Lehekülgi: 1 2 |
ally
huviline
Registreerunud 14.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: AUDI 80 B4
|
postitati 21.07.04 06:32
|
|
|
no kuulge, kui autos istub 3 inimest ja mitte keegi ei näinud teda suurt masinad ja korraga saad sellise laksu...
kuigi sellel suure autoga sõitjal on kõik kategooria load olemas ja staasiga, ta vist isegi ei pidurdanud ja ei proovinud mööda sõita.ja ikka 30 märgi
alt pidurdades annab ikka seisma jääda 100 m pärast või kuidas?
see oli kohe nimelt tehtud 
ps.jutt käib suurest veoautost , itte rekkast
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 21.07.04 06:40
|
|
|
Jutt läheb juba jamaks aga kui autos on kolm inimest ja keegi ei näinud siis tõenäoliselt tegeleti omavahelise vestluse vms. Minul ei tule esimesel
hetkel ühtegi sellist kohta maanteedel meelde kus ei õnnestuks ohutult maanteele välja keerata. Või oli siis tegemist nähtamatu veoautoga mis ennast
äkki nähtavaks muutis? Sellisel juhul oleks muidugi mõttekas asi vaidlustada.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
MarkoC
huviline
Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3xx bemuur
|
postitati 21.07.04 06:49
|
|
|
Tsitaat: | ps.jutt käib suurest veoautost , itte rekkast |
ju tal oli siis kergelt purunev koorem peal, mida ta ei tahtnud ühe ette keeranud tola pärast äkkpidurdusega rikkuda, ka siin on seletus Üldiselt on jutt juba ammu möla !
Võtaks ajaviiteks LE raamatu kätte ja sirviks seda ja laseks tõesti silmi kontrollida kõigil autos viibinutel, järgmine kord võite selle seltskonnaga
surma ka veel niiviisi saada Aga iga elu on väärt riiki teenima ja
toitma 
|
|
|
|
villu157
huviline
Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG
|
postitati 21.07.04 08:14
|
|
|
Ma olen ka lugenud siin seda juttu ja tekkib tunne et see sõber kes su autoga sõitis ajab mingit jama. Köhigu papp välja tehku auto korda ja ongi kogu
moos. Seda ei saagi keegi teadma mis seal täpselt juhtus kuna sina ei olnud selle auto peal ja ka meist ei olnud kedagi selles autos. 
Kurb aga tõsi. Selle pärast ei anna ka mina oma sõpradele eriti oma autoga sõita. Võib sattuda sama suguse jama sisse. Kui ise roolis siis tead
täpselt mis toimub.
|
|
|
|
El Nino
huviline
Registreerunud 09.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: Hetkel ei ole enam audi
|
postitati 21.07.04 08:44
|
|
|
Ei tasu jah oma autot kellelegi ennem anda ,kui auto hind sulas tagatiseks jäetakse.Sain sellest siis aru ,kui sõbra auto maha kandsin ja mitte enda
süü tõttu.
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 21.07.04 08:49
|
|
|
OT.
Tegin just väikese tiiru linnas ja:
1. Mäealuse tänavat mööda kadaka poole kiirendades keeras konkreetselt ja süüdimatult peateele ette mingi täielik tola väikese valge kaubikuga millel
pikk haagis taga. Kui ma väga äkiliselt ei oleks pidurdanud siis oleks sellele kooslusele konkreetselt keskele sisse põrutanud. Tola rääkis rahulikult
mobiiliga. Nähtavus mõlemale poole lausa suurepärane, sirge tee, põõsaid ega muid nähtavust piiravaid asju pole. No ma ei saa sihukestest lollakatest
kohe mitte aru, kuid ma usun, et ma ilmusin selle tegelase jaoks välja väga ootamatult. Või äkki ta lihtsalt arvas, et talle kehtib seal parema käe
reegel? Anna teed märke mäealusel tõesti pole, kuid kõik ristumised teega on ka n.ö teega külgnevatelt aladelt, hoovidest väljasõidud jne.
2. Tammsaare teed mööda sõpruse puiesteed ületades põleb mulle ammu roheline tuli. Vastassuunast otsustab mingi tegelane aga ammu põleva punasega veel
vasakpööret teha. Ja jääb siis konkreetselt kahele reale sõidukitele risti ette seisma. No täielik idi..t ikka küll. Ma usun, et sellele tegelasele
ilmusid kahes reas rohelise tulega ristmikku ületavad sõidukid ka täiesti ootamatult silmapiirile.
Ma ei tea küll kuidas siinse teema algataja juhtumis oli, kuid paraku (kahjuks) meie liiklus juba selline on. Õnneks päris iga päev nii hulludesse
situatsioonidesse ei satu.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
weix
huviline
Registreerunud 18.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 22.07.04 08:42
|
|
|
Minge käige oma autoga Itaalias ära, siis õpite teistega arvestama!!! Liikluses on jube kaos seal, aga kõik siiski teavad mida teha - õpite arvestama
teiste liiklejatega. Soovitan soojalt!
|
|
|
margus84
huviline
Registreerunud 04.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: 1992 a audi 80 B4 1.9 TDI
|
postitati 08.03.05 19:10
|
|
|
nn peateele sõitja on süüdi selles, et ta ei ANDNUD TEED, lihtne
Analoogne juhus oli mu sõbraga sõjaväes, kui ta pööras ühesuunalisele teele ja tal oli ees anna teed märk. Sõber vaatas siis sinna, kus autod tulema
peavad ja andis minna. Vastasuunast tuli aga valge Mersu-takso, autod kokku ei saanud (andis talda, et auto eest ära saaks), aga sõbra auto lendas
äärekivisse ja auto tagasild alt ära
SÜÜDI, ei andnud teed
Kutsus politsei ja sai veel 600 krooni trahvi ka, kutsu veel abi
|
|
|
lorrap
klubiliige
Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD
|
postitati 09.03.05 00:08
|
|
|
Mnjaa, aga see on tegelikult koht kus tuleks apelleerida õiguspärasele ootusele, ehk siis juhil on õigus eeldada, et teised juhid täidavad
liikluseeskirja.
...
|
|
|
|
galen
huviline
Registreerunud 01.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: B4 2.6 V6, koda kahene aiatraktor
|
postitati 09.03.05 05:30
|
|
|
Olen ise sedasi peateel liikuvale tüübile ette keeranud. Kah, ei näinud teda tulemas. Õnneks laksu ei järgnenud, saime pidama.
Miks ei märganud? ta jäi tol hetkel, kui ma vaatasin, *täpselt* parema ukseposti varju. (Mäealuselt vasakule pööre, kadaka puiesteele)
Ehk on siin sama case, kuigi rekka on sõiduautost hulka suurem?
Ja nagu ülalpool küsiti, võiks algne postitaja välja tuua ristmiku, kus see juhtus, või vähemalt selle plaani, pildid, misiganes.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |