Lehekülgi: 1 2 3 4 |
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
|
Effelin
huviline
Registreerunud 29.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.08.10 12:15
|
|
|
Ma ei tea kuidas minu oma tehtud on, aga ylejäänud salongivalgusega täitsa ühte moodi.
|
|
|
SilverLine
huviline
Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Facelift, Volvo S60 D5
|
postitati 01.09.10 08:19
|
|
|
Autol on tõepoolest viimase peal ilus värv, tavalisi tumesiniseid ( nagu mul) ja hõbehalle on tänavapildis mõtetult palju, niiet see auto tõmbab
tähelepanu küll ja veel . Aga kui see oleks minu auto, siis muudatustest
paneksin ette Facelift tuled ja aknaäärsed liistud kindlasti kroomist (paljudele kroom ei meeldi aga minu arust on kroom ilus). Käigukangi nupp on ka
väga hästi õnnestunud!
|
|
|
Quattru
huviline
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
postitati 01.09.10 08:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: SilverLine
Autol on tõepoolest viimase peal ilus värv, tavalisi tumesiniseid ( nagu mul) ja hõbehalle on tänavapildis mõtetult palju, niiet see auto tõmbab
paneksin ette Facelift tuled ja aknaäärsed liistud kindlasti kroomist (paljudele kroom ei meeldi aga minu arust on kroom ilus). Käigukangi nupp on ka
väga hästi õnnestunud! |
Kui minu silm ei peta, siis aknaliistud on juba kroomist, aga mina jätaks need originaal vanemad tuled ette küll alles, selle asemel vahetaks
küljesuunad valgete vastu ja taga kleepsud kisuks maha. Aga see on ainult minu arvamus See valgustusega nupp teeb küll kadedaks
|
|
|
|
SilverLine
huviline
Registreerunud 27.03.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Facelift, Volvo S60 D5
|
postitati 01.09.10 08:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Quattru
väga hästi õnnestunud! |
Kui minu silm ei peta, siis aknaliistud on juba kroomist, aga mina jätaks need originaal vanemad tuled ette küll alles, selle asemel vahetaks
küljesuunad valgete vastu ja taga kleepsud kisuks maha. Aga see on ainult minu arvamus See valgustusega nupp teeb küll kadedaks
|
Krt on jah, vaata veel unise peaga pilte . Vanad tuled valgustavad
kehvemini, just võrdlesin sõbra 96 aasta B5, luuptuledel on hoopis parem valgusefekt.
|
|
|
Quattru
huviline
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
postitati 01.09.10 09:17
|
|
|
väga hästi õnnestunud! |
|
Krt on jah, vaata veel unise peaga pilte . Vanad tuled valgustavad
kehvemini, just võrdlesin sõbra 96 aasta B5, luuptuledel on hoopis parem valgusefekt. |
Kisub nüüd väga algsest teemast kõrvale, aga mulle n'ivad need "kanttuled" ilusamad, selle parema valgustusega olen küll sadakümme prossu nõus.
|
|
|
|
Effelin
huviline
Registreerunud 29.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.09.10 09:30
|
|
|
väga hästi õnnestunud! |
|
Küljepeased suunatule klaasid on juba paar päeva valged olnud, ma pole jõudnud lihtsat pilti teha. Vaatasin, et oled endal ka need ära teinud. Palju
ilusam kohe, eks?
Kas keegi oskab õelda kuidas ma eesmise suunatule lahti saan kangutada? Tahaks selle ära vahetada.
Facelift tuledest niipalju, et.. see on mul kaalumisel. Olen vaadanud küll, aga pole suutnud veel otsustada
|
|
|
TheRRsr
huviline
Registreerunud 14.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B5 2.6 - 11 l/100km
|
postitati 01.09.10 10:39
|
|
|
Kui oled otsustanud praegused tuled välja vahetada facelift tulede vastu siis arvesta sellega, et Depo tuled on küll ilusad, aga nende lähituled
valgustavad kehvalt. Täistuled on head.
Mina soovitaksin otsida romulatest originaal facelift tulesid.
Kui aga lähitulede valgustugevus sinu jaoks oluline ei ole siis anna aga minna, arvestama pead sel juhul vähese plekitööga ja peale seda kruntimisega,
et lõigatud servad roostetama ei hakkaks. Ning pisukese elektritööga, sest tulede pistikud on erinevad.
Vaata minu auto teemat - mul on see tee läbi käidud.
|
|
|
|
TarvoL
huviline
Registreerunud 27.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 01.09.10 14:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Effelin
Kas keegi oskab õelda kuidas ma eesmise suunatule lahti saan kangutada? Tahaks selle ära vahetada.
|
Lähened tulele kapoti alt. Lased "nõksakatest" lahti ja suunatuli tuleb ette poole välja. Midagi keerullist pole. Peale vaadates peaksid ise aru
saama
|
|
|
|
Effelin
huviline
Registreerunud 29.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.09.10 18:11
|
|
|
Kusjuures jah, ma arvasin, et natuke keerulisemalt kinni ja vaja lahti kruvida midagi kuskilt, aga võta näpust...
Tänane päev siis nägi ette suunatule vahetamist ja uue kohamehe paigaldamist, kuna üks terav silm suutis tähele panna, et need erinevad.
Tuli meelde, et ka küünlad sai ükspäev ära vahetatud. Vaikselt kahaneb see "mida teha" nimekiri..
Valged suunad siis kah...
|
|
|
Maff
huviline
Registreerunud 20.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8T
|
postitati 02.09.10 11:26
|
|
|
Küljesuunakatel vahetasid ainult klaasid ja pirnid ? Kui saladus pole tellisid uued või leidsid ka odavamalt(mõtlen valgeid suuna klaase)?
|
|
|
Effelin
huviline
Registreerunud 29.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.09.10 13:05
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Maff
Küljesuunakatel vahetasid ainult klaasid ja pirnid ? Kui saladus pole tellisid uued või leidsid ka odavamalt(mõtlen valgeid suuna klaase)? |
Tellisin uued www.autoladu.ee. Klaasid ca 70.- tk ja pirnid ostsin kohalikust poest 20.- tk.
Kokku läks siis alla 200.-
|
|
|
Effelin
huviline
Registreerunud 29.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.10.10 10:34
|
|
|
Niiiiniiiii.... Audil Time Out. Suutsin kuidagi õli välja jooksutada ja nüüd istub ja ootab parandamist
Takka otsa veel salong ka uputab :S ja mina ei suuda välja nuputada kust see vesi tuleb.
|
|
|
kiire-lauri
huviline
Registreerunud 30.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B6 3,0 Q
|
postitati 13.10.10 16:33
|
|
|
Minul oli ka salong märg.Ei tea ka kust vesi tuli.Puhastasin need äravoolud ära ja siis proovi mõttes kallasin selle akna aluse ääreni vett täis ja
õnneks ei tulnud kuskilt sisse.Sisu tuleb välja lihtsalt aga tagasi panekuga läheb ikka korralikult aega
|
|
|
Evil9
|
postitati 13.10.10 16:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Effelin
Niiiiniiiii.... Audil Time Out. Suutsin kuidagi õli välja jooksutada ja nüüd istub ja ootab parandamist
Takka otsa veel salong ka uputab :S ja mina ei suuda välja nuputada kust see vesi tuleb. |
Mul oli Passatiga nii. Äravool peaks sama süsteemiga olema. Aku all olnud kanal oli umbes ja kõrvalistuja poolelt uputas nii mis kole.
Nelikvedu - must have!
|
|
|
|
Effelin
huviline
Registreerunud 29.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.10.10 23:15
|
|
|
Jaaamh.. eelmine aasta sügis oli ka see aku alune kanal umbes. Tegime puhtaks. Mul on vist blond hetk praegu, aga...Kas töesti läheb nii kiiresti umbe
uuesti?
Oeh.. ju peab kuskilt otsast lammutama hakkama... sellega ma saan hakkama, aga kokku panekuga on probleeme
|
|
|
Effelin
huviline
Registreerunud 29.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.10.10 13:57
|
|
|
Sain siis auto parandusest kätte ja mis välja tuli...karteripöhja on 8 korda keevitatud!!!! Pidi rohkem keevituskohti olema kui asja ise....
Järjekordne eelmise omaniku käkk. Mis seal ikka, peab hakkama jälle uusi juppe ostma
|
|
|
Effelin
huviline
Registreerunud 29.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.10.10 13:41
|
|
|
Mida tähendab kiri OEL mis hakkab söitu alustades kilometraasis vilkuma?
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
|
Effelin
huviline
Registreerunud 29.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.10.10 14:16
|
|
|
Selge, selge. Ma mötlesin, et juu see mingi öli värk on, aga kuna 2 kuu jooksul 2 korda õlivahetust tehtud siis .. eeldasin vist, et see ise kustub
ära. Nüüd targem jälle.
Kuule karteri sain praegu korda jah selle mingi sulametalliga vöi.. mis ta ongi, aga soovitati kiiremas korras uus muretseda, sest vana üsna räbal
juba, et ei tea kaua vastu peab.
Ilmselgelt igasugu auke ja kõrgendusi tuleb vältida!
Ma muidugi tark laps ei viinud autot sillastendi peale sport vedrude panemist ja nüüd on rehvid kõik ära söönud
Aga eks vigadest õpitakse.
EDIT: OEL eemaldamise õpetusest polnud midagi kasu, ikka vilgub...
Sillastend tehtud.. üks rehv teisest 2cm eespool. Kunagi paugu saand ja nüüd natuke keere seal see asi. Aga ma ei anna alla
EDIT2: Karter vahetatud ja kiisu nurrub jälle
EDIT3: Aega läks aga asja sai... uus sidur all ja õpime uuesti autoga sõitma. Lihtsalt nii niii harjumatu on!
|
|
|
Effelin
huviline
Registreerunud 29.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.04.11 13:24
|
|
|
Äkki keegi oskab pakkuda milles vöib häda olla kui autot käivitades viskab ASR tule ette ja käima ei lähe. Ja siis mitme tunni pärast uuesti proovides
jälle läheb. Aga iga kord kui käivitades probleem on jätab asr'i põlema. Arvuti näitas et pihustitega mingi kala, aga miks see ******** tuli peab
armatuuri põlema jääma? Kui korra käima saab ja hiljem uuesti panna siis tuli kustus... -.-
|
|
|
|
Effelin
huviline
Registreerunud 29.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.05.11 13:32
|
|
|
Jess.. pange kõrvataha - ärge mitte kunagi andke oma autot tuttavate kätte. Istusin küll ise kõrval, aga saan nüüd tänu väikesele kõksule oma kunde
ust ja üldse tervet külge vist värvima hakata . (Y)
|
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
|
Effelin
huviline
Registreerunud 29.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.05.11 13:43
|
|
|
Sass pani hinnaks 350 euri vähemalt.....
|
|
|
|
Kiil
klubiliige
Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad TDI manuaal
|
postitati 17.05.11 13:51
|