Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: Audi 80 B2 1.6td - 1985 - Raleks (Vastuseid: 91 | Vaatamisi: 18004)
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 23.04.10 11:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: j2mis
Ainult kiidusõnad minupoolt, et auto tuli foorumisse ja loodetavasti hea ja hoolsa omaniku kätte, kes oskaks autot hoida.

Ma olen pisut skeptiline, kui enne 325 omanu on sellise auto ostnud, eile reganud ja kohe ka sellise repliigi lisanud:

Tsitaat:
Algselt postitas: Raleks
Kui keegi soovib sellist masinat endale siis PS

Pigem odavalt kätte saanud ja nüüd margiklubis kerget kasumit jahtimas. Velgede ja madalduse jutt tundub ka pigem tüüpilise 325 omaniku oma ja/või selleks, et siin kelleski emotsiooniostuks ahvatlust/vaimustust tekitada...

Ma tahaks tõsiselt selle 325 pilte näha, siis ehk hajuvad ka minu kahtlused.

Auto on muidu aus. Vääriks tõesti head omanikku.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Raleks
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 23.04.10 11:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:
Ainult kiidusõnad minupoolt, et auto tuli foorumisse ja loodetavasti hea ja hoolsa omaniku kätte, kes oskaks autot hoida.

Ma olen pisut skeptiline, kui enne 325 omanu on sellise auto ostnud, eile reganud ja kohe ka sellise repliigi lisanud:

Tsitaat:
Kui keegi soovib sellist masinat endale siis PS

Pigem odavalt kätte saanud ja nüüd margiklubis kerget kasumit jahtimas. Velgede ja madalduse jutt tundub ka pigem tüüpilise 325 omaniku oma ja/või selleks, et siin kelleski emotsiooniostuks ahvatlust/vaimustust tekitada...

Ma tahaks tõsiselt selle 325 pilte näha, siis ehk hajuvad ka minu kahtlused.

Auto on muidu aus. Vääriks tõesti head omanikku.

Spetsiaalselt sinule ;)
link

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
pprz
klubiliige

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 23.04.10 11:55 Tsiteeri

Kui see on ainuke sõiduvahend igapäevaseks liiklemiseks, siis jäta see heaga originaalkorda ja ära lõhu heas korras kerega autot coiloverite ja muu jamaga. Plaan oleks ju väga uhke, kui sellega pühapäeviti tiiru mööda linna ja kohvikusse teha.

foto&videoteenused: sergeizjuganov.com / @zju / facebook
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 23.04.10 11:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Spetsiaalselt sinule ;)
link

Aitäh! Minu arvamus muutus pisut paremaks küll. Eks sa lood oma edaspidise tegevusega endast selgema pildi.

Edit: Hakkasin vaatama, et need on ca 3a tagused pildid, seega ilmselt vahetult pärast ostu. Ilus saksapäraselt sile ja stock, isegi toonklaasita. Uuemaid pole?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Raleks
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 23.04.10 12:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pprz
Kui see on ainuke sõiduvahend igapäevaseks liiklemiseks, siis jäta see heaga originaalkorda ja ära lõhu heas korras kerega autot coiloverite ja muu jamaga. Plaan oleks ju väga uhke, kui sellega pühapäeviti tiiru mööda linna ja kohvikusse teha.

Aga miks coilid autod lõhuvad ma ei saa aru? ega ma sellega rallyt sõitma ei hakka.

ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 23.04.10 12:25 Tsiteeri

Serx paneb mõnusalt pange praegu. Coil ei tee pehmes asendis midagi, pigem isegi soovitaks.

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Raleks
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 25.04.10 16:13 Tsiteeri

Nonii.

http://i357.photobucket.com/albums/oo11/alekseirjazanov/Audi%2080%20B2/IMG_0423.jpg

Kuid vajab veel tegemist, 2 kapslit puudu, ääred jumala koledad, üks velg kõver! Aga ma lõppuks sain oma RMid kätte!!! Im happy :D
Eks võtan kummid maha, veljed tükkideks, poleerin ära, ostan ebayst 2 kapslit kui saab.

http://i357.photobucket.com/albums/oo11/alekseirjazanov/Audi%2080%20B2/IMG_0425.jpg

Kui kellelgi 1 kapsel pakkuda andke teada palun, kui kellelgi on RS 16 või RM 16 tolli veljed olemas 4x100, olen huvitatud. 4x108 võivad ka olla

Raleks
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 25.04.10 16:15 Tsiteeri

Madaldus? -40mm või -60mm ??

Imres
huviline

Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Competition quattro 20vt

postitati 25.04.10 18:45 Tsiteeri

Tsitaat:
http://i357.photobucket.com/albums/oo11/alekseirjazanov/5196-2-f.jpg

Kui sellist tulemust soovid siis pigem -60

Raleks
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 25.04.10 19:58 Tsiteeri

Teen veljed korda siis tuleb madaldus. Praegu sõidan r13 plekkiga =)

pprz
klubiliige

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 25.04.10 20:16 Tsiteeri

Lihtsalt teadmiseks, et BBS RM oli 16-tollistena tehtud vaid mõned loetud komplektid ja neist enamus 5 poldiavaga. Ülejäänud on replicad.

Raleks
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 25.04.10 21:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Lihtsalt teadmiseks, et BBS RM oli 16-tollistena tehtud vaid mõned loetud komplektid ja neist enamus 5 poldiavaga. Ülejäänud on replicad.

Tänud info eest, olen siis tähelepanelikum. Aga äkki sa oskad öelda, kas RS kapslid minu RMile lähevad peale, või seal on teised mõõdud?

pprz
klubiliige

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 25.04.10 22:12 Tsiteeri

Alustada tuleks sellest, et RS kapslid käivad osadeks ja on metallist. RM kapsel on ühes tükis ja plastikust. Lisaks on neil kapsli ava ja kinnituskoht erineva ehitusega.

j2mis
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5, B5, Zafira A

postitati 26.04.10 04:15 Tsiteeri

Minu viga. Pole kasutaja registreerimise kuupäeva vaadanud, aga ikkagi siiralt loodan, et poiss näeb masinaga vaeva mitte ei sõida raipeks ja ei vii kuusakoskisse.
Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:

Ma olen pisut skeptiline, kui enne 325 omanu on sellise auto ostnud, eile reganud ja kohe ka sellise repliigi lisanud.

Raleks
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 26.04.10 05:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Alustada tuleks sellest, et RS kapslid käivad osadeks ja on metallist. RM kapsel on ühes tükis ja plastikust. Lisaks on neil kapsli ava ja kinnituskoht erineva ehitusega.

Vot see küll tõsi pole, RM kapsel on metallist ja kolmeosaline samamoodi nagu RS oma. Kinnituse ja suuruse kohta pean siis mujal uurima.

pprz
klubiliige

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 26.04.10 06:08 Tsiteeri

See on küll imelik. Mul on olnud RM003 ja RM012 ning nende kapsel kohe kindlasti metallist ei olnud. Igatahes, RS oma on oluliselt "metalsema" olemusega. Kui neid korra kätte võtad, saad aru. Tegemist oli loomulikult originaaltootega. Või mälu hakkab alt vedama juba :P

Edit: minu viga, käivad küll lahti jah.
http://www.veedubmachine.co.uk/images/60_1.jpg

Raleks
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 26.04.10 07:33 Tsiteeri

Tsitaat:
See on küll imelik. Mul on olnud RM003 ja RM012 ning nende kapsel kohe kindlasti metallist ei olnud. Igatahes, RS oma on oluliselt "metalsema" olemusega. Kui neid korra kätte võtad, saad aru. Tegemist oli loomulikult originaaltootega. Või mälu hakkab alt vedama juba :P

Edit: minu viga, käivad küll lahti jah.
http://www.veedubmachine.co.uk/images/60_1.jpg

Vot minul on täpselt sellised 3tk, oleks neljandat tarvis, On olemas ka RM 1 plastik kapsel, aga see sinna velje külge ei istu, kõrgem on.

Raleks
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 30.04.10 23:05 Tsiteeri

Tulevik
http://i357.photobucket.com/albums/oo11/alekseirjazanov/Audi%2080%20B2/audilow.jpg

Poleerimine käib...
http://i357.photobucket.com/albums/oo11/alekseirjazanov/Audi%2080%20B2/bbs.jpg
http://i357.photobucket.com/albums/oo11/alekseirjazanov/Audi%2080%20B2/bbs2.jpg

Oskab keegi soovitada spetsiaalselt puhas aluminiumi poleerimis vahendit? Välismaal on valik päris suur, Eestis aga midagi kasuliku senikaua leidnud pole.

Raleks
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 13.05.10 08:19 Tsiteeri

Oleks väga abi vaja.
Millist tööriista ma pean kasutama et amordipadja amordi küljest ära saada?
Alguses seal on mutter nr22 mis hoiab kogu püstaki kere küljes, ja edasi on selline ümargune mutter. Selle jaoks peaks mingi spetsiaalne tööriist olema. Andke palun nõu.

Raadik88
huviline

Registreerunud 28.05.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A3 2.0 TDI 125kw müüdud. Audi B4 85kw - müüdud.

postitati 13.05.10 12:49 Tsiteeri

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=70869&page=5

Raleks
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 13.05.10 16:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Raadik88
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=70869&page=5

Tänud... otsin juba ära päeval =)
Sain ette madalduse, tegin test drive pirital, teel püsimine paranes märgatavalt isegi r13 veljega, taga ots on praegu veel vedel, eks tegelen temaga homme edasi. Veljed on poleeritud, ootavad värvimist ja kumme. =)

xjossx
huviline

Registreerunud 23.03.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 2.3 LPG+diesel

postitati 13.05.10 16:59 Tsiteeri

Märkus moderaatorilt: "Postitus kustutatud, kuna kasutaja ei ole vaatamata varasemale märkusele asunud järgima foorumi reeglite 3. punkti! Järgmine samm on kasutaja postitusõiguse tühistamine!"

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Raleks
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 13.05.10 17:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: xjossx
Tsitaat:
Sorry väga tobeda küsimuse eest .... aga mis asi see on?

see on rahvakeeli pihustiots. sellel diislil käivad pihustid keskelt pooleks ja need otsad on vahetatavad ja tunduvalt odavamad kui esinduse pakutav terve pihusti.

kas plaanid vahetama hakata või?

Ma nüüd ei teagi, mulle räägiti küll et pihusti vigane, kuid praegu ilmad on sooemad ja auto käivitub probleemivabalt ja mingit mootori värinat polegi, ma kahtlustan et probleem on hoopis eelsüüte künlas.

Raleks
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 14.05.10 17:33 Tsiteeri

Hm tagumised golf 2 vedrud mitte kuidagi ei istu Audile. Hea jaik, kõik on super aga tagaots on madalam kui peaks olema. Selline tunne et pakkiruum on kartuleid täis. Esialgu sõidan nii, pärast vaatan äkki leian paremad vedrud või coilover kitt. Vastasel juhul läheb originaal vedrustus tagasi.

http://i357.photobucket.com/albums/oo11/alekseirjazanov/Audi%2080%20B2/lowaudi.jpg

hiq
huviline

Registreerunud 11.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: A80 B2TQ ´84 Best ET 11,2@202km/h, Audi 80 1,9CC ´83, Audi 80 1,6 ´78, Audi 80 1,6 automaat ´82

postitati 15.05.10 08:47 Tsiteeri

Pane ikka originaal alla tagasi. Palju ilusam nägi auto originaalvedruga välja ja kui ringi hakata tegema, siis võta ikka sellele autole mõeldud madaldusvedrud, kui vaja saan aidata nende leidmisega. Ära unusta seda, et Sul diiselauto, mille mootor kaalub jupi maad rohkem, kui bensiinimootor ja sellega pead arvestama ka vedrude valikul.

Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 33.4% - SQL: 66.6%]