Lehekülgi: 1 2 3 4 .. 39 |
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|
Omal ajal, kui 08 veel uus ja moodne auto oli juhtus neid distantskäivitusi suht sageli, nimelt oli esimestele masinatele starteri relee installitud
niiviisi, et sinna vesi sisse kogunes, uskumatult kiiresti ära mädanes ning starteri sisse lülitas. Järve autoteeninduse parklast pani päris mitu
masinat minema... Vist sai ühel korral isegi miilits ärandamiskohale
kutsutud.
Üks parematest piltidest mida mina olen näinud pärineb matrossovi mootorrattapoe eest kus mootorrattur unustas enne startimist rooliluku vabastada...
Külgkorviga mootorrattal.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
ozwald
huviline
Registreerunud 11.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: b4 2,8
|
|
Correct use of the "F" word .
When is @#$% Acceptable?
There are only eleven times in history where the "F" word has
Been considered acceptable for use.
They are as follows:
11. "What the @#$% do you mean,We are sinking?"-- Capt. E.J. Smith of RMS Titanic,1912
10 . "What the @#$% was that?"-- Mayor Of Hiroshima , 1945
9. "Where did all those @#$%ing Indians come from?"-- Custer, 1877
8. "Any @#$%ing idiot Could understand that."-- Einstein, 1938
7. "It does so @#$%ing look like her!"-- Picasso, 1926
6. "How the @#$% Did you work that out?"-- Pythagoras, 126 BC
5. "You want WHAT On the @#$%ing ceiling?"-- Michelangelo, 1566
4. "Where the @#$% am I ?"-- Amelia Earhart, 1937
3. "Scattered @#$%ing showers,My ass!"-- Noah, 4314 BC
2. "Aw come on, who the @#$% is going to find out?"-- Bill Clinton, 1998
1. "Gee, I didn't think they'd get this @%#*^ing mad."-- Saddam Hussein, 2003
|
|
|
Heix
huviline
Registreerunud 30.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: VW Phaeton 2011
|
|

Vorsprung durch Technik
|
|
|
|
Zandr
klubiliige
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex steroididel Sigar
|
|
sink
huviline
Registreerunud 23.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Uue otsingul
|
|
ee-martynas
klubiliige
Registreerunud 19.08.09
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2013 3.0 TDI
|
|
narayan
huviline
Registreerunud 21.01.09
Kasutaja on eemal
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
|

Et oleks raskem!
|
|
|
|
Evil9
huviline
Registreerunud 09.01.09
Kasutaja on eemal
|
|
Täna leidsin siis töö juures meili kastist järgmise kirja:
MR.KEVIN BROWN
REGIONAL MANAGER
NATWEST BANK LONDON
Putney filiaali, 153 Putney peatänaval.
LONDON SW15 1RX
SUURBRITANNIA
Dear Friend,
Kuidas sa täna ja teie pere? Loodan trahvi, olen Mr.kevin Brown. Alates Haledon, North West London, siin Inglismaal. Ma töötan Natwest Bank
Corporation Londonis. Kirjutan teile työhuoneestani, et saab olema tohutu kasu meile mõlemale. Minu osakonnas, kusjuures juhataja asetäitja (Greater
London Regional Office, ma avastasin, mahajäetud summa on $ 12.5 million USA dollarit (kaksteist miljonit viissada tuhat Us Dollars) in kontole, mis
kuulub üks meie välismaiste klientide Late Hr Thompson Morrison Ameerika kodanik, kes kahjuks kaotas oma elu lennuõnnetuses Alaska Airlines Flight
261, mis krahhi 31 jaanuar 2000, kaasa arvatud tema naine ja tütar.
Valik Teiega on tekitanud alates geograafilise iseloomu, kus te elate, eelkõige seetõttu, et seniilsus ja tehingu konfidentsiaalsuse siin. Nüüd meie
pank on oodanud kõik sugulased tulevad üles nõude, kuid keegi pole seda teinud. Mina isiklikult ei ole andnud soovitud asukoha sugulastele 2 aastat
nüüd püüan oma nõusoleku esitada teile lähedasi / Kas saaja on surnud, nii et tulu selle konto hinnatud 12,5 miljonit dollarit võib maksta teile.
See makstakse välja või jagada need protsendid 60% mulle ja 40% sulle. Mul on tagatud kõik vajalikud juriidilised dokumendid, mida saab kasutada
varundada see väide teeme. Kõik vajaduse on täita-teie nimed dokumentide ja seadustada see kohus siin tõestada teile õigustatud saaja. All I nõuavad
nüüd on teie aus koostöö, konfidentsiaalsus ja usaldus, mis võimaldab meil näeb see tehing läbi. Garanteerin teile, et see täide õigustatud korraldus,
mis kaitseb sind igasuguse rikkumise eest law.Please, annab mulle järgmine: kui oleme 7 päeva kestab see läbi. See on väga URGENT PLEASE.
1. Terve Nimi
2. Teie: Telefoninumber
3. Teie kontaktaadress.
4. Vanus:
5.Core Töö / Töökoht:
6.sex:
Võttes läbinud metoodilise otsing, otsustasin ma teiega loodame, et leiate seda ettepanekut huvitavaks. Palun Teie kinnitust selle sõnumi ja näitab
teie huvi, siis ma esitaks teile rohkem teavet. Püüab andke mulle teada oma otsuse, selle asemel hoiab mind ootab.
Tervitused,
Mr.kevin Brown.
mr.kevinbrown01@hotmail.co.uk
Nelikvedu - must have!
|
|
|
|
equilibrium
huviline
Registreerunud 10.04.06
Kasutaja on eemal
|
|
Siin parem pakkumine...
Dr Paul Vancio
Olen dr Paul Vancio alates Harlsden, North West London, siin Inglismaal. Ma töötan NatWest Bank Corporation Londonis. Kirjutan teile työhuoneestani,
mis tuleb tohutu kasu meile mõlemale. Minu osakonnas, kusjuures juhataja asetäitja (Greater London Regional Office) Avastasin mahajäetud summa £ 15
miljonit Suurbritannia Inglise nael (viisteist miljonit Suurbritannia Inglise nael) kontole, mis kuulub üks meie välismaistele klientidele Late Hr
Thompson Morrison Ameerika kodanik, kes kahjuks kaotas oma elu lennuõnnetuses Alaska Airlines Flight 261, mis krahhi 31 jaanuar 2000, kaasa arvatud
tema naine ja tütar.
Valik Teiega on tekitanud alates geograafilise iseloomu, kus te elate, eriti tundlikkuse tõttu tehingust. ja konfidentsiaalsuse siin. Nüüd meie pank
on oodanud kõik sugulased tulevad üles nõude, kuid keegi pole seda teinud. Mina isiklikult ei ole andnud soovitud asukoha sugulastele 2 aastat nüüd
püüan oma nõusoleku esitada teile lähedasi / Kas saaja on surnud, nii et tulu selle konto hinnatakse 15 miljonit naela võib maksta teile.
See makstakse välja või jagada need protsendid 60% mulle ja 40% sulle. Mul on tagatud kõik vajalikud juriidilised dokumendid, mida saab kasutada
varundada see väide teeme. Vajan on täita oma nimed dokumentide ja seadustada see kohus siin tõestada teile õigustatud saaja. All I nõuavad nüüd on
teie aus koostöö, konfidentsiaalsus ja usaldus, mis võimaldavad meil näha selle tehingu kaudu. Garanteerin teile, et see täide õigustatud paigutus,
mis kaitseb teid iga seadust rikkudes.
Esitage mulle järgmine: kui oleme 7 päeva kestab see läbi. see on väga väga URGENT PLEASE.
1. Täielik nimi
2. Teie Otse Mobile Number
3. Teie kontaktaadress.
Võttes läbinud metoodilise otsing, otsustasin ma teiega loodame, et leiate seda ettepanekut huvitavaks. Palun Teie kinnitust selle sõnumi ja näitab
teie huvi on esitada teile rohkem teavet. Püüab andke mulle teada oma otsuse niipea kui võimalik.
Regards, Dr Paul Vancio
Mobiiltelefoni number: +447011173494
|
|
|
twistY
huviline
Registreerunud 06.05.09
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | OT
Google translate töötab ka teistpidi 
MR.KEVIN BROWN
REGIONAL MANAGER
NATWEST BANK LONDON
Branch in Putney, 153 Putney high street.
LONDON SW15 1RX
UNITED KINGDOM
Dear Friend,
How do you and your family today? I hope fine, I Mr.kevin Brown. From Haledon, North West London, here in England. I work for Natwest Bank Corporation
in London. I am writing to you from my office that will be a huge benefit for both of us. My department, the Deputy Head (Greater London Regional
Office, I discovered an abandoned sum of $ 12.5 million USA dollars (twelve million five hundred thousand U.S. Dollars) in an account belonging to one
of our foreign customers Late Mr. Thompson Morrison American citizen who unfortunately lost their lives in Alaska Airlines Flight 261 crash, which
crashed on 31 January 2000, including his wife and daughter.
The choice you have created from the geographical nature of where you live, particularly due to senility, and the confidentiality of the transaction
here. Now our bank has been waiting for all the relatives come to claim, but nobody has done it. I personally have not yielded the desired location of
the relatives for 2 years now I try to give you consent to your next of kin / Will the recipient is deceased, so that the benefits of this account
valued 12.5 million dollars can be paid to you.
This will be paid out or to share these percentages are 60% and 40% me to you. I have secured all necessary legal documents that can be used to back
up this claim we do. All the need is to fill in your name, court documents and legalize it here to show you a legitimate recipient. All I require now
is your honest co-operation, confidentiality and trust, which enables us to see this transaction through. I guarantee you that it is entitled to
enforce order, which protects you from any breach of law.Please, gives me the following: if we have 7 days to run through. This is very URGENT
PLEASE.
1. Full Name
2. You: Telephone
3. Your contact address.
4. Age:
5.Core Job / Occupation:
6.sex:
Having undergone a methodical search, I decided to contact you, we hope that you will find this proposal interesting. Please confirm that your message
and your interest, I will give you more information. Attempts to let me know your decision rather than keep me waiting.
Regards,
Mr.kevin Brown.
mr.kevinbrown01 @ hotmail.co.uk |
OT off
Nalja ka: kasuta käsipidurit
|
|
|
|
Rainer
huviline
Registreerunud 23.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2 x Audi S4 2.7Bit, Audi 80 B4 Quattro, VW Passat Alltrack
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B2sedaan C5avant
|
|
kiireaudi
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68
|
|
Aga kui Papa Carlo oleks puupaku teistpidi ette võtnud, oleks kõik võinud teistmoodi olla... õhkas Malviina Buratino pikka nina vaadates...
11,823@191,5km/h
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|
Vastavalt uutele eurodirektiividele saavutatakse peagi täiesti uus tase maainimeste toitlustamisel: söökla
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
Auditehh
huviline
Registreerunud 20.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: Tid
|
|
K1KaZ
klubiliige
Registreerunud 24.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: Kolm kuubikut
|
|

Quattro'ga lumepeal käia on hea 
|
|
|
|
mäh
huviline
Registreerunud 20.04.08
Kasutaja on eemal
Auto: audi 90q 2.3 20v
|
|
yepi
huviline
Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2,5 TDQ 103 KW; A3 1,8 92 KW; Perlingo 1,4 55KW
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: Tesla
|
|
Kusjuures täitsa hea tee on see 

The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
|
|
|
|
styler
huviline
Registreerunud 18.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: audi s4/c4 4,2 1994, audi a4 quattro 1.9 tdi 1996
|
|
Jürgen
klubiliige
Registreerunud 11.11.04
Kasutaja on eemal
|
|
Siim5
klubiliige
Registreerunud 15.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: UrS4
|
|
Õpetaja andis lastele ülesande, kirjutada jutuke, mis lõppeks sõnadega: "Mul on ainult üks ema."
Juku kirjutas: "Eila tulin koju ja tegin külmkapi lahti, et midagi süüa, külmkapp oli tühi kui hundi kurk. Aint kaks õlut oligi sees. Võtsin siis ühe
ja lasin kulinal ära... Samal ajal ärkas tagatoas ema, kel oli pohmakas ja kes hõikas: "Juku,kuuled vä? Too mu kaks õlut otsekohe siia!"
Ja mina vastasin: "Mul on ainult üks, ema!""
|
|
|
bob
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B2CQ
|
|
Tsiteerides tuttavat vanema generatsiooni hiidlast: Ükskõik mis sa sinna vette värviks leotad, teele annab maitse ikka suhkur 
|
|
|
iuq
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi; Subaru; Isuzu; Ford; Yamaha ja veel mõni
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 4 .. 39 |