Lehekülgi: 1 2 |
kopu11
huviline
Registreerunud 14.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6(C5), 4,2 quattro
|
postitati 13.04.10 15:37
|
|
|
No kaua sa selle vana mudeliga ikka sõidad, vaheta välja muidugi. Samas vaatan et sul seal taustal paistab mingi kena sinine asi olevat, mis sa selle
8-ga siis veel jändad?
|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
postitati 13.04.10 15:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kopu11
No kaua sa selle vana mudeliga ikka sõidad, vaheta välja muidugi. Samas vaatan et sul seal taustal paistab mingi kena sinine asi olevat, mis sa selle
8-ga siis veel jändad? |
Vaata, 8 on alumiiniumist masterpiece...
Selle sinisega on selline lugu, et sellega peab ennast lakkamata tõestama. Ikka leidub tänavail ja ristmikel ootel erinevaid sorentosid, mille
ebakompetentsed sohvrid siis proovivad sinuga mõõtu võtta.
Kaheksaga seda jama ei ole - nad teavad. Käituvad väljapeetult. Üldse on see kaheksa vist mingile osale autojuhtidest justkui Audi "Mafia edition"
või midagi sinnapoole, selle aknast välja vahtides ei tundu Tallinna liiklus sugugi ebaviisakas või toores. Hoopis palju naeratavaid nägusid, kes sind
meelsasti lasevad ümber reastuda ja ei eeldagi, et sa kunagi suunatuld peaksid näitama või sebra ees pidurdama. Go figure.
|
|
|
margusja
huviline
Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal
Auto: BMW e60 (523) '05
|
postitati 13.04.10 16:51
|
|
|
OT.
Sa võiks raamatu kirjutada. Kuidas ma Kaheksast pidasin. Sul nagu tuleb
siis saad selle kaheksase endale jätta ja raamatu tulu eest uuema/teise silmarõõmu soetada
|
|
|
rebane22
huviline
Registreerunud 21.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: 2x c4 A6 avant quattro tdi
|
postitati 13.04.10 17:36
|
|
|
A8 on ise auto teisest maailmast,veel rohkem sellega sõitmine(üteldi A8 kohta Genfi auto näitusel selle mudeli esitlusel).
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.04.10 18:06
|
|
|
Kusjuures täpselt nii ongi, et kui kaheksaga sõidad siis kaasliiklejad on palju aupaklikumad.
Vahest liigun mingi muu sõidukiga ja siis on pilt hoopis hullem, keeratakse ette, ei lasta rida vahetada jne.
Aga ma saan väga hästi aru mis teemaalgatajaat vaevab. Nimelt ilmselt on tüdimus ees ühest ja samast autost ning soov oleks miskit uut proovida.
Ma jällegi soovitaks autosse panna mingi uus lisavidin ja kohe on asi palju põnevam ning vahetusmõtted kaovad.
|
|
|
|
rebane22
huviline
Registreerunud 21.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: 2x c4 A6 avant quattro tdi
|
postitati 13.04.10 18:14
|
|
|
Tsitaat: | .
Ma jällegi soovitaks autosse panna mingi uus lisavidin ja kohe on asi palju põnevam ning vahetusmõtted kaovad. | Juks,kahjuks pole
sellese autosse enam praktiliselt midagi uut külge kruvida-kõik on hea!
|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.04.10 09:33
|
|
|
Tsitaat: | Tsitaat: | Algselt postitas: rebane22
.
Ma jällegi soovitaks autosse panna mingi uus lisavidin ja kohe on asi palju põnevam ning vahetusmõtted kaovad. | Juks,kahjuks pole
sellese autosse enam praktiliselt midagi uut külge kruvida-kõik on hea!
|
No tegelikult meeliülendavaid gadgeteid ikkagi leiduks, mis uue hingamise annaksid asjale.
Kasvõi siit midagi.
Või siit.
Siin MTM Audi S8 Compressor ka lühike filmijupp, mis võimalused kõik
olemas on...
Aga siinkohal on see hinnapoliitika muidugi pehmeltöelda tagasihoidliku ostusoovi kujundaja.
Ja rajapäevale minekuks sobiks kõik eelkirjeldatu
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.04.10 09:35
|
|
|
Nu aga mul on need veljed mis teevad välimusele palju jumet juurde...!?
|
|
|
|
fred2103
huviline
Registreerunud 26.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.04.10 13:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: juks11
Nu aga mul on need veljed mis teevad välimusele palju jumet juurde...!? |
Kas need S8 veljed, endiselt ?
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.04.10 13:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: fred2103
Kas need S8 veljed, endiselt ? |
Jep, kes ees see mees.
|
|
|
|
fred2103
huviline
Registreerunud 26.12.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.04.10 13:13
|
|
|
Jep, kes ees see mees. |
Hinnast pole kordagi juttu olnud ! Mäletan et pakkusid korra, aga hinnani vist ei jõudnutki jutt.
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.04.10 13:14
|
|
|
Jep, kes ees see mees. |
Hinnast pole kordagi juttu olnud ! Mäletan et pakkusid korra, aga hinnani vist ei jõudnutki jutt. |
Keegi pole veel hinnani jõudnud. Ootan pakkumisi.
|
|
|
|
altz1
huviline
Registreerunud 13.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: V8tt
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.04.10 17:25
|
|
|
Näed, vahepeal on siin sobivasti päris turg velgede asjus püsti pandud. Sellesamaga olen täna tegelenud - valmistunud suvehooajaks.
Et mul veljed mitte just väga puhtana talvekorterisse ei jõudnud, siis oli esimene pilt suht ropp:
Igasugu sodi - pigi, piduriklotside tahm ja mis kõik veel oli korraliku saastakihi kõvasti velje külge kinni kittinud.
Et ma olin ette valmistatud, siis happevaba veljepuhastaja oli just selle vähese agressiivsuse pärast valmis vaadatud. Tähtsaks pidasin termineid nagu
loodussäästlik, Strandberg, elektrituulikud, ökoloogiline jalajälg jne, siis uskusin, et sellise ettevalmistusega on velgede puhtaksleotamine nagu
jalutuskäik pargis.
Lasin selle rebasekarva puhastaja siis oma tööd tegema ja jäin ise äärmiselt ootusrikkalt tulemusi ootama.
Esialgu paistiski, et olen õigel teel. Sodi sulas usinasti ja näis, et pääsengi suhteliselt kergesti ja kiiresti õhtule.
Lootsin, et saan peale loputust peeglilt seina peal küsida, kas mul on maailma kõige puhtamad veljed? Siis kostab paatoslikult Anu Lambi hääl, et
"See vastus on... TÕDE!"
Aga ei sinnapoolegi!!! Krt, ma pole neid velgi nii põhjalikult ise iial pesnud. Ma pole isegi aimata osanud, et see nii suur jama on...
Tassisin siis igasugu kemikaale veel kohale, olgu kuitahes agressiivsed, Strandbergid või jalajäljed. Tahtsin selle jama lõpetada ja veljed ikkagi
puhtaks saada.
Peale siis korduvaid nii ja naapidi loputamisi, pintseldamisi, vänget vandumist ja otsast peale - jäi tulemus selline:
Enamvähem. Kuigi, tundub, et see happega ja agressiivsem puhastaja kuluks ära. Erinevad ained, mis mul kasutada olid, ei eemaldanud siiski pigiplekke
lõpuni, mingit muud arusaamatut sodi ja plärakaid jäi ka kohati servakese taha, mida ebamugav nühkida. Kõige tagasihoidlikum oli universaalne
leotuspesu vahend, parim aerosooliga mootoripesuvahend.
Tundub, et sedasorti asju võib ilmselt vabalt lasta professionaalidel teha, ise mäkerdamine ei olegi nii valutu.
Ma olen mõned vastused ka matt musta kiletamise kohta saanud, hinnad on enamvähem samas suurusjärgus.
Et alla pole ma veel mingeid suviseid rattaid pannud, siis sobiks veel uurida - millised visuaalselt teistele parima lahenusena tunduksid? Ärgu keegi
mulle jälle mingit replica-juttu ajama ei hakaku. Kas S8 Avus oleks parem?
Suhteliselt kiiresti peab midagi otsustatud ja tehtud saama, aeg kisub suviseks kätte.
Ühe võimalusena kaalun ka midagi sellist:
Altz, sa oled isegi endaoma projektikana müüki pannud, oled sa veendunud, et seesinane tegevus tasuks lõpuni ajamist?
Ma vaatan lootusrikkalt varsti puhkuse peale, ehk ei jõuagi enne väga otsusele. Mingi võimalus on ka õhus, et vahetan ka endaoma välja. Aga kui
piisavalt agarat huvlist ei leidu, eks ma siis pusin pisitasa edasi...
BTW, kas foorumis on keegi, kes VIN koodi järgi auto ajaloost mingi ülevaate oskaksid anda?
|
|
|
altz1
huviline
Registreerunud 13.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: V8tt
|
|
KalevK
huviline
Registreerunud 07.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: VW Touareg
|
postitati 17.04.10 19:45
|
|
|
Võin küll uhkusega öelda, et see hästi hoitud A8 sai minu omaks
Edu Seitsmene, uue parema leidmisel! (Y)
|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.04.10 19:05
|
|
|
Nojah, nii siis eelmisel kenal laupäevasel päeval juhtus.
Et olime enne pidanud mõne sõna foorumis ka kirjavahetust, siis hulga võimalike agadega olin ma kursis. Ja et hullupööra aktiivset ostusoovi veel
viimastelgi tööpäevadel väga täheldada ei olnud, siis lasin laupäeval üsna muretult grillihooaja enda peale voolata ja mõtted olid hoopis mujal.
Aga ega see päev sedasi õhtusse ei saanud - minu õllene äraolemine sai suhteliselt kiiresti kogelevaks müügimehe jutuks, mis nähtavasti kõige
adekvaatsem välja ei kukkunud ja nädala müügimehena mind supermarketis autahvlil siiski ei kohta.
Aga midagi ma ikka auto kohta seletada oskasin. Ma ei olnud sisimas kuigivõrd jõudnud valmistuda, et just nüüd ja praegu tuleb sellest sõidukist oma
kola kokku panna ja taskurätikuga saateks lehvitada.
Mõtlesin veel müügiprotsessi ajal, et ehk uuele omanikule ei meeldi miski. No see ei õnnestunud.
Et ehk tema kaasa praagib välja - naistel ju hoopis teine nägemus tavaliselt asjast. Et ei sobi äkkiridiküliga või midagi. No ei midagi, kõik
klappis.
Peale proovisõitu kogunesid siis ostjad lühidale nõudpidamisele ja sisuliselt oligi kaup koos. Vormistamised ja muud mugavused siis sinnajuurde, aga
taganeda polnudki kuhugi.
Ja eks see panebki mind nüüd olukorda, kus uus auto tuleb foorumi avatariks teha, kustutada ja toimetada... Ja eks siis päris us sõiduk ka kusagilt
õuepeale otsida.
Veel kindlaid kandidaate ei ole, ehk käin natuke puhkusel enne. Ja siis...
|
|
|
KalevK
huviline
Registreerunud 07.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: VW Touareg
|
|
Lehekülgi: 1 2 |