Lehekülgi: 1 2 |
Rain573
klubiliige
Registreerunud 17.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi b4 Competition V8, Fiat Punto GT, W211, CLS Shoting Brake
|
postitati 15.07.16 11:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tl470487
Kas polnud sellel nii, et kui ECU-st immo maha võtta siis hakkab kellade plokk immot taga igatsema ja veateadet kuvama?
Kui pelgalt transponder kadunud siis immo cut ei ole kindlasti parim lahendus. Lukufirmadel uus võti koos transponderiga ca 40€; pelgalt transponderi
kirjutamine ilmselt pool sellest. Google-st võtsin esimese ette juhtuva hinnakirja:
http://www.lukuabi.ee/ee-hinnad |
Sellel kellaplokk ei tea immost midagi. Kellaplokis on lihtsalt immo tuli ja kui immobox tagant võtta siis kustub tuli ära. FL il on juba teistmoodi
natuke.
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.07.16 11:35
|
|
|
Okay, mis läheb maksma ECU immo cut ning siis veel kellade pistikutega jändamine ajas ja rahas?
|
|
|
|
-IFFI-
huviline
Registreerunud 21.12.15
Kasutaja on eemal
Auto: AUDI A4 sedan 1,6L (B5) - 74kW 1996 a.
|
postitati 16.07.16 11:51
|
|
|
Minu poolsed suurimad TÄNUD kõigile kaasamõtlejatele ning abistajatele. Sain kätte tagavara võtme ning mure murtud, taas ratastel Nuid tuleb tellida see kiip ja teha koopia.
|
|
|
yks
huviline
Registreerunud 04.05.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.07.16 12:19
|
|
|
Tellimisel veendu, et saad õige asja. Siin tl470487 poolt viidatud Megamos ID48 transponder ei sobi su autole.
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 17.07.16 08:32
|
|
|
Kui jutt käib kasutaja -IFFI- profiilipildiks olevast autost, siis see on üldse 95a mudel, kuna ukselingid ja peeglid on musta värvi ja ka tagatuled
on need kõige esimesed.
|
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.07.16 08:43
|
|
|
See ei muuda midagi, sest 1995 - 1997 on neil: Transponder MEGAMOS 13 ; ID13 ; Silca 13 ; JMA TP05.
|
|
|
|
-IFFI-
huviline
Registreerunud 21.12.15
Kasutaja on eemal
Auto: AUDI A4 sedan 1,6L (B5) - 74kW 1996 a.
|
postitati 01.08.16 14:41
|
|
|
Nonii, väheke tagasisidet. Sain oma võtmest tehtud koopia lukuseppa juures ja asi korras. Läks maksma 80€
Ma aint ei saa aru mis kurat ta nii kallis on? Kui kapslike maksab miski a'la 5-10 dollarit, arvan, et täiesti OK hind oleks miski 20€ pole seal
jumidagi, tehnika ja masinad teevad tööd ja küll ajapikku saavad ka tagasi oma ostetud tehnika hinna. Aga see oli ainult minu arvamus ning ega ma
sellest asjast ei jaga midagi. Peamine, et asi taas korras ja ise õppetunni võrra targem, ei hakka huvipärast lahti kakkuma asju mida ei tea
|
|
|
Quattru
huviline
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
postitati 02.08.16 12:18
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kuits
Tsitaat: | Algselt postitas: Quattru
Nii vanal B5 mudelil ei tohiks võtmes immo kivi olla. Minul on 1995 auto ning ma lasin teha uue võtme ilma igasugi kivideta, patareita ja kasutan seda
juba aastaid. Originaal võti ei ole auto lähedalgi. Autol on immo mis on segast pannud ning kuna olen korduvalt parkltesse jäänud ja samuti proovinud
neid trikke mida sulle soovitati aku klemmidega. On aidanud. Või ma ei tea kuidas mul siis nii töötab.
Üks asi on võti auto käivitamiseks, teine on keskluku-signapult sul, eks? Kui viimane, järelturu signa paigaldatud siis teine tera.
Edit: jõudsid pildiga postiga minust ette. Nagu seal näha, siis pole kivi ja kui oleks ega talle seal võtmes särtsu vist ei anta.
Edit: Mängust väljas, siis minu immoga midagi tehtud Eks targemad
teavad. |
1996 masinal peaks juba immo kapsel võtmes asuma, aastaid tagasi vahetasin samuti patareid, kuid õnnetuseks kaotasin kapsli ja tehtud oligi, õnneks
olid olemas varu võtmed ja sellega asi piirdus, pakkumine tuli ka uuele võtmele ja EEK aegu oli selleks 1500 krooni ja 2 nädalat tellimise aega.
Vöta aga võti uuesti lahti ja uuri sisu, teiste võtmete korral vöid sama teha, kuid hoolikamalt.
Olemas ka võti, millel kapsli klaas katki, kuid võti toimib, kuid hoian seda, kui sitta pilpal, sest ainus vöti ja ei kujuta ette, mida võib teha
kasvõi maha kukkumise korral. |
Selline paari õllega loll jutt mul suhu tagasi jh. Esimese aastate mudelil ei ole jah immot kellaplokis vaid võtmes ikka.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |