsas kinni oli, siis see pärast kogus end tükk aega et aitäh öelda, kui ta äge dziip mingi suva sõiduautoga august välja lohistati :D :D
Naisi on lihtsalt tore aidata, need enamjaolt ei oska ise suurt midagi pihta hakata... Noh, peale kõne mehele kus kuuleb reeglina karjumist stiilis "mis vahet seal on mis juhtus, kus see krdi pukseerimiskonks on ma küsisin" :cool:

yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.

postitati 12.09.10 09:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rat_013
kus see krdi pukseerimiskonks on ma küsisin" :cool:

Nii nagu võistlustel, nii võiks vähemalt talvel auto kasutaja teada kus see vigur on.

Eelmisel talvel tuli mõnel korral hädalise masin pahupidi pöörata, et leida originaal konks, mis pesase keerata.
Kolm sellist originaal kinnitust suutsin ka puruks tõmmata,kõik olid ~10 a vanune ameerika raud, mis pole vist nii suureks talveks mõeldudki.

Audi varuosad, http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=181792 Autode ost/müük, hooldus ja remont Haapsalus, JanekCars OÜ
Best ET 12.08 :)
green19
huviline

Registreerunud 22.03.09
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C5 4.2Q, MB Vito

postitati 12.09.10 11:53 Tsiteeri

Pakun labidateritus ja köievahatus teenust:D:D:D

Härrased-äkki veel vähe vara kõvatada:P

rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 12.09.10 16:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: green19
Pakun labidateritus ja köievahatus teenust:D:D:D
Härrased-äkki veel vähe vara kõvatada:P

Ei ole ta midagi vara. Viimane aeg talveks valmis olla, äkki tulebki juba homme. Põlveni. Soovitavalt.
Ja mul tavaks öelda labidaküsimise peale et "ega ma mingi aednik ei ole" :cool:

Lehekülgi:  1  2  3  4  ..  37
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.0% - SQL: 79.0%]