Lehekülgi: 1 2 3 4 |
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 23.04.10 11:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: j2mis
Ainult kiidusõnad minupoolt, et auto tuli foorumisse ja loodetavasti hea ja hoolsa omaniku kätte, kes oskaks autot hoida. |
Ma olen pisut skeptiline, kui enne 325 omanu on sellise auto ostnud, eile reganud ja kohe ka sellise repliigi lisanud:
Tsitaat: | Algselt postitas: Raleks
Kui keegi soovib sellist masinat endale siis PS |
Pigem odavalt kätte saanud ja nüüd margiklubis kerget kasumit jahtimas. Velgede ja madalduse jutt tundub ka pigem tüüpilise 325 omaniku oma ja/või
selleks, et siin kelleski emotsiooniostuks ahvatlust/vaimustust tekitada...
Ma tahaks tõsiselt selle 325 pilte näha, siis ehk hajuvad ka minu kahtlused.
Auto on muidu aus. Vääriks tõesti head omanikku.
|
|
|
Raleks
huviline
Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.04.10 11:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Ainult kiidusõnad minupoolt, et auto tuli foorumisse ja loodetavasti hea ja hoolsa omaniku kätte, kes oskaks autot hoida. |
Ma olen pisut skeptiline, kui enne 325 omanu on sellise auto ostnud, eile reganud ja kohe ka sellise repliigi lisanud:
Kui keegi soovib sellist masinat endale siis PS |
Pigem odavalt kätte saanud ja nüüd margiklubis kerget kasumit jahtimas. Velgede ja madalduse jutt tundub ka pigem tüüpilise 325 omaniku oma ja/või
selleks, et siin kelleski emotsiooniostuks ahvatlust/vaimustust tekitada...
Ma tahaks tõsiselt selle 325 pilte näha, siis ehk hajuvad ka minu kahtlused.
Auto on muidu aus. Vääriks tõesti head omanikku. |
Spetsiaalselt sinule
link
|
|
|
pprz
klubiliige
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.04.10 11:55
|
|
|
Kui see on ainuke sõiduvahend igapäevaseks liiklemiseks, siis jäta see heaga originaalkorda ja ära lõhu heas korras kerega autot coiloverite ja muu
jamaga. Plaan oleks ju väga uhke, kui sellega pühapäeviti tiiru mööda linna ja kohvikusse teha.
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 23.04.10 11:57
|
|
|
Spetsiaalselt sinule
link |
Aitäh! Minu arvamus muutus pisut paremaks küll. Eks sa lood oma edaspidise tegevusega endast selgema pildi.
Edit: Hakkasin vaatama, et need on ca 3a tagused pildid, seega ilmselt vahetult pärast ostu. Ilus saksapäraselt sile ja stock, isegi toonklaasita.
Uuemaid pole?
|
|
|
Raleks
huviline
Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.04.10 12:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: pprz
Kui see on ainuke sõiduvahend igapäevaseks liiklemiseks, siis jäta see heaga originaalkorda ja ära lõhu heas korras kerega autot coiloverite ja muu
jamaga. Plaan oleks ju väga uhke, kui sellega pühapäeviti tiiru mööda linna ja kohvikusse teha. |
Aga miks coilid autod lõhuvad ma ei saa aru? ega ma sellega rallyt sõitma ei hakka.
|
|
|
ICE
klubiliige ac aasta auto 2006 võitja
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool
|
postitati 23.04.10 12:25
|
|
|
Serx paneb mõnusalt pange praegu. Coil ei tee pehmes asendis midagi, pigem isegi soovitaks.
|
|
|
|
Raleks
huviline
Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.04.10 16:13
|
|
|
Nonii.
Kuid vajab veel tegemist, 2 kapslit puudu, ääred jumala koledad, üks velg kõver! Aga ma lõppuks sain oma RMid kätte!!! Im happy
Eks võtan kummid maha, veljed tükkideks, poleerin ära, ostan ebayst 2 kapslit kui saab.
Kui kellelgi 1 kapsel pakkuda andke teada palun, kui kellelgi on RS 16 või RM 16 tolli veljed olemas 4x100, olen huvitatud. 4x108 võivad ka olla
|
|
|
Raleks
huviline
Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.04.10 16:15
|
|
|
Madaldus? -40mm või -60mm ??
|
|
|
Imres
huviline
Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Competition quattro 20vt
|
postitati 25.04.10 18:45
|
|
|
|
Kui sellist tulemust soovid siis pigem -60
|
|
|
Raleks
huviline
Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.04.10 19:58
|
|
|
Teen veljed korda siis tuleb madaldus. Praegu sõidan r13 plekkiga =)
|
|
|
pprz
klubiliige
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.04.10 20:16
|
|
|
Lihtsalt teadmiseks, et BBS RM oli 16-tollistena tehtud vaid mõned loetud komplektid ja neist enamus 5 poldiavaga. Ülejäänud on replicad.
|
|
|
|
Raleks
huviline
Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.04.10 21:47
|
|
|
Lihtsalt teadmiseks, et BBS RM oli 16-tollistena tehtud vaid mõned loetud komplektid ja neist enamus 5 poldiavaga. Ülejäänud on replicad.
|
Tänud info eest, olen siis tähelepanelikum. Aga äkki sa oskad öelda, kas RS kapslid minu RMile lähevad peale, või seal on teised mõõdud?
|
|
|
pprz
klubiliige
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.04.10 22:12
|
|
|
Alustada tuleks sellest, et RS kapslid käivad osadeks ja on metallist. RM kapsel on ühes tükis ja plastikust. Lisaks on neil kapsli ava ja
kinnituskoht erineva ehitusega.
|
|
|
|
j2mis
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5, B5, Zafira A
|
postitati 26.04.10 04:15
|
|
|
Minu viga. Pole kasutaja registreerimise kuupäeva vaadanud, aga ikkagi siiralt loodan, et poiss näeb masinaga vaeva mitte ei sõida raipeks ja ei vii
kuusakoskisse.
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Ma olen pisut skeptiline, kui enne 325 omanu on sellise auto ostnud, eile reganud ja kohe ka sellise repliigi lisanud. |
|
|
|
Raleks
huviline
Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.04.10 05:38
|
|
|
Alustada tuleks sellest, et RS kapslid käivad osadeks ja on metallist. RM kapsel on ühes tükis ja plastikust. Lisaks on neil kapsli ava ja
kinnituskoht erineva ehitusega. |
Vot see küll tõsi pole, RM kapsel on metallist ja kolmeosaline samamoodi nagu RS oma. Kinnituse ja suuruse kohta pean siis mujal uurima.
|
|
|
pprz
klubiliige
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.04.10 06:08
|
|
|
See on küll imelik. Mul on olnud RM003 ja RM012 ning nende kapsel kohe kindlasti metallist ei olnud. Igatahes, RS oma on oluliselt "metalsema"
olemusega. Kui neid korra kätte võtad, saad aru. Tegemist oli loomulikult originaaltootega. Või mälu hakkab alt vedama juba
Edit: minu viga, käivad küll lahti jah.
|
|
|
|
Raleks
huviline
Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.04.10 07:33
|
|
|
See on küll imelik. Mul on olnud RM003 ja RM012 ning nende kapsel kohe kindlasti metallist ei olnud. Igatahes, RS oma on oluliselt "metalsema"
olemusega. Kui neid korra kätte võtad, saad aru. Tegemist oli loomulikult originaaltootega. Või mälu hakkab alt vedama juba
Edit: minu viga, käivad küll lahti jah.
|
Vot minul on täpselt sellised 3tk, oleks neljandat tarvis, On olemas ka RM 1 plastik kapsel, aga see sinna velje külge ei istu, kõrgem on.
|
|
|
Raleks
huviline
Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.04.10 23:05
|
|
|
Tulevik
Poleerimine käib...
Oskab keegi soovitada spetsiaalselt puhas aluminiumi poleerimis vahendit? Välismaal on valik päris suur, Eestis aga midagi kasuliku senikaua leidnud
pole.
|
|
|
Raleks
huviline
Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.05.10 08:19
|
|
|
Oleks väga abi vaja.
Millist tööriista ma pean kasutama et amordipadja amordi küljest ära saada?
Alguses seal on mutter nr22 mis hoiab kogu püstaki kere küljes, ja edasi on selline ümargune mutter. Selle jaoks peaks mingi spetsiaalne tööriist
olema. Andke palun nõu.
|
|
|
Raadik88
huviline
Registreerunud 28.05.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A3 2.0 TDI 125kw müüdud. Audi B4 85kw - müüdud.
|
|
Raleks
huviline
Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.05.10 16:44
|
|
|
Tänud... otsin juba ära päeval =)
Sain ette madalduse, tegin test drive pirital, teel püsimine paranes märgatavalt isegi r13 veljega, taga ots on praegu veel vedel, eks tegelen temaga
homme edasi. Veljed on poleeritud, ootavad värvimist ja kumme. =)
|
|
|
xjossx
huviline
Registreerunud 23.03.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4 2.3 LPG+diesel
|
postitati 13.05.10 16:59
|
|
|
Märkus moderaatorilt: "Postitus kustutatud, kuna kasutaja ei ole vaatamata varasemale märkusele asunud järgima
foorumi reeglite 3. punkti! Järgmine samm on kasutaja postitusõiguse tühistamine!"
|
|
|
Raleks
huviline
Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.05.10 17:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: xjossx
Sorry väga tobeda küsimuse eest .... aga mis asi see on?
|
see on rahvakeeli pihustiots. sellel diislil käivad pihustid keskelt pooleks ja need otsad on vahetatavad ja tunduvalt odavamad kui esinduse pakutav
terve pihusti.
kas plaanid vahetama hakata või? |
Ma nüüd ei teagi, mulle räägiti küll et pihusti vigane, kuid praegu ilmad on sooemad ja auto käivitub probleemivabalt ja mingit mootori värinat
polegi, ma kahtlustan et probleem on hoopis eelsüüte künlas.
|
|
|
Raleks
huviline
Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.05.10 17:33
|
|
|
Hm tagumised golf 2 vedrud mitte kuidagi ei istu Audile. Hea jaik, kõik on super aga tagaots on madalam kui peaks olema. Selline tunne et pakkiruum on
kartuleid täis. Esialgu sõidan nii, pärast vaatan äkki leian paremad vedrud või coilover kitt. Vastasel juhul läheb originaal vedrustus tagasi.
|
|
|
hiq
huviline
Registreerunud 11.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: A80 B2TQ ´84 Best ET 11,2@202km/h, Audi 80 1,9CC ´83, Audi 80 1,6 ´78, Audi 80 1,6 automaat ´82
|
postitati 15.05.10 08:47
|
|
|
Pane ikka originaal alla tagasi. Palju ilusam nägi auto originaalvedruga välja ja kui ringi hakata tegema, siis võta ikka sellele autole mõeldud
madaldusvedrud, kui vaja saan aidata nende leidmisega. Ära unusta seda, et Sul diiselauto, mille mootor kaalub jupi maad rohkem, kui bensiinimootor ja
sellega pead arvestama ka vedrude valikul.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 |