Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: Audi A4 B5 2,8 - 1997 - Effelin (Vastuseid: 81 | Vaatamisi: 11629)
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 31.08.10 07:30 Tsiteeri

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=64697
Täitsa ise tehtav, aga ideaalse tulemuse jaoks lahendaksin toite LM317T abil, saab valgustugevuse ülejäänud salongiga samale tasemele timmida: http://www.electronics-lab.com/articles/LM317/

Endal ühtedele salongi LEDidele panin selle alles vahele, ennem olid 3000mcd LEDid liiga eredad, nüüd on täpselt paras. Eks kui sellise nupu valmis nikerdan, täiendan ka toda teemat vastavalt.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Effelin
huviline

Registreerunud 29.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 31.08.10 12:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Zoig
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=64697
Täitsa ise tehtav, aga ideaalse tulemuse jaoks lahendaksin toite LM317T abil, saab valgustugevuse ülejäänud salongiga samale tasemele timmida: http://www.electronics-lab.com/articles/LM317/

Endal ühtedele salongi LEDidele panin selle alles vahele, ennem olid 3000mcd LEDid liiga eredad, nüüd on täpselt paras. Eks kui sellise nupu valmis nikerdan, täiendan ka toda teemat vastavalt.

Ma ei tea kuidas minu oma tehtud on, aga ylejäänud salongivalgusega täitsa ühte moodi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
SilverLine
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Facelift, Volvo S60 D5

postitati 01.09.10 08:19 Tsiteeri

Autol on tõepoolest viimase peal ilus värv, tavalisi tumesiniseid ( nagu mul) ja hõbehalle on tänavapildis mõtetult palju, niiet see auto tõmbab tähelepanu küll ja veel :). Aga kui see oleks minu auto, siis muudatustest paneksin ette Facelift tuled ja aknaäärsed liistud kindlasti kroomist (paljudele kroom ei meeldi aga minu arust on kroom ilus). Käigukangi nupp on ka väga hästi õnnestunud!

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Quattru
huviline

Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 V6

postitati 01.09.10 08:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: SilverLine
Autol on tõepoolest viimase peal ilus värv, tavalisi tumesiniseid ( nagu mul) ja hõbehalle on tänavapildis mõtetult palju, niiet see auto tõmbab tähelepanu küll ja veel :). Aga kui see oleks minu auto, siis muudatustest paneksin ette Facelift tuled ja aknaäärsed liistud kindlasti kroomist (paljudele kroom ei meeldi aga minu arust on kroom ilus). Käigukangi nupp on ka väga hästi õnnestunud!

Kui minu silm ei peta, siis aknaliistud on juba kroomist, aga mina jätaks need originaal vanemad tuled ette küll alles, selle asemel vahetaks küljesuunad valgete vastu ja taga kleepsud kisuks maha. Aga see on ainult minu arvamus:P See valgustusega nupp teeb küll kadedaks:D

SilverLine
huviline

Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Facelift, Volvo S60 D5

postitati 01.09.10 08:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Quattru
Tsitaat:

Kui minu silm ei peta, siis aknaliistud on juba kroomist, aga mina jätaks need originaal vanemad tuled ette küll alles, selle asemel vahetaks küljesuunad valgete vastu ja taga kleepsud kisuks maha. Aga see on ainult minu arvamus:P See valgustusega nupp teeb küll kadedaks:D

Krt on jah, vaata veel unise peaga pilte :D. Vanad tuled valgustavad kehvemini, just võrdlesin sõbra 96 aasta B5, luuptuledel on hoopis parem valgusefekt.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Quattru
huviline

Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 V6

postitati 01.09.10 09:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

Krt on jah, vaata veel unise peaga pilte :D. Vanad tuled valgustavad kehvemini, just võrdlesin sõbra 96 aasta B5, luuptuledel on hoopis parem valgusefekt.

Kisub nüüd väga algsest teemast kõrvale, aga mulle n'ivad need "kanttuled" ilusamad, selle parema valgustusega olen küll sadakümme prossu nõus.

Effelin
huviline

Registreerunud 29.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 01.09.10 09:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Küljepeased suunatule klaasid on juba paar päeva valged olnud, ma pole jõudnud lihtsat pilti teha. Vaatasin, et oled endal ka need ära teinud. Palju ilusam kohe, eks?:)

Kas keegi oskab õelda kuidas ma eesmise suunatule lahti saan kangutada? Tahaks selle ära vahetada.

Facelift tuledest niipalju, et.. see on mul kaalumisel. Olen vaadanud küll, aga pole suutnud veel otsustada:)

TheRRsr
huviline

Registreerunud 14.02.09
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B5 2.6 - 11 l/100km

postitati 01.09.10 10:39 Tsiteeri

Kui oled otsustanud praegused tuled välja vahetada facelift tulede vastu siis arvesta sellega, et Depo tuled on küll ilusad, aga nende lähituled valgustavad kehvalt. Täistuled on head.
Mina soovitaksin otsida romulatest originaal facelift tulesid.
Kui aga lähitulede valgustugevus sinu jaoks oluline ei ole siis anna aga minna, arvestama pead sel juhul vähese plekitööga ja peale seda kruntimisega, et lõigatud servad roostetama ei hakkaks. Ning pisukese elektritööga, sest tulede pistikud on erinevad.
Vaata minu auto teemat - mul on see tee läbi käidud.

TarvoL
huviline

Registreerunud 27.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 01.09.10 14:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Effelin

Kas keegi oskab õelda kuidas ma eesmise suunatule lahti saan kangutada? Tahaks selle ära vahetada.

Lähened tulele kapoti alt. Lased "nõksakatest" lahti ja suunatuli tuleb ette poole välja. Midagi keerullist pole. Peale vaadates peaksid ise aru saama;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Effelin
huviline

Registreerunud 29.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 01.09.10 18:11 Tsiteeri

Kusjuures jah, ma arvasin, et natuke keerulisemalt kinni ja vaja lahti kruvida midagi kuskilt, aga võta näpust...:)
Tänane päev siis nägi ette suunatule vahetamist ja uue kohamehe paigaldamist, kuna üks terav silm suutis tähele panna, et need erinevad.
Tuli meelde, et ka küünlad sai ükspäev ära vahetatud. Vaikselt kahaneb see "mida teha" nimekiri..

Valged suunad siis kah...
http://i988.photobucket.com/albums/af10/effelin/01092010243-1.jpg

Maff
huviline

Registreerunud 20.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8T

postitati 02.09.10 11:26 Tsiteeri

Küljesuunakatel vahetasid ainult klaasid ja pirnid ? Kui saladus pole tellisid uued või leidsid ka odavamalt(mõtlen valgeid suuna klaase)? :P

Effelin
huviline

Registreerunud 29.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 02.09.10 13:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Maff
Küljesuunakatel vahetasid ainult klaasid ja pirnid ? Kui saladus pole tellisid uued või leidsid ka odavamalt(mõtlen valgeid suuna klaase)? :P

Tellisin uued www.autoladu.ee. Klaasid ca 70.- tk ja pirnid ostsin kohalikust poest 20.- tk.
Kokku läks siis alla 200.- :)

Effelin
huviline

Registreerunud 29.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 13.10.10 10:34 Tsiteeri

Niiiiniiiii.... Audil Time Out. Suutsin kuidagi õli välja jooksutada ja nüüd istub ja ootab parandamist:(
Takka otsa veel salong ka uputab :S ja mina ei suuda välja nuputada kust see vesi tuleb.

kiire-lauri
huviline

Registreerunud 30.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B6 3,0 Q

postitati 13.10.10 16:33 Tsiteeri

Minul oli ka salong märg.Ei tea ka kust vesi tuli.Puhastasin need äravoolud ära ja siis proovi mõttes kallasin selle akna aluse ääreni vett täis ja õnneks ei tulnud kuskilt sisse.Sisu tuleb välja lihtsalt aga tagasi panekuga läheb ikka korralikult aega :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Evil9
huviline

Registreerunud 09.01.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 Avant c4 2,2tq 20v; Audi A6 Allroad c6 3,0 TDI

postitati 13.10.10 16:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Niiiiniiiii.... Audil Time Out. Suutsin kuidagi õli välja jooksutada ja nüüd istub ja ootab parandamist:(
Takka otsa veel salong ka uputab :S ja mina ei suuda välja nuputada kust see vesi tuleb.

Mul oli Passatiga nii. Äravool peaks sama süsteemiga olema. Aku all olnud kanal oli umbes ja kõrvalistuja poolelt uputas nii mis kole.

Nelikvedu - must have!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Effelin
huviline

Registreerunud 29.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 13.10.10 23:15 Tsiteeri

Jaaamh.. eelmine aasta sügis oli ka see aku alune kanal umbes. Tegime puhtaks. Mul on vist blond hetk praegu, aga...Kas töesti läheb nii kiiresti umbe uuesti?:D
Oeh.. ju peab kuskilt otsast lammutama hakkama... sellega ma saan hakkama, aga kokku panekuga on probleeme :D

Effelin
huviline

Registreerunud 29.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.10 13:57 Tsiteeri

Sain siis auto parandusest kätte ja mis välja tuli...karteripöhja on 8 korda keevitatud!!!! Pidi rohkem keevituskohti olema kui asja ise.... Järjekordne eelmise omaniku käkk. Mis seal ikka, peab hakkama jälle uusi juppe ostma:(

Effelin
huviline

Registreerunud 29.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 31.10.10 13:41 Tsiteeri

Mida tähendab kiri OEL mis hakkab söitu alustades kilometraasis vilkuma?

KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 31.10.10 13:47 Tsiteeri

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=50347 Siit saab OEL tähenduse kätte :P Karteri said korda? Paar korda olen näinud masinat juba ;) Jõudu masinaga

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Effelin
huviline

Registreerunud 29.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 31.10.10 14:16 Tsiteeri

Selge, selge. Ma mötlesin, et juu see mingi öli värk on, aga kuna 2 kuu jooksul 2 korda õlivahetust tehtud siis .. eeldasin vist, et see ise kustub ära. Nüüd targem jälle.

Kuule karteri sain praegu korda jah selle mingi sulametalliga vöi.. mis ta ongi, aga soovitati kiiremas korras uus muretseda, sest vana üsna räbal juba, et ei tea kaua vastu peab.
Ilmselgelt igasugu auke ja kõrgendusi tuleb vältida!

Ma muidugi tark laps ei viinud autot sillastendi peale sport vedrude panemist ja nüüd on rehvid kõik ära söönud :(
Aga eks vigadest õpitakse.

EDIT: OEL eemaldamise õpetusest polnud midagi kasu, ikka vilgub...
Sillastend tehtud.. üks rehv teisest 2cm eespool. Kunagi paugu saand ja nüüd natuke keere seal see asi. Aga ma ei anna alla :)

EDIT2: Karter vahetatud ja kiisu nurrub jälle:)

EDIT3: Aega läks aga asja sai... uus sidur all ja õpime uuesti autoga sõitma. Lihtsalt nii niii harjumatu on!

Effelin
huviline

Registreerunud 29.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 23.04.11 13:24 Tsiteeri

Äkki keegi oskab pakkuda milles vöib häda olla kui autot käivitades viskab ASR tule ette ja käima ei lähe. Ja siis mitme tunni pärast uuesti proovides jälle läheb. Aga iga kord kui käivitades probleem on jätab asr'i põlema. Arvuti näitas et pihustitega mingi kala, aga miks see ******** tuli peab armatuuri põlema jääma? Kui korra käima saab ja hiljem uuesti panna siis tuli kustus... -.-

Effelin
huviline

Registreerunud 29.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 17.05.11 13:32 Tsiteeri

Jess.. pange kõrvataha - ärge mitte kunagi andke oma autot tuttavate kätte. Istusin küll ise kõrval, aga saan nüüd tänu väikesele kõksule oma kunde ust ja üldse tervet külge vist värvima hakata . (Y)

KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 17.05.11 13:33 Tsiteeri

Palju siis raha küsitakse?
Ongi õige aeg endale Quattro osta :cool: (minu oma):D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Effelin
huviline

Registreerunud 29.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 17.05.11 13:43 Tsiteeri

Sass pani hinnaks 350 euri vähemalt..... :(

Kiil
klubiliige

Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad TDI manuaal

postitati 17.05.11 13:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Sass pani hinnaks 350 euri vähemalt..... :(

Kes roolis oli see maksab.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 44.2% - SQL: 55.8%]