Tsitaat: | Algselt postitas: A-kaheksa
Tsitaat: | Algselt postitas: Mudjamix
No minul ei ole õnneks seda see talv enam kordagi esinenud.Samas siin lubas veel -25 kohe eks siis näis.Aga ma siiski panustaks gaasijaoturis selle
liblik klapi kinni jäämisele.Päris palju lahti arutamist aga usun et tasub ära.Õpetus ka SIIN
|
Ees mul kirjas, et drossel ja tuulutused on kontrollitud ja puhastatud. Kevadel peale puhastamist kordus jama 1x, seega peab midagi muud olema.
Ise ma just mõtlen, et imelik, tavaliselt ca 10-20 minutit peale sõidu algust... Eelnevalt midagi külmunud ei ole, sest siis jamaks kohe alguses.
Siiani ainus loogiline seletus on, et kuskil on jää ja see ei sega, siis see sulab ja jõuab näiteks auru/niiskusena kuhugi edasi ja siis külmub.
Oletame... Auto on lumine, mootor töötab ja puhastan harjaga autot, seepeale tõmbab õhufiltrisse lume, see sulab ja jõuab drosselisse, ning
külmub...
Reamees, auto käib hoolduses Arupo-s, päris põllupeal ma autot ei remondi. Ja nagu öeldud, siis arvuti vigu ei näita. Ma viiks kohe homme auto
audihooldusse, kui mehed ütleksid, et teavad mis viga ja garanteerivad tulemuse. Paraku nii ei ole ja seega võin ilmselt ise ka foorumi abiga
leiutada. |
Kui tross on korras ja kinni ei jää. Siis mina panustaks drosselklapile.(kas kiilub kinni või on asendi anduriga mingi jama). Seal miski muu ei saa
ise tuuritada.
|