Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Autor:
Pealkiri: Aprillikuu boikoteerimise objektid on Statoil ja Neste! : Liidetud Kütuse hinnateema (Vastuseid: 98 | Vaatamisi: 10169)
j2mis
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5, B5, Zafira A

postitati 14.04.10 04:21 Tsiteeri

Hiiumaal meil siin erilist tanklate võimalus pole. Meil on ainult Olerex ja Jetoil.
Mina ja mu tuttavad tangivad üldjuhul Olerexist. Mandril käies otsin ikka Olerexi tanklaid, kuna olen nende kütusega väga rahul. Statoilist ja Nestest lähen suure kaarega mööda, kuna ühekorra õnnestus mul Nestest ikka väga halba kütet saada, mille tagajärg oli umbselt vett täis kütusefilter. Ja Statoili teevad kõik maha, niiet siis ei jää muud üle kui kasutada kas Olerex'i, Uno-x'i või Jetoil'i. :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mikkc
huviline

Registreerunud 25.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: 9-3 Aero, 80 2.3q

postitati 14.04.10 05:51 Tsiteeri

Tangin nii nestest , kui ka statoilist, ning pean tunnistama et minu jaoks oleks mõeldamatu mingitest vene sogakütusega jaamadest tankimine.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 14.04.10 05:56 Tsiteeri

Mina, kui väga hinnatundlik klient kasutan tankimiseks 99% Tallinnas oma ainukest tanklat omavat Viis Plussi. www.viispluss.ee

Nende hind on alati sama, mis kõrval Nestes kuid igaühele pakutava tasuta kliendikaardiga on päeval soodustus -25s ja kui putka kinni 23:00-7:00 siis -35s.

Neste teeb seal kõrval ka tihtipeale dumpingut ja seetõttu saab kütuse ikka tunduvalt soodsamalt kätte.

Näide esmaspäeva õhtust 23:10.

Kadaka Neste 95E liiter 16.90
Sõpruse pst Neste 95E liiter 17.10
Viispluss 95E liiter 17.10 - 35s (16.75)
Ülemiste Statoil 95E 18.25

Vahed on ikka päris head.... loomulikult kuskilt kaugelt spetsiaalselt sinna ostma minna ei ole mõtet, kuna sõidukulu nullib kiirelt vahe ära, aga kuna ma sealt niikuinii vähemalt 2x nädalas mööda sõidan siis .... milleks maksta rohkem? :)

Rasmus

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 14.04.10 06:02 Tsiteeri

Kui nüüd vaadata selles valguses, et neste ja statoil kavatsevad teisi kütusetarnijaid boikoteerida, siis öelge targad inimesed, kaua peaksid kodumaised edasimüüjad kahjumiga töötamist vastu ja kui kaua suudaks neste ja statoil oma hindasid nii all hoida ja kahjumiga tegutseda, et kõik väiksemad ja veel väiksemad siin banaanivabariigis välja sureks? Piisab kroonist liitrilt, et ka külamees hakkab oma kodukoha tanklast eemale sõitma. Ja kui kõik need väiksed on välja suretatud, mis siis ees ootab? Naudime kõik rivis veel krõbedama hinnaga kraami, mida liikurid läbi järavad? Asju ei tasu nii väikeses mastaabis kunagi vaadata, sest massil on jõud :(.

Mingi rimi ja banaanivabariigi võrdlus siin paraku on kohatu ja lapsik. Kas te arvate, et valitsus saab midagi ette võtta kui neste ja statakas müüks kahjumiga?

Üritama ju peab... no üritage siis, aga vaadake ka natuke suuremalt. Põhjanaabrite juures on suured kütusetarnijad väiksed üritajad nii juba ammu välja suretanud. Nagu keegi isegi mõtleb üritada tehakse LAKSUST 1:0 ära.

PS! Mina oma sõna siin teemas enam ei võta :).

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Amadeuz
huviline

Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: C5 avant TQAT 110 kW õlipress '99 (Nora), MB W639 kombi AT CRD 80kW (Jasmin)

postitati 14.04.10 06:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raemees
Osad firmad saavad Statoilist -45% alet, mis nii viga ja vaevalt need boikoteerima hakkavad.

Kuidagi raske uskuda, et suisa nii palju, sest tänasest Statoili bensiini hinnast 18.30 moodustab aktsiis 36,14% ja diisli hinnast 17,75 aktsiis 34,63%.
Lisame siia veel käibemaksu (ok, KM kohuslased saavad tagasi), Statoili kasumimäära, tanklate ülalpidamiseks ja kütuse transportimisele kuuluva summa, ning lõpeks ka kütuse enda hinna.

ALKOHOLI-, TUBAKA-, KÜTUSE- JA ELEKTRIAKTSIISI SEADUS
§ 66. Kütuse ja elektrienergia aktsiisimäär
(1) Pliivaba bensiini aktsiisimäär on 6615 krooni 1000 liitri pliivaba bensiini kohta.
(6) Diislikütuse aktsiisimäär on 6148 krooni 1000 liitri diislikütuse kohta.

Aga teemasse kah.

Isegi kui see üleskutse saab foorumistest 300 järgijat, siis see kõigutab kütuseturu proportsioone äärmiselt vähesel määral. Mina kasutasin terve eelmise aasta jooksul ca 3300L diislit. Jagame selle jämedalt (kasutus on kuuti erinev) 12 saame 275L kuus. 300 järgijat x 275L = 82 500L - see on umbes sic! NELI rekat! terve kuu peale terves Eestis. Arvestades et pool aprillist on juba möödas ja ka seda, et paljud ei kasuta isegi poolt minu poolt kulutatud kütusest ...

Kui see 300 inimest hakkaks aga tegema vastavalt seaduslikele võimalustele väärteoteateid kui tee katte seisukord ei vasta kehtivatele nõuetele, siis annaks see KOV inimestele piisavalt mõtteainet teede paremasse korda seadmiseks. Kui teed on korras on ka küttekulu väiksem. Samuti oleks ka väiksem remondieelarve. Ja see mõjub meie rahakotile oluliselt meeldivamalt.

Igatahes edu teie tegutsemistesse.

huviline

Registreerunud 31.05.08
Kasutaja on eemal

Auto: Cupra Leon Sportstourer

postitati 14.04.10 06:25 Tsiteeri

Mind lausa kohe hakkas huvitama paari aasta tagune bensiini hinna kõikumine.Nimelt suvel maksis bensiin a la pea 18 krooni liiter ja kui tali kätte jõudis kukkus kütte hind lausa 10.10 krooni liiter:DLausa lust oli 800 krooniga paak täis lasta:Dproovi sa nüüd 800 krooniga paak täis saada:mad:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Amadeuz
huviline

Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: C5 avant TQAT 110 kW õlipress '99 (Nora), MB W639 kombi AT CRD 80kW (Jasmin)

postitati 14.04.10 06:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lehys
Mind lausa kohe hakkas huvitama paari aasta tagune bensiini hinna kõikumine.

Kauem ei ole igapäevaselt jälginud. See siis diisli hind. Mujal on hinna erinevus jäänud konstantsena ca 30s/L.

http://www.hot.ee/amadeuz/img/Statoil.JPG

huviline

Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic

postitati 14.04.10 06:55 Tsiteeri

Mina olen tankinud ainult Favora, Olerex-i või Alexela tanklates... Ma ei viitsi Statis isegi autot pesta :) kuna omal käed- jalad otsas, ei viitsi neile sellise lihtsa asja eest raha anda :D Ei mõista miks neil tanklakettidel sellised utoopilised hinad on, küttel ka mingit eritilst kvaliteedi vahet pole tähendanud... Aru ei saa miks seda aktsiisi niimoodi tõstetakse...:S

Alla kolme liitristesse käib piim ja vesi!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 14.04.10 07:00 Tsiteeri

Tahan ma näha kui Neste/Statt hakkavad alla omahinna müüma! Siiamaani on nad ikka kõva marginaali oma taskusse pistnud ja alati esimesena seda marginaali veelgi üles lükkama asunud. Ärge hakake laulma siin, et marginaal 1kr peale jääb, see on oluliselt suurem. Firmadele ja teatud kasutajagruppidele antakse sooduseid suurusjärkudes 65s/L või rohkem.
Ja inimesed arvavad, et ma peaks ootama ca 1k arvet makstes samakaua järtsus kui 40kr arvega kabanossitaja ja mind samasuguse ükskõiksusega teenindatakse ja siis veel seda heaks teeninduseks nimetavad? Eem, ma arvan, et marketingi ja kliendirahulolu suhtes on kütusemüüjatel ikka väga pikk areng teha. Kui ma praegu nii võrdlen, siis kujutage ette näiteks PRAEGU kellapoodi/kullapoodi ja sealset teenindust PRAEGU kui sa ca kaks korda kuus seal ca 1k arve teeks. Ma arvan, et su nägu oleks müüjale pikka aega meeles ja klientisuhtumine oleks teiselt planeedilt võrreldes bensujaamaga.
Hetkel käin väikses kohas tankimas, kus pole ÜLDSE järjekorda ja ma olen kindel, et sealne müüja on mu näo juba meelde jätnud. Need, kes 'head teenindust' kabanossijaamas kogevad, võivad seda edasi kogeda.

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
lehys
huviline

Registreerunud 31.05.08
Kasutaja on eemal

postitati 14.04.10 07:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mokits
Aru ei saa miks seda aktsiisi niimoodi tõstetakse...:S
Riigil pappi vähe kuskilt peab ju pumpama,tegelikult igalt poolt pumbatakse nii et paha hakkab,oma palgast maksad ju ka riigile raha ja iga asja eest mis ostad:D

Amadeuz
huviline

Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.04.10 07:05 Tsiteeri

Mokits - selle hinnaerinevusega ca 30s/l x 70L paagis saad sa osta tiba üle ÜHE liitri kütust rohkem. No ei anna minu melest just väga suurt tulemust. Loomulikult ei poolda ma lauslaristamist, kuid võtan kütet kus tean, et see pole solgitud ning mis asub mulle mugavas kohas, et ei peaks tankimise pärast lisakilomeetreid sõitma.

klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 14.04.10 07:19 Tsiteeri

OK, ma saan aru, et kütus on laiatarbekaup ja kuld vms luksus, milleta ilusti läbi saab, aga ikkagi on mul väga totter tunne kohati kui pean 5 mintsa ootama, et pappi köhida. Riik on kah oma maksupoliitikaga suhteliselt karm(loodetavasti see maksutulu hakkab ka kunagi ÕIGESSE kohta jõudma), aga miks on võimalik kütust paljudes tanklates kliendisõbralikuma hinnaga müüa ja miks teatud ketid täiega kliente nöörivad? Alati esimesel võimalusel?

Asi pole selles, palju ma kokku hoian, asi on juba põhimõttes.

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
raemees
huviline

Registreerunud 18.09.09
Kasutaja on eemal

Auto: BMW E90 320dA 2008a

postitati 14.04.10 07:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Amadeuz
Tsitaat:
Algselt postitas: raemees
Osad firmad saavad Statoilist -45senti alet, mis nii viga ja vaevalt need boikoteerima hakkavad.

Kuidagi raske uskuda, et suisa nii palju, sest tänasest Statoili bensiini hinnast 18.30 moodustab aktsiis 36,14% ja diisli hinnast 17,75 aktsiis 34,63%.
Lisame siia veel käibemaksu (ok, KM kohuslased saavad tagasi), Statoili kasumimäära, tanklate ülalpidamiseks ja kütuse transportimisele kuuluva summa, ning lõpeks ka kütuse enda hinna.

Jah uskuda või mitte kuid nii see oli, detsembri kuu seisuga ja tegemist oli siis firma kaartiga.
Samas kui firmast ära läksin siis loomulikult seda alet enam ei järgnenud sest neid see ei huvitanud sain oma tavalise -15%. Tegemist ei olnud transpordifirmaga(veomasinad) vaid niiaplju kui aru sain välja kaubeldud alega ja loomulikult oli sõitjatel ka teiste firmade kaarte nagu nt. Neste mille kaardiga sai -25senti alet.

MUUDETUD, ikka sendid mitte % :D

cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2×80 ABK

postitati 14.04.10 07:44 Tsiteeri

Raemees sa räägid ikka % nii nagu kirjutad või mõtled siiski sentides odavam?

Ise tegin endale äsja Olerexi ja Alexela kaardid neti kaudu ja nüüd Saaremaal tangingi enamjaolt Olerexis. Eelnevad aastad olen aga Neste klient ikka olnud, tundus siin kõige kiirem ja mõistlikum lahendu, kuid pakuvad vaid 95 ja diislit.
Tallinnas olles, käies, aga teen ikka nii, et teepeale jääks Linnutee 5+ tankla, ainult rahulolu sellega ja kliendikaardiga ka hind soodsam.
Peab tunnistama, et rahakoti vahel on ka Stati kliendikaart, kuid kasutust ta üldjuhul pole leidnud.

.:Rasta I Land:.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 14.04.10 07:45 Tsiteeri

Mind huvitab pigem see, et kuhu see piirilt üle vaatav kütus kõik läheb, kui kõik nii kõvad tanklasõbrad on?
Piirilt veetakse iga päev üle kümneid tonne kütust, mida turustatakse siin oluliselt soodsamalt, kui tanklakütus- boikoteerige siis üldse tanklate vastu ja hakakse kõik maksudeta bena ostma- kuldsest börsist peaks kütuseärikaid leidma küll ja hinnaerinevused mitmetes kroonides, mitte sentides.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
hannesel
huviline

Registreerunud 14.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 14.04.10 08:05 Tsiteeri

Ennemalt olin Statoili klient aga nüüdseks mõnda aega juba alexela kütust kasutanud ja ei kurda. Pigem tundub sedamoodi, et auto töötab isegi paremini ja küttekulu pisut vähenenud. Statoilis need järjekorrad on küll väga tüütud ja ei viitsi seal passida.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
AudiMihkel
huviline

Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Mitte audi

postitati 14.04.10 08:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: a6audi
Tsitaat:
Algselt postitas: AudiMihkel
Omaltpoolt lisan,et Lukoili boikoteerin nüüdsest alati. Teiste tanklate omanikud pole vähemalt mõrvarid. Endale meeldib jubedalt Statoilis käia,mõnus teenindus noh. :)

Mihkel.

Mida mõtled mõrvarite all? Kas seda,et mujal solk ja automootorite mõrv?
Aga jah, statoil tavaliselt esimene,kes hinda tõstab.Eks neil ole ka põhjust, see mersu,mis välja loositakse see tuleb ju ka kinni maksta:)

Mõrvari all pean silmas seda vahejuhtumit Venemaal kuidas Lukoili asepresident(või midagi sellist) ajas kaks inimest autoga alla,ning nagu oodata oligi,mätsiti asi kinni. Isa rääkis mulle sellest,nüüd terve perega hoiame eemale,oma raha neile enam ei anna.

To: HarryR : Isa käin ainult kahes Statoilis: Üks asub Rakveres ja teine Lasnamäel Mustakivis. Ja mis kõige huvitavam...no ei ole seni jäänud mõni kabanossi ootav klient jalgu. Müstika.:o

Mihkel.

Loogika & Taktika.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Heix
huviline

Registreerunud 30.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: VW Phaeton 2011

postitati 14.04.10 08:11 Tsiteeri

Ise juba aastaid UnoX/ Alexela tanklaid kasutanud, statt liiga kirves.:mad:

Alexela pakub praegu sooduskaarti ka tasuta! LINK

Alexela sooduskaardiga saad soodustust:

•30 senti kütuseliitri kohta tavatanklates
•15 senti kütuseliitri kohta automaattanklates
•0,03 LTL kütuseliitri kohta Alexela automaattanklates Leedus
•autokaubad 3%
•majapidamisgaasi ostmisel 5%
•järelhaagise rentimisel 10%
•erinevad hooajalised sooduspakkumised

Vorsprung durch Technik
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 14.04.10 08:25 Tsiteeri

Favoras on Partnerkaardiga -40 senti. Jääb täpselt kodulähedale, niiet pole suurt mõtet hakata Linnu tee tanklasse sõitma. Pealegi jääb üks kaart taskus vähemaks. Paagitäie pealt on öisel ajal erinevus 13.- (80L paagi puhul) seega ei näe mõtet mõnekilomeetrise ringi tegemiseks.

http://www.superhind.ee/gas
Kasulik lehekülg kütusehinna jälgimiseks.

Et oleks raskem!
lOOOOl
huviline

Registreerunud 18.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi, SUV

postitati 14.04.10 08:43 Tsiteeri

Mul on võimalus saada ühest kohast 98t veidi parema hinnaga. Kas on võimalik kontrollida, et see on ikka 98 mitte 95? Kas mootori töö järgi saab kuidagi aru või vahe on liiga väike? Keemilisi teste vist "kodustes" tingimustes ei saa teha?

ullivilli
huviline

Registreerunud 18.05.07
Kasutaja on eemal

Auto: C4A 2,5TDIQ, BMW GS1100

postitati 14.04.10 08:50 Tsiteeri

Äkki hakkaks riiki boikoteerima hoopis, sest suurem osa kütuse hinnast on just aktsiis ja muud maksud, mis riigile lähevad.

Minge metsa!
www.minemetsa.ee / www.ripptelk.ee
lehys
huviline

Registreerunud 31.05.08
Kasutaja on eemal

postitati 14.04.10 09:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lOOOOl
Mul on võimalus saada ühest kohast 98t veidi parema hinnaga. Kas on võimalik kontrollida, et see on ikka 98 mitte 95? Kas mootori töö järgi saab kuidagi aru või vahe on liiga väike? Keemilisi teste vist "kodustes" tingimustes ei saa teha?
No peega seda vahet küll ei tunne:D

Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 14.04.10 10:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ullivilli
äkki hakkaks riiki boikoteerima hoopis, sest suurem osa kütuse hinnast on just aktsiis ja muud maksud, mis riigile lähevad.

Mõnes mõttes on sul isegi õigus. Kui kütusefirmad teenivad ümmarguselt krooni liitrilt ja peavad sellega ära majandama, siis ei saa neid nahutada selle eest.
Pigem oleks vaja vähe suurema haamriga koputada valitsuse pealuude pihta, kes aktsiise Eesti olusid, sissetulekuid jms. arvesse võttes, liiga suureks on paisutanud. On tekkinud olukord, kus ida poolt veetakse massiliselt salakütust sisse, kohalikud legaalsed kütusekaupmehed vinduvad. Kui igas suunas ümber Eesti on kütus odavam, ei tangi siin suurtarbijad, e. rekkad, bussid, arvatavasti ka osad rongid jne. Riigil jääb väga suur raha saamata. Riik aga tõstab aktsiisi veelgi, et kohalikud väiketarbijad selle kinni maksaks. Põhimõtteliselt juba on selline lähenemine täiesti vale, kuna kannatajad on ennekõike seadusekuulekad inimesed.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 14.04.10 10:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lehys
Tsitaat:
Algselt postitas: lOOOOl
No peega seda vahet küll ei tunne:D

Kusjuures kõrgema rõhuga turbomootori puhul juba tunneb.
http://www.youtube.com/watch?v=Fu9LuZUOomE&fmt=18

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
mokits
huviline

Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic

postitati 14.04.10 14:59 Tsiteeri

Milline oleks siis riigi boikoteerimine? :D Oleks käpp küll, sest neid debiilseid makse on nii palju, palgad on tavainimesel väiksed, ja poliitikute palgad ainult tõusevad... Neil muidugi meie arvelt hea elada ja tankida jne... :mad: Mind ajab selline teema nii marru! :D

Alla kolme liitristesse käib piim ja vesi!
 Lehekülgi:  1  2  3  4
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 42.8% - SQL: 57.2%]