Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Veljed läinud ja auto kraabitud! (Vastuseid: 41 | Vaatamisi: 10861)
Cool_d
huviline

Registreerunud 23.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi A6 2.6 110kw/ audi S6 4.2 manuaal

postitati 18.03.10 20:24 Tsiteeri

Nii tõin auto koju ja ilmnesid veel mingid vead! Miskipärast Abs ja Esp tuli põleb ja spidomeeter ei tööta:( Mismoodi selline asi on võimalik põhjustada:o

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 18.03.10 20:41 Tsiteeri

Rattaid eemaldades riivati ABS andureid ja rikuti?
Kui spidomeeter töötab ABS-i andurite pealt, siis seletab see ka spidomeetri mittetoimimise.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
magu
huviline

Registreerunud 22.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Quattro C3 D11 C6

postitati 18.03.10 20:46 Tsiteeri

Erineva mõõduga rattad ajavad elektroonika lolliks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Cool_d
huviline

Registreerunud 23.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 18.03.10 20:58 Tsiteeri

Aga kui erinevad rattad ajavad elektroonika lolliks, siis peaks ju kohapeal seistes Abs-i tuli kustuma? Hoian aku otsa öö jooksul maas äkki kustub ja kui ei kustu siis vist Abs-i andur kuskil. Ja ei kujuta ette mismoodi ma seda nüüd kindlustusele seletan:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 18.03.10 21:06 Tsiteeri

Mis selts sul on? Kas sul on nendega halvad kogemused?
Oman kahe seltsiga kogemust (Gjensidige, BTA) ning mitte kunagi ei olnud mul mingeid probleeme kahjude hüvitamisega.
Kõik tehti konkreetselt ja kiiresti ning väga hea suhtumisega. Miks sa kardad seda kindlustust?

Cool_d
huviline

Registreerunud 23.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 18.03.10 21:12 Tsiteeri

Mul on Swedbank varakindlustus. Kuna pole kindlustusega asju ajanud siis koguaeg mõtted peas kuidas ma nüüd seda jälle tõestan JNE.

prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 18.03.10 21:22 Tsiteeri

Võta tuurid maha ja rahune.

Ei ole midagi hullu selle kindlustusega. Kõige tähtsam on, et kohe, kui asi juhtub, siis teatad sellest ja näitad ette kindlustusele asja.

Kas autot juba näitasid neile? Kui ei ole näidanud, siis mine ja kohe esimesel võimalusel näita ette, mis su autoga tehtud on. Maini ka seda ABS-i jama. Kindlustus maksab sulle ka selle paranduse ja diagnosti kinni, kui seal peaks midagi katki olema.

Ära muretse, asi saab korda. Võta rahulikult ja ole väga õnnelik, et sul kasko on.

Imres
huviline

Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Competition quattro 20vt

postitati 18.03.10 21:26 Tsiteeri

Otsi mehaanilist vigastust andurilt või kaablilt. Igaks juhuks kontrolli ka need kohad üle kuhu tellised topiti. Võimalik, et seal piduri või kütuse torustik ka viga saanud.
Siis lähed kindlustusse ja räägid oma jutu ära, et sellised vead ilmnesid kui sõitma hakkasid. Kui leidsid midagi siis näita ette.
Tehakse lisa kalkull ja rahu majas. Pead ise rahulik ja järjekindel olema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Cool_d
huviline

Registreerunud 23.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 21.03.10 09:34 Tsiteeri

Jummala tore kuna stanged jäid kraapsudetta siis neid isegi ei hajutata ühte:mad: pärast nagu sebra kirju:(. Pean vist ise juurde maksma, et vähemalt hajutus tehtaks:mad:

kopu11
huviline

Registreerunud 14.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6(C5), 4,2 quattro

postitati 21.03.10 09:52 Tsiteeri

Mis pabistad, kui kirju on pärast siis lähed lihtsalt kindlustusse ja näitad et näete, saast on, tehke korda. Sina plekid kindlustusele pappi ja kahju kannatamise puhul on sul ka õigus nõuda et kindlustus teeks su auto samaväärsesse korda mis ta enne kahju kannatamist oli.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 21.03.10 09:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Cool_d
jummala tore kuna stanged jäid kraapsudetta siis neid isegi ei hajutata ühte:mad: pärast nagu sebra kirju:(. Pean vist ise juurde maksma, et vähemalt hajutus tehtaks:mad:

Miks arvad, et kohe sebrakirju peaks jääma, pole ju tegu höbedase/halli autoga, kus antud juhul erinevus vägagi silma hakkaks.
Kui korralikult veel eeltöö jäetakse stande puhul tegemata, siis too hajutus vöib hiljem ilusti maha kooruda jne., kas too oleks ilusam vaatepilt.
Puuduste korral saad ju asja selgitama asuda.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Cool_d
huviline

Registreerunud 23.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 25.03.10 14:17 Tsiteeri

Nii asi nüüd nii kaugel, et läheb auto töösse. Kuid ikka oleks vaja vähemalt 16`ühte ratast või paljast velgegi umbes 2-3 nädalaks, et saaks autot teeninduses liigutada. Äkki kellegil foorumis oleks pakkuda Märjamaa lähiümbruses või sõidab keegi mööda pärnu mnt siit mööda?

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 25.03.10 14:25 Tsiteeri

No ma ei tea, kui ostetakse mingisugust teenust ja makstakse selle eest (kindlustus antud juhul), miks siis peaks ise igasugu asju sebima ja muretsema pidevalt? Omavastutuse pead ju nagunii kinni taguma? Selle eest, et auto teenindusse viidaks ja seal korda tehtaks on ju juba makstud?:o

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Cool_d
huviline

Registreerunud 23.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 25.03.10 14:29 Tsiteeri

Kuna auto asub teenindusest 10km kaugusel siis kindlustus ei näe mõtet treilat saata ja isegi treilaga on ikka 4 ratast vaja! Kindlustus saatis garantiikirja firmasse juba ära nii, et nüüd jääb üle vaid oodata kuid jah velje peaks leima!

Cool_d
huviline

Registreerunud 23.07.05
Kasutaja on eemal

postitati 15.06.10 11:16 Tsiteeri

Nii tänaseks on siis auto juba kuuaega käes, kuid oma lahkus maksab kätte! Olin ikkagi replicatega nõus, kuna orig oleks veel 1,5 kuud aega läinud ja mul oli autot kiirelt vaja. Tänaseks selgund, et oleks pidanud ikka orig nõudma ja värvimist kah kusagilt mujalt. Ukse liistud irvitavad ja palju probleeme veel. Ja siis veel kindlustus räägib et pretensioonikas klient. Ajab ikka vihale küll. Nii et tulevikus olge targemad ja nõudke kõike milleks teil õigus on. Mina plaanin nüüd kindlustus seltsi vahetada, kuna pidev peedistamine ajab närvi. Kõike pead ise ajama ja organiseerima. Kui oled kohe nõus kõigega siis tõmmatakse kottpähe ja ole õnnelik:mad: . Kui ma poleks lõpus kisa tõstma hakanud poleks vahetatud ei tulesid mis olid kraabitud ega ABS-i andurit mis enne toimis. Samas kust leida parem selts kui swed ei teagi :( . Samas veel mainiti et tekitab kahtlust see, et olin replicatega nõus. Umbes antakse mõista, et tegid ikka ise :mad: . Krt tuleb vana vaz osta ja rahu majas. Keegi ei puudu ja midagi varastada kah ei ole :P

Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 15.06.10 11:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Nii tänaseks on siis auto juba kuuaega käes, kuid oma lahkus maksab kätte! Olin ikkagi replicatega nõus, kuna orig oleks veel 1,5 kuud aega läinud ja mul oli autot kiirelt vaja. Tänaseks selgund, et oleks pidanud ikka orig nõudma ja värvimist kah kusagilt mujalt. Ukse liistud irvitavad ja palju probleeme veel. Ja siis veel kindlustus räägib et pretensioonikas klient. Ajab ikka vihale küll. Nii et tulevikus olge targemad ja nõudke kõike milleks teil õigus on. Mina plaanin nüüd kindlustus seltsi vahetada, kuna pidev peedistamine ajab närvi. Kõike pead ise ajama ja organiseerima. Kui oled kohe nõus kõigega siis tõmmatakse kottpähe ja ole õnnelik:mad: . Kui ma poleks lõpus kisa tõstma hakanud poleks vahetatud ei tulesid mis olid kraabitud ega ABS-i andurit mis enne toimis. Samas kust leida parem selts kui swed ei teagi :( . Samas veel mainiti et tekitab kahtlust see, et olin replicatega nõus. Umbes antakse mõista, et tegid ikka ise :mad: . Krt tuleb vana vaz osta ja rahu majas. Keegi ei puudu ja midagi varastada kah ei ole :P

Ausaltöeldes tekitas see replicatega nõustumine minuski väikse kahtluse. Kindlustusega tuleb ikka ajada sirget joont, nende kõikvõimalikud üritused sulle poolpidust asja pähe määrida tuleb kohe algmes maha kriipsutada. Siin teemas oli minumeelest soovitusi piisavalt mida sa kuulda ei võtnud ja nüüd pole mitte kedagi teist süüdistada kui iseennast. :(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 15.06.10 14:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Krt tuleb vana vaz osta ja rahu majas. Keegi ei puudu ja midagi varastada kah ei ole :P

On küll - terve masin tassitakse ära, Kuusakoskisse tükeldatult ja ilma kerenumbriteta :(. Mis viga kindlustusel kokku hoida, kui nii lihtsalt järgi antakse :).

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 35.7% - SQL: 64.3%]