Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  4  ..  39
Autor:
Pealkiri: Natuke naeru vol. 13 (Vastuseid: 974 | Vaatamisi: 1405451)
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 25.02.10 09:23

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Ilmselt distantskäivitus vene moodi... :D.

Omal ajal, kui 08 veel uus ja moodne auto oli juhtus neid distantskäivitusi suht sageli, nimelt oli esimestele masinatele starteri relee installitud niiviisi, et sinna vesi sisse kogunes, uskumatult kiiresti ära mädanes ning starteri sisse lülitas. Järve autoteeninduse parklast pani päris mitu masinat minema...:D Vist sai ühel korral isegi miilits ärandamiskohale kutsutud.

Üks parematest piltidest mida mina olen näinud pärineb matrossovi mootorrattapoe eest kus mootorrattur unustas enne startimist rooliluku vabastada... Külgkorviga mootorrattal.:D

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ozwald
huviline

Registreerunud 11.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: b4 2,8

postitati 25.02.10 20:22

Correct use of the "F" word .

When is @#$% Acceptable?

There are only eleven times in history where the "F" word has
Been considered acceptable for use.

They are as follows:

11. "What the @#$% do you mean,We are sinking?"-- Capt. E.J. Smith of RMS Titanic,1912

10 . "What the @#$% was that?"-- Mayor Of Hiroshima , 1945

9. "Where did all those @#$%ing Indians come from?"-- Custer, 1877

8. "Any @#$%ing idiot Could understand that."-- Einstein, 1938

7. "It does so @#$%ing look like her!"-- Picasso, 1926

6. "How the @#$% Did you work that out?"-- Pythagoras, 126 BC

5. "You want WHAT On the @#$%ing ceiling?"-- Michelangelo, 1566

4. "Where the @#$% am I ?"-- Amelia Earhart, 1937

3. "Scattered @#$%ing showers,My ass!"-- Noah, 4314 BC

2. "Aw come on, who the @#$% is going to find out?"-- Bill Clinton, 1998

1. "Gee, I didn't think they'd get this @%#*^ing mad."-- Saddam Hussein, 2003

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Heix
huviline

Registreerunud 30.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: VW Phaeton 2011

postitati 26.02.10 03:03

http://motoclub.pri.ee/pildid/img_4b8739d8f3a8e.jpg

Vorsprung durch Technik
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Zandr
klubiliige

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex steroididel Sigar

postitati 26.02.10 14:14

;)
peaaegu

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
sink
huviline

Registreerunud 23.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Uue otsingul :(

postitati 26.02.10 23:31

Tuttav saatis antud lingi, minu meelest väga asjakohase kommentaariga:"haah-haha-haaaaa." Ei taha olla öel, aga jah.... :D

-> http://www.youtube.com/watch?v=HY-tV5rwKsc

ee-martynas
klubiliige

Registreerunud 19.08.09
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2013 3.0 TDI

postitati 27.02.10 13:13

http://www.itnurk.com/files/upload/urod/2010/02/1267138591-703_01.jpg

http://images.spritmonitor.de/791111.png
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
narayan
huviline

Registreerunud 21.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 27.02.10 23:43

http://www.yayimg.com/images/t0nce4lk393wu30e2mkl.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 28.02.10 06:20

http://www.upload.ee/image/419431/t0nce4lk393wu30e2mkl.jpg

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Evil9
huviline

Registreerunud 09.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 01.03.10 16:39

Täna leidsin siis töö juures meili kastist järgmise kirja:

MR.KEVIN BROWN
REGIONAL MANAGER
NATWEST BANK LONDON
Putney filiaali, 153 Putney peatänaval.
LONDON SW15 1RX
SUURBRITANNIA

Dear Friend,

Kuidas sa täna ja teie pere? Loodan trahvi, olen Mr.kevin Brown. Alates Haledon, North West London, siin Inglismaal. Ma töötan Natwest Bank Corporation Londonis. Kirjutan teile työhuoneestani, et saab olema tohutu kasu meile mõlemale. Minu osakonnas, kusjuures juhataja asetäitja (Greater London Regional Office, ma avastasin, mahajäetud summa on $ 12.5 million USA dollarit (kaksteist miljonit viissada tuhat Us Dollars) in kontole, mis kuulub üks meie välismaiste klientide Late Hr Thompson Morrison Ameerika kodanik, kes kahjuks kaotas oma elu lennuõnnetuses Alaska Airlines Flight 261, mis krahhi 31 jaanuar 2000, kaasa arvatud tema naine ja tütar.

Valik Teiega on tekitanud alates geograafilise iseloomu, kus te elate, eelkõige seetõttu, et seniilsus ja tehingu konfidentsiaalsuse siin. Nüüd meie pank on oodanud kõik sugulased tulevad üles nõude, kuid keegi pole seda teinud. Mina isiklikult ei ole andnud soovitud asukoha sugulastele 2 aastat nüüd püüan oma nõusoleku esitada teile lähedasi / Kas saaja on surnud, nii et tulu selle konto hinnatud 12,5 miljonit dollarit võib maksta teile.

See makstakse välja või jagada need protsendid 60% mulle ja 40% sulle. Mul on tagatud kõik vajalikud juriidilised dokumendid, mida saab kasutada varundada see väide teeme. Kõik vajaduse on täita-teie nimed dokumentide ja seadustada see kohus siin tõestada teile õigustatud saaja. All I nõuavad nüüd on teie aus koostöö, konfidentsiaalsus ja usaldus, mis võimaldab meil näeb see tehing läbi. Garanteerin teile, et see täide õigustatud korraldus, mis kaitseb sind igasuguse rikkumise eest law.Please, annab mulle järgmine: kui oleme 7 päeva kestab see läbi. See on väga URGENT PLEASE.

1. Terve Nimi
2. Teie: Telefoninumber
3. Teie kontaktaadress.
4. Vanus:
5.Core Töö / Töökoht:
6.sex:

Võttes läbinud metoodilise otsing, otsustasin ma teiega loodame, et leiate seda ettepanekut huvitavaks. Palun Teie kinnitust selle sõnumi ja näitab teie huvi, siis ma esitaks teile rohkem teavet. Püüab andke mulle teada oma otsuse, selle asemel hoiab mind ootab.

Tervitused,
Mr.kevin Brown.
mr.kevinbrown01@hotmail.co.uk

Nelikvedu - must have!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
equilibrium
huviline

Registreerunud 10.04.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.03.10 17:19

Siin parem pakkumine...

Dr Paul Vancio

Olen dr Paul Vancio alates Harlsden, North West London, siin Inglismaal. Ma töötan NatWest Bank Corporation Londonis. Kirjutan teile työhuoneestani, mis tuleb tohutu kasu meile mõlemale. Minu osakonnas, kusjuures juhataja asetäitja (Greater London Regional Office) Avastasin mahajäetud summa £ 15 miljonit Suurbritannia Inglise nael (viisteist miljonit Suurbritannia Inglise nael) kontole, mis kuulub üks meie välismaistele klientidele Late Hr Thompson Morrison Ameerika kodanik, kes kahjuks kaotas oma elu lennuõnnetuses Alaska Airlines Flight 261, mis krahhi 31 jaanuar 2000, kaasa arvatud tema naine ja tütar.

Valik Teiega on tekitanud alates geograafilise iseloomu, kus te elate, eriti tundlikkuse tõttu tehingust. ja konfidentsiaalsuse siin. Nüüd meie pank on oodanud kõik sugulased tulevad üles nõude, kuid keegi pole seda teinud. Mina isiklikult ei ole andnud soovitud asukoha sugulastele 2 aastat nüüd püüan oma nõusoleku esitada teile lähedasi / Kas saaja on surnud, nii et tulu selle konto hinnatakse 15 miljonit naela võib maksta teile.

See makstakse välja või jagada need protsendid 60% mulle ja 40% sulle. Mul on tagatud kõik vajalikud juriidilised dokumendid, mida saab kasutada varundada see väide teeme. Vajan on täita oma nimed dokumentide ja seadustada see kohus siin tõestada teile õigustatud saaja. All I nõuavad nüüd on teie aus koostöö, konfidentsiaalsus ja usaldus, mis võimaldavad meil näha selle tehingu kaudu. Garanteerin teile, et see täide õigustatud paigutus, mis kaitseb teid iga seadust rikkudes.

Esitage mulle järgmine: kui oleme 7 päeva kestab see läbi. see on väga väga URGENT PLEASE.

1. Täielik nimi

2. Teie Otse Mobile Number

3. Teie kontaktaadress.

Võttes läbinud metoodilise otsing, otsustasin ma teiega loodame, et leiate seda ettepanekut huvitavaks. Palun Teie kinnitust selle sõnumi ja näitab teie huvi on esitada teile rohkem teavet. Püüab andke mulle teada oma otsuse niipea kui võimalik.

Regards, Dr Paul Vancio
Mobiiltelefoni number: +447011173494

twistY
huviline

Registreerunud 06.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 01.03.10 17:21

Tsitaat:
OT
Google translate töötab ka teistpidi :D

MR.KEVIN BROWN
REGIONAL MANAGER
NATWEST BANK LONDON
Branch in Putney, 153 Putney high street.
LONDON SW15 1RX
UNITED KINGDOM

Dear Friend,

How do you and your family today? I hope fine, I Mr.kevin Brown. From Haledon, North West London, here in England. I work for Natwest Bank Corporation in London. I am writing to you from my office that will be a huge benefit for both of us. My department, the Deputy Head (Greater London Regional Office, I discovered an abandoned sum of $ 12.5 million USA dollars (twelve million five hundred thousand U.S. Dollars) in an account belonging to one of our foreign customers Late Mr. Thompson Morrison American citizen who unfortunately lost their lives in Alaska Airlines Flight 261 crash, which crashed on 31 January 2000, including his wife and daughter.

The choice you have created from the geographical nature of where you live, particularly due to senility, and the confidentiality of the transaction here. Now our bank has been waiting for all the relatives come to claim, but nobody has done it. I personally have not yielded the desired location of the relatives for 2 years now I try to give you consent to your next of kin / Will the recipient is deceased, so that the benefits of this account valued 12.5 million dollars can be paid to you.

This will be paid out or to share these percentages are 60% and 40% me to you. I have secured all necessary legal documents that can be used to back up this claim we do. All the need is to fill in your name, court documents and legalize it here to show you a legitimate recipient. All I require now is your honest co-operation, confidentiality and trust, which enables us to see this transaction through. I guarantee you that it is entitled to enforce order, which protects you from any breach of law.Please, gives me the following: if we have 7 days to run through. This is very URGENT PLEASE.

1. Full Name
2. You: Telephone
3. Your contact address.
4. Age:
5.Core Job / Occupation:
6.sex:

Having undergone a methodical search, I decided to contact you, we hope that you will find this proposal interesting. Please confirm that your message and your interest, I will give you more information. Attempts to let me know your decision rather than keep me waiting.

Regards,
Mr.kevin Brown.
mr.kevinbrown01 @ hotmail.co.uk

OT off

Nalja ka: kasuta käsipidurit

Rainer
huviline

Registreerunud 23.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2 x Audi S4 2.7Bit, Audi 80 B4 Quattro, VW Passat Alltrack

postitati 01.03.10 18:51

Tasuta parkimine :)

When turbos start spinning, the face starts smiling :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: B2sedaan C5avant

postitati 02.03.10 08:55

Miks juhtuvad autospordis avariid!:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
kiireaudi
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68

postitati 02.03.10 09:31

Aga kui Papa Carlo oleks puupaku teistpidi ette võtnud, oleks kõik võinud teistmoodi olla... õhkas Malviina Buratino pikka nina vaadates...

11,823@191,5km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 02.03.10 15:05

Vastavalt uutele eurodirektiividele saavutatakse peagi täiesti uus tase maainimeste toitlustamisel: söökla

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Auditehh
huviline

Registreerunud 20.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: Tid

postitati 02.03.10 15:45

http://sasisa.ru/2010/03/02/unikalnye_situacii__20_foto_.html

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
K1KaZ
klubiliige

Registreerunud 24.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: Kolm kuubikut :)

postitati 02.03.10 19:01

http://images.orkut.com/orkut/photos/OgAAAHUpISI-cQoLYWLoWfI_kkYRQMx5KCQUdVK66FX2dktLTf4RzZD8kfSq0vuG8meSpJ8bbh4XvVGhqvhRK4fNhYkAm1T1UCRraaPMsky
F3SPljXV7xs571rTS.jpg

Quattro'ga lumepeal käia on hea :D
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
mäh
huviline

Registreerunud 20.04.08
Kasutaja on eemal

Auto: audi 90q 2.3 20v

postitati 02.03.10 19:22

;)midagi head

yepi
huviline

Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,5 TDQ 103 KW; A3 1,8 92 KW; Perlingo 1,4 55KW

postitati 02.03.10 19:42

http://www.youtube.com/watch?v=gqI4PuhKgJA

Pidin püksid märjaks naerma...tegu siis Eesti korvpalli teemaga.

Ihne maksab ühe korra, rumal kaks korda, jobu - kogu aeg.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

Auto: Tesla

postitati 02.03.10 20:53

Kusjuures täitsa hea tee on see :D
http://www.magister.sk/images/vittotqfs.jpg

The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
styler
huviline

Registreerunud 18.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: audi s4/c4 4,2 1994, audi a4 quattro 1.9 tdi 1996

postitati 03.03.10 09:37

http://www.yapfiles.ru/show/17517/fc8d829da017fcb31cd0c8ab0aa2dea5.flv.html

Jürgen
klubiliige

Registreerunud 11.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 03.03.10 17:21

mis on mudakumm? :D

Siim5
klubiliige

Registreerunud 15.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 03.03.10 18:56

Õpetaja andis lastele ülesande, kirjutada jutuke, mis lõppeks sõnadega: "Mul on ainult üks ema."

Juku kirjutas: "Eila tulin koju ja tegin külmkapi lahti, et midagi süüa, külmkapp oli tühi kui hundi kurk. Aint kaks õlut oligi sees. Võtsin siis ühe ja lasin kulinal ära... Samal ajal ärkas tagatoas ema, kel oli pohmakas ja kes hõikas: "Juku,kuuled vä? Too mu kaks õlut otsekohe siia!"
Ja mina vastasin: "Mul on ainult üks, ema!""

bob
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B2CQ

postitati 03.03.10 19:11

Tsitaat:
Algselt postitas: OttOlesk
Kusjuures täitsa hea tee on see :D
http://www.magister.sk/images/vittotqfs.jpg

Tsiteerides tuttavat vanema generatsiooni hiidlast: Ükskõik mis sa sinna vette värviks leotad, teele annab maitse ikka suhkur :P

iuq
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi; Subaru; Isuzu; Ford; Yamaha ja veel mõni

postitati 03.03.10 19:59

Youtube

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3  4  ..  39
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 7.7% - SQL: 92.3%]