Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: küsimus avarii kohta (Vastuseid: 34 | Vaatamisi: 3318)
ally
huviline

Registreerunud 14.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI 80 B4

postitati 21.07.04 06:32 Tsiteeri

no kuulge, kui autos istub 3 inimest ja mitte keegi ei näinud teda suurt masinad ja korraga saad sellise laksu...:(
kuigi sellel suure autoga sõitjal on kõik kategooria load olemas ja staasiga, ta vist isegi ei pidurdanud ja ei proovinud mööda sõita.ja ikka 30 märgi alt pidurdades annab ikka seisma jääda 100 m pärast või kuidas?
see oli kohe nimelt tehtud :mad:
ps.jutt käib suurest veoautost , itte rekkast

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 21.07.04 06:40 Tsiteeri

Jutt läheb juba jamaks aga kui autos on kolm inimest ja keegi ei näinud siis tõenäoliselt tegeleti omavahelise vestluse vms. Minul ei tule esimesel hetkel ühtegi sellist kohta maanteedel meelde kus ei õnnestuks ohutult maanteele välja keerata. Või oli siis tegemist nähtamatu veoautoga mis ennast äkki nähtavaks muutis? Sellisel juhul oleks muidugi mõttekas asi vaidlustada.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MarkoC
huviline

Registreerunud 01.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3xx bemuur

postitati 21.07.04 06:49 Tsiteeri

Tsitaat:
ps.jutt käib suurest veoautost , itte rekkast

ju tal oli siis kergelt purunev koorem peal, mida ta ei tahtnud ühe ette keeranud tola pärast äkkpidurdusega rikkuda, ka siin on seletus ;) Üldiselt on jutt juba ammu möla !
Võtaks ajaviiteks LE raamatu kätte ja sirviks seda ja laseks tõesti silmi kontrollida kõigil autos viibinutel, järgmine kord võite selle seltskonnaga surma ka veel niiviisi saada :D Aga iga elu on väärt riiki teenima ja toitma ;)

www.puhas.ee soodsaim pesula linnas :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
villu157
huviline

Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG

postitati 21.07.04 08:14 Tsiteeri

Ma olen ka lugenud siin seda juttu ja tekkib tunne et see sõber kes su autoga sõitis ajab mingit jama. Köhigu papp välja tehku auto korda ja ongi kogu moos. Seda ei saagi keegi teadma mis seal täpselt juhtus kuna sina ei olnud selle auto peal ja ka meist ei olnud kedagi selles autos. :(
Kurb aga tõsi. Selle pärast ei anna ka mina oma sõpradele eriti oma autoga sõita. Võib sattuda sama suguse jama sisse. Kui ise roolis siis tead täpselt mis toimub.:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
El Nino
huviline

Registreerunud 09.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: Hetkel ei ole enam audi

postitati 21.07.04 08:44 Tsiteeri

Ei tasu jah oma autot kellelegi ennem anda ,kui auto hind sulas tagatiseks jäetakse.Sain sellest siis aru ,kui sõbra auto maha kandsin ja mitte enda süü tõttu.:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 21.07.04 08:49 Tsiteeri

OT.
Tegin just väikese tiiru linnas ja:
1. Mäealuse tänavat mööda kadaka poole kiirendades keeras konkreetselt ja süüdimatult peateele ette mingi täielik tola väikese valge kaubikuga millel pikk haagis taga. Kui ma väga äkiliselt ei oleks pidurdanud siis oleks sellele kooslusele konkreetselt keskele sisse põrutanud. Tola rääkis rahulikult mobiiliga. Nähtavus mõlemale poole lausa suurepärane, sirge tee, põõsaid ega muid nähtavust piiravaid asju pole. No ma ei saa sihukestest lollakatest kohe mitte aru, kuid ma usun, et ma ilmusin selle tegelase jaoks välja väga ootamatult. Või äkki ta lihtsalt arvas, et talle kehtib seal parema käe reegel? Anna teed märke mäealusel tõesti pole, kuid kõik ristumised teega on ka n.ö teega külgnevatelt aladelt, hoovidest väljasõidud jne.
2. Tammsaare teed mööda sõpruse puiesteed ületades põleb mulle ammu roheline tuli. Vastassuunast otsustab mingi tegelane aga ammu põleva punasega veel vasakpööret teha. Ja jääb siis konkreetselt kahele reale sõidukitele risti ette seisma. No täielik idi..t ikka küll. Ma usun, et sellele tegelasele ilmusid kahes reas rohelise tulega ristmikku ületavad sõidukid ka täiesti ootamatult silmapiirile.
Ma ei tea küll kuidas siinse teema algataja juhtumis oli, kuid paraku (kahjuks) meie liiklus juba selline on. Õnneks päris iga päev nii hulludesse situatsioonidesse ei satu.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
weix
huviline

Registreerunud 18.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 22.07.04 08:42 Tsiteeri

Minge käige oma autoga Itaalias ära, siis õpite teistega arvestama!!! Liikluses on jube kaos seal, aga kõik siiski teavad mida teha - õpite arvestama teiste liiklejatega. Soovitan soojalt!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
margus84
huviline

Registreerunud 04.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: 1992 a audi 80 B4 1.9 TDI

postitati 08.03.05 19:10 Tsiteeri

nn peateele sõitja on süüdi selles, et ta ei ANDNUD TEED, lihtne

Analoogne juhus oli mu sõbraga sõjaväes, kui ta pööras ühesuunalisele teele ja tal oli ees anna teed märk. Sõber vaatas siis sinna, kus autod tulema peavad ja andis minna. Vastasuunast tuli aga valge Mersu-takso, autod kokku ei saanud (andis talda, et auto eest ära saaks), aga sõbra auto lendas äärekivisse ja auto tagasild alt ära

SÜÜDI, ei andnud teed

Kutsus politsei ja sai veel 600 krooni trahvi ka, kutsu veel abi

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
lorrap
klubiliige

Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD

postitati 09.03.05 00:08 Tsiteeri

Mnjaa, aga see on tegelikult koht kus tuleks apelleerida õiguspärasele ootusele, ehk siis juhil on õigus eeldada, et teised juhid täidavad liikluseeskirja.

...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
galen
huviline

Registreerunud 01.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: B4 2.6 V6, Škoda kahene aiatraktor

postitati 09.03.05 05:30 Tsiteeri

Olen ise sedasi peateel liikuvale tüübile ette keeranud. Kah, ei näinud teda tulemas. Õnneks laksu ei järgnenud, saime pidama.

Miks ei märganud? ta jäi tol hetkel, kui ma vaatasin, *täpselt* parema ukseposti varju. (Mäealuselt vasakule pööre, kadaka puiesteele)

Ehk on siin sama case, kuigi rekka on sõiduautost hulka suurem?

Ja nagu ülalpool küsiti, võiks algne postitaja välja tuua ristmiku, kus see juhtus, või vähemalt selle plaani, pildid, misiganes.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 24]
[PHP: 29.3% - SQL: 70.7%]