Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Ülevaatus (Vastuseid: 26 | Vaatamisi: 6192)
Dust Rocket
huviline

Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: avataris on mälestus!!!!

postitati 14.08.04 01:47 Tsiteeri

Käisin Viljandis ülevaatusel sain sain läbi. Vennad arvasid et mul tagumised kettad kõverad ja parempoolne kässari tross ei liigu (no erinevus oli 92%). Eile lasin kenasti kõik kettad ja muu kama ka maha võtta ja uued panna. Kõik muidu tore aga teeninduse vennad ütlesid et pole nii sirgeid kettaid näinudki ja kässari tross oli jummala korras. OK suport võeti juppideks ja pandi kokku tagasi, asi korras. Olgu se teile siis näiteks kui andekad ja tublid mehaanikud need ülevaatajad on.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 14.08.04 08:17 Tsiteeri

OT, tulekustuti peab autos olema. Kunagi ei või teada millal apsakas võib juhtuda. Minul näiteks läks auto lambist tagaistme alt lahtise leegiga põlema. Keset Sõpruse puiesteed muide. Uskumatu oli minu jaoks see, et salongimaterjalid niivõrd hästi tuld võtavad. Kui sellisele asjale kohe (loe:sekundi-paariga) jaole ei saa siis võivad tulemused olla trastilised. Kellel selline kogemus puudub see muidugi minu ka juttu ei usu.
Samas udukate piduritulede alla ühendamisest oleks küll võinud probleemi tekitamata jätta.
Igasugu kahtlase väärtusega lisatuled tuleks muidugi maha võtta. Jube palju on selliseid tüüpe, kelle autodel näiteks lähituledega mingid x tuled koos põlevad või lisatuled korralikult kinnitamata on. See on ju hea, et ülevaatusel sellisele asjale tähelepanu pööratakse.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 24.5% - SQL: 75.5%]