Lehekülgi: 1 2 3 |
lehoo
huviline
Registreerunud 25.01.04
Kasutaja on eemal
|
|
undu
huviline
Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: Outback´13, Gaz 2410
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: h6bekuul
APPIII....inimene ostis OFFROADi, et saaks alati kindlalt koju õigel ajal, kuid paraku ta seda ei saanud! Sest oli teepeal risti ees nõrgema lüli
esindaja. Ehk siis teisisõnu. Seda ei hakkagi kunagi juhtuma, kui kõik inimesed ei osta oma landikat!!! |
Eks inimesed, kes offroadi ostavad valdavalt linnas sõitmiseks on jälle omaette seltskond. Kui sa põhjendasid Q mõttetust mõttetult kaasa veetava
lisakaalu ja suurema ülekande kaoga, siis offroadist ei maksa rääkidagi - seal on ju aerodünaamika ka veel katastroofiline. See, et 1x talvejooksul
linnas nii palju lund satub kuskil majade vahel olema ei tohiks küll õigustus olla.
Esimeses posts toodud näite varal võib öelda vaid seda, et konkreetne S4 juht ei osanud oma auto võimeid korralikult hinnata. Ja teisalt - kui seal
nii jube olukord oli, siis oli see vaid juhus, et sinna sattus Q audi. Oleks vabalt võinud olla ka mõni Subaru v nn parketi-jeep, aga miks mitte ka
mõni esi-/tagaveoline ristiinimese auto.
Tsitaat: | Ma ei oska enam puust ja punasemaks teha
Kurb....olin AC-st paremal arvamusel. |
See jutt oleks eeldatavasti teistsuguse reakstiooni saanud offroadi foorumites.
|
|
|
h6bekuul
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 16.08.09
Kasutaja on eemal
Auto: auto
|
|
Undule medal! Teised kooli lõpetama!
|
|
|
Rst
huviline
Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: hall metallik diisel Q
|
|
Undule medal! Teised kooli lõpetama! |
Vähe sellest, et kõik nelivedused Audid mõttetud on sinu arvates, on sul lisaks veel mingi kompleks kooliga. Kas tõesti ikka veel kripeldab südant 2.
klassis istuma jäämine h6bekuul?
ex-Audi S4 2.2T - 609hp/846Nm rattast mõõdetuna
10.9sec@210km/h, 1km 268km/h, 1miil 295km/h
|
|
|
|
Riimak
huviline
Registreerunud 28.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Gooooooolf / Riisirakett
|
|
Undule medal! Teised kooli lõpetama! |
Sa ikka said aru, et ta nagu mõnitas sind?
|
|
|
Zann0
huviline
Registreerunud 01.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: a6 avant TFSI 2006
|
|
Ei usu ,et asi neli-vedu vihkamises on. Pigem tahab selgeks teha ,et ei ole mõtet esiveolisi maa alla tampida
|
|
|
Riimak
huviline
Registreerunud 28.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Gooooooolf / Riisirakett
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Zann0
Ei usu ,et asi neli-vedu vihkamises on. Pigem tahab selgeks teha ,et ei ole mõtet esiveolisi maa alla tampida |
Seda polegi ju tehtud.. Q mehed möllasid rahulikult oma teemas teisi häirimatta. Tema tuli sinna nö hüppama ju!
|
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Got burger? (Jeep)
|
|
p.s. pole see talv õnnestunud veel kinni istuda(isegi metsa viival suvilateel), labidat kaasas ei kanna! |
Nothing personal aga labida võiks ikka kaasa võtta eriti lumerohkete olude puhul - suht nõme on mõne käepärase eseme, halvemal juhul suisa kätega lund
loopida. Been there, done that - olen ühe infinity 4veolise aegulustiga aparaadi ajanud põhja peale ja kaevanud hiljem plastkandikuga põhja all kuni
liikuma sai. Püksid olid jalas konkreetselt jääs lõpuks... labidaga oleks pure fun olnud!
|
|
|
|
Menthor
klubiliige
Registreerunud 11.08.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audid
|
|
Tõesti muud pole teha kui tüli norida? Öeldi sulle juba seal teemas, et paha tuju või tunned millestki puudust, siis pole vaja oma viha siin välja
valada - paistab, et see IQ teema kehtib pigem su enda kohta ikka...
waiting4snow
|
|
|
|
KrahvK
huviline
Registreerunud 26.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 q 2,5TDI 132kw
|
|
Minul isiklikult on jube kurb, et maja eest lumeplöga ära koristati. Enne oli igal ajal parkimiskoht vaba nüüd aga saavad " ristiinimesed" ka ligi.
|
|
|
Keeks86
huviline
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S8 d2 6-manuaal
|
|
..ja minul on äärmiselt kahju, et teist talve järjest peab minu "piisavalt" madaldatud ning lukustatava dffri ning käimakastiga 200 nurgas
seisma...
poleks minulgi probleeb länkareid välja vedada - nähtud tehtud. Elasin mõned aastad tagasi tln Rahaumäe teel sõjaväe pataljoni sees pmst. St minu maja
ümber olid sõjaväe/vangla seinad ning sisehoov oli alaliselt autoomanike lükata. Nagu tavaliselt tööpäeval läksin kella 07.30 paiku autot käivitama
ning "hoovi puhastama" st aknaid rookima...see töö tehtud keerasin rooli ja lasin värava poole,et rahumäe teele keerata....helistab naine,et "kle
naabritel (nimed jätan omateada) ei ole hästi ning nad ei saa hakngest välja...
Hea oli ,et ma polnud väravast väljas (poleks muidu tagasi läinud)...
Tgaurpidi käik ning uksest välja...länkari vend juba ootas autost väljas ning oma auto kylge kinnitatud köieots pihus....
Tööle jõudsime mõlemad õigeks ajaks...Mina Jürisse, Kalevisse ning tema kuhugi elektriga tegutsevasse firmasse Viimsis...Seega olgem
inimesed...unustagem korraks seee kellel rohkem rattaid veab....[roppus]...imelik hakkab juba ausalt audiclubi foorumit lugeda....Iga inimene
vaatab palju pappi on koti vahel ja ostab selle,mida saab. Minagi tegin seda...sain piki pükse nii mis kohises, aga ma ei kurda...või olen ehk
"kellegi arvates" seda kusagil teinud. Ma olen oma 70k matnud "heas korras" audi 200tq pähe ning ei virise absull vimase kulutatud sendi yle.
Isegi siis kui ma temaga ikka veel sõita ei saa...
Edu teile targemad esiveolised
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
Äkki nimetaks selle teema ümber "pooleveduliste talverõõmud" ja mitte ükski neliveo omanik siia rohkem iial oma nina ei topiks ning iseenesest
mõistetavalt ka vastupidi? Ma aitan edaspidi kustutada isiklikult sellest teemas postid maha, kui mõni neljaveo mees siia põrkama tuleb! Lihtsalt
vaikselt villand hakkab saama sellest kui üksteisest aru ei saada. Ise olen kõigega sõitnud ja pole vahet, mis mulle pihku antakse - kõigil on omad
eelised. Lisaks kaotab h6bekuul vist iga päev poole rohkem kaloreid foorumis postitades kui väljas lund rookides, ehk saab ka tema hing rahu.
Ettepanekud?
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
Keeks86
huviline
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S8 d2 6-manuaal
|
|
Eralda jah oma nurgake esiveolistele. Eks ajaga kaasaminek annab neilegi silmad ette. Ning kunagi tekib esiveolistel ikka võimalus quattro roolis olla
ning ilmailu ning tunnet nautida
Keijo
|
|
|
Heix
huviline
Registreerunud 30.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: VW Phaeton 2011
|
|
Kõige õigem oleks teha üldse ühine teema... Audi talverõõmud.
Vorsprung durch Technik
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
|
Pigem see jäägu teemaks, kus erinevad veoskeemid saavad ennast välja elada, siis ehk quattrorõõmud jääb risustamatta.
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B2sedaan C5avant
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: A4Audi
Kõige õigem oleks teha üldse ühine teema... Audi talverõõmud. |
Nii ei saa, siis tulebki välja see mis ennem quattroröömudes toimus, eraldi teema oleks jah kõige mõistlikum. Ise mõtlesin selle mõtte avaldada juba
siis kui see tänane teema tuli, aga näe, ma ei olegi ainuke kes nii mõtleb.
|
|
|
|
arsi
huviline
Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy
|
|
Muigama ajab h6bekuuli teemad aga pean ka midagi teemase lisama.
Oman üsna mitut autot ja reeglina sõidan V8ga. Kui lumi maha tuli ja teised parklas sussi lasid, et kuidagi parkimiskohast välja saada siis mina
nautisin olukorda ja pidevalt oli haiglane irve näol. Siis aga tuli kurb õhtupoolik, kus genekas otsustas akuse enam voolu mitte anda.
Kuna aega enam polnud, et remontima hakata ja hommikul pidi juba naaberriiki sõitma siis kaevasin oma pisikese Mazdaratti hangest välja .
Kohalt liikuma hakates ei kirunud ma mitte esivedu suutmatust vaid seda, et maksan ühistule hoolduskuludeks iga kuu aga lund nad parklast koristatud
ei saa.
|
|
|
|
Kikkike
huviline
Registreerunud 25.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: A4Audi
Kõige õigem oleks teha üldse ühine teema... Audi talverõõmud. |
Et siis saaks ikka veel suurema kakluse korraldada? Eraldi teemad oleks hea mõte, siis saaks igaüks oma rõõme omas teemas jagada, jääks tülid ka äkki
ära.
Muutuste tuuled....
|
|
|
|
ülks
huviline
Registreerunud 04.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.5Tdi & Cabrio 2.8 & Chevrolet Astro AWD
|
|
Fwd on hea..
Q veel parem..
Milles probleem?
|
|
|
|
Tiit
huviline
Registreerunud 23.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: audi 100 avant tdi
|
|
Kas sellest tuleb siis teema nimega esiveoliste (talve)rõõmud? Sooviksin lisada ühe video mis haakuks sel juhul teemaga. Vabandan ette ära, et tegu pole Audiga.
|
|
|
CE
huviline
Registreerunud 02.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 Avant 1,9 TDI q
|
|
Võimalik, et olen ka loll ja kirjaoskamatu, aga mulle tundub teemapüstitus kergelt kummastav: kui keegi kuhugi autoga kinni jääb ja sinu liikumistee
blokeerib, peaks eluterve käitumine olema hädasolija aitamine (sõltumata sellest, milline ots kinnijäänud autol veab), mitte pihku itsitamine või omas
autos istumine ja närvitsemine. Suhtumine a la "mul on länd kruiser ja vaesed II Eesti kodanikud kasigu mul jalust" mulle igatahes ei imponeeri. Kui
koju maja ette sissesõidu oleks blokeerinud keset teed magav purjus asotsiaal, kas siis õnnetu länkari omanik oleks pidanud ta alla ajama või aia maha
sõitma ("Ostsin vinge maasturi ja nüüd krt mingi eluheidik blokib teed. Tea kas kliirens kannatab üle sõitmist ilma et sillatala või autopõhja
veriseks-rögaseks määriks?)?
Möödunud nädalavahetusel oli esimene kord, kus quattrot millekski kasulikuks sain tarvitada, milleks esiveoline auto poleks kõlvanud. Sai naabrimehe
VAZ 2101 kraavist välja tõmmatud ja ta maja ette lohistatud. Kuna talu juurde viis kaunis suure tõusu ja kurviga kitsas tee, mis oli lisaks veel
paraja kaldega väliskurvi poole, ei suutnud VAZ sealt iseseisvalt üle sõita: naaber oli varemalt juba 2 päeva üritanud autot kraavist kätte saada kuid
see oli ainult teest kaugemale vajunud. Ei tulnud siis pähegi, et oleksin hoopis pidanud kinnijäänud "kopikast" moblaga pilti tegema ja pärast
minema Lada foorimisse seletama, kui s*** läbivusega nende autod on.
Sõidan ise vaheldumisi nii nelikveolise kui esiveolise Audiga (viimasega peamiselt sellepärast, et külmas seismisega aku tühjaks ei saaks) ja no
ausal: libedal on nelikveolisega kindlam ja mõnusam. Nelikveolise roolist esiveolisse istudes on näiteks linnas kõrvalteelt peateele keeramisel alati
vastik tunne: pole kindlust, et manöövri alati peateel sõitjaid segamata saaks sooritatud.
Sigatsejaid leidub igasuguse veoga autode roolis: üldarvult on neid suure tõenäosusega esiveoliste omanike hulgas enim
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|
Mina loen ka pigem sellise moraali välja, et peab ikka eriline mölakas olema kui näed, et kaaskodanik hädas, saaks küll aidata a autost välja tulla ei
viitsi, pigem vaatan kas kuskilt ümber maja ringi saaks sõita.
Tehti, ettepanek, et võiksid muljetada need kes neljaveolist pidanud. Sõitsin ühe talve neljaveolisega ja minu sõitude puhul ei ole pmst mitte
mingisugust eelist. Kõik need paar-kolm korda mis ma peale seda olen fwd või rwd autoga kinni jäänud oleksin samamoodi ka neljarattaveolisega kinni
olnud, selle vahega, et veel põhjalikumalt ja sügavamal. Korralikku
maastikusuutlikkust sõiduautost quattrol nagunii ei ole, ses mõttes mina sellise pooliku asjaga end välja elada ei oskaks. Kui elaksin kusagil maal
siis tõenäoliselt räägiksin hoopis teistsugust juttu, kuid rasketes tingimustes eelistaks ilmselt maasturit.
Ja sihukesed suunatud promovideod tüütavad ka tasapisi ära. On ilmselge, et kõrge, korralike rehvidega ja lukus difritega maastur läbib oluliselt
paremini kui mistahes sõiduauto/linnamaastur. Vajadusel võiks teha ka video kus ntx saporoo˛ets ländkruiserile ära teeb. Ses mõttes tuleks võrrelda võrreldavaid asju ja võrdsetes tingimustes.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
cornoyo
huviline
Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2×80 ABK
|
|
Kunagi sai oma esiveolisega tõmmatud teist esiveolist autot (mitte audi), merejää peal, sügavamast lumest välja. Veniva kõiega oleks see tegevus
kindalti töhusam ja mõistlikum. Meil aga oli tavaline kõis ja et liikuma saada mõlemat masinat pidi kerge nõksatuse tegema, seejärel aga seisin mina
ka kohapeal kinni ja jäin tagumisele autole kohe ette, nii et too pidi seisma jääma ja kinni ta oli jälle, tema ei edasi ega tagasi. Sai jälle
tagursatud ja vaiksetviisi uuesti meelitatud, nagu löötspill või päevakoer
Minnes aga jutuga tänase päeva juurde, siis lobjakaga sõites kurvides kipub nagu esiveoline ikka suurema hooga otse minema, siis on kasuks tulnud vaid
siduri allamuljumine ja seejärel uuesti õigel hetkel ajal vedu taha. Pideva veo korral lõpetaks hanges, sama ka pidurdamise korral, need punktid on
aga kõigile selged kes on auto kasutamisega sinapeal. Tekkis lihtsalt küsimus, et kuidas nelivedu lume vaalude, lopa sees, käitub kitsastes oludes.
.:Rasta I Land:.
|
|
|
|
pampkuri
huviline
Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ
|
|
Pole hullu nüüd teame vähemalt et h6bekuul sai kotid tühjaks ja ööine uni paariks päävaks olemas, ärge segage teda siin muidu tuleb uuest Q nurka
tattipritsima.
Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 |